Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 926500 alkalommal)

0 Felhasználó és 11 vendég van a témában

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #1941 Dátum: 2009. Április 14., 12:04:12 »
Üdv! Köszi ezt a klasszikus 6.részt!Farek,Gorgiasz!    
A végén az a duma amit a Kapi elengedett,amíg a báróval küzdött...mézes-mázos-nyálas amcsi duma..hehe  
A képregény nem volt rossz,köszi még egyszer.
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1940 Dátum: 2009. Április 14., 09:14:50 »
Üdv!Köszi a Bosszú Angyalai v1 #228 Farek,Gorgiasz!    
Na,ez izgalmakban bővelkedő rész volt,nagyon tetszett!!!  
Azt hittem ez a Radioaktiv ember egy vicc,de aztán láttam,hogy mit tett Amazonnal és a mjölnirrel...komoly
Amazon visszaalakulása ,gondolom csak pillanatnyi,nem?Ez a Tójásfej annyira nevetséges és mégis ütős csapata van!
Várom a folytatást!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!  

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1939 Dátum: 2009. Április 13., 14:48:52 »
Idézetet írta: Asys
Farek;jó,hogy említetted az Ostromot!  
Abból a történetből lenne egy kérdésem:hová tűnt a Tigriscápa nevű mesterbűnöző,amikor az Angyalok lerohanták (vagy inkább visszavették) a házukat(=főhadiszállásukat)?!
(U.i.:emlékszek rá,hogy Herkules elgyepálásánál ott volt még!Lehetséges,hogy Zémó megbízta valamilyen kinti feladattal;csak nem tudok/tudunk róla?)
Előre is köszi a választ!
Huh, most egy kicsit megfogtál.  Igen, nagyjából igazad van. Ő annak idején, Herkules megverésekor meg is említette, hogy csak azért jött, hogy meghúzgálja Torpedó hegyes füleit. Mivel Torpi ekkor már nem volt a csapatban, ezért ő gyakorlatilag lelépett.

És ha már Zémó Báró és a Mesterbűnüzők, akkor az ünnepi frissítésben megtalálhatjátok id. Zémó Báró és az első generációs Mesterbűnözők első felbukkanását. Igazi klasszikus, aminek bár vannak hibái (amiket majd fel is sorolok, mármint a szerintem bosszantó dolgokat, csak előbb egy kicsit véleményezzetek), de összességében egy szórakoztató történet, kalanddal és izgalmakkal.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1938 Dátum: 2009. Április 13., 11:40:11 »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1937 Dátum: 2009. Április 12., 21:43:52 »
Farek;jó,hogy említetted az Ostromot!  
Abból a történetből lenne egy kérdésem:hová tűnt a Tigriscápa nevű mesterbűnöző,amikor az Angyalok lerohanták (vagy inkább visszavették) a házukat(=főhadiszállásukat)?!
Ezekre emlékszek:
1.Szivacsembert és Titániát a Darázs és a Hangya ütötte ki egy kórházban!
2.A Roncsbrigádot (volt egy Amerika Kap vs. Roncsoló meccs is),Mr. Hyde-ot és Góliátot Thor intézte el!
3.Fullánk megadta magát!
4.A Szerelőt (ha jól emlékszek) a Hangya csapta le!
5.Holdkőt Foton(=Csodakapitány) intézte el!
6.Áramszünet Zémó bárónak ,,köszönhetően'' meghalt!
7.Zémó leesett a tetőről!  
De hová tűnt a Tigriscápa?
(U.i.:emlékszek rá,hogy Herkules elgyepálásánál ott volt még!Lehetséges,hogy Zémó megbízta valamilyen kinti feladattal;csak nem tudok/tudunk róla?)
Előre is köszi a választ!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1936 Dátum: 2009. Április 11., 00:29:32 »
Idézetet írta: zozi56
Például az ilyeneket?
Hülye
Pontosítok: az erős és SZÉP nőket...
Szóval nem kellenek a női  testépítős képek sem... BRRRR!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 11., 00:29:55 írta Farek »

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
Avengers képregények
« Válasz #1935 Dátum: 2009. Április 11., 00:18:45 »
Idézetet írta: Farek
Egyszerűen csak szeretem ez erős nőket...  

