Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 920856 alkalommal)

0 Felhasználó és 15 vendég van a témában

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #1641 Dátum: 2008. Július 21., 10:05:28 »
Szerintem csak szopatják. Nem hiszem, hogy az lenne. Akkor ugyanazzal a lendülettel értelmét vesztené az új sorozata.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 21., 10:05:49 írta dr samson »

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1640 Dátum: 2008. Július 20., 21:00:38 »
Egyelőre az első 3-at. Tudom, hogy már megjelent a 4-ik is, de nem akarom digitálisan lelőni a papír képregény olvasásának örömét.
De azért a 3. is elég meleg. Most akkor [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Stark skrull, vagy csak szopatják?[/span]  
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1639 Dátum: 2008. Július 20., 18:49:10 »
Te Farek és a főminivel hogy állsz? Azokat a részeket olvastad már? Azok igazán jók az SI-ben.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1638 Dátum: 2008. Július 18., 20:20:34 »
Ham, hazamegyek és megnézem. De nekem akkor is elég rituálisnak tűnik a dolog.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1637 Dátum: 2008. Július 18., 19:01:37 »
Fiygelek én, de ki emlékszik már arra? De tényleg a legelső New Avengersen tie-in-ben van elvileg a magyarázat.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #1636 Dátum: 2008. Július 18., 18:46:35 »
Mágiának nincs köze hozzá. Különben is, az első vagy második New Avengers-tie-inben Bendis már megmagyarázta, amikor a skrullokról volt csak szó benne. Ejnye, hát nem figyeltetek?
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1635 Dátum: 2008. Július 18., 18:42:19 »
Az rendben, de ugye elméletileg korábban képesek voltak érzékelni a skrullokat, most meg már semmilyen módon sem. Szóval egy kicsit rejtélyes számomra ez a mágiás hókusz-pókusz.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1634 Dátum: 2008. Július 18., 18:17:45 »
Farek: elvileg azt hiszem reprodukálni tudják a földi szuperhősök képességeit és ezeket kombinálják (csakúgy, mint a Super Skrull esetében)

Nem elérhető Margali

• Sólyomszem
  • *
    • http://
Avengers képregények
« Válasz #1633 Dátum: 2008. Július 18., 17:38:15 »
Idézetet írta: Farek
Eh, biztos valami skrull mágia.

Ha az Otherworld-t vagy Avalont vagy nevezék épp ahogy akarják, feltudták dúlni... bármit megtehetnek... nem is értem mire vártak eddig... Oberon fut egy skrull flotta elől... ez tényleg a vég    

Pym gáz, de én azért kicsit sajnálom, hogy még extrán lejáratták szegényt
[span style='font-family:Courier'][span style='font-size:8pt;line-height:100%'][span style='color:green']a képregény háttérpszichologóia professzora [/span][/span][/span]

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1632 Dátum: 2008. Július 18., 17:25:22 »
Idézetet írta: dr samson
Heh, kissé le vagy maradva, én az új, tegnap megjelent Elektrás részre céloztam.  
De akkor az előző szám: Janet biztos Tonytól tanult az ivás művészetét...  Pym,meg: hát ja, bár ki tudna ellenállni egy olyan csajnak? Szerintem tök jól nézett volna ki, ha nem Romita Jr. rajzolja. Viszont, ami érdekes, bár nem tudom eljutottál-e már odáig az Initiative-val, de nem túl nagy spoiler, hogy ott meg a Pym-et alakító skrullt egy erőteljes férfinak ábrázolják. Bár talgaby szerint ezzel nincs semmi gond (mondván a skrullok úgy is hermafroditák), de engem azért kicsit zavart...
Ja, kérem szépen, én nem dagonyázom a letöltés erkölcsi fertőjében  
Legalább is azoknál a számoknál, amiket egyébként rendelek, ott nem, a többiről pedig hallgatunk, mint a sír...  

Inni tanulhatott tőle, végül is volt hozzá köze... De komolyan mondom, ha többször nem monják a nevét, meg sem ismerem. Nagyon nem úgy nézett ki, ahogy valamennyire megszokta az ember. Lehet, hogy a hajszíne tette?  

A testi arányokat pedig már régóta nem figyelem a képregényekben (hacsak nem mondjuk Amazon domborulatairól van szó... nyami!), mert a láttukra bármely jóérzésű olimpiai bajnok atléta, vagy úszó keserves zokogásban törne ki.

Viszont, bár már két számban is láttam (a Pym-es Mighty, meg a Póknős New), de még igazából mindig nem értem, hogy hogyan is kapják meg a képességeket, gondolatokat csak azért, mert letakarják őket azzal a vizes törülközővel???   Eh, biztos valami skrull mágia.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1631 Dátum: 2008. Július 18., 17:03:09 »
Heh, kissé le vagy maradva, én az új, tegnap megjelent Elektrás részre céloztam.  
De akkor az előző szám: Janet biztos Tonytól tanult az ivás művészetét...  Pym,meg: hát ja, bár ki tudna ellenállni egy olyan csajnak? Szerintem tök jól nézett volna ki, ha nem Romita Jr. rajzolja. Viszont, ami érdekes, bár nem tudom eljutottál-e már odáig az Initiative-val, de nem túl nagy spoiler, hogy ott meg a Pym-et alakító skrullt egy erőteljes férfinak ábrázolják. Bár talgaby szerint ezzel nincs semmi gond (mondván a skrullok úgy is hermafroditák), de engem azért kicsit zavart...

