Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 929278 alkalommal)

0 Felhasználó és 23 vendég van a témában

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2421 Dátum: 2009. Szeptember 13., 22:41:31 »
Igen, igen arról volt szó, valóban arra hivatkoztam korábban.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #2420 Dátum: 2009. Szeptember 13., 22:07:08 »
Farek: jól olvastam én a HZS 1500-ban lévő beszámolódba, hogy a Bosszú Angyalai: Káosz kötetben lévő karakterdokumentációt te készítetted? Akkor ez volt az, amit mondtál pár hónappal ezelőtt, amikor én említettem, hogy a Vasember és a Skarlát Boszorkány dokumentációba eset szó az Erőművek szuperhőscsapatról.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 13., 22:07:59 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2419 Dátum: 2009. Szeptember 13., 19:14:32 »
Na, a többiek elmondták helyettem is  Üdv itt.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
Avengers képregények
« Válasz #2418 Dátum: 2009. Szeptember 12., 19:05:27 »
Üdv a fórumon!

Köszi a visszajelzést Farek nevében is.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2417 Dátum: 2009. Szeptember 12., 18:13:04 »
Idézetet írta: Mercyful Fajd
Azt hiszem alkalomadtán találhatnék időt arra hogy elolvassam a fórumot, mert most lemerem fogadni, hogy pont egy érdekfeszítő vita közepébe sikerült közbeböffentenem.

Hát akkor elvesztetted volna a fogadást mert egy ideje nincsen téma ebben a topikban, és szerintem ha lett volna Farek akkor se bánta volna inkább örült volna hogy egy fórumozóval bővült a topic.

Nem elérhető Mercyful Fajd

• Indiana Jones
  • *
    • http://
Avengers képregények
« Válasz #2416 Dátum: 2009. Szeptember 12., 17:05:04 »
üdv mindenki:
azért ide írok mert a zsák Avengers vonulatát olvasom a legtöbbet, és most olvastam az 1500-ik számban mennyire fontosak a visszajelzések. (amire persze gondolhattam volna magamtól is de nem tettem.)
Tehát minden szép minden, jó lehetnék én is kamikázé?
Azt hiszem alkalomadtán találhatnék időt arra hogy elolvassam a fórumot, mert most lemerem fogadni, hogy pont egy érdekfeszítő vita közepébe sikerült közbeböffentenem.

ja ez alapvetően egy pozitív vélemény, mind az általam olvasott B.A. honosításaitok mind pddig a H.Zs. egészéről.
ciao:
Fajd
Hideg a fagyi

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2415 Dátum: 2009. Szeptember 09., 19:47:21 »
Éjsólyom lenne Batman megfelelője?
Nem sokat láttam a Légiót de azokban számomra sehogyan sem emlékesztetett Batmanre, de akkor ezek szerint csak túl kevésszer láttam a Légiót.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2414 Dátum: 2009. Szeptember 09., 19:40:56 »
Haywire-t csak a ruhája miatt soroltam be a Zöld Íjász mellé...  
Tényleg, Éjsólymot kifelejtettem a felsorolásból!  
Légió vs. JLA crossover létezik?

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2413 Dátum: 2009. Szeptember 09., 19:22:01 »
Annyi, kiegészítés, hogy Haywire nem Zöld Íjász megfelelője, tudomásom szerint, ő egy olyan karakter, aki később került be a Légióba. Nem tudom, hogy van-e Zöld Íjásznak íjász megfelelője a Légióban, tudomásom szerint nincs.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #2412 Dátum: 2009. Szeptember 09., 19:19:29 »
Galactus páncélja az emberek felfogásában páncél. Annyit tudni róla, hogy egy általa létrehozott dolog, ami a saját energiáit tartja egy helyen. Bár azt, hogy Galactus valójában egy csillag, tényleg minden második író el szokta felejteni.

