Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 937649 alkalommal)

0 Felhasználó és 15 vendég van a témában

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #2241 Dátum: 2009. Július 30., 09:22:22 »
Üdv!Köszi a Thor v1 #448-t Samson doki,Sepi!    
Ez egy kiváló rész volt,minden téren!!! Jók voltak bunyók,a beszólások és a vendégszereplők!
Az ERŐ legyen veletek!!!  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2240 Dátum: 2009. Július 30., 07:58:41 »
Már korábban megbeszéltük velük, jóval azelőtt, hogy a HZs Extra kikerült volna.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2239 Dátum: 2009. Július 30., 07:54:04 »
Idézetet írta: Sepi
De egyébként több Thort is terveztünk honosítani, nagyjából ettől a történettől, de az elmúlt időszakban úgy alakult, hogy nem nagyon volt rá időnk. Aztán jó kérdés, hogy ezután mennyi lesz rá.

Többet is terveznétek honosítani? Netán arról lett volna szó, hogy mivel most a 447-448. és az 502. része kinn vannak. Akkor ezek szerint a 449-501-ig terveznétek honosítani? Meg úgy tudom Thor képregény nagy részét a Chronosok lefoglalták. Vagy ezt megbeszélitek, hogy melyik képregény hova kerüljön?
Nos ennyi volna a kérdésem.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2238 Dátum: 2009. Július 29., 23:23:44 »
Idézetet írta: Gery
Színvonalas történet volt, de miért pont erre a sztorira esett a választás?  
Mert rövid és benne van Pókember.  

De egyébként több Thort is terveztünk honosítani, nagyjából ettől a történettől, de az elmúlt időszakban úgy alakult, hogy nem nagyon volt rá időnk. Aztán jó kérdés, hogy ezután mennyi lesz rá.

Idézet
az összefoglaló király ötlet.
Jó sok idő eltelt az előző rész óta, így arra gondoltam nem árt felfrissíteni, hogy mi is volt az előző számban.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 29., 23:25:03 írta Sepi »

Nem elérhető garrido

• Fantom
Avengers képregények
« Válasz #2237 Dátum: 2009. Július 29., 22:52:28 »
Thor 448:

Színvonalas történet volt, de miért pont erre a sztorira esett a választás?  

Egyébként Gerry Conway, Roy Thomas vagy Doug Moench is rengeteg kiváló Thort írt. Miért van mindenki DeFalcotól meg Simonsontól hasra esve!  

Legközelebb is 5 hónapot kell várni egy jó Thor sztorira vagy lesz gyakrabban? Ha esetleg terveztek valamit mi lenne az?

Kösz a Thort, nagyon jó volt.  

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2236 Dátum: 2009. Július 29., 18:08:22 »
Örülök, ha tetszet. De vajon hol marad, Gery? Alig várom, hogy jöjjön és belekössön valamibe...

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #2235 Dátum: 2009. Július 29., 13:38:22 »
Jó a Thor is, az összefoglaló király ötlet.
„ez a bosszantó, klisés harcjelenet már kikopott a régi képregényekből”
Hatalmas szöveg      
De a fizetéses beszélgetés is nagyon mulatságos volt.
 Jó kis sztori volt, köszönet érte.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2234 Dátum: 2009. Július 29., 11:42:15 »
Idézet
Nem tudom,de én valahogy a ,,régi'' Thort jobban bírom!
Nekem meg mindegy, csak tom DeFalco írja...  De köszi a véleményeket!

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2233 Dátum: 2009. Július 29., 11:38:22 »
Samson dokinak és Sepi-nek köszönöm a Thor vol.1. 448.-at!    
Jó kis rész volt;hatalmas bunyóval,kőkemény (szó szerint) pofonokkal és poénos beszólásokkal!    
Nem tudom,de én valahogy a ,,régi'' Thort jobban bírom!  
Ez a fickó szerintem nem hős alkat;elég érdekesen viselkedett a GVH alatt is...  
Szivacsember és Titánia veszekedése humoros volt;ahol ez a két karakter felbukkan,ott kő kövön nem marad!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2232 Dátum: 2009. Július 29., 10:09:52 »
Idézetet írta: keildavid
Pókember honnan tudta, hogy ez nem ugyanaz a Thor, akit ismer?
Biztos találkoztak már korábban, így tudja, hogy valaki más vette át a helyét az eredeti Thornak.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2231 Dátum: 2009. Július 29., 09:58:13 »
Nagyon jó volt ez a Thor képregény befejezés. Végre kiderült, hogy mi lett/lesz a sorsuk. A történet vicces is volt. Szivacsember nagyon viccesen beszélt, ordított. Pl. amikor Crusher acél formában megremegtette a beton utat, Az egyik rendőr ezt kérdezte:" Nincs valakinél csokis süti?!" Hehehe, ez tényleg érdekes volt.
Bár egy valamit nem értek. Pókember honnan tudta, hogy ez nem ugyanaz a Thor, akit ismer?
Tom DeFalcoról még elmondanék pár véleményt. Ha jól láttam itt a Thorban meg az F4-ben. Sokszor minden képregényben szinte az összes Marvel hősöket és bűnözőket összehozta, majdnem minden egyes füzetekben.
Ezer köszönet dr samson és sepi a Thor képregényért. Nagyon jó volt elolvasni a befejezést. Ha jól tudom, a többi Thor képregények a Chronon lesznek továbbra is folytatva.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2230 Dátum: 2009. Július 29., 09:29:49 »
Frissültünk!
Thor v1 #448

