Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 918956 alkalommal)

0 Felhasználó és 14 vendég van a témában

Nem elérhető kaine

• Hulk
Avengers képregények
« Válasz #1401 Dátum: 2007. November 17., 16:13:10 »
Idézetet írta: Farek
Rendben, a Hungarocomixra kiviszem és elolvashatod, ha ennyire szeretnéd  
Köszi, szavadon foglak!  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #1400 Dátum: 2007. November 17., 09:55:31 »
Énisénisénis!  
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1399 Dátum: 2007. November 16., 20:24:11 »
Idézetet írta: kaine
Engem ennyi alapján kifejezetten érdekelne a 218-as szám.
Rendben, a Hungarocomixra kiviszem és elolvashatod, ha ennyire szeretnéd  
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető kaine

• Hulk
Avengers képregények
« Válasz #1398 Dátum: 2007. November 16., 19:49:43 »
Engem ennyi alapján kifejezetten érdekelne a 218-as szám.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1397 Dátum: 2007. November 11., 16:32:58 »
Idézetet írta: benya11
Farek: Mivel hamarosan hozzákezdek a Bosszú Angyalai: Mindörökké olvasásához, előtte megkérdezném, hogy mikor játszódik? Az Avengers v1-nek kb. hanyadik számánál?
Körülbelül a Chronopolis oldalán található Avengers vol. 3. 8-9. számai között. Közvetlen előzménye a Live kree or Die! című 4 részes történet, amit megtalálhatsz az oldalukon.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1396 Dátum: 2007. November 11., 09:45:25 »
Farek: Mivel hamarosan hozzákezdek a Bosszú Angyalai: Mindörökké olvasásához, előtte megkérdezném, hogy mikor játszódik? Az Avengers v1-nek kb. hanyadik számánál?

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #1395 Dátum: 2007. November 08., 19:54:15 »
Hát ez csúúúnya. Lehet, hogy akkor titokban a képregényírók sztrájkoltak, és ezt a sztorit a marvel székház valamelyik takarítója írta?  
 Köszi, hogy leírtad a tartalmát, és most már értem, hogy miért pazaroljátok rá az időtöket.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1394 Dátum: 2007. November 08., 16:43:07 »
Idézetet írta: SithLord
Üdv!Farek, ez komoly,hogy erről szól a 218. Angyal füzet?! Az enyhe kifejezés,hogy érdekes ehh  Akkor gondolom ezt nem is honosítjátok ezek útán..
Valóban nem. A következő szám a 219-es lesz. És sajnos komolyan erről szól. Illetve remélem, hogy annak idején nem komolyan gondolták, de nem láttam a segédszerkesztők havát kirakva a borítóra. Még annyit sem érdemel, hogy kitegyük egy mini összefoglalóba, mint a 203-210-es számokat. Ennyi elég is volt róla, amit itt írtam.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1393 Dátum: 2007. November 08., 15:22:44 »
Üdv!Farek, ez komoly,hogy erről szól a 218. Angyal füzet?! Az enyhe kifejezés,hogy érdekes ehh  Akkor gondolom ezt nem is honosítjátok ezek útán..

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1392 Dátum: 2007. November 08., 14:15:04 »
Huh, lehet, hogy érdekes... de annyi biztos, hogy Avengers képregénybe nem való. (szerintem)