A Legfőbb Légió nem azért jött létre, hogy elverhessék őket az Angyalok, hanem azért, hogy lehessen velük egy crossover. Roy Thomas a hetvenes évek elején szerette volna, ha a két kiadó legfőbb csapoatai találkozhatnak, de egyik vezetőségtől sem kapott engedélyt rá, ezért Denny O'Neillel együtt fogták, és megírták mindkét banda aktuális tagjainak adott univerzum béli megfelelőit (amúgy Batman Éjsólyom volt a Marvelnél). A dolog O'Neil miatt nem teljesen jött össze, mert ő félt, és eléggé másfajta irányba vitte a dolgot (JLA v1 75.), de a rákövetkező évben már megcsinálták kicsit ésszerűbben.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2411 Dátum: 2009. Szeptember 09., 18:51:41 »
Idézetet írta: Farek
Ja, és még egy valami a Liga/Angyalok közös történettel kapcsolatban: amit korábban elfelejtettem leírni, de számomra az egyik legnagyobb poén Sólyomszem megjegyzése az 1. szám végefelé, amikor felbukkan a Liga, és szembenéznek a Bosszú Angyalaival, s neki végre beugrik, hogy honnan olyan ismerősek ezek az alakok:

"Ó, igen, most már tudom.
Ezek a szerencsétlenek... nem más, mint csapat Legfőbb Légió hasonmás!
Öt a tíz ellen, hogy uralják az agyukat!"

Majd a következő számban Flasht egy bumerángnyíllal próbálja elintézni, mondván, hogy ez mindig bejön, majd amikor mégsem, akkor valami olyasmit mormog, hogy 'Száguldó ellen ez bejött volna!'

Ha valaki nem tudná, hogy miért: egyrészt a Legfőbb Légiót (illetve a Bűnös Légiót) annak idején a Marvel azért alkotta meg, hogy az Angyalok megküzdhessenek a Ligával, illetve azok Marvel univerzumbeli másolatával (és persze legyőzzék őket  ). Másrészt pedig a Chronopolison található v3-as sorozat talán 7-8 részeiben, és a 98-as évszámban (most lusta vagyok megnézni  )szembekerültek velük, és mivel az az élmény még elég friss, ezért Sólyomszem végre be tudja azonosítani a Ligát, mint a Légió "másolatát". Ráadásul ott a Ligát uralták, ő pedig Száguldót egy beumerángnyíllal intézte el...

Akkor most már értem hogy miért volt az az érzésem hogy valahonnan ismerős ez a csapat (nagyjából.)
Amikor először megláttam Hyperiont azt hittem Superman az. És tényleg mindegyik valamelyik ligatagra hasonlít ahogy azt Asys leírta.
De mi van Batmannel a Dc legnagyobb karakterét nem rakta be a Marvel? Ez érdekes.
És Sólyomszemnél nekem is nagyon tetszett az a poén viszont szerintem elsőre föl kellet volna ismernie hogy ez nem a légió.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2410 Dátum: 2009. Szeptember 09., 16:40:14 »
Én is köszönöm Farek-nak és Sepi-nek a MK Avengers 10.-et!    
Tényleg nagyon humoros rész volt, tele jobbnál jobb poénokkal (rajzolt+verbális)!  
Le Fey kisasszony tiszta Kulan Gath, csak nőben...  
Ha jól emlékszek, akkor ő volt az első komolyabb ellenfél a vol. 3.-ban; de nemsokára a vol. 1.-ben is fel fog tűnni!  
U.i.:
Arcanna-Zatanna, Whizzer-Flash, Shape-PlasztikMan, Power Princess-Wonder Woman, Lady Lark-Fekete Kanári, Dr. Spektrum-Zöld Lámpás, Haywire-Zöld Íjász, Hyperion-Superman
A Légió valóban a JLA Marvel-féle változata!  
Ebben egyetértek Farek mesterrel, de a 5.-6.-ban csaptak össze egymással (pontosan)...      