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2229 Dátum: 2009. Július 28., 16:41:23 »
Ezeket már elolvastam az év elején és egyszerűen nosztalgiáztam. Mert ezekről még nem írtam véleményeket.És jelenleg a mostani frissítéseket olvasom. De néha nosztalgiázok és rengeteg képregényekről nem írtam még véleményeket.

Szerk.:az olvasnivalókat már rég utolértem tavaly november óta kezdtem el. A HZS összes képregényét elolvastam tavaly óta egészen mostanáig. Azaz semmiről se maradtam/maradok le.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 29., 15:35:59 írta keildavid »

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2228 Dátum: 2009. Július 28., 16:38:03 »
Látom, utolérted magad az olvasnivalókkal

Igen, a v1-ből igyekszünk egyrész egy válogatást adni a klasszikus részekből, illetve egy ideje ráálltunk a 200-től fölfelé található részekre, amit terveim szerint - bár egy ótvar gyenge részt biztosan kihagyva - egészen a végéig folytatunk.

A Nyugati parti Angyalokat annak idején olyan kedvcsinálónak honosítottuk, de azért már közeleg a v2-es sorozat ideje is, bár leghamarabb is csak a jövő év második felében érünk el oda.

A Mindörökké Angyalok szerintem az egyik legjobb BA minisorozat és történet. Ráadásul az izgalmas történet mellett, ha már az ember vissza akar nyúlni a múltba, és bizonyos dolgokat átírni, illetve a kusza dolgokat megmagyarázni, akkor azt szerintem így kell megtenni. Nem azt mondom, volt még így is pár erőltetett magyarázat, de igazság szerint ebből nem lehetett szerintem többet kihozni, és igen jó munkát végeztek a szerzők.

A speciálok szerintem is jól sikerült. A 2., mivel az április 1-jei füzet volt, ezért inkább a vicces történetekre koncentrálrt, amiből nekem talán a legkedvesebb a bohóckodás. Az 1-ben a komolytól a viccesig volt minden, és szerintem pont a két véglet, a levelek Thornak tragikuma, és a Minden gonosz gyökerének Simpson-karakteres komikuma emelkedett ki belőle.
Esetleg ha találok még rá méltó történeteket, akkor megpróbálok ilyet összehozni, de ez egy borzasztóan nagy ha, hiszen a fővonal a legfontosabb, és azért van pár más terv egyébként is.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2227 Dátum: 2009. Július 28., 16:29:36 »
Nos a Bosszú Angyalai mindenféle részei különlegesek. A v1 sorozatban rengeteg klasszikus('60-'80-as év) és új('90-es év) történet vannak. Rengeteg szuperhősök és ellenségek is megjelentek. Vízió, Jokaszta, Ultron, Imortus, Ms. Marvel(Gemini), Mar-Vell Kapitány, és a többi.
 A Nyugati Part BA v1 sorozat nagyon jó volt. Mert itt láthattuk, hogy Sólyomszem alapított egy új csapatot. A NYPBA(Nyugati Part Bosszú Angyalai) csapat lett. A v2 az csak a későbbi időkben lesz. Mert párhuzamosan nem tartunk még ott.
A Bosszú Angyalai Mindörökké kozmikus történet. Sok emlékeket láthatunk, minden eseményekről, amik velük történt és hogy mekkora változás volt az életükben.
A BA HZS Speciál két része különleges volt. A 01-ben A Simpson stílusú BA nagyon viccesek voltak. A 02-es áprilisi történetek szintén viccesek voltak.
A Marvel Kalandok BA-ról mindent elmondtam anno. És jól látom, hogy itt minden BA képregényt Farek fordította. További sok sikert kívánok neked.  
Nos itt ennyi volt.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 28., 16:30:36 írta keildavid »