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1391 Dátum: 2007. November 07., 20:12:14 »
Idézetet írta: galamb
A 218 miről szólt? Hátha röhögünk egy jót a a tartalmán.
Hát, olyat hallottam már, hogy a röhögéstől sírni, de hogy a sírástól röhögni...     De te akartad.  
Szóval: Egy kb. 8 éves forma gyerek bejut az Angyalok Kúriájába és próbálja és elmondja, hogy ő az egyik korábbi ellenfelük, aki a világuralomra tört, de az Angyalok, közülük is talán Kapi, az utolsó pillanatban megakadályozta. Ő meghalt, viszont a lelke újjászülett. És mint kiderült, az ő lelke és teste  évezredek óta újjászületik, csak korábban soha nem emlékezett a korábbi életeire. Most viszont, az utolsó akciója óta bár gyermektestben él, de minden korábbi életére emlékszik és ez az őrületbe kergeti. Meghalni pedig nem tud, mert azonnal újjászületik. Ezt demonstrálandó elővesz egy pisztolyt és a főbe lövi magát az Angyalok szeme láttára, akik természetesen elszörnyednek, hogy egy kisgyerek hogy tehet ilyet, aztán amikor pár perc múlva megint ott van, akkor komolyan veszik. Megígérik, hogy segítenek, de a gyerek türelmetlen, ezért éjszaka elszökik, és elmegy katoani bázisra, ahol a parancsnok unokaöccsének hazudja magát. Persze erre simán beengedik. Ott aztán beszökik egy kilövésre váró műholdba, amit aztán a Napba iráyít, hátha meghal. Mindezt úgy, hogy mivel nem utasszálításra van tervezve, ezért mindig meghal és újjászületik út közben, és a kb. 5 másodperces ébrenlétek alatt tudja mindezt megcsinálni. Aha.
Persze a nap sem öli meg, de legalább egy nagy, tüzes szörnyként szület újjá (á la Superman IV., csak keményebb kinézetben). VIsszamegy a Földre agyatlanul tombolni, jönnek az Angyalok, őket meglátva jönnek vissza a dolgok, megdögletek fogadkozások, aztán Thor lehűti egy viharral, az energiaforma eloszlik, a gyerek ismét ott van, de végre megint jótékonyan nem emlékszik, hogy hogyan is került oda, úgyhogy az Angyalok gondjaikba veszik.
Ennyi.
Lehet, hogy így leírva nem olyan gáz, de hidd el, nagyon is az.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1390 Dátum: 2007. November 07., 11:47:52 »
A 218 miről szólt? Hátha röhögünk egy jót a a tartalmán.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1389 Dátum: 2007. November 06., 16:29:01 »
Igen, Pym életének nem ez a csúcspontja. De természetesen a hős azért hps, hogy még a legmélyebb gödörből is ki tudjon mászni. Csak kérdés, hogy mikor és hogyan.
A 218-as szám kimarad, mert egy nagy kalap trutyi, nem tudom, hogy milyen meggondolásból születhetett annak idején, valószínűleg átmeneti ötlethiány volt, vagy valamivel ki kellett tölteni a hónapot, de a lényeg, hogy nem veszítetek vele semmit. Hogy a következő, a 219-es mikor kerül ki, azt sajnos nem tudom, mert Dórika gépe bemondta az unalmast az azon lévő dolgokkal együtt, de reménykedjünk, hogy van, ami megmenthető.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1388 Dátum: 2007. November 05., 20:01:46 »
Elolvastam az Angyalok 217-es számát!
Tetszett, bár szerintem Kapi maradhatott volna a vezető.  
Ez a Mechanikus Martalóc gyógyíthatatlan...
Uhh, és Pym: most kivételesen sajnáltam őt. Csak Tojásfej tudná tisztázni.
Köszi a a fordítást és a beírást, várom a következő számot!

Az Angyalok Mindörökkét és a Csúcsbiztonságot is el fogom majd olvasni.
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 05., 20:02:20 írta benya11 »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1387 Dátum: 2007. November 04., 21:08:08 »
A Mechanikus Martalóc szerintem is nagyon aranyos figura. Annyira kis lúzer  aztán ugye visszatért még a 221-ben is, ami szintén olvasható az oldalon. Később pedig tagja lett az Angyalok műszaki személyzetének, és hűen szolgálta őket.

Szegény Pym-re most valóban rájár a rúd, és tovább fognak majd rosszabbodni a dolgok, de ne menjünk ennyire a történések elébe.

