Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 930515 alkalommal)

0 Felhasználó és 13 vendég van a témában

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2391 Dátum: 2009. Szeptember 08., 16:35:20 »
Igazság szerint amit szegény Galactusban soha nem használnak ki, az az, hogy elméletileg az univerzum (egyik) legnagyobb telepatája, amely minden faj gondolataiban képes olvasni. Tehát csak annyi lenne a dolga, hogy egy TP csapás, vagy egy elmenullázás, aztán csókoltam...

A másik meg, ami állandóan idegesített, hogy Ezüst Utazó folyton lázadt ellene, meg harcolt vele, meg visszabeszélt, meg ilyenek. Oké, tegyük fel, hogy egyszer-kétszer még elviseli, mint apa a hülye gyerekét. De amikor komoly harcban volt vele (és ez elég sokszor megtörtén), akkor mi a fenéért nem vette el tőle az elejét, mint ahogy Terrax-szal tette? vagy éppen Morggal, a Herald Ordeal története alatt. Az úr adta, az úr elvette, ennyi... Persze, tudom, akkor igen hamar véget ért volna a képregény, de ez olyan következetlenség, hogy ihaj. És azt ne mondják nekem, hogy azért, mert szegényke milyen gyenge állandóan az éhségtől, hiszen Terraxtól is úgy vette vissza az erejét, hogy alig volt már benne élet, aztán mégis milyen simán megoldotta.

Szóval leginkább a következetlenség zavar ebben (ahogy persze minden más képregényes bakinál, lásd Seregély visszatérte... )
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2390 Dátum: 2009. Szeptember 08., 09:28:14 »
Idézetet írta: turkia
Hú, Farek, köszi, tényleg működik, ezzel elleszek egy darabig.   Látod, én ilyen apróságoknak is tudok örülni...

Hey, de nada, azért vagyok, hogy segítsek az Angyalok ügyében. Ha ilyen módon, akkor ilyen módon

Nem elérhető turkia

• Wookie (Konzervatív Vukik a Birodalomért Front)
  • Predátor
Avengers képregények
« Válasz #2389 Dátum: 2009. Szeptember 08., 08:58:16 »
Hú, Farek, köszi, tényleg működik, ezzel elleszek egy darabig.   Látod, én ilyen apróságoknak is tudok örülni...
WHRÁÁÁÁÁÁGGG-RRRRRR!!!  -ősi wookie bölcsesség

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2388 Dátum: 2009. Szeptember 07., 16:32:37 »
Ha a fekete takarásra gondolsz, akkor az nem "cenzúra" hanem a spoilert jelzi, hogy ha valaki nem olvasta még az adott dolgot, és nem kíváncsi rá, ne toljuk kéretlenül az arcába, lelőve a meglepetést. Amennyiben mégis olvasni akarod, akkor csak annyit kell tenned, hogy az egérrel kijelölöd a fekete részt, és akkor kék alapon fehér betűkkel fog megjelenni, és el tudod olvasni.
Egyébként te is tudsz ilyet tenni a saját hozzászólásodban, ha kijelölöd a spoileressé szánt szöveget, és a "Különlegessé tétel beillesztése" melleti görgetőmenüre kattintva bejelelölöd a Spoilert, majd a megjelenő szöveget leokézod. Akkor így fog megjelenni a te hozzászólásod is.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 07., 16:33:07 írta Farek »

Nem elérhető turkia

• Predátor
Avengers képregények
« Válasz #2387 Dátum: 2009. Szeptember 07., 16:27:38 »
Ki "cenzúrázza" a friss híreket???       Morg halálát is kitörölte az illető, kénytelen voltam utánanézni egy angol honlapon, de megtaláltam. Kapitány sorsa azért annyira nem érdekel, hogy megkeressem