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2226 Dátum: 2009. Július 28., 11:50:18 »
Semmi probléma, Farek. Amúgy igazából a comicvine.com-on láttam a borítókat és ott láttam, hogy Clint a Ronin. Amikor ezt láttam, én meglepődtem.
És nekem az nem probléma, ha látok pár spoileres dolgot. Ugyanúgy megmarad az érdeklődésem. És nem haragszom, hogy ez a Ronin téma egy kicsit spoileres.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2225 Dátum: 2009. Július 28., 11:32:41 »
Bocsi a spoilerért, Roninnal kapcsolatban, ha valaki még nem olvasta volna:

Nem, a Kingpin-féle Ronin - még - nem Sólyomszem, hanem egy másik karakter. Nekem igazából semmit nem mondott, amikor kiderült, hogy kiről is van szó...
Később vette át a szerepet Sólyomszem.

A CsodaPókban szereplő Ronin, mint Holdlovag személyiség: valószínűleg azért alakult így, hogy az akkortájt a fővonalon felbukkant Ronint is behozzák valahogy az Újvilágba. Igazság szerint teljesen mindegy, hogy milyen titkos személyazonosságot adtak volna neki, de így döntöttek, csak egy felesleges árukapcsolásról van szó.
És nem semmi gond a reklámozással

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2224 Dátum: 2009. Július 28., 11:14:57 »
Sólyomszem azaz Clint Barton jelenleg Ronin néven szerepel ott az Amerikai kiadványokban? Meg ha jól tudom, akkor a Kingpin kiadótól az idén megjelenő Új Bosszú Angyalai kötetben is lesz Ronin. Akkor talán ő is az lehet? Hamarosan meglátjuk. Addig lesz egy kis izgalom.

Meg ha már Ronint említem. A Csodálatos Pókember 73. számban az volt benne érdekes, hogy Ronin Holdlovag személyisége.(Bocsánat, ha ez egy kis reklámnak tűnik).
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 28., 11:16:40 írta keildavid »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2223 Dátum: 2009. Július 28., 11:00:31 »
Szívesen!  Igen, Sólyomszem messze nem olyan gyenge, mint amilyennek az ember első látásra gondolná. de ezt a későbbiekben be is bizonyította. Bár azért azt egy kicsit túlzásnak érzem, hogy most Ronin néven, mint igen komoly harcművész nyomul, és letette az íjat-nyilat...

Wandát pedig mindig is szerettem, bár az erejének meghatározása, legalább is a korai időkben, eléggé zavarba hozott (képes befolyásolni a valószínűségeket), éppen ezért nekem sokkal jobban tetszett a káoszmágiás történet.

És jön is a folytatás, hamarosan.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2222 Dátum: 2009. Július 28., 10:52:45 »
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai v1 234-t Farek,gorgiasz!    
Lenyügöző,ahogy Sólyomszem lefegyverezte a betörőket,tényleg jó,ha van egy ilyen tag a csapatban.Eddig mindig úgy gondoltam rá,hogy szinte ő a leggyengébb láncszem a csapatban.Amazon jó ki lett osztva Wanda által.És végül egy kis Wanda dokumentáció,jó volt ez a rész is.Jöhet a folytatás!  
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2221 Dátum: 2009. Július 25., 21:34:00 »
Azért itt mindketten elég rendesen visszamentek infantilisba...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2220 Dátum: 2009. Július 25., 19:22:02 »
Ezt a karácsonyi kiadvány már egyszer elolvastam néhány hónappal ezelőtt és tényleg nagyon jó a képregény. Bár azt nem gondoltam, hogy Henry Hank Pym és Janet Van Dyne ilyen viccesek lehetnek. Én eddig magabiztosnak ismertem mindkettőt. Hank Pym-nek személyiség zavara volt, de annak már vége lett. Janet Van Dyne pedig csapatvezető. Ő határozottan próbál megfelelő döntéseket hozni, hogy segítsenek az embereken.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2219 Dátum: 2009. Július 24., 13:09:02 »
Idézetet írta: Amondin
Elolvasva és értékelve.
Nagyon jó kis karácsonyi történet. A jó öreg hangya és darázs újra gyerekek lettek ahogyan segítettek jobbá tenni Larry karácsonyát. Ilyen család mellett én se szívesen lennék.
Szegény Viziónak pedig van egy kis gondja a Celsiusszal és a Fahrenhaittal.
Igen, ez egy nagyon jó kis történet, kicsit bánom is, hogy csak viszonylag későn találtam ré, és nem is magamtól. Ismertem a címét, de azt hittem, hogy valami ostobaság, aztán 2005 karácsonyára Micho megfűzött, elolvastam, és hálát adtam az égnek, hogy így tettem. Annyi aranyos, jó humor volt benne, hogy nagyon soket nevettem, miközben olvastam és fordítottam.

