Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 919924 alkalommal)

0 Felhasználó és 22 vendég van a témában

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1521 Dátum: 2008. Május 01., 21:11:30 »
Idézetet írta: galamb
Basszus! Csak csodás városunkban, amint lemegy az utolsó filmkocka, már jön is a mozisgyerek, és elkezdi kifelé terelni a jó népet. Remélem felkerül a youtobe-re az, amire gondolsz.
Ha nagyon nem tudod megnézni, meg nagyon szépen megkérsz, akkor elmesélem Spoiler-ben.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #1520 Dátum: 2008. Május 01., 21:02:47 »
Idézetet írta: Sepi
Ha több lenne a vélemény az F4 képregényekre, akkor dokit biztos rá lehetne venni, hogy honosítsa azokat a részeket is.
Akkor asszem holnap felveszem az F4 fonalát is.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1519 Dátum: 2008. Május 01., 20:40:47 »
Őő, melyikek is voltak ezek a számok ?
Majdhogynem közvetlenül azok után a számok után következik, ami most megy nálunk (a Végtelen Háború után nemsokkal). Ha több lenne a vélemény az F4 képregényekre, akkor dokit biztos rá lehetne venni, hogy honosítsa azokat a részeket is.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Május 01., 20:41:36 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1518 Dátum: 2008. Május 01., 20:29:23 »
Basszus! Csak csodás városunkban, amint lemegy az utolsó filmkocka, már jön is a mozisgyerek, és elkezdi kifelé terelni a jó népet. Remélem felkerül a youtobe-re az, amire gondolsz. (lehet, hogy nem fogok bírni magammal, és elmegyek holnap megnézem... pedig tanulni is kéne, )
Idézet
Meg nem utolsó sorban szerintem azokban volt a legdögösebb Sue. cool.gif
Őő, melyikek is voltak ezek a számok ?
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1517 Dátum: 2008. Május 01., 18:11:01 »
Idézetet írta: Sepi
Jaja, és azok milyen jó részek voltak az F4-ben. Meg nem utolsó sorban szerintem azokban volt a legdögösebb Sue.
Ó, igen, azok az igen merész szuperhősnő ruhák... Nyami!

A Filmes témában már hozzászóltam, de itt is megteszem:
Na, megnéztem a Vasembert a moziban.
BAZMEG, BAZMEG, BAZMEG!!!! Azonnal irány mindenkinek a mozi, és aki ki mer jönni azelőtt, hogy a teljes vége főcím lefutott volna, azt személyesen keresik meg a Bosszú Angyalai!
Azt hiszem, szerelemes vagyok. Nagyjából az egész stábba, aki részt vett a filmben.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1516 Dátum: 2008. Május 01., 14:44:03 »
Idézetet írta: Farek
De azért később elég szépen beletanult, egy időben, amikor Reed bizonyos ok miatt távol volt, még helyettesítette is az F4-ben.
Jaja, és azok milyen jó részek voltak az F4-ben. Meg nem utolsó sorban szerintem azokban volt a legdögösebb Sue.  

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1515 Dátum: 2008. Május 01., 10:18:32 »
Kiképző valóban nagyon ütős karakter, sok borsot tört már az Angyalok orra alá. Persze ritkán kerül velük direkt összetűzásbe, jobb szereti a verőlegényeit alkalmazni, hiszen abban nincs profit, ha kockáztatja, hogy elfogják. Vérprofi.

SithLord: Igen, Hangya ruhaproblémáin én is jókat kuncogtam. Ebből is látszik, hogy azért csak nem főállású szuperhős a szentem, hiszen akkor az ilyen dolgok rutinszerűen mennének. De azért később elég szépen beletanult, egy időben, amikor Reed bizonyos ok miatt távol volt, még helyettesítette is az F4-ben.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Május 01., 10:19:55 írta Farek »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1514 Dátum: 2008. Április 30., 19:09:53 »
Köszi ezt a részt is! Kiképző ütős karakter. a honosítás persze megint pazar volt.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #1513 Dátum: 2008. Április 29., 08:52:08 »
Egyetlen mutáns aktában sem szerepel, még a 198 files-ban sem. És a CW alatt is normál szuperképességűként kényszerítették regisztrációra, míg a mutánsokat automatikusan regeltnek vették.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1512 Dátum: 2008. Április 29., 08:30:31 »
Üdv! Köszi az új Angyal történetet, Farek & Sepi!    Teljesen jó volt,tetszett,mondjuk az nevetséges rész volt,mikor a Hangya át akart öltözni és kiestek a ruhadarabok a zsebéből,erre ő négykézláb keresi. ehh..