A GVH szerintem is fantasztikus történet, és ez valóban komolyan hatott Kapi és Vasember kapcsolatára. De megérdemelte a Legfőbb Intelligencia. Pláne, hogy jó Marvel szokás szerint visszatért... Az meg, hogy a skrullokkal szövetkezik, már szinte meg sem lep. Az egyik legszámítóbb, leghidegebb, lény a Marvel univerzumban. Iszonyatosan hosszú távra tud előre tervezni, bár megmondom őszintén, nekem egy kicsit azért már túl nagyszabású volt ez a terve, de sebaj, belefér. Aztán az evolúciós terveihez közelebb visz az Angyalok Mindörökké, meg a Csúcsbiztonság. Meg a Chronopolis-on futó Avengers 7 számában a Live kree or Die!

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1386 Dátum: 2007. November 02., 19:13:33 »
Nyugati Parti Angyalok v2 #82
Az elején nem tetszett, hogy az Angyalok megint harcoltak a shiárokkal.
Viszont Lilandra döntése tetszett.

Energikon #9
Vízió "megingása" nem volt annyira jó, de aztán Energkionnak sikerült meggyőznie.
Huh, és a végén felrobbant a Nega bomba... Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a sztori vége.
És a füzet végén lévő Limbó Klub kép: Nagyon tetszett, köszi, hogy beraktátok!!!

Na, elolvastam a GVH utolsó részét is!!
Először is szeretném elmondani, hogy nagyon tetszett ez a crossover! A legvége miatt is. Szinte pont most "kezdődött" el a CW. Mármint hogy a viszály Amerika Kapitány és Vasember között. Én nem tudom, hogy mit tettem volna az Angyalok helyében, de a Legfőbb Intelligencia végüé valahogy túlélte. És egy SKRULL-al szövetkezett? Vagy ez hogy van? Meg Lilandra beszéde is jó volt, Kapi "Már tényleg minden megváltozott." mondata meg vészjósló volt.
Köszi a GVH keletkezéséről szóló írást is.
És végül, de nem utolsó sorban: KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, AKI RÉSZT VETT A GVH HONOSÍTÁSÁBAN, UGYANIS EZ EGY NAGYON JÓ TÖRTÉNET!!
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 04., 19:43:34 írta benya11 »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1385 Dátum: 2007. November 02., 13:05:56 »
Én is köszönöm az új részt. Erre a Pym gyerekre rá jár a rúd. A Thor rugás tényleg gáz volt, de a honosítás meg jó!  Köszi szépen mindenkinek.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1384 Dátum: 2007. November 01., 12:09:17 »
A mindenki más, még Jarvis által is ignorált Mechanikus Martalóc és Vas meccse gondoskodott a napi mosolygásról. Tojásfej és Pym sztorija pedig igazi csemege volt.

Csúcs ez a csúcsbiztonság is. Köszi hogy megosztottátok velünk ezt az újabb Marvel Legendát is.
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 02., 09:05:56 írta Gorgonita »

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1383 Dátum: 2007. November 01., 10:09:59 »
Elolvastam az Energikon #8-at, azaz a GVH #11-et!
Picit fura volt benne, hogy Vízió már mennyire élettelen. Főleg akkor volt fura, amikor Simonnal beszélgetett. Az viszon tetszett, ahogy Energikon meggyőzi a shiárokat, hogy ne teljesítsék a parancsukat. De a nagy kérdés: akkor mi lesz velük kettőjükkel?

Végeztem a GVH #12-vel, azaz a BA v1 #346-al is.
Huh, a Legfőbb intelligencia kijelentései értehetetlenek voltak picit...
És miért akarja kivégezni az Angyalokat vajon? Ha bármikor látja, hogy hol vannak, akkor tudnia kéne, hogy az Angyalok bizony nem ellenségek...
Vasember és Sólyomszem mindeközbe hol volt?
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 01., 14:41:49 írta benya11 »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1382 Dátum: 2007. Október 31., 15:49:42 »
Idézetet írta: SithLord
De az dúrva volt ,hogy Thort egy rugással így elintézte..ezt egy kicsit erősnek éreztem  Csóri Henryt jól felültette ez a Tojásfej,ebből már nem tud kimászni
Hát igen, az nekem is a legneccesebb rész volt. De ugye a meglepetés ereje, meg nem készült fel a becsapódásra, amihez még hozzá is jött a lendület, meg a növekedés hatása, bla-bla-bla...