Nem elérhető turkia

• Wookie (Konzervatív Vukik a Birodalomért Front)
  • Predátor
Avengers képregények
« Válasz #2409 Dátum: 2009. Szeptember 09., 13:43:43 »
Igen, grey gargoyle, biztosan ez van a dologban. Engem amúgy az zavart össze, hogy sokáig azt hittem, hogy van egy "nagyfőnök", aki lektorál. De ezek szerint több író használhatja a karaktereket saját elképzelése szerint.
Döbbenetes, hogy Fareknek is eszébe jutott már ez a probléma, eszerint nem vagyok teljesen egyedül ezzel a gondolkodásmóddal és másokat is izgatnak az efféle nagyobb horderejű gondolatok.  

Másik dolog, hogy Galactus eredetileg Galanként szokványos humanoid volt, szinte már meg sem lepődöm, hogy majdnem minden idegen életforma olyan a galaxisban, mint a sarki közértes.
WHRÁÁÁÁÁÁGGG-RRRRRR!!!  -ősi wookie bölcsesség

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #2408 Dátum: 2009. Szeptember 09., 12:03:08 »
Ez amit leírtál Turkia, annak a sajnáltos eredménye, hogy a marvelnél nagyon sok író nem veszi figyelembe az előző írók kitalációit. Ezert sokan csak belerakják a galactust a történetükbe a saját elképelésük szerint, és nem törödnek vele, hogy mi volt addig. Ezzel arra akartam utalni, hogy a legtöbbször ez nem is baki, hanem figyelmetlenség, és nemtörődömség.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 09., 12:04:47 írta grey gargoyle »
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2407 Dátum: 2009. Szeptember 09., 11:44:58 »
Üdv! Köszi a MKBA10-t Farek,Sepi!    
Nem volt rossz ez a rész sem,talán az a rész tetszett a legjobban,mikor Rozsi elővarázsolta a saját trollukat  
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2406 Dátum: 2009. Szeptember 09., 10:56:52 »
Igen, ezt annak idején én is felvetettem a KN-en, a Hülye kérdések témában, hogy milyen vicces lenne, ha valami totálisan eltérő fajok akarnának összefogni Galactus ellen, és közösen megtámadni:

- Fogd le a csápjait!
- Milyen csápokat? Inkább lőjétek ki a szemeit?
- Milyen szemeket??? Talán inkább le kéne tekerni a szarvait!!!
stb, stb, stb...

Szerintem Galactust végül a röhögéstől kerülne padlóra...

Nem elérhető turkia

• Predátor
Avengers képregények
« Válasz #2405 Dátum: 2009. Szeptember 09., 10:48:28 »
Farek, igazad van, még mindig dr. Strange lenne számára az ismeretlenebb ellenfél, aki újszerű. A másik dolog, most ez talgaby írásáról jutott eszembe. Szerintem ez is egy Marvel baki.

Galactus ugye, egy természeti jelenség, ezt megtudjuk a per során. Mindenki másként látja. Ebből is kapunk ízelítőt, van vagy 20 rajz különféle fajok szemszögéből. Egyik egy alaktalan húspacának látja, másik fénynek, megint másik hasonlóképpen, mint mi. Eddig tiszta.
Van egy infónk Galactusról, miszerint a létrejötte óta viselnie KELL ezt a lila páncélt, mert az erejét ez fogja össze, enélkül felrobbanna. Tiszta.
Itt a probléma.

Minden faj másnak látja, van, aki egy ruhátlan húskupacnak, páncél nélkül. A páncélöltönye szükséges, azt viselnie kell, tehát mindig rajta van, egyesek pedig mégis ruhátlannak látják, holott RAJTA van. Akkor ez hogy lehetséges, nagy szöveg a képregényben, hogy "természeti jelenség, stb stb stb"
Mindenkinek egy páncélos valamit kellene látni, csak más formában. Például én bele tudnék lőni egyet a fején lévő "antennákba", de mondjuk egy skrull már nem, mivel ő nem így látja? Az ő lövése csak úgy elsiklana a nagy semmibe??? Most akkor ott van az a k**va antenna, vagy nincs ott?  