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1511 Dátum: 2008. Április 28., 21:10:34 »
Valóban nem csak, de úgy tudom, hogy Kiképző valóban mutáns. aztán lehet, hogy nem... De érdekes egy karatker, mert bár idegesít, hogy nagoyn túl akarják tápolni helyenként, de maga az alapképessége tetszik.
Igazán örülök, Margali, hogy ennyire tetszett. Örülök, hogy egyik igen régi rajongónkat így ki tudjuk szolgálni.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1510 Dátum: 2008. Április 28., 20:07:56 »
Nem, a fotografikus reflexek nem mutáns képességek a Marvelnél. És nem csak ő rendelkezik vele (utóbbi időben a leghíresebb ilyen karakter pl. Echo).
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Margali

• Sólyomszem
  • *
    • http://
Avengers képregények
« Válasz #1509 Dátum: 2008. Április 28., 19:55:31 »
Na milyen gyors vagyok! Első!  

ÓH! KÖSZÖNÖM!

Sólyomszem

Szóvel pont egy ilyen történetre vágytam, ami nem nagy galaktikus és mítikus erők féktelen küzdelme, hanem valami tisztes...   Szóval jó volt, rám fért és én élveztem!  

Az "Ász Ijász" az elején azért megadta az alap hangot! Az ott volt.

Sólyomszem milyen trendi!   A "H" jelű övcsatjával, a Lee farmerjában...  

Az átöltözés részek rendkívül mókásak voltak, nem majd az ingjét letépve ott a jelmez, szépen leveszi a hátizsákot, előveszi, elhajtogat...  Jó nagy zsákkal kell így mindig járnia... Hangya csak simán gáz, ahogy a biztosítótűjével ügyköd... nem lenne egyszerűbb egy nagyító fiolát is zsebre tenni... Azért megnéztem volna, amikor két sátor között rángatják magukra a sztreccs gatyát...

Ez a Kiképző akkor most vmi mutáns? Ezt nem is tudtam. Mert akkor felírom a "post M day" listámra...
« Utoljára szerkesztve: 2008. Április 28., 19:57:42 írta Margali »
[span style='font-family:Courier'][span style='font-size:8pt;line-height:100%'][span style='color:green']a képregény háttérpszichologóia professzora [/span][/span][/span]

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1508 Dátum: 2008. Április 28., 13:27:50 »
[font= \"Impact\"]Frissültünk![/font]
Bosszú Angyalai v1 #223

"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1507 Dátum: 2008. Április 27., 22:57:51 »
Igen, ez az MK világ sokkal finomabb, sokkal egyszerűbb. mintha visszarepültünk volna pár évtizedet. Szerintem nagyon aranyosak, és óriási humorok vannak benne.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1506 Dátum: 2008. Április 26., 19:39:53 »
Idézet
Akkor ez egy "tegyük fel vannak még 6 éves képregény olvasók" világ?
Nagyjából igen, a fiatalabb korosztálynak készült, de valóban olyan nosztalgikusak a sztorik benne, mint a régebbi, hatvanas évekbeli képregények.
Vihar majd már a következő részben fontosabb szerephez jut, annyira nem töltelék szereplő, valójában ő a csapat pót vezetője. De majd meglátod a következő számban.  Csak mivel minden történet egyrészes, kevés idő jut arra, hogy bemutassák a szereplőket.
Egyébként pont most, az aktuális amerikai számban jöttek az új angyalok, Fekete Özvegy, Sólyomszem, Hangya, Quicksilver, Fekete Párduc.  

Nem elérhető Margali

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1505 Dátum: 2008. Április 26., 18:46:18 »
Na elolvastam a Marvel Kalandok féle Angyalokat is.   Pedig elhatároztam több alternatív világot nem tudok nyomon követni...
Akkor ez egy "tegyük fel vannak még 6 éves képregény olvasók" világ?
Én azt hittem, hogy a sok válságos crossoverben megfáradt lekünket van hivatott ápolni a boldog nosztalgiával. Nagyon kis kellemesek, a poénok is olyan kis aranyosak, de határozottan élvezhető. Kicsit furcsa is, hogy mindenki szeret mindenkit. Hulk is elgagyogja: "B-A-R-Á-T". Mindenki lelkesen integet: "Világbéke! Világbéke!"    
Arra azért kíváncsi lennék mi alapján válogatták össze a csapatot. Ami a legfurább: Vihar mit csinál köztük? Eddig nem sok szerepe volt... Olyan kis "köret lánynak" tűnik, pedig a "fő áramba" már egész árnyalt karaktert sikerült kapnia. És hogy lehet, hogy pont ő lett a köret lány? Miért nincs egy igazi Bosszú Angyal nő se a csapatban? Én ugye, azt hiszem ez egy agresszió mentesebb, a hősök lám egymást szeretik, csak a gonoszokat nem, típusú dolog, egy olyan Angyal nőt sem találtak akit meg lehetett volna szelídíteni hozzá? Ilyen agresszívak ezek a női Bosszú Angyalok? Ez fura.
[span style='font-family:Courier'][span style='font-size:8pt;line-height:100%'][span style='color:green']a képregény háttérpszichologóia professzora [/span][/span][/span]

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1504 Dátum: 2008. Április 03., 12:12:00 »
Akkor ezek neked tetszeni fognak, mert egyik sem olyan brutális, hogy elborzasszon.