Egyébként szerény véleményem szerint lehet, ez a csata az egyik legrövidebb a szuperhősök között, de szerintem az egyik legérdekesebb, legpörgősebb. Nekem nagyon bejött, amint megpróbáltam elképzelni, hogy ez hogy zajlik le pillanatok alatt.
Amihez tudnám hasonlítani, az a régi magyar Pókemberben 2. történetként végigfutó Karmás-F4-es történetben, amikor Póki küzd a megszállt F4-gyel.

Végre megfigyelhettük, hogy mi folyik a Földön. Hát ez az USA ügynök... Nem is értem, hogy hogy csatlakozhatott az Angyalokhoz... Seregély és Sólyomszem akkor most elvált?
Azon megintcsak meglepődtem, amikor kiderül, hogy az a Dr. Minerva, aki Atlasz Kapitánnyal megszökött, nem is az igazi. De hát így megy ez az alakváltól háborújában...

USA Ügynök: Rájuk tukmálták őt, mint az korábban említettem. Ha végre nekigurunnk a sima nyugati parti sorozatnak is, akkor már csak évek kérdése   , hogy eljussunk odáig.
Igen, Minerva meglepő volt, bár már egy kicsit gyanakodtam, de nem gondoltam volna, hogy ez van.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1381 Dátum: 2007. Október 31., 15:07:11 »
Elolvastam a Nyugati Parti Angyalok #81-es számát!
Végre megfigyelhettük, hogy mi folyik a Földön. Hát ez az USA ügynök... Nem is értem, hogy hogy csatlakozhatott az Angyalokhoz... Seregély és Sólyomszem akkor most elvált?
Azon megintcsak meglepődtem, amikor kiderül, hogy az a Dr. Minerva, aki Atlasz Kapitánnyal megszökött, nem is az igazi. De hát így megy ez az alakváltól háborújában...  

#217-es szám: Köszi ezt az új képregényt, a GVH elolvasása után fogom csak elolvasni. Addig nem akarom, hogy bekavarjon...

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1380 Dátum: 2007. Október 31., 09:56:27 »
Üdv! Köszönöm Fareknek,Dórikának és Galennek az új Angyalokat!  Látjátok,hogy egy szöszi(vagy  akármilyen hajú)nem törödöm titkárnőn egy ember élete is múlhat...  Talán minden ahhoz a telefonhíváshoz vezethető vissza..De az dúrva volt ,hogy Thort egy rugással így elintézte..ezt egy kicsit erősnek éreztem  Csóri Henryt jól felültette ez a Tojásfej,ebből már nem tud kimászni  Akkor várom a következő Angyal történetet,addig is az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1379 Dátum: 2007. Október 31., 03:11:52 »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1378 Dátum: 2007. Október 30., 15:12:48 »
Ugye? Én mondtam, hogy Rcik mennyire bosszantó! A legnagyobb tragédiája, hogy tulajdonképpen neki semmilyen képesség nem jutott, és ezért nem lehet szuperhős. Az meg, hogy ő hozta össze az Angyalokat... valamiért már akkor is kedvelték, meg persze ő volt Hulk tinédzser kísérője.