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
    • HálóZsák
Avengers képregények
« Válasz #2386 Dátum: 2009. Szeptember 07., 15:31:34 »
[span style=\'color:#000000;background:#000000\']Nem fejbe. Előbb mellkason, majd hasba. [/span]
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2385 Dátum: 2009. Szeptember 07., 15:18:00 »
Hát ennél valami nemesebb halált képzeltem el neki. Valami értelmesebbet nem tudtak volna kitalálni?
Szóval valahogy megmagyarázták hogy hogyan élte túl, akkor valószínűleg sokáig gondolkodhattak rajta mert azért ezt már tényleg nehéz lenne túlélni.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2384 Dátum: 2009. Szeptember 07., 15:13:38 »
Persze, a jó Kapitányt [span style=\'color:#000000;background:#000000\']a Polgárháború után fejbelőtték a bíróságra menet és jól meghalt. Persze ezt már azóta magyarázták, hogy mi is történt ott vele igazán... [/span]

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2383 Dátum: 2009. Szeptember 07., 14:58:35 »
Idézetet írta: Farek
A Marvel univerzumról beszélünk, könyörgöm. Ahol épp most tér vissza Amerika Kapitány, de nála már sokkal jelentéktelenebb emberkék is visszatértek... :

Visszatért vagyis egyszer meghalt és most meg visszatért? Ha már egyszer megölik akkor legalább legyen bennük annyi becsület hogy nyugton hagyják. Kit kell elküldenem ezért a Netura?

Nem elérhető turkia

• Predátor
Avengers képregények
« Válasz #2382 Dátum: 2009. Szeptember 07., 08:46:47 »
Látom, parázsvita alakult ki Galactusról.  Na igen, én már eljutottam oda, hogy egyszerűen nem veszem figyelembe azt a sok badarságot, amit róla olvasok. Várok egy tökéletes történetre vele összefüggésben, ami végre hihető. A Titkos Háború szerintem ilyen, az tökéletesen belefér, hogy a Túlontúli elintézi. Csak azt nem veszi be a gyomrom, amit a Marvel csinál, hogy G. kábé évente eljön a Földre agyonveretni magát... Nincs olyan hatalom a világon, amelyik még nem alázta volna le a szerencsétlent. Ha mindenáron valami kalmukot akarnak a szerzők, keressenek már valami verhető hatalmasságot, akinek a bukta nem ilyen fikció-szagú. Például Blastaar, Annihilus, vagy Terrax, valaki!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #2381 Dátum: 2009. Szeptember 06., 08:10:09 »
Idézet
-Hogy lehet,h. Fátum(Galactus per idején...) nem tudta magáévá tenni Surfer kozmikus hatalmát,ezért Tyrosnak adta,mig a titkos háborúban G. világhajóját,sőt a Tulontuli hatalmát is megszerezte??
Akkor te se olvastad a konkrét sztorit.  Ahhoz az kellett volna, hogy az Utazó önként besétáljon egy elég nagy gépbe, amit nem nagyon lehet cipelni, másrészt meg eléggé lefoglalta, hogy Terraxszal verekedjen. Jóval később találták ki, hogy Fátum mágikusan is képes lett lemásolni a folyamatot.
Idézet
-Több külföldi forumon olvastam,h. a Tulontuli anno magasabb hatalmat képviselt az Élő Biránál is!!Sztetek. ez igaz??
Azeredeti, vagyis a második és Bendisig érvényben maradó eredettörténete alapján igen. Egyszerű logika: a Bíra egyetlen adott univerzum legfőbb hatalmi szerve, a kozmikus egyensúly mérlegnyelve (hangsúly a kozmikuson, amikor néha megkérdezik, hogy teszem azt miért nem állította meg Annihilust, amikor csak egy kicsit kell elgondolkodni, hogy a Bíra mikor avatkozott be olykor, amikor csak a halandók hisztiztek egymás között, és magát az univerzum létét nem fenyegette semmi, csak a lakóiét), míg a Túlontúli gyakorlatilag egy ősrobbanás volt, ami nem pukkant el, és valamiért öntudatra ébredt, amikor véletlenül találkozott a 616-os univerzummal.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
    • http://gportal.hu/portal/transformersthemovie/
Avengers képregények
« Válasz #2380 Dátum: 2009. Szeptember 06., 00:15:32 »
Fártum a Galactus per idején a saját technológiáját használhatta fel az Ezüst Utazó erejének elnyerésére, a Titkos Háborúban viszont hihetetlen technológia állt a rendelkezésére. Ez magyarazátnak szerintem megfelel.