Ez is rádöbbentett arra, hogy nem szabad logikát keresni az alkotók szándékaiban, mert egész egyszerűen kolosszálisakat bakiznak. Gyorsvonatként robognak el egyértelmű tények mellett. Kb így győzhették le Nyílék Galactust...

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2404 Dátum: 2009. Szeptember 09., 09:47:00 »
Idézetet írta: turkia
"A bolygófaló, kinek nevének puszta említésére is félelem költözik a galaxis lakóinak millióinak szívébe."
Régen így hangzott. Most már inkább az lenne helyénvaló, hogy:
"A lilaruhás fazon, kinek említésére a galaxis lakói be****nak a röhögéstől."
Azt hiszem, erre a mondatra én is a galaxis lakói közé tartozom...  

Nagyjából egyetértek, bár azért pár megjegyzésem van. Az egyik, hogy Dr. Strange-t azért tartom még az egyik lehető leghitelesebb erőnek ellene - persze nem kozmikus mértékekben - mert a mágia azon dolgok közé tartozik, amik kivül esnek a nagy G. fennhatóságán, épp ezért egyáltalán nem biztos, hogy olyan védett ellene, mint sok minde más ellen (kellene).
Az meg, hogy Reed a legyőzése után megmenti, a jellemét, a hősi mivoltát ismerve nem olyan meglepő, bár elég véleményes, pláne, hogy utána csak úgy elengedi...

Ja, és még egy valami a Liga/Angyalok közös történettel kapcsolatban: amit korábban elfelejtettem leírni, de számomra az egyik legnagyobb poén Sólyomszem megjegyzése az 1. szám végefelé, amikor felbukkan a Liga, és szembenéznek a Bosszú Angyalaival, s neki végre beugrik, hogy honnan olyan ismerősek ezek az alakok:

"Ó, igen, most már tudom.
Ezek a szerencsétlenek... nem más, mint csapat Legfőbb Légió hasonmás!
Öt a tíz ellen, hogy uralják az agyukat!"

Majd a következő számban Flasht egy bumerángnyíllal próbálja elintézni, mondván, hogy ez mindig bejön, majd amikor mégsem, akkor valami olyasmit mormog, hogy 'Száguldó ellen ez bejött volna!'

Ha valaki nem tudná, hogy miért: egyrészt a Legfőbb Légiót (illetve a Bűnös Légiót) annak idején a Marvel azért alkotta meg, hogy az Angyalok megküzdhessenek a Ligával, illetve azok Marvel univerzumbeli másolatával (és persze legyőzzék őket  ). Másrészt pedig a Chronopolison található v3-as sorozat talán 7-8 részeiben, és a 98-as évszámban (most lusta vagyok megnézni  )szembekerültek velük, és mivel az az élmény még elég friss, ezért Sólyomszem végre be tudja azonosítani a Ligát, mint a Légió "másolatát". Ráadásul ott a Ligát uralták, ő pedig Száguldót egy beumerángnyíllal intézte el...
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 09., 09:47:28 írta Farek »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #2403 Dátum: 2009. Szeptember 09., 09:43:09 »
Mostanában meglepően gyakran futok abba a jelenségbe, hogy földöntúli fiktív dolgok motivációinak, meg úgy nagy átlagban a létüknek a hátterébe mindenki csakis földi viszonylatok között képes gondolkodni, ami egyrészt érthető, mert nincs alap másra, másrészt meg idegesítő, mert senki se gondol bele abba, hogy nem a homo spaiensből áll az univerzum népessége.
Galactusnak nem az az életcélja, hogy felfalja az egész ismert világegyetemet, az Unikron a TransFormersből. Galactus egy természeti jelenség, egy lény, mely arra hivatott, hogy általa megmérettessen egy faj túlélőképessége, és nem az emberek az elsők, akik megmenekültek előle. A Földre, akármilyen fura, bekebelezés céljából amúgy összesen háromszor vagy négyszer érkezett egész eddigi léte során, és abból egyszer a Szemlélő segítségével, egyszer egy sajnos tényleg hülyén megírt blöffel sikerült visszaverni, az általam olvasott legutolsó alkalommal meg azért sikerült, mert megbomlott az elméje és nem tudott értelmesen gondolkodni. Az, amit te mondtál, egy olyan ember gondolkodásmódja, aki mindenáron el akarja érni görcsösen a célját, ami elég emberi jellemvonás, de erre van az a mondás, hogy ne lőj ágyúval a vacsorának szánt verebedre.
Meg amúgy csak az emberek látják lilaruhásnak.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető turkia

