HEROES REBORN - HŐSÖK ÚJJÁSZÜLETÉSE
Amerika Kapitány v2 #1-5: A négy sorozat közül nekem ez tetszett a legjobban. Az elején még nem értettem, hogy Kapnak hogy lehet gyereke, rendes munkája, átlagos élete... De aztán sorra kiderült minden. Számomra a legmeglepőbb az volt, amikor kiderült, hogy a családja nem más, mint két előre beprogramozott robot! Na, ez volt aztán a nagy durranás, én is eléggé meglepődtem! Továbbá az is nagyon frankó volt, amikor Abe Wilson átadta Steve-nek a pajzsot. A halála is eléggé drámaira sikeredett, főleg hogy itt "ébredt fel" Amerika Kapitány! A másik szál, amiben Rikki Barnes éltébe pillanthattunk bele, is érdekes volt, megtudhattuk, hogy mi is ez a Világpárt. A szónoka ez az Aleksander, de természetesen a színfalak között nem más, mint Vörös Koponya irányította ezt az egészet. Az is váratlan volt, amikor kiderült, hogy Abe fia nem más, mint a Sólyom! A végkifejlet pedig tetszett! Rob Liefeld rajzait is szeretném megemlíteni, mert nekem nagyon bejöttek!
Vasember v2 #1-5: Ez a második sorozat a négy közül, ami eszméletlen jó volt! Az elején megismerhettük ugye, hogy Tony miért változott meg ennyire és hogy miért óckodik a páncél használatától. Az is elgondolkodtató volt, hogy szinte mindenki, akiben megbízott Tony (lásd: Jasper), ellene van. Hulk itteni születése sem volt rossz!! A 2. számban lévő Hulk vs. Vasember igazi szemet gyönyörködtető rajzokkal jó kis harc volt. Az F4 színre lépése is jó volt, Tony ügyesen eljátszotta nekik, hogy Vasember a testőre. Arthur Parks Tony egyik régi hibája volt, de amikor átalakult Élő Lézerré és odament, megint egy kis csetepaté vette kezdetét. Nem volt semmi, ahogy a másik szobából a páncél részei elkezdtek repülni be a vízbe, nem semmi jelenet volt. Forgószelet is jó dobásnak tartom, Tony ügyesen legyőzte a páncélja nélkül is. Valamint az 5. rész végén nagyon figyelemfelkeltő zárókép volt, amikor kiderült, hogy megsemmisült az Angyalok szigete!
Bosszú Angyalai v2 #1-5: Ez a sorozat is jó volt, Thor megjelenése mekkora volt már! A többi Bosszúangyal karakter is tetszett. Természetesen kiderült, hogy ebben az Univerzumban is Pym művei az Ultron-robotok, amik most is sikeresen elkezdenek maguktól gondolkozni, és összeesküdnek Pym ellen. Kang is érdekes volt. ebben a sorozatban is kaptunk egy Hulkkal megfűszerezett harcot, és így kiderült hogy miért esett darabokra az Angyalok szigete. Azt még meg kell említenem, hogy Hulk itt is nagyon-nagy arc!! Liefeld rajzai ide is illettek, és jók voltak.
Fantasztikus Négyes v2 #1-6: Az itteni F4 eredete is tetszett. Az viszont gyanús volt, amikor valaki megemlítette a sorozatban, hogy milyen furcsa hogy ilyen hamar hozzászoktak az erejükhöz, és tudják is használni. Ellenben például az újvilági F4-gyel, ahol még csak a 4. számban jött rá Johnny, hogy hogyan kell ki- illetve bekapcsolni a lángot. Vakondember is tetszett. Torpedóék lázadása is érdekes volt, és még a Bosszúangyalok is vendégszerepeltek! Viszont az meglepett, hogy Rogers ismeri régebbről Torpedót. Ben ugye itt ismerte meg Aliciát, ami egy elég jó jelenet volt. Az a sztori tetszett ebből a legjobban, amelyikben színre lép a Fekete Párduc és Fátum, valamint még az Ezüst Utazó is feltűnik. Wingfoot-ról sejtettem, hogy nem ember, erre kiderült, hogy egy skrull! A végkifejlet pedig jó volt.
Ipari Forradalom: Jó volt ez a mind a négy címen átívelő történet, végre mindegyik hős tud a másikról. Tetszett, ahogy közösen megakadályozták a gamma-rekatort. És amikor sikerült megakadályozniuk, és Hulk még a kamrában volt, akkor megjelent a Végítélet, de aztán ahogy jött, úgy el is tűnt.
Az elolvasott négy cím után meg vagyok róla győződve, hogy ez egy piszok jó történet, már várom hogy karácsonykor kikerüljenek a további részek!! Köszönet a HálóZsák-csapatnak, és mindenkinek aki ezeken a címeken dolgozott! Üzenem nekik, hogy megérte a sok fáradalom hogy elolvashassuk, mert nekem (és gondolom ezzel nem csak én vagy egyedül) nagyon tetszettek ezek a képregények!