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1630 Dátum: 2008. Július 18., 16:55:17 »
Farek mester, kérésed számomra parancs. Az imént olvastam el a Mighty Avengers legújabb számát, szóval ha akarod, már ki is tárgyalhatjuk...
Ó, közeleg már Utópia, érzem, hogy közeleg...
Csak előbb még meg kell birkóznom az előpiákkal  

Szóval: ugye, hogy Pym egy címeres barom? Zseni, mi? Mondjuk, legalább ágyba vitt egy dögös skrull macát. Bár, ha az alakváltásra gondolok, ki tudja, hogy nézett ki eredetileg...

Janet meg teljesen meglepett, amikor igen kapatosan érkezett haza.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1629 Dátum: 2008. Július 18., 16:47:03 »
Farek mester, kérésed számomra parancs. Az imént olvastam el a Mighty Avengers legújabb számát, szóval ha akarod, már ki is tárgyalhatjuk...

Nem elérhető Margali

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1628 Dátum: 2008. Július 18., 16:35:32 »
és még ha le is tudta volna írni annak a karekternek a nevét, akire gondol... most akkor tényleg az volt? (nem már... ugye, nem?)
[span style='font-family:Courier'][span style='font-size:8pt;line-height:100%'][span style='color:green']a képregény háttérpszichologóia professzora [/span][/span][/span]

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1627 Dátum: 2008. Július 18., 16:23:25 »
Idézetet írta: talgaby
Különben mutatsz nekünk két képet két megölt Sithről?
Csak az előző javításod mentett meg a borzasztó végtől...  
Különben is, csak figyeltem, hogy figyel-e valaki, de Madroxra gondoltam. (hú, ez nagyon gyenge indok, beégtem  )
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 18., 16:24:06 írta Farek »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1626 Dátum: 2008. Július 18., 16:08:41 »
Madroxot akart írni.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Margali

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1625 Dátum: 2008. Július 18., 15:17:19 »
Rozsomák valójában Madros álruhában, nem tudtad?

Nem. Ez most komoly? Az ki?  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1624 Dátum: 2008. Július 18., 15:16:17 »
Különben mutatsz nekünk két képet két megölt Sithről?

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1623 Dátum: 2008. Július 18., 14:41:11 »
Te Farek, ha néha benéznél a spidertomra vagy csak itt a Marvel és DC spoileres topikba,. akkor láthatnád, hogy általában elég rendesen kibeszéljük az SI éppen aktuális részeit. Pl. most szedem épp a Mighty kövi részét a netről...
Itt szoktam, de akkor majd igyekszem jobban körbenézni. Különben is az Angyalos részeket én itt akarom megbeszélni és punktum! Különben...    

Idézetet írta: Margali
De én feleslegesnek találtam, hogy az Új B.A.-ok közé minek kellett Rozsomákot beválogatni... nem elég, hogy minden X címben szerepelt...?  

Kiképzőt egész megkedveltem mostanában...! És a mini-je is egész jó volt, olvastad?
Rozsomák valójában Madros álruhában, nem tudtad?

A minijét nem olvastam. Egyébként annyira nem kedvelem, mert szerintem nagyon csúnyán felértékelik, de hát ízlések és pofonok.

Nem elérhető Margali

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1622 Dátum: 2008. Július 18., 13:44:40 »
Emberek, hát mindenki elégedett minden Bosszúangyallal? Senkinek nincs olyan, akit haszontalannak tart?

Nem merek nyilatkozni, mert ehhez ismerenem kéne az összeset és az összes történetük... túl sok ez egy olya kicsi állatnak...  

De én feleslegesnek találtam, hogy az Új B.A.-ok közé minek kellett Rozsomákot beválogatni... nem elég, hogy minden X címben szerepelt...?  

Sosem gondoltam volna, hogy a Kiképzőnek és a Constrictornak (neki van már magyar neve? Most lusta vagyok kitalálni valamit    ) is van lelke.

Kiképzőt egész megkedveltem mostanában...! És a mini-je is egész jó volt, olvastad?

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1621 Dátum: 2008. Július 18., 12:17:58 »
Te Farek, ha néha benéznél a spidertomra vagy csak itt a Marvel és DC spoileres topikba,. akkor láthatnád, hogy általában elég rendesen kibeszéljük az SI éppen aktuális részeit. Pl. most szedem épp a Mighty kövi részét a netről...

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1620 Dátum: 2008. Július 18., 11:04:15 »
Emberek, hát mindenki elégedett minden Bosszúangyallal? Senkinek nincs olyan, akit haszontalannak tart? Na, ezért mondom én azt, hogy ez a világ legjobb csapata  
Különben is, Szöcske nem volt haszontalan tagja a csapatnak, hiszen nem követett el a csapatot sújtó hibát, például nem hozta létre Ultront. Egyszerűen csak megmurdelt.  