Nagyon örülök egyébként az MK Angyalok sikerének, igazán sikerült lelket vernetek belém, hogy érdemes folytatni. És higgyétek el, nem fogtok csalódni a töbiben sem.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1503 Dátum: 2008. Április 03., 09:49:07 »
Ami a legjobban tetszett Hulk és Spidey barátsága. Sokféle Hulk volt már -zöld, szürke, okos, gonosz, buta, -de ez most megint egy új típus. Különösen hangulatos az utolsó kép.  

Személy szerint inkább olvasom az ifjusági történeteket, mint azokat amikben a hősök egyre durvábbak. És ez így lesz 60 éves koromban is.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Április 03., 09:49:50 írta Gorgonita »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1502 Dátum: 2008. Április 03., 08:16:29 »
Meg a Hulkkal való viszonyáért, amint az majd a következő részekben is látható lesz.  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1501 Dátum: 2008. Április 03., 08:13:57 »
Rozsit azért rakták be, hogy állandóan morogjon. És ezt is teszi folyton.

Nem elérhető Genál

• Fantom
Avengers képregények
« Válasz #1500 Dátum: 2008. Április 02., 20:52:41 »
jó kis sorozat ez de ha nemszabad karmolni minek rakták be rozsit....ettől a kapistól eltekinntve sztem szórkaoztató kis képregény

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1499 Dátum: 2008. Április 02., 19:17:53 »
Vagy lehet, időközben budhista szerzetes lett!  Vagy Szépségkirálynő, és a világbékéért küzd! (ez már nekem fájt  )
Gonosz lennék ha azt mondanám a 6 évesek olvassanak Marvel minit?
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1498 Dátum: 2008. Április 02., 18:15:49 »
U.I.: Kapi már megint hozta a formáját: mégis hogy a fenébe volt ez katona, ha még egy agyatlan óriás gilisztát sem hajlandó megölni. Oké, hogy fiatalabb korosztálynak készült ez a sorozat, de akkor is gáz.
Ugyan már, galamb, nem hallottál még a békehadtestről?  

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
Avengers képregények
« Válasz #1497 Dátum: 2008. Április 02., 17:57:50 »
Nah most elolvastam a két Marvel Kalandot, ezekután bepótolom az összes többit. Hihetetlenül jó, a Hálózsákos cucc meg jajj, őrültek vagytok, nagy király. Respect.  

Katt a képre!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1496 Dátum: 2008. Április 02., 17:41:55 »
Nem fiatalabbaknak, konkrétan hatéveseknek.
Ennek ellenére nem csodálkoznék, ha az olvasók legalább fele hivatalosan is felnőttkorú lenne...

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1495 Dátum: 2008. Április 02., 17:37:36 »
Én is köszönöm! tényleg Szórakoztató egy sorozat, csak Pókarc volt kicsit halovány most (Rozsiban tényleg több volt a humor  ) , bár most úgy is Hulkon volt a hangsúly. a honosítás persze zsír lett.
 U.I.: Kapi már megint hozta a formáját: mégis hogy a fenébe volt ez katona, ha még egy agyatlan óriás gilisztát sem hajlandó megölni. Oké, hogy fiatalabb korosztálynak készült ez a sorozat, de akkor is gáz.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1494 Dátum: 2008. Április 02., 11:09:39 »
Hú, csak várd ki a Lokis részt. Loki mjad elmagyarázza az emberiség törzsfejlődését. Egy iskolában. De az Egos rész talán még ezt is veri (pláne az utolsó kocka ).

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1493 Dátum: 2008. Április 02., 09:17:38 »
Üdv! Hát ez hatalmas volt!Rozsi beszólása,hogy :"lever téged egy halarcú,muksó meg egy bohóc,akinek Pez-adagoló a feje!"...HOHOHO-HAHAHA  itt akkorát röhögtem...Nagyon tetszik a
 Marvel Kalandok - A Bosszú Angyalai ,remélem a többi rész is ilyen jó lesz,köszönet Farek & Sepi!     a Hálózsák rabjai, Jóóóóó, hehehe   ez is tetszett!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1492 Dátum: 2008. Április 01., 19:15:37 »