Nem elérhető Galan

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2379 Dátum: 2009. Szeptember 05., 23:41:11 »
A Galactus perben ugye Terraxxal szállt szembe,ami csak használt(!!) G.-nek,hiszen elszivva Terrax kozmikus energiáit az G.-t erősitette.Tehát ez haszonként könyvelhető el..

Nem csak,h. nem tudja megmagyarázni cselekedetét,de meg sem kisérli azt.Odin-t mikor megidézték,mondandójával sok lényt meggyözött v. épp elbizonytalanitott.G. csupán megjelent,kijelentette,h. senkire nem jelent veszélyt,majd Liland-ra bekussoltatta.Ennyi.Majd megidézték Öröklétet,aki nagyobb és Hatalmasabb és Ő meg tudta értetni a jelenlévőkkel,miért nem itélendő el G. gonosznak tünő cselekménye.
Az általad idepéldázott párhuzam pedig már az elején elvérzik,mivel köztem és a tüz hangyák között semmilyen közös kommunikációs csatorna nem áll fenn.

G. is legyőzhető,persze,muszáj is,hiszen akkor már nem lenne Föld és a rajta levő szuperhösök.Szerintem azért nehéz elképzelni a legyőzetését,az állandó kudarcait,mivel anno G.-t az abszolult hatalomként aposztrofálták,majd idővel ahogy jöttek az új karakterek ez a hatalom,melyet ő testesitett meg egy képzeletbeli ranglétrán egyre lejjebb és lejjebb csuszott(Tulontuli,Főnix,Franklin Richards...),mig mostanra ott tartunk,h. a mérlegét nézve többször bukott el csatát,mint nyert meg(legyen szó szuperhatalomról v. épp pár földi hősről...)
Amit G.-ből erősen kisporoltak az irók az a logikus gondolkodás.Az állitolagos mindentudásának részleges v. épp teljes hiánya.
Akár hány történetet olvasunk vele kapcsolatban mindinkább fizikai erejét mutatták be,ellentétben szellemi aktivitásával,amit folyton háttérbe szoritottak.Pedig az Univerzum léte során számtalan csodát alkotott már (ha csak a világhajóra gondolunk...).

De ezen kár is vitatkozni.Igy történt és kész.Ahány iró annyi elképzelés.Ha én ülnék ott biztos másképp történtek volna az események.

Lenne páááár kérdésem...

-Hogy lehet,h. Fátum(Galactus per idején...) nem tudta magáévá tenni Surfer kozmikus hatalmát,ezért Tyrosnak adta,mig a titkos háborúban G. világhajóját,sőt a Tulontuli hatalmát is megszerezte??
-Több külföldi forumon olvastam,h. a Tulontuli anno magasabb hatalmat képviselt az Élő Biránál is!!Sztetek. ez igaz??
--Igaz,h. a második titkos háborúban a kozmikusok könyörögtek (köztük az Élő Bira!!!)a molekula embernek,h. állitsa meg a Tulontulit??
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 06., 08:02:59 írta talgaby »

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #2378 Dátum: 2009. Szeptember 05., 10:33:16 »
Idézetet írta: Galan
Akkor kérdem,miért tudta utána nem sokkal,kiéhezetten,legyengülve elintézni a Skrull birodalmat??Mert nem igaz,h. az éhségtől majd megpusztulva támadta be a Földet,ahol könnyen legyőzik.Majd nem sokra rá egyszerűen csak besétál a Skrull birodalomba egy fejlettebb világba,amit pedig könnyűszerrel(!!) intéz el.Hiába a fejlettebb technologia a városokat elpusztitani képes fegyvereikkel G. vel szemben tehetetlenek voltak.
Erre nem tudok válaszolni, talán igazad van, de azt se felejtsd el, hogy a galactus hajóján is lehet egy "spejz". Ő is rakhat el szűkösebb napokra esetlegsesen energiát. amit csak ott tud magához venni, és lehet hogy csak vésztartaléknak használja. Nem erre a részére mondtam hogy hihető, hanem hogy ha már sikerült ennyire legyengíteni, akkor lehetett esélyük a földieknek a legyőzésére.