Egyébként olvassa itt valaki a Titkos Inváziót, meg a kapcsolódó Angyali címeket? Azt kell, hogy mondjam, hogy a kezdeti idegenkedésem ellenrée eddig egyelőre pozitívan csalódtam a dologban. Nem mondom, van pár buktató, attól például dobnék egy hátast, ha Seregélyt visszahoznák, de összességében sokkal rosszabbra számítottam. Remélem, hogy ez fentmarad. Ja, és egyébként az általam olvasott legutóbbi számban, ahol kiderül, hogy Pym-et hogyan cserélték ki, is felmerül, hogy Pym-et milyen haszontalannak tekintik a többiek. És amilyen lazán és könnyedén beszopatta a skrull, azért az sem válik dicsőségére. Biztos azt hitte, hogy a kis fruskát majd jól lenyűgözi a történeteivel, de azért hogy nem tűnt fel, hogy milyen dolgokkal kapcsolatban faggatja...
Kicsit a 2006-os F4 rajzfilmsorozat egyik részére emlékeztet, amikor a skrullok eltérítik az F4-et hazafelé menet, és a szomszédaiknak adják ki magukat, és állandóan olyan kérdéseket teszenk fel 80 éves mamikák képében, hogy "És milyen vastag a Lény bőre?" "És mennyire tud megnyúlni Mr. Fantasztikus?" Nem nagyon volt átlátszó

Ja, és tudom ajánlani az Avengers: The Initiative-et is mindenkinek. Az első 12 részben az MVP-s történetvonal elég érdekes volt, a 13. szám pedig egy nagyon vicces 1 részes, a befejezése pedig külön mókás. Sosem gondoltam volna, hogy a Kiképzőnek és a Constrictornak (neki van már magyar neve? Most lusta vagyok kitalálni valamit    ) is van lelke.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 18., 11:06:21 írta Farek »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1619 Dátum: 2008. Július 10., 18:26:39 »
Köszönöm, de megvan és elolvastam, fantasztikus történetnek tartom, nekem nagyon tetszik az Égiek (Celestials), Galaktusz és a Szemlélők viszonya, és Galaktusz szerepe. Van egy-két dolog, ami annyira nem jött be benne, de azért én simán elfogdatam volna hivatalos vonalnak. És igen, most, hogy mondod, valóban rémlik, hogy abban Thanos valahogy így volt magyarázva.

Megvan az utána következő mini is, amikor Mefisztóval és a Halállal állnak szemben, aminek az a nagyon durva 14 részes borítója van... Hű, azért az nem semmi!  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1618 Dátum: 2008. Július 10., 18:02:51 »
Az anyja egy skrull kém vagy menekült vagy vmi hsaonló volt a retconban... és akárcsak a többi Earth X-es magyarázat, az is igen logikus és jó volt, csak persze a MArvel egyet se mert átvenni, mert nagyon belenyúlt volna a múltba. Helyette alkalmazták Bendist.  Aki szintén belenyúlt a múltba. Csak rosszul.
Farek, neked meg nagyon el kéne egyszer olvasnod azt az Earh X-et.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1617 Dátum: 2008. Július 10., 17:38:29 »
Idézetet írta: talgaby
Alex Ross magyarázatában fél-skrull...
...
De ha már mindenáron keleti parti kell, akkor D-Man.
Nem kell mindenáron keleti parti, lehet nyugati is.

Fél-skrull? Valami alter valóságban? Nekem már az is nagyon meleg volt, amikor kiderült számomra, hogy nem csak hogy Örökkévaló, de ráadásul MUTÁNS örökkévaló! Azért az nagyon zord!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1616 Dátum: 2008. Július 10., 17:25:55 »
talgaby gyorsabban olvas, nála azárt volt csak három másodpercig.  
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
Avengers képregények
« Válasz #1615 Dátum: 2008. Július 10., 17:23:22 »
De, az első 5,8 másodpercig tag volt.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 10., 17:23:39 írta zozi56 »
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1614 Dátum: 2008. Július 10., 17:11:22 »
Alex Ross magyarázatában fél-skrull...
És most Szöcskével mi a baj? Valóban haszontalan tag volt, hisz 3.0 másodpercig még egyik se volt tagja az Angyaloknak.
De ha már mindenáron keleti parti kell, akkor D-Man.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1613 Dátum: 2008. Július 10., 17:06:11 »
Hülye.    

Tényleg, amennyire én tudom, a Nagy Tavi Angyalok végül is nem voltak hivatalosan Angyalok, csak bitorolták a nevet, nem igaz? Aztán meg ugye Mennydörgők rajongók lettek, de azzal is hogy megjárták...  

Szerintem egyébként a Secret Invasion/Titkos Invázió legnagyobb "meglepetése" az lesz, hogy Thanos már a kezdetektől fogva skrull. Nézzétek már meg az állszerkezetét  
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 10., 17:08:07 írta Farek »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1612 Dátum: 2008. Július 10., 17:03:27 »
Összes csapat játszik? Mert akkor Szöcske.