Magyar csapatok Latveriában??? Hűűű, ez felcsigázott, megnézném, az biztos!
Igen, KiD, én említettem a Galactus problémakört. Figyelmes olvasóknak feltűnhet, hogy minden héten kirohanok a Bolygófaló védelmében...
Értitek, az a bajom, hogy anno a Galactus per magyarországi megjelenése környékén ('95 körül) olvastam a képregényben, a Marvel Extrában, hogy hogyan is jött az ötlet. Kitalálták, hogy (szó szerint idézem) "küzdjenek meg az istennel"
NNNa. Ehhez képest Nyíl már köbö harmadik percben belecsúzlizza a bugyuta Bent Galactus arcába, mire a titán eldől, mint egy zsák krumpli. Akkor mi értelme volt ennek a nagy felhajtásnak? Hogy ilyen veszélyes, meg olyan veszélyes? Szerencsétlen Galactust az nem győzi le, aki nem akarja. Nem hiszem el, hogy az univerzummal egyidős. "Túlélte a világegyetem pusztulását" Aha, egy gyomorrontást nem élne túl könyörgöm. Ettől függetlenül az én kedvenc karakterem és szerintem benne van a legtöbb fantázia. Annak ellenére imádom, amit a Marvel csinál szerencsétlennel, hogy lassan már Oki doki, Darázs, meg Amerika "Bohóc" Kapitány szintjére süllyed.
Reálisan nézve egy ilyen, csillagoktól idősebb entitás, akinek állítólag kozmikus ereje van és bolygók elpusztításából szerzi az energiáját, látott értelmes fajokat kialakulni és eltűnni, megenné reggelire a Föld összes szuperhősét, nem pedig szégyenszemre bebukna egy Fantasztikus Négyes elleni csatát. Szinte végtelen tudás, az éveket nem is milliókban, hanem MILLIÁRDOKBAN méri, semmi sem meglepetés számára, emberi ésszel mérve felfoghatatlanul idős, MINDENNÉL idősebb.
De a Marvel átlátja a dolgot és rájöttek, hogy egy radioaktív sugármező, vagy pókcsípés nagyobb erőt ad, mint lakott világok felfalása. Nevetséges.