Idézet
A milliárd éves,mindentudó nagy bölcs,aki Reed Richards perében,ami egyben az ővé is volt nem volt képes megdönthetetlen érvekkel alátámasztva megvédenie magát.Olybá tünt mintha fogalma sem lenne arról tulajdonképpen,mi az ő szerepe az Univerzumban,h. miért létezik és valójában milyen célt is képvisel a bolygókat puszitó éhsége...
Lehet arra gondolt hogy erre a halandóknak maguknak kell rájönnie, vagy lehet tényleg nem volt tisztában a szerepével, ő csak éhezett és evett. Egy természeti erő se gondolkozik azon miért pusztít.

Idézet
Az általad Mlitett minibe belenéztem és ott is mit látok?!Már ami azt a pár szkent illeti,ami a neten fellelhető...hogy Beta Ray Bill legyőzi Galactust??!!Abszurd!!Nevetséges!! 
Abban a miniben beta ray bill nem kalapácslóbálással győzte le. nem volt benne olyan, hogy kiütötte galactust, csak kiéheztetnie sikerült. Ha jobban megnézed Bill még a galactus hirnökeivel is kemény csatát vív, nemhogy magával a nagy G-vel szálljon szembe. ebben mi a nevettséges? Galactus egyetlen gyenge pontja az éhsége, csak így lehet legyőzni nála gyengébb lényeknek. és szerintem végül senki nem győzte le abban a miniben.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 05., 10:35:13 írta grey gargoyle »
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2377 Dátum: 2009. Szeptember 05., 08:40:17 »
Idézet
Akkor kérdem,miért tudta utána nem sokkal,kiéhezetten,legyengülve elintézni a Skrull birodalmat??
Mert a Földön a saját hírnöke szembeszállt vele, míg a skrulloknál az aktuális elintézett neki jó előre minden létező ellenállást, amit ki is fejtettek előtte néhány oldalon át, és még direkt meg is említették a bolygó pusztulása alatt? (Kicsit több bizalmat Byrne logikus történetépítési képességének, ha lehet, azért a kiállhatatlansága ellenére az egyik legelismertebb történetíróról van szó...)
Idézet
Olybá tűnt mintha fogalma sem lenne arról tulajdonképpen,mi az ő szerepe az Univerzumban,h. miért létezik és valójában milyen célt is képvisel a bolygókat puszitó éhsége...
Oké, akkor egy példával válaszolok erre: Győzz meg légyszíves néhány millió tűzhangyát ógörög és római filozófusok bölcselkedéseivel arról, hogy az élet egy fontos és jelentős dolog, és ezzel beszéld le őket arról, hogy élve felfaljanak. Jelentősen alattad vannak evolúciós értelemben (és feltételezhetően szellemileg is)? Igen. Nagyobb és hatalmasabb vagy náluk és okosabb is? Persze. Ennek ellenére simán meg tudnának ölni? Menj el Amazóniába és kérdezd a helyieket, biztos mesélnek még mindig ilyesmit a turistáknak.
Egyébként mai napig ne értem, miért olyan meglepő, hogy Galactus legyőzhető. Kirby Istennek szánta őt. Nem a papok által prédikált mindent látó, mindenható, minden minden Istennek, hanem egyszerűen a hatalmasságnak, akinek haragjától félnek az emberek. Nem egy filozófiai ágazattól hallhattuk már, hogy Isten legyőzhető, pótolható, vagy hogy egyenesen halott (ha mással ezzel a Nietzsche-idézettel csak találkozott innen a nagy többség). Fikcióban sem ez az első, hogy legyőzhetőnek ábrázolják, Ellis egy sorozatában konkrétan fizikai eszközökkel ölte meg őt, és tökéletesen hihető is volt.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Galan

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2376 Dátum: 2009. Szeptember 05., 02:33:43 »