Például az ilyeneket?
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1934 Dátum: 2009. Április 10., 23:47:56 »
Igen, Tojásfej már csak a nevéből és a kinézetéből fakadóan is állandó kacajra ingerel.
Egyébként ja, volt ebben a történetben minden, mint a falusi zsibvásárban. De ne felejtsd el, ez a történet tulajdonképpen még az Ostrom előtt játszódik, szóval a Zémó csapatában lezajlott harc volt a déja vu

És miért lennék mazochista? Egyszerűen csak szeretem ez erős nőket...  
Báááár... a magyarul is megjelent Pókemberben, amiben Csodakapitány eredete volt, amikor Monica megjelent a fúrótornyon egy szál bikiniben, hogy piknikelni szeretne... hangos nyelések zajlottak...  

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1933 Dátum: 2009. Április 10., 22:24:58 »
Fareknak és Gorgiasznak köszönöm az Avengers vol.1. 228.-at!    
Ez egy kegyetlenül jó sztori volt!    
Nem tudom,de én ezt a Tojásfejet egyszerűen nem tudom komolyan venni...  
Valószínű,hogy halálraröhögném magam,ha ,,Avengers''-ként taliznék vele!  
Megvolt ebben a storyban minden,ami kell:1.önzetlen Vasember,2.unatkozó,frusztrált Amazon és Sólyomszem,3.galád Tojásfej,4.verekedő (és gyülekező) Mesterbűnözők!  
Először,mondom magamban,összegyűlt pár tudós szuperbűnöző (Toji,Holdkő,Radioaktív Ember);aztán megjelenik két verőlegény (Rengető,Tigriscápa)!  A Rengetőt gondoltam,hogy feláldozzák;ő volt a leggyengébb!Volt egy kis deja vu (Zémó vezérlete alatt Mr. Hyde és Cölöpverő ugrott össze)!  
Látom Farek mester enyhén mazochista!  Inkább Csodakappal(=Foton) kezdenék!  
Bár forró,de rohadt gyorsan el tud tűnni,ha kell...      

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1932 Dátum: 2009. Április 10., 17:13:42 »
Köszönöm az újabb részt! Szegény Pym, jól megszivatta Tojásfej, kiváncsi vagyok hogy mászik ki ebből az egészből. Meg vajon tényleg ennyire összetört, hogy elfogadja Tojásfej ajánlatát, vagy ez csak valami csel? Na gondolom hamarosan úgy is kiderül A honosítás szuper lett!    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1931 Dátum: 2009. Április 10., 14:55:05 »
Igen, ő az, bár természetesen mivel egymástól eltérő, alternatív világokról van szó, más a háttértörténete. De bizony ő az.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1930 Dátum: 2009. Április 10., 14:24:48 »
Hmmm...nagyon különös,érdekes ez a történet!Henry Pym tárgyalása nem valami jól sikerült!!Remélem majd jóra fordul a helyzetük!Az első oldal nagyszerű,amelyen látható Hank Pym és a különböző személyiségei!!!
Van egy kérdésem:az a bizonyos Radioaktív Ember,ugyanaz a személy amelyiket a Marvel Kalandok:Hulk-sztoriban szerepelt?
Farek mester,gorgiasz sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!!!!!Köszönöm a honosítást!!!!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 10., 14:51:45 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1929 Dátum: 2009. Április 10., 13:16:48 »
Hajrá!  
Na, egy újabb - remélhetőleg - elégedett olvasó. Várjuk az értékelésedet ott (5* ), itt pedig a véleményedet, észrevételeidet, javaslataidat, vágyaidat (na persze csak az Angyalosokat. Nekem pl. Amazonnal van pár...   )

Nem elérhető Lovag

• Sólyomszem
  • *
    • http://holdlovag.extra.hu
Avengers képregények
« Válasz #1928 Dátum: 2009. Április 10., 12:43:48 »
Nekem valahogy elkerülte a figyelmemet, hogy ilyen komoly adag Avengers van nálatok. Na belevetem magam.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 10., 12:44:10 írta Lovag »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1927 Dátum: 2009. Április 10., 11:25:54 »

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1926 Dátum: 2009. Március 27., 14:48:06 »
Kösz Farek!  
Nem biztatás kell,hanem türelem...