• Predátor
Avengers képregények
« Válasz #2402 Dátum: 2009. Szeptember 09., 09:18:19 »
Köszönet a frissítésért, nagyon jó!!!

Farek, a Galactus-témakör engem is bosszant. Ez az Ezüst Utazós dolog is. Meg az, hogy Galactus tudhatná már, hogy ez emberek mindig (MINDIG) elgyepálják. Miért szállna le egyáltalán a felszínre, leküldene vagy ezer atombombát, vagy halálsugarat, vagy kozmikus vihart  és csak leszállna felfalni a bolygót, amikor mindenki meghalt. Az egyik legnagyobb telepata, dr. Strange mégis kibabrál vele. Csillagflottákat intéz el, lenyomja a skrull vezérhadat (illetve még a hozzá képest harmatgyenge Nova is lenyomja) és felfal egy bolygót, Ben bezzeg lebokszolja a bolygófalót egy csapással...  
De nem elég, hogy ezeket telepata, látnok, kozmikus hatalmasság létének dacára sem látja előre, mindig fejjel előre eljön kocsmai bunyózni???

"A bolygófaló, kinek nevének puszta említésére is félelem költözik a galaxis lakóinak millióinak szívébe."
Régen így hangzott. Most már inkább az lenne helyénvaló, hogy:
"A lilaruhás fazon, kinek említésére a galaxis lakói be****nak a röhögéstől."

Inkább nem is idegesítem magam, a Marvel hülyesége ez az egész. Hogy Nyíl legyőzi, utána meg megmenti. Pfff...

Nem elérhető Genzo

• White and nerdy
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2401 Dátum: 2009. Szeptember 08., 23:08:15 »
Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, nagyon tetszett a MK Avengers 10-es száma. A kedvenc poénom Rozsi "Vasember sétalovacskázik..."-beszólása volt, de voltak még jó poénok. Köszönet a képregényért Farek mesternek és Sepinek.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2400 Dátum: 2009. Szeptember 08., 21:06:35 »
Jó volt ez a Marvel Kalandok Bosszú Angyalai 10. szám. Érdekes nekem az volt benne, hogy Pókember és Óriáslány játszottak a videójátékkal. Hehe, az aztán jó volt. Ők nagyon belemerültek a játékba.
Ezer köszönet Farek és sepi MK Bosszú Angyalai 10. számért.  Továbbra is sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 08., 21:10:51 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2399 Dátum: 2009. Szeptember 08., 20:16:01 »
És a Rozsi/Banner viszonyból még később is lesznek poénok.