Idézetet írta: grey gargoyleeyle
Szerintem hihető volt az, ahogy a legyengült, kiéheztetett galactust legyőzte Strange és az F4 akkor.
Egyébként olvasseátok el a Beta ray bill - godhunter mini sorozatot. Most nemrég jött ki az utolsó része. Galactus olyan erődemonstrációt renbdez benne, amit nem sokszor mutatott eddig, de most megmutatta, hogy nem csak bolygókat pusztítani tud.
Hi-hi-he-hető??Akkor kérdem,miért tudta utána nem sokkal,kiéhezetten,legyengülve elintézni a Skrull birodalmat??Mert nem igaz,h. az éhségtől majd megpusztulva támadta be a Földet,ahol könnyen legyőzik.Majd nem sokra rá egyszerűen csak besétál a Skrull birodalomba egy fejlettebb világba,amit pedig könnyűszerrel(!!) intéz el.Hiába a fejlettebb technologia a városokat elpusztitani képes fegyvereikkel G. vel szemben tehetetlenek voltak.

És ha már a Galactus pernél járunk...

A milliárd éves,mindentudó nagy bölcs,aki Reed Richards perében,ami egyben az ővé is volt nem volt képes megdönthetetlen érvekkel alátámasztva megvédenie magát.Olybá tünt mintha fogalma sem lenne arról tulajdonképpen,mi az ő szerepe az Univerzumban,h. miért létezik és valójában milyen célt is képvisel a bolygókat puszitó éhsége...

Ezeket a köröket már sokszor lefutottam talgaby-val:)

Az általad Mlitett minibe belenéztem és ott is mit látok?!Már ami azt a pár szkent illeti,ami a neten fellelhető...hogy Beta Ray Bill legyőzi Galactust??!!Abszurd!!Nevetséges!! 
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 05., 02:53:13 írta Galan »

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2375 Dátum: 2009. Szeptember 04., 19:00:08 »
Farek: 180 - 181. oldal alja, a nagy bunyóban.

Nem túl szembetűnő, de mivel kedvenc gonoszom, direkt figyeltem is, hátha beteszik. Aztán jól megörültem, amikor megláttam.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2374 Dátum: 2009. Szeptember 04., 15:00:46 »
Idézetet írta: Farek
Az az Amerika Kapitányos borító pedig csak Micho munkája volt, valójában természetesen nem volt ilyen. Az a kiadványunk április elsején került ki, és Micho megalkotta ezt a borítót, sőt, készített hozzá egy amerikai változatot is, mintha valóban lett volna ilyen. De persze ez csak vicc volt

Huh, megnyugtattál már azt hittem tényleg ilyet is kitaláltak, de örülök hogy csak áprilisi tréfa volt.
Ami pedig azt illeti hogy a Kapitány a pajzsával mindenkit elintéz, nos vegyük alapul hogy az igencsak kemény így a közepes szintű ellenfeleinek(pl Zémó Vörös Koponya) igennagy fájdalmat tud okozni valamelyiküket ki is üti a harcból. Ami a már erősebb embereket illeti nos ha már kifárasztották akkor már előfordulhat hogy egy kemény pajzs kiüti, ha nem fáradt ki akkor meg az írókat kell hibáztatni. Mindenesetre ha egy ilyen kemény pajzs valakit eltalál akkor azért inkább az lenne a csoda ha talpon maradna. Mondjuk azért  Ultronhoz több kell.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2373 Dátum: 2009. Szeptember 04., 12:01:35 »
Eh, na, ez az, szeretem, ha zajlik az élet a fórumon!

KiD:

Vészmanó?!? Hol? Benne volt? Olyan régen fordítottam már, hogy nem emlékszem.

Superman, mint ellengyógyszerész? (Gy. k.: antipatikus ) Igen, nekem is az, itt meg különösen az volt. De én hajlandó vagyok neki megadni, hogy megzavarta a fejét ez a világok egybeolvadása dolog.

A Kapi-Dencsi harc (?), mármint ha lehet annak nevezni, nekem is ellentmondásos. De nyilván éreztetni akarták, hogy egyrészt mennyire faszagyerekek, másrészt pedig hogy ők okosabbak annál, mint hogy bedőljenek egy ilyen egyszerű trükknek (amit mondjuk a Denevérről jóval hamarabb elhiszek).