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1925 Dátum: 2009. Március 27., 14:31:14 »
Ja, ha csak biztatás kell...:

HAJRÁ ASYS! HAJRÁ ASYS!      

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1924 Dátum: 2009. Március 27., 14:25:48 »
Köszi a bíztató válaszokat,srácok!  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #1923 Dátum: 2009. Március 26., 18:21:44 »
Sőt, ha csak Űrróka kell, nézz vissza holnap.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1922 Dátum: 2009. Március 26., 18:16:30 »
Asys, meg kell, hogy mondjam, hogy igen jó az ízlésed  Az általad említettek közül különösen nagy kedvencem a Kangos történet.

És örömmel jelenthetem, hogy Űrróke igen figyelemreméltó belépője már le is van fordítva, szóval megy minden, mint az ágybavizelés.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1921 Dátum: 2009. Március 26., 18:05:40 »
Jó kis történetek lesznek (ill. következnek) Avengers fronton!  
Amiket én spec. nagyon várok már:
1.Űrróka megjelenését (232.),
2.A szipolyok támadását (244.),
3.A Tűz Ura megjelenését (258.),
4.Herkules vs. Torpedó (262.),
5.A Kang-os storyt (267.-269.),
6.Valamint a Zémó báró (a Marvel Extrában megjelent) előtti számokat (271.-272.)!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1920 Dátum: 2009. Március 26., 15:18:21 »
De ha pótolni akarod, akkor az Avengers 98-cal kezdj, mert egy 3 részes történet van a 98-100-as részekben. Közvetlenül a (nálunk is olvasható ) kree-skrull háború után kezdődik, és pl. abban tér vissza Sólyomszem egy új - és elég merész, vagy inkább idióta - ruhában.

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1919 Dátum: 2009. Március 26., 15:10:43 »
Pont hogy arra gondoltam, hogy modernebb érettebb változatban, esetleg rajzstílusban, összejöttek-e, mer tök jól nézett ki az a kép, amin a hulk a vasember és Thor egymás mellett állnak.
Viszont a BA 100 nagyon jól hangzott, nem olvastam még. Pótolnom kell ezt a hiányt.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1918 Dátum: 2009. Március 26., 14:50:07 »
Basszus, grey gargoyle, te aztán tudsz kérdezni.   Huh, igyekszem összeszedni a gondolataim.
Egyrészt az 5 alapító tag csak az első 2 számban volt együtt, hiszen a 2. szám végén, mint ahogy az itt is olvasható, Hulk elhagyta őket, és már a 3. számban ellenségként tért vissza (ezt is láthatod nálunk). Viszont Amerika Kapitányt, bár csak a 4. számban csatlakozott hozzájuk (szintén olvashatod nálunk), visszamenőleg alapítótaggá nevezték ki, tehát olyan, mintha ő is ott lett volna velük a kezdetektől. Mondjuk ez nem hatotta meg Vasember modnjuk a Galaktikus Vihar végén, amikor döntést hozott, hogy a bűnösnek halnia kell (és ezt is olvashatjátok nálunk és a Chronopolison. Annyira jó vagyok abban, hogy ilyen bújtatva reklámozzam magunkat, nem? )
Viszont a '90-es években valamikor írtak egy történetet Avengers 1.5 címmel, ami az eredeti Avengers 1 és 2 között játszódik, és abban még az eredeti csapat szerepel, sőt, még Vasember is az első számban megismert sárga páncéljában. A rajzstílus is abszolút korabeli volt, és még a '60-as évekre jellemő (ál)reklámokat is helyeztek el bennük. Az ellenfél Fátum doktor volt.
Ezek után viszont az eredeti öt tag emlékeim szerint csak egyszer szerepeltek ténylegesen együtt, és akkor sem csak ők öten. Ez pedig az Avengers 100. számában volt, amikor midenkit, aki addig valaha is Bosszúangyal volt, összehívtak, hogy megküzdjenek Árésszal Olümposzon. Ezek után - bár azért a nyakamat nem tenném rá -, nem volt olyan, hogy az öt alapítótag valaha is Bosszú Angyalaiként együtt küzdött volna, mert Hulk már soha nem volt a csapat tagja. Szövetségesekként még küzdöttek egymás oldalán, de nem mindig volt mindenki jelen az alapítók közül.

