Emberek, hát mindenki elégedett minden Bosszúangyallal? Senkinek nincs olyan, akit haszontalannak tart? Na, ezért mondom én azt, hogy ez a világ legjobb csapata
Különben is, Szöcske nem volt haszontalan tagja a csapatnak, hiszen nem követett el a csapatot sújtó hibát, például nem hozta létre Ultront. Egyszerűen csak megmurdelt.
Egyébként olvassa itt valaki a Titkos Inváziót, meg a kapcsolódó Angyali címeket? Azt kell, hogy mondjam, hogy a kezdeti idegenkedésem ellenrée eddig egyelőre pozitívan csalódtam a dologban. Nem mondom, van pár buktató, attól például dobnék egy hátast, ha Seregélyt visszahoznák, de összességében sokkal rosszabbra számítottam. Remélem, hogy ez fentmarad. Ja, és egyébként az általam olvasott legutóbbi számban, ahol kiderül, hogy Pym-et hogyan cserélték ki, is felmerül, hogy Pym-et milyen haszontalannak tekintik a többiek. És amilyen lazán és könnyedén beszopatta a skrull, azért az sem válik dicsőségére. Biztos azt hitte, hogy a kis fruskát majd jól lenyűgözi a történeteivel, de azért hogy nem tűnt fel, hogy milyen dolgokkal kapcsolatban faggatja...
Kicsit a 2006-os F4 rajzfilmsorozat egyik részére emlékeztet, amikor a skrullok eltérítik az F4-et hazafelé menet, és a szomszédaiknak adják ki magukat, és állandóan olyan kérdéseket teszenk fel 80 éves mamikák képében, hogy "És milyen vastag a Lény bőre?" "És mennyire tud megnyúlni Mr. Fantasztikus?" Nem nagyon volt átlátszó
Ja, és tudom ajánlani az Avengers: The Initiative-et is mindenkinek. Az első 12 részben az MVP-s történetvonal elég érdekes volt, a 13. szám pedig egy nagyon vicces 1 részes, a befejezése pedig külön mókás. Sosem gondoltam volna, hogy a Kiképzőnek és a Constrictornak (neki van már magyar neve? Most lusta vagyok kitalálni valamit ) is van lelke.