Thor pedig soha nem a megfontoltságáról volt híres. Különben is, biztos látta Szupin, hogy milyen kemény!

Szegény Galactussal pedig az a baj, mint általában az ilyen, szinte megfoghatatlan hatalommal bíró lényekkel: némelyik író tud vele mit kezdeni, némelyik pedig nagyon nem.

Az az Amerika Kapitányos borító pedig csak Micho munkája volt, valójában természetesen nem volt ilyen. Az a kiadványunk április elsején került ki, és Micho megalkotta ezt a borítót, sőt, készített hozzá egy amerikai változatot is, mintha valóban lett volna ilyen. De persze ez csak vicc volt

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #2372 Dátum: 2009. Szeptember 04., 09:25:48 »
Szerintem hihető volt az, ahogy a legyengült, kiéheztetett galactust legyőzte Strange és az F4 akkor.
Egyébként olvassátok el a Beta ray bill - godhunter mini sorozatot. Most nemrég jött ki az utolsó része. Galactus olyan erődemonstrációt rendez benne, amit nem sokszor mutatott eddig, de most megmutatta, hogy nem csak bolygókat pusztítani tud.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető turkia

• Predátor
Avengers képregények
« Válasz #2371 Dátum: 2009. Szeptember 04., 08:34:49 »
Wah-wah-wah  Köszi a borítót, Sepi! Szerintem a borító rátapintott a lényegre. Piros, kék, fehér, kis szárnyakkal, a tarka pajzsa...gondolom, ezt a "nagyon amerikai" hazafias, amcsi fílinget akarták erőltetni, amitől személy szerint okádni tudnék. Rozsi jól megadja neki a borítón. Nem kedvelem Hulkot (de totál nem  ) , viszont egyszer igazat szólt, amikor a Kapitányt csillagdíszes bohócnak titulálja.  Tudják ezt a Marvelnél is szerintem, hogy egyesek szeretik, másoknál viszont a céltábla közepén van a nevetséges kinézetével, meg a náciölő karakterével. (HAJRÁ ZÉMÓ) Egy gyarló ember egy szérummal, mégis szinte akárkit legyőz azzal, hogy hozzávágja a pajzsot. Annyira hihető, mint amikor Nyíl Galactus köré tekeredik.
Jó, persze, valaki biztosan kedveli, nekem bohóc. Kábé ilyen:

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2370 Dátum: 2009. Szeptember 03., 19:45:42 »
Igen de ez csak egy borító.Ráadásul nem emlékszem hogy a történetben is ilyen lett volna.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2369 Dátum: 2009. Szeptember 03., 19:33:59 »
Idézetet írta: Amondin
Egyáltalán nem hasonlít bohócra és nem is viselkedik úgy.
Azért volt már erre is példa.  
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2368 Dátum: 2009. Szeptember 03., 19:23:14 »
Idézetet írta: turkia
Amerika "Bohóc" Kapitány

Hát ha megvéded Galactust(mondjuk őt kedvelem) akkor remélem nem bánod ha én meg a Kapitányt védem meg.
Miért lenne bohóc?
Egyáltalán nem hasonlít bohócra és nem is viselkedik úgy. A jelmeze mondjuk kicsit tényleg nevetséges de a bohóchoz több kell. Én inkább Pymre mondanám hogy bohóc.

Nem elérhető turkia

• Predátor
Avengers képregények
« Válasz #2367 Dátum: 2009. Szeptember 03., 13:18:13 »
Magyar csapatok Latveriában??? Hűűű, ez felcsigázott, megnézném, az biztos!  

