Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 920905 alkalommal)

0 Felhasználó és 13 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #1701 Dátum: 2008. Október 23., 13:20:09 »
A Kapi kicsit érdekes, mert azt szokták inkább nem szeretni belőle, viszont aztán belegondoltam, hogy az pont inkább a te korosztályodnak készült, és így már értem, miért tetszett. Tökös karakterek, laza és látványos akció, folyamatos pörgés. Igazság szerint nekem az volt a jó benne, hogy az F4 összetettsége és iszonyatos mennyiségű szövege (mármint egy '90-es években készült képregényhez képest iszonyatos, az egész duplaméretű nyitóepizód szövegkönyve semmi egy Stan Lee-féle mellett) után kifejezetten kikapcsoló volt azt csinálni.
És igen, jön karácsonykor a második adag, ezzel pedig a hároméves nagy Heroes Reborn-adag második harmada is meglesz majd.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1700 Dátum: 2008. Október 23., 11:24:00 »
HEROES REBORN - HŐSÖK ÚJJÁSZÜLETÉSE

Amerika Kapitány v2 #1-5: A négy sorozat közül nekem ez tetszett a legjobban. Az elején még nem értettem, hogy Kapnak hogy lehet gyereke, rendes munkája, átlagos élete... De aztán sorra kiderült minden. Számomra a legmeglepőbb az volt, amikor kiderült, hogy a családja nem más, mint két előre beprogramozott robot! Na, ez volt aztán a nagy durranás, én is eléggé meglepődtem! Továbbá az is nagyon frankó volt, amikor Abe Wilson átadta Steve-nek a pajzsot. A halála is eléggé drámaira sikeredett, főleg hogy itt "ébredt fel" Amerika Kapitány! A másik szál, amiben Rikki Barnes éltébe pillanthattunk bele, is érdekes volt, megtudhattuk, hogy mi is ez a Világpárt. A szónoka ez az Aleksander, de természetesen a színfalak között nem más, mint Vörös Koponya irányította ezt az egészet. Az is váratlan volt, amikor kiderült, hogy Abe fia nem más, mint a Sólyom! A végkifejlet pedig tetszett! Rob Liefeld rajzait is szeretném megemlíteni, mert nekem nagyon bejöttek!

Vasember v2 #1-5: Ez a második sorozat a négy közül, ami eszméletlen jó volt! Az elején megismerhettük ugye, hogy Tony miért változott meg ennyire és hogy miért óckodik a páncél használatától. Az is elgondolkodtató volt, hogy szinte mindenki, akiben megbízott Tony (lásd: Jasper), ellene van. Hulk itteni születése sem volt rossz!! A 2. számban lévő Hulk vs. Vasember igazi szemet gyönyörködtető rajzokkal jó kis harc volt. Az F4 színre lépése is jó volt, Tony ügyesen eljátszotta nekik, hogy Vasember a testőre. Arthur Parks Tony egyik régi hibája volt, de amikor átalakult Élő Lézerré és odament, megint egy kis csetepaté vette kezdetét. Nem volt semmi, ahogy a másik szobából a páncél részei elkezdtek repülni be a vízbe, nem semmi jelenet volt. Forgószelet is jó dobásnak tartom, Tony ügyesen legyőzte a páncélja nélkül is. Valamint az 5. rész végén nagyon figyelemfelkeltő zárókép volt, amikor kiderült, hogy megsemmisült az Angyalok szigete!

Bosszú Angyalai v2 #1-5: Ez a sorozat is jó volt, Thor megjelenése mekkora volt már!  A többi Bosszúangyal karakter is tetszett. Természetesen kiderült, hogy ebben az Univerzumban is Pym művei az Ultron-robotok, amik most is sikeresen elkezdenek maguktól gondolkozni, és összeesküdnek Pym ellen. Kang is érdekes volt. ebben a sorozatban is kaptunk egy Hulkkal megfűszerezett harcot, és így kiderült hogy miért esett darabokra az Angyalok szigete.  Azt még meg kell említenem, hogy Hulk itt is nagyon-nagy arc!!  Liefeld rajzai ide is illettek, és jók voltak.

Fantasztikus Négyes v2 #1-6: Az itteni F4 eredete is tetszett. Az viszont gyanús volt, amikor valaki megemlítette a sorozatban, hogy milyen furcsa hogy ilyen hamar hozzászoktak az erejükhöz, és tudják is használni. Ellenben például az újvilági F4-gyel, ahol még csak a 4. számban jött rá Johnny, hogy hogyan kell ki- illetve bekapcsolni a lángot.  Vakondember is tetszett. Torpedóék lázadása is érdekes volt, és még a Bosszúangyalok is vendégszerepeltek! Viszont az meglepett, hogy Rogers ismeri régebbről Torpedót. Ben ugye itt ismerte meg Aliciát, ami egy elég jó jelenet volt. Az a sztori tetszett ebből a legjobban, amelyikben színre lép a Fekete Párduc és Fátum, valamint még az Ezüst Utazó is feltűnik. Wingfoot-ról sejtettem, hogy nem ember, erre kiderült, hogy egy skrull!  A végkifejlet pedig jó volt.

