"A bolygófaló, kinek nevének puszta említésére is félelem költözik a galaxis lakóinak millióinak szívébe."
Régen így hangzott. Most már inkább az lenne helyénvaló, hogy:
"A lilaruhás fazon, kinek említésére a galaxis lakói be****nak a röhögéstől."
Azt hiszem, erre a mondatra én is a galaxis lakói közé tartozom...
Nagyjából egyetértek, bár azért pár megjegyzésem van. Az egyik, hogy Dr. Strange-t azért tartom még az egyik lehető leghitelesebb erőnek ellene - persze nem kozmikus mértékekben - mert a mágia azon dolgok közé tartozik, amik kivül esnek a nagy G. fennhatóságán, épp ezért egyáltalán nem biztos, hogy olyan védett ellene, mint sok minde más ellen (kellene).
Az meg, hogy Reed a legyőzése után megmenti, a jellemét, a hősi mivoltát ismerve nem olyan meglepő, bár elég véleményes, pláne, hogy utána csak úgy elengedi...
Ja, és még egy valami a Liga/Angyalok közös történettel kapcsolatban: amit korábban elfelejtettem leírni, de számomra az egyik legnagyobb poén Sólyomszem megjegyzése az 1. szám végefelé, amikor felbukkan a Liga, és szembenéznek a Bosszú Angyalaival, s neki végre beugrik, hogy honnan olyan ismerősek ezek az alakok:
"Ó, igen, most már tudom.
Ezek a szerencsétlenek... nem más, mint csapat Legfőbb Légió hasonmás!
Öt a tíz ellen, hogy uralják az agyukat!"
Majd a következő számban Flasht egy bumerángnyíllal próbálja elintézni, mondván, hogy ez mindig bejön, majd amikor mégsem, akkor valami olyasmit mormog, hogy 'Száguldó ellen ez bejött volna!'
Ha valaki nem tudná, hogy miért: egyrészt a Legfőbb Légiót (illetve a Bűnös Légiót) annak idején a Marvel azért alkotta meg, hogy az Angyalok megküzdhessenek a Ligával, illetve azok Marvel univerzumbeli másolatával (és persze legyőzzék őket ). Másrészt pedig a Chronopolison található v3-as sorozat talán 7-8 részeiben, és a 98-as évszámban (most lusta vagyok megnézni )szembekerültek velük, és mivel az az élmény még elég friss, ezért Sólyomszem végre be tudja azonosítani a Ligát, mint a Légió "másolatát". Ráadásul ott a Ligát uralták, ő pedig Száguldót egy beumerángnyíllal intézte el...