Igen, KiD, én említettem a Galactus problémakört. Figyelmes olvasóknak feltűnhet, hogy minden héten kirohanok a Bolygófaló védelmében...  
 Értitek, az a bajom, hogy anno a Galactus per magyarországi megjelenése környékén ('95 körül) olvastam a képregényben, a Marvel Extrában, hogy hogyan is jött az ötlet. Kitalálták, hogy (szó szerint idézem) "küzdjenek meg az istennel"

NNNa. Ehhez képest Nyíl már köbö harmadik percben belecsúzlizza a bugyuta Bent Galactus arcába, mire a titán eldől, mint egy zsák krumpli. Akkor mi értelme volt ennek a nagy felhajtásnak? Hogy ilyen veszélyes, meg olyan veszélyes? Szerencsétlen Galactust az nem győzi le, aki nem akarja. Nem hiszem el, hogy az univerzummal egyidős. "Túlélte a világegyetem pusztulását" Aha, egy gyomorrontást nem élne túl könyörgöm. Ettől függetlenül az én kedvenc karakterem és szerintem benne van a legtöbb fantázia. Annak ellenére imádom, amit a Marvel csinál szerencsétlennel, hogy lassan már Oki doki, Darázs, meg Amerika "Bohóc" Kapitány szintjére süllyed.
Reálisan nézve egy ilyen, csillagoktól idősebb entitás, akinek állítólag kozmikus ereje van és bolygók elpusztításából szerzi az energiáját, látott értelmes fajokat kialakulni és eltűnni, megenné reggelire a Föld összes szuperhősét, nem pedig szégyenszemre bebukna egy Fantasztikus Négyes elleni csatát. Szinte végtelen tudás, az éveket nem is milliókban, hanem MILLIÁRDOKBAN méri, semmi sem meglepetés számára, emberi ésszel mérve felfoghatatlanul idős, MINDENNÉL idősebb.
 De a Marvel átlátja a dolgot és rájöttek, hogy egy radioaktív sugármező, vagy pókcsípés nagyobb erőt ad, mint lakott világok felfalása.  Nevetséges.

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2366 Dátum: 2009. Szeptember 02., 20:13:58 »
Na elolvastam végre én is, és le a kalappal mindenki előtt, aki ezen ügyködött, nagy munka volt!

Két elütést találtam benne, de persze mire elolvastam elfelejtettem hol voltak, úgyhogy sajna nem tudom jelenzni.  Majd talán a következő olvasásra.

Pár megjegyzés:

- Vészmanó!  

- Superman elég antipatikus volt végig, nem értem minek kellett belemagyarázni ezt a megzavarta a világok összecsúszása dolgot meg ilyesmiket, ez bőven többet ártott, mint használt.

- A Batman - Amerika Kapitány csata elég gáz volt szerintem... annyira kúllá akarták tenni, hogy már rég nem volt az.

- Thor mondjuk nem aprózta el, anélkül, hogy tudta volna, mennyire erős Superman jól megküldte a kalapácsával. Ha az mondjuk nem szupi, hanem Sólyomember, ott kinyírja, ahol van.

- Valaki említette, Galactust hogy elverték... szerintem annyi nála erősebb, hatalmasabb erővel találkoztak már csak a Marvel univerzumban a hősök (Végtelen sorozat, Titkos háborúk...), hogy várható volt, hogy most is elgyepálják.

- A második rész borítója sokáig volt háttérképem pár éve!

- Azért a végét Krona ekkora hatalommal jól elpancserkodta. Nem mintha túl sok más megoldás lehetett volna...

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2365 Dátum: 2009. Szeptember 02., 19:24:52 »
Itt speciel tényleg magyarul volt írva a dolog. Idézem:

"Támad, támad! Visszavunol! Hátrál!" -kb ennyiben merült ki a magyar katonák szövege...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2364 Dátum: 2009. Szeptember 02., 19:06:56 »
Ha szándékosan eredeti nyelven van egy szöveg, akkor azt általában úgy is hagyjuk. Néha némely fordító odarak egy szövegdobozt, hogy azt is fordítsa, ha ismeri adott nyelvet vagy van fordítása, de ez ritka.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2363 Dátum: 2009. Szeptember 02., 18:30:35 »
Értem köszönöm a választ. Gondoltam hogy a kettő közül inkább ez de szeretek biztosra menni.
Remélem nem probléma.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2362 Dátum: 2009. Szeptember 02., 18:17:11 »
Nem, ilyenkor általában úgy néz ki, mint ahogy a magyarul kiadott képregényekben is látható, vagyis <Ilyen zárójelek között már angolul van a szöveg>*
* majd így meg van csillagozva, hogy XY nyelvből fordítva.