Ja, a különböző mértékegységek okozhatnak zavart. Mint a közös európai-amerikai űrállomáson, ahol az első időkben sok gondot jelentett, hogy elfelejtették belekalkulálni, hogy a "20 hosszú" az egyik oldalon centit, a másikon meg inchet jelent...

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2218 Dátum: 2009. Július 24., 12:18:11 »
Idézetet írta: Farek
Szolgálati közlemény  : Egy régebbi, karácsonyi képregény, az "Egy kis Hangya nagy karácsonya", az ünnepi különszámok mellett most már a BA sepciálok között ie elérhető. Tudom ajánlani mindenkinek, aki még nem olvasta, mert nekem borzasztóan kellemes meglepetést okozott annak idején, és nagyon tetszett. Igaz, nincs karácsony, de ez ne tartson vissza senki az olvasásától, véelményezésétől, vagy legalább az értékeléstől.
Szolgálat közleményünket olvasták!

Elolvasva és értékelve.
Nagyon jó kis karácsonyi történet. A jó öreg hangya és darázs újra gyerekek lettek ahogyan segítettek jobbá tenni Larry karácsonyát. Ilyen család mellett én se szívesen lennék.
Szegény Viziónak pedig van egy kis gondja a Celsiusszal és a Fahrenhaittal.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2217 Dátum: 2009. Július 24., 11:40:34 »
Teleport? Mamám, mire nem képes ez a fickó?
Mondjuk annak idején még elég erős kvázitelepatikus képességei is voltak, de azért szerencsére ezt nem erőltették. Ebből nagyjából annyi maradt meg, hogy iszonyatosan erős elméje van, és nagyon maga fokon képes ellenállni a telepatáknak.

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #2216 Dátum: 2009. Július 24., 11:35:37 »
Már olvastam.  Én a nagy részes ant-man sorozatra lennék kíváncsi. (asszem marvel knightos)
Idézetet írta: talgaby
Plán,e hogy Claremont utána egy egész számot magyarázkodott az Excaliburban, hogy az amúgy mindenféle kommunikációs eszköztöl (meg bármi mástól) mentes Genoshában egyedül búslakodó Erik hogyan szerzett tudomást a lánya idegösszeroppanásáról és jutott oda Afrika túloldaláról annyi idő alatt...

pedig pont egy claremontos uncannyban volt, hogy Magneto egyszer valamiféle teleportot hajtott végre, amit azóta is nagy hülyeségnek tartok.
A SHIELD-et meg megnézném egyszer a bedühödött Magneto ellen.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2215 Dátum: 2009. Július 24., 11:04:03 »
Szolgálati közlemény  : Egy régebbi, karácsonyi képregény, az "Egy kis Hangya nagy karácsonya", az ünnepi különszámok mellett most már a BA sepciálok között ie elérhető. Tudom ajánlani mindenkinek, aki még nem olvasta, mert nekem borzasztóan kellemes meglepetést okozott annak idején, és nagyon tetszett. Igaz, nincs karácsony, de ez ne tartson vissza senki az olvasásától, véelményezésétől, vagy legalább az értékeléstől.
Szolgálat közleményünket olvasták!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2214 Dátum: 2009. Július 24., 10:15:53 »
Nyilván a lánya küldött neki egy szép gravírozott meghívót...  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #2213 Dátum: 2009. Július 24., 10:14:46 »
Plán,e hogy Claremont utána egy egész számot magyarázkodott az Excaliburban, hogy az amúgy mindenféle kommunikációs eszköztöl (meg bármi mástól) mentes Genoshában egyedül búslakodó Erik hogyan szerzett tudomást a lánya idegösszeroppanásáról és jutott oda Afrika túloldaláról annyi idő alatt...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2212 Dátum: 2009. Július 24., 09:36:06 »
Jó, oké, persze, nyilván lehetnek vendégszereplők is, és Strange simán feltűnhet. csak ez a sok töketlenkedés zavart az Angyalok részéről.

És oké, Strange sem mindentudó. De akkor meg mi a francokat pofázok a káosz mágia nemlétéről? Szóval Bendis bekaphatja.

Wanda testéenk átadása pedig... jó, oké az apja, és persze, nyilván erre épült a későbbiekben egy rakás történet, , tehát ezt kényszerből muszáj volt meglépni. De azért nem hiszem, hogy a S.H.I.E.L.D. és Nick Fury (vagy aki akkor éppen vezette), nem szólt volna bele a dologba, hogy bebiztosítsák a dolgokat, és nem rekvirálták volna el Wanda testét megfigyelésre.