Ipari Forradalom: Jó volt ez a mind a négy címen átívelő történet, végre mindegyik hős tud a másikról. Tetszett, ahogy közösen megakadályozták a gamma-rekatort. És amikor sikerült megakadályozniuk, és Hulk még a kamrában volt, akkor megjelent a Végítélet, de aztán ahogy jött, úgy el is tűnt.

Az elolvasott négy cím után meg vagyok róla győződve, hogy ez egy piszok jó történet, már várom hogy karácsonykor kikerüljenek a további részek!! Köszönet a HálóZsák-csapatnak, és mindenkinek aki ezeken a címeken dolgozott! Üzenem nekik, hogy megérte a sok fáradalom hogy elolvashassuk, mert nekem (és gondolom ezzel nem csak én vagy egyedül) nagyon tetszettek ezek a képregények!
« Utoljára szerkesztve: 2008. Október 23., 11:24:34 írta benya11 »

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1699 Dátum: 2008. Szeptember 26., 18:59:29 »
Szívesen, Predash, örülök, hogy nem csak mi kedveljük ezt a sorozatot.
És egyet kell értenem talgabyval, az Egós történet számomra is eddig a csúcs.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1698 Dátum: 2008. Szeptember 25., 22:20:00 »
A Marvel Adventures sorozatok általában nem nagyon szoktak csalódást okozni. Vagyis néha igen, de az F4-ből ezért lesznek majd nemsokára kisebb-nagyobb ugrások a történetben, hogy megkíméljük a magyarul olvasókat tőle.  Az Avengers viszont nagy átlagban a legstabilabb sorozat onnan, igaz, annál is most jött megint egy fellendülés egy kisebb hullámvölgy után. De az magyarul még odébb van, itt nemsokára jönnek majd a sorozat csúcspontjai (aki folyamatos röhögés nélkül kibírja majd az Egós sztorit, az kezeltesse magát).
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
Avengers képregények
« Válasz #1697 Dátum: 2008. Szeptember 25., 22:03:53 »
Elolvastam most egyben a MK Angyalokat. KÖszi srácok, hogy van ilyen is, az egyik, ha nem a legkikapcsolóbb lépregény sorozat az MK, amit valah láttam, imádom
Egyébként ismét egy hatalmas és érzelmes képregényes élményt írhatok fel a listámra, nevezetesen, amikor az ötös számban a Kapitány a pajzsával védte meg Parkert. Nah az valami hátborzongatóan tetszett.

Katt a képre!

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1696 Dátum: 2008. Szeptember 24., 08:17:45 »
Üdv! Köszi szépen Farek & Sepi!    Érdekes volt látni,hogy milyen simán átjutott a biztonsági kütyükön Dr Druid. Ez Balor nevezetű..uhh jó nagyra nőt..és felesége is van..hmm  ,ahogy leszerelte Thort és Amazont,itt a Kapi eszére lesz szükség szerintem,majd csak kitalál valamit,ahogy mindig is.Bres-t pedig tuti,hogy a Vasfejű fogja leszerelni ,valahogy,akkor várom a folytatást!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1695 Dátum: 2008. Szeptember 23., 16:08:49 »
Szívesen, Ben, szívesen. És hidd el, hogy a folytatás sem fog elmaradni mögötte. És végre lesz majd egy kis hepiend is.

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1694 Dátum: 2008. Szeptember 22., 15:44:58 »
Hú ez nagyon jó volt, köszönöm szépen.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1693 Dátum: 2008. Szeptember 22., 14:02:15 »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1692 Dátum: 2008. Szeptember 09., 19:24:51 »
Én is elolvastam az új MK Angyalokat. Jó kis történet volt, picit feldobta a kora estémet.  Loki mellöl hiányoltam Thor-t, szerintem úgy is jó lett volna, hogy amikor megjelenik a tréfa istene, akkor Asgardról Thor is követ Őt ide. És a csata után beállhatott volna Ő is az Angyalokhoz. Persze ez csak az én verzióm, kíváncsi leszek majd a feltűnésére. Pókember elég vicces volt, amikor megpróbálta keresni Lokit, például a meccsen.  A rajzok is jók voltak. Köszönet a honosításért Beigli, Sepi és Farek!!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1691 Dátum: 2008. Szeptember 09., 15:16:37 »
Ok, nagyon szívesen. Ha bárkinek bármilyen angyali kérdése van, forduljon hozzám nyugodtan bizalommal.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1690 Dátum: 2008. Szeptember 09., 10:58:53 »
Oks,köszi az infókat Farek!