Nem meglepő, hogy Sólyomszem menni akart az űrbe, pláne nem, hogy USA Ügynök helyett. Igen régi és mélyre nyúló haragszomrád van köztük, ami igazán a Nyugati Parti Angyalok 2. sorozatának közepe felé éleződik ki, amikor az Ügynököt betolják a csapathoz. Igazán szórakoztató olvasni azokat a részeket. És valóban ez volt addig talán a legnagyobb BA gyűlés. Bár arányait tekintve a 100. szám volt a legkirályabb, amikor az ÖSSZES, addig valaha volt BA megjelent. Persze akkor még messze nem voltak ennyien.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1377 Dátum: 2007. Október 29., 18:12:31 »
Elolvastam a GVH 4. részét, azaz az Energikon #7-et! Huh, hát ez a harc... Atlasz Kapitány vs Energikon... és ez a nega-karkötő... na, szóval picit bonyolult volt, de Energikon végül megoldotta.  
Rick: Ebben a számban totál hálátlan és utálható karakter volt (pl. amikor Kapinak hálálkodott stb...), de a végére rendezte a dolgokat Energikonnal. Annyi igaz, hogy fontos karakter, de néha utálom, néha meg szimpatikus a karaktere. A BA v1 #1-ben meg ő hozta össze az Angyalokat...

Elolvastam a BA v1 #345-öt is. Tetszett ez a rész, Kapi megint a csapat élére állt és kiosztotta, hogy ki hol legyen. Vicces volt Sólyomszem "megnagyobbodása", ezért ugye USA ügynök maradt a Földön. És ennyi BosszúAngyalt egy helyen...  
« Utoljára szerkesztve: 2007. Október 30., 13:28:51 írta benya11 »

Nem elérhető molzo

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1376 Dátum: 2007. Október 29., 16:24:47 »
Ezer hála, hogy sikerült végre befejezni a Csúcsbiztonság minit! Nem tom miért tartott ennyi ideig, sztem nagyon jó sztori.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1375 Dátum: 2007. Október 29., 08:23:41 »
Holdsárkány meg Rick feleségét nyúlta le, és egész sokáig el is voltak együtt... aztán, hogy ne legyen vita Rick és Genis között, gyorsan összejött Ganis kishúgával...  Hiába, a Marvel-univerzum vhol egy nagy szappanopera.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1374 Dátum: 2007. Október 28., 23:51:21 »
Idézetet írta: talgaby
Akkor neked nagyon tetszene az a rész, amikor Genis azt parancsolja neki, hogy ugorjon le egy erkélyről, mire Rick: "Oké."... *placcs*
Nem mondod!!! Tényleg volt ilyen? Genis-Vell-t elnöknek   !
Az tetszett, amikor Holdsárkányt valamiért foglyul ejtette, és metálzenével kínozta, meg tartotta sakkban. De lehet, hogy azért, Mert talán Holdsárkány utálom a legjobban  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1373 Dátum: 2007. Október 28., 19:44:38 »
Idézet
Rick Jones számomra nagypn ellenszenves karakter... ...Viszont javára írandó, hogy a Genis-Vell féle Csodakapitány sorozatban jó fej volt...
Akkor neked nagyon tetszene az a rész, amikor Genis azt parancsolja neki, hogy ugorjon le egy erkélyről, mire Rick: "Oké."... *placcs*

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1372 Dátum: 2007. Október 28., 19:26:07 »
Farek, kösz a jó sok választ, ennyivel okosabb lettem.  
...
Ez a kree-skrull háború folytatása, igaz? És Ricknek gondolom itt is lesz jelentősége...
Szívesen.
Nem igazából nem a folytatása, bár  avégén kiderül, hogy nem is álsz olyan messze az igaszságtól. És igen, Rick-nek is lesz benne szerepe, bár taáln nem akkora mint, a kree-skrull háboróban. Megmondom őszintén, Rick Jones számomra nagypn ellenszenves karakter. Idegesít, sír és picsog  a szája, hogy ő miért nem lehet hős, ezért mindig ott lábatlankodik és rájuk akaszkodik, és alapvetően szerintem túl nagy szerepet adtak neki az alkotók ahhoz képest, hogy egy mellékkarakter.
Viszont javára írandó, hogy a Genis-Vell féle Csodakapitány sorozatban jó fej volt, abban a pár részben legalább is, amit láttam.