A 227-esről szólva pedig igen, nem csak ennek a számnak, de úgy alapvetően ennek a korszaknak, a '80-as éveknek jellemzője, hogy akkor még sokkal jobban odafigyeltek az egymással összefüggő dolgokra. Nem azt mondom, hogy minden történet egységesen magas színvonalon mozgott, de nem voltak olyan ordító ellentmondások, mint manapság. Hej, azok a régi szép idők...

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1917 Dátum: 2009. Március 26., 13:53:25 »
Elolvastam én is a 227es számot. Legelőszöris egy nagy köszönet a honosításért.  
Érdekes volt végig, régi klasszikus, de nagyon élvezhető, hibákat nem találtam benne. Ami tetszik ennek a korszaknak a képregényeiben, hogy nagyon precízen, és előrelátóan össze voltak rakva, és hogy mindig foglalkoztak mindegyik szereplővel. Ez mondjuk leginkább Pym-ről szólt, de jó volt megismerni részletesebben a múltját, mert eddig felületesebben ismertem.
Az a kérdés merült fel bennem, hogy létezett az avengers első néhány száma után valami olyan képregény, amiben az első öt tag később újra együtt volt? Amolyan nosztalgikus módon, vagy akárhogy összejött az öregebb tapasztaltabb változat abból a csapat-összeállításból?
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1916 Dátum: 2009. Március 25., 22:37:17 »
Abban a különszámban volt az a reprint is, akárcsak az Avengers 213 is, amit ugye meg is csináltam már ide az oldalra.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1915 Dátum: 2009. Március 25., 21:46:29 »
Szerintem az SI: Requiemben volt ez a reprint. Valaki, akinek meg is van a gépén, gyorsabban kikeresheti neked. Egy eredettörténetnek szerintem megéri, hacsak a Chronosok nem akarják ezt is hozzácsapni az első megjelenéses gyűjteményükhöz.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1914 Dátum: 2009. Március 25., 21:35:38 »
talgaby, nem ismerem a történetet, de ha estleg adsz egy címet, akkor letöltöm a DC+-ról és megnézem, hogy milyen. De alapvetően van elég Angyali történet is, hidd el

galamb (és talgaby): ugyan már, miért vagytok így megakadva? Biztos valamelyik ideiglenesen itt állomásozó szovjet katona hagyta itt emlékül az anyjának

Ben: nagyon helyes, csak így tovább, és ne hagyd ki a speciálokat sem, mert nagyon jó kis történetek vannak abban is. Majd pedig olvasás után (te és mindenki más is, akár visszamenőleg is) tessék értelni.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1913 Dátum: 2009. Március 25., 21:31:45 »
Az író szerint a Trovaya egy átlagos magyar név.  Mondjuk ha már Darázs, én picit reménykedem, hogy Farek egyszer megcsinálja azt a reprintet, amiben ezt eredetileg mesélik el a Tales to Astonishben. Kegyetlen szép rajzai vannak annak a történetnek, és a modern színezéssel valami olyan gyönyörű lett az egész, hogy csak ámulni lehet rajta.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 25., 21:32:06 írta talgaby »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1912 Dátum: 2009. Március 25., 21:29:05 »
Köszi az új részt! Pym történetét már olvastam a dokumentációban, de hogy önmaga mesélte, így sokkal jobb. Mndjuk a feleségét nem vágom nagyon: most akkor ő egy Magyarországon született orsz nő volt, vagy a dárga amerikaiak szerint a Trovaya átlagos magyar név?
 A honosítás persze nagyon jól sikerült.    
"MM MMMMM MMMDMMM!"