Ezeknél jobbat egyenlőre nem tudok elképzelni de nem is kell majd kiderül miket hoznak ki belőle.
Nekem a kedvenc ilyen Rozsomák Hulk páros a kettes számban volt ahol Rozsomák "segítségével" Hulk legyőzi Förtelmet. De a Pókember Óriáslány párosítások sem rosszak. A Kapitány Vasember pedig úgyszintén nagyon jó. Főleg az hogy Vasembert mennyire érdekelte a Kapitány vs Zémó báró mozifilm.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2398 Dátum: 2009. Szeptember 08., 19:58:32 »
Kösz a dicsérete törülök, hogy tetszett, szerintem is aranyos kis történet volt.  És a Rozsi/Banner viszonyból még később is lesznek poénok.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2397 Dátum: 2009. Szeptember 08., 19:38:33 »
Köszi, ez egy egész korrekt történet volt, nem találtam benne logikai bukkanót, a párbeszédek és a poénok pedig zseniálisak voltak (Rozsi a szőrgombóc:D), zseniálisan lefordítva.      
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2396 Dátum: 2009. Szeptember 08., 19:35:05 »
Köszönöm Fareknek és Sepinek a Mk Avengers 10. számát.
Eddig ez tetszett a legjobban ennél aztán tényleg kitettek magukért az írók a humorral.
Nem is tudom min lehetet többet nevetni. Rozsomák  "Troll" idézésén, Amerika Kapitány mint a Vörös Lovag fegyverhordózója, mindenki többet tud vasembernél történelemből, Rozsomák "vasember sétalovacskázik míg mi megmentjük a napot" mondatán, vagy az utolsó oldalón.
Szóval nagyon jól kitalálták.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2395 Dátum: 2009. Szeptember 08., 19:13:31 »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2394 Dátum: 2009. Szeptember 08., 16:58:08 »
Hát igen ha okosan cselekszik akkor ezt teszi de erre nem tudok mit mondani azokon kívül amiket már leírtam lehet hogy az írók csak nem gondoltak erre végülis én is csak akkor jövök rá pl dolgozatoknál hogy ezt kihagytam vagy máshogy jobban hangzana esetleg összekevetem a néhány dolgot stb amikor már beadtam.
Vagy esetleg valamikor már ezt megmagyarázták valamelyik Ezüst Utazó számban de őszintén fogalmam sincs mi lehetne még ezeken kívül.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2393 Dátum: 2009. Szeptember 08., 16:51:10 »
Igen, ez mind többé-kevésbé valószínű. Bár egy természeti erő, aminek indult, ne legyen már lelkis... De még akkor is, a megoldás - az én olvasatomban - igen egyszerű.

- Na most szépen elveszem az erődet, aztán ha lehiggadsz és jókisfiú leszel, akkor visszakapod. Na csá.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2392 Dátum: 2009. Szeptember 08., 16:46:39 »
A másik meg, ami állandóan idegesített, hogy Ezüst Utazó folyton lázadt ellene, meg harcolt vele, meg visszabeszélt, meg ilyenek. Oké, tegyük fel, hogy egyszer-kétszer még elviseli, mint apa a hülye gyerekét. De amikor komoly harcban volt vele (és ez elég sokszor megtörtén), akkor mi a fenéért nem vette el tőle az elejét, mint ahogy Terrax-szal tette? vagy éppen Morggal, a Herald Ordeal története alatt. Az úr adta, az úr elvette, ennyi...

Erre rengeteg magyarázatot tudnának adni nekem is lenne pár ötletem.
1. Többször mondta hogy mindig is ő volt a kedvenc hírnöke így valószínüleg nem volt szíve megfosztani őt mindettől ez számára olyan volt mintha a fia lett volna.
2. Talán már olyan régen megvolt az Utazóban az erő hogy nem tudja elvenni(mondjuk erre a legkevesebb az esély.)
3. Nem a hatalmáért harcolt vele az Utazó mint Terrax hanem hogy valakiket megvédjen és talán valahol legbelül szerette volna ha végleg legyőzi irónikus is lett volna.
4. Még mindig a hírnökének akarta és remélte hogy egyszer vissztér hozzá.
Persze ezek csak az én ötleteim lehet hogy az írok csak nem gondoltak ilyenre vagy nekik más magyarázatuk van erre.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 08., 16:47:21 írta Amondin »