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1689 Dátum: 2008. Szeptember 09., 10:46:35 »
A legismertebb történetük meg az első titkos háború volt.
De pl 3 tag a bandából feltűnt abban a venomos sztoriban ami a yggdrasilon fent volt, és az egyikük ott elég jelentős szerepet kapott. Nekem az is tetszett, főleg a rengeteg szereplő miatt.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1688 Dátum: 2008. Szeptember 09., 10:38:27 »
Az eredeti B.A.-ban nem találkozhatsz ezzel a résszel, ugyanis Thor-nál jelent meg a Roncsoló.  
Szóval, mivel Lokilett volna érintett a történetben, ezért a Thor füzetben jelent meg először, vele mérte össze az erejét, egész pontosan a The Mighty Thor 148.as számában, 1968 januárjában. Vele csapott össze többször is, majd egyik sikertelen kísérlet tuná, a börtönben alapította meg a Roncsbrigádot, és megosztotta velük az erejét, amit Loki helyett kapott. Ezután többször is feltűnt, holgy Thor ellen egyedül, vagy csapatban, hol pedig csapatként a BOsszú Angyalai ellen. Egy történetüket láthatod a Chronopolis-on is.
A legjelentősebb sikerük talán, ami magyarul is megjelent, az Ostrom volt, ahol a Mesterbűnözők tagjaként leronhanták és elfoglalták az Angyalok kúriáját.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1687 Dátum: 2008. Szeptember 09., 10:04:00 »
Üdv! Köszi az új részt Farek,Sepi,Beigli69!      
Jó kis történet volt ez is,tetszett! Azt nem gondoltam volna,hogy a Roncsoló egy ilyen kis vézna szerencsétlenként kezdte az ipart..Tényleg az eredeti Bosszú Angyalai történetben számszerüleg kb  mikor találkozhatunk ezzel a résszel,amikor Loki, isteni erőt adományoz a Roncsolónak?És akkor abban a részben kik vették fel  a harcot vele?Jah és az erdeti B.A. részben is egy vézna fickót ruházott fel isteni erővel a Loki?Vagy ,hogy volt?Légyszíves meséld el nekem Farek!  
Akkor  várom a folytatást!!
Az ERŐ legyen veletek!!!

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1686 Dátum: 2008. Szeptember 08., 08:58:29 »
Jó kis történet volt ez az 5ös, néhány aranyos poénnal, nekem tetszett. szóval köszönet a honosítóknak.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1685 Dátum: 2008. Szeptember 07., 21:40:14 »
Tényleg, már el is felejtettem az Asgardi kirándulást, de olyan sokat sajnos nem szerepelt benne.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1684 Dátum: 2008. Szeptember 07., 21:32:37 »
Idézetet írta: Sepi
Idézetet írta: galamb
És ha már feltünt, Loki, akkor majd beköszön az öreg viharisten is, ugye?
Sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak, mert eddig még nem szerepelt ebben a sorozatban Thor
Kedves alkotótársam, ezzel kapcsolatban ki kell, hogy javítsalak, mert bizony, hogy szerepelt az egyik számban! De az még arrébb van.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1683 Dátum: 2008. Szeptember 07., 21:30:58 »
Idézetet írta: Sepi
Viszont majd egy másik istenség meg fog itt fordulni, de azt nem árulom el, hogy melyik.
tippelhetek? "Kevin Sorbo"?
Az jó lesz, ha tényleg humoros.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1682 Dátum: 2008. Szeptember 07., 21:28:41 »
Az mondjuk szvsz egy közepes szám volt. Na de a visszatérése egy másik sorozatban! Potyogni fog a könnyetek a röhögéstől, ha egyszer megjelenik majd nálunk is.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1681 Dátum: 2008. Szeptember 07., 21:15:29 »
Idézetet írta: galamb
És ha már feltünt, Loki, akkor majd beköszön az öreg viharisten is, ugye?
Sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak, mert eddig még nem szerepelt ebben a sorozatban Thor (meg úgy nagy általánosságban a saját címén kívül eléggé eltünt a Marvel Univerzumból, kivéve most, hogy a Secret Invasionnal és a Hulkkal egy kicsit visszatért a vérkeringésbe, reméljük majd hamarosan jönni fog erre a sorozatra is). Viszont majd egy másik istenség meg fog itt fordulni, de azt nem árulom el, hogy melyik.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1680 Dátum: 2008. Szeptember 07., 21:06:01 »
Kösz szépen srácok! Nagyon jó volt, laza történet, jó poénok, ez kell az egytem kezdés előtt!  
 És ha már feltünt, Loki, akkor majd beköszön az öreg viharisten is, ugye? A honosítás marha jó votl! Köszi!    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1679 Dátum: 2008. Szeptember 07., 17:30:52 »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1678 Dátum: 2008. Szeptember 04., 00:12:33 »
Na, emberek, mivel tegap jelent meg Ámerókában, ezért még tegnap éjjel letöltöttem, és ma meg is néztem a Next Avengers című rajzfilmet, ami az Angyalok gyermekeinek történetét meséli el. És meg kell, hogy mondjam, nagyon jól szórakoztam rajta. Persze, megvannak a maga apró kis hibái, meg ja, majd a gyerekek leverik a gonoszt, aki legyőzte a szüleiket, de összességében nekem nagyon tetszett, tudom ajánlani mindenkinek. Ha esetleg valaki megnézi, és nem bírja majd magába fojtani az érzéseit felőle, akkor az ne habozzon

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1677 Dátum: 2008. Augusztus 26., 19:06:57 »
Ne aggódj, jön az is, már elküldtem pár fordítást Sepinek. És a Rozsomák-Hulk viszony a következő számokban is igen aranyosan alakul

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1676 Dátum: 2008. Augusztus 25., 20:09:15 »
Marvel Kalandok Bosszú Angyalai #1-4: Én is azt hittem, hogy a legelső szám úgy indul, hogy megalakulnak az Angyalok, meg is lepődtem, amikor közölték velük, hogy nincs rájuk szükség.  Tetszik ez a fajta csapat összeállítás is, főleg hogy Pym helyett Óriáslány van. A következő szám is jó volt, elképesztő, hogy ez a Vezető mindenre felkészül. De mondjuk nem is csoda, ha ekkora agya van az illetőnek. Förtelem is aranyos (  ) volt. Egyébként érdekes, ahogy a csapat Hulkot kezeli: ha nem jönne jól az Ő segítsége, akkor lazán elküldik valami virtuális valóságba...  Ha meg igen, akkor Rozsomák szól hozzá egy-két kedves szót. A 3. számban a mozis jelenet pedig nagyon vicces volt. Hehe, Rozsit a jégbefagyós-jelenet érdekelte volna...  Az viszont tetszik, hogy ebben az Univerzumban nem a régi Zémóval harcolnak, hanem már csak az unokájával. A negyedik számban pedig megismerhettük az itteni mesterbűnözőket. Ez is tetszett. Köszönet az eddigi munkáért Farek és Sepi!! Ez a 4 képregény nagyon jó volt, várom a folytatást!!

Nem elérhető Margali

• Sólyomszem
  • *
    • http://
Avengers képregények
« Válasz #1675 Dátum: 2008. Augusztus 08., 23:51:24 »
Britannia Kapitányt  

[span style='font-family:Courier'][span style='font-size:8pt;line-height:100%'][span style='color:green']a képregény háttérpszichologóia professzora [/span][/span][/span]

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1674 Dátum: 2008. Augusztus 08., 20:18:37 »
Szerintem nem gondolkodott, csak a bosszú lebegett a szemei előtt. Egyébként nyilván nem követett volna el ekkora hibát, de így... és ez lett a végzete.
A veszteségesk nagyon fájdalmasak voltak, de sajnos egy háborút nem lehet megvívni és megnyerni áldozatok nélkül. Legalább Amerika Kapitány is letett a "nem ölünk meg senkit" hozzáállásáról.

Margali: melyik Marvel történetet olvasta Moore-tól?

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1673 Dátum: 2008. Augusztus 08., 19:57:37 »
Jó kis történet ez a what if... 56, méltó folytatása az előző résznek. Ismét megrendítő áldozatokkal, de egy jó tervvel végül könnyedén nyertek az angyalok.
A történet továbbra is hihető, logikus magyarázatot ad mindenre. És egy frappáns befejezés, amire nem számítottam. Ami kicsit fura volt, hogy a legfőbb inteligencia feláldozta magát. A birodalmat is összeomlasztotta, és magát is elpusztította. persze, bosszú, ez érthető, de nem tudta hogy meg fog halni?
Ami a legjobban tetszett, amikor Quasar hozta az erősítését. Galactus négy bepipult hírnöke, plusz még 5 extra erős fickó... whuuuu    
azt a csatát részletezhették volna jobban.
Köszönöm a gyors folytatást mindenkinek aki dolgozott rajta.  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1672 Dátum: 2008. Augusztus 08., 09:10:15 »
Moore? Egyáltalán nem.