Szerző Téma: DC kiadó magányos hősei  (Megtekintve 381753 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #932 Dátum: 2009. Június 18., 12:11:23 »
Így volt. Pár nappal a nyomdába kerülés előtt halt meg, és akkor dobták ezt össze Sam forgatókönyve alapján.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #931 Dátum: 2009. Június 18., 12:06:26 »
Amennyire tudom, valahogy így volt igen.  De lehet, hogy tévedek...

Nem elérhető -BuB

• Indiana Jones
  • *
    • http://www.newgen.hu
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #930 Dátum: 2009. Június 18., 12:04:42 »
Na ezt nem vágtam. Tehát akkor azt ő írta vagy mi?  És nem érte meg hogy kiadják? Ezért lett a tiszteletére csinálva az egész?
http://www.newgen.hu
SO SAY WE ALL!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #929 Dátum: 2009. Június 18., 11:49:10 »
Nem olvastál figyelmesen a második borítónál: ez eredetileg egy Pat Lee/Sam Loeb különszám lett volna, ha jól tudom és csak a végén, a halála miatt lett megváltoztatva a dolog. Ezért van az, hogy a cselekménynél Sam neve van, ha megnézed, viszont minden 2-3 oldalt más ember írt és rajzolt.  Amúgy meg szerintem egy nagyon is nemes gesztus volt ez a DC részéről, hogy így mutattak tiszteletet az egyik dolgozójukhozzátartozójának halála miatt.  

A dupla oldal: fogalmam sincs, hogy csinálta beigli...  Mondjuk én eredetileg úgy szerettem volna, hogy az R betű legyen a srácokban és az s a városban, de az végül nem volt megoldaható, meg így is az utolsó utáni pillanatban készült el a dolog. De amúgy tényleg szuperül megoldotta beigli.

Nem elérhető -BuB

• Indiana Jones
  • *
    • http://www.newgen.hu
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #928 Dátum: 2009. Június 18., 11:35:26 »
Fhú Király lett srácok, nagyon szép meló (különösen a dupla oldal, kattog is az agyam rajta, hogy vajon ezt hogy csinálhattátok, emlékeim szerint elég dúrva az eredeti cím is  )
Viszont azt nem értem, hogy meghalt a Loeb fia, és erre a csináltak a srác tiszteletére egy ilyen kis szösszenetet megemlékezés miatt.
De miért (oké együtt éreztek Loeb-al) de csak ennyi az oka? Nem igazán tiszta nekem a történet, beteg volt a srác és amiatt készült ez az egész? Mert a második kötetnél a borítón ott van, hogy keményen dolgozott az író, de Sam nem láthatta. Meg a legvégén "Szerettünk együtt dolgozni az emberrel, akinek a neve Sam volt." Most ezt totál nem vágom már.
Bocsi, de nem igen ismerem a Loeb fiú történetét.
http://www.newgen.hu
SO SAY WE ALL!

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #927 Dátum: 2009. Június 18., 09:35:04 »
Most már érthető, hogy miért írtad a főoldalra, hogy ez a történet spoileres. De igazad van, majd meglátjuk, amikor megjelenik a Végtelen Válság. Köszi a választ dr samson. Semmi baj, tényleg nem kell a Végtelen Válságról reklámozni.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 18., 09:35:51 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #926 Dátum: 2009. Június 18., 09:30:37 »
Nos, a spoileres kérdésre a válasz az, hogy majd a Végtelen Válságból megtudod. Igazából szerintem nyilvánvaló, de mivel az egyik legnagyobb spoilere a Válságnak, ezért inkább nem reklámozom, bocsi.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #925 Dátum: 2009. Június 18., 08:24:16 »
Elolvastam a Superman/Batman 26. számát. Olyan megható, szomorú történet volt. Érdekes az volt benne, hogy Superboy vicces volt egy kissé. [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Bár egy valamit nem értek. Az a szobor Superboyról, amit láttam a végén. Mit akart jelenteni? Talán Superboy meghalt? Csak nem a Végtelen Válság idején történt vele valami?[/span]
Érdekes még az volt a történetben, hogy sok emberek dolgoztak a képregényen. Sokan ismerték Sam Loeb-ot. Az utolsó oldalon volt egy üzenet. A füzetből befolyt pénzösszeg a SAM LOEB FELSŐOKTATÁSI ÖSZTÖNDÍJ ALAPÍTVÁNY támogatására fordított."
Nos a végén még annyit, hogy ezer köszönet dr samson, talgaby és beigli69 a képregényért. Sam Loeb in Memoriam.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 18., 09:32:00 írta keildavid »

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #924 Dátum: 2009. Június 17., 23:59:00 »
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 18., 09:06:24 írta talgaby »
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #923 Dátum: 2009. Június 14., 20:07:13 »
Idézetet írta: zozi56
Igen, ahogy mondod.

Végre!
A rész jó volt, Selina végre megtette azt, amit kellett, kiváncsi leszek, hogy alakul a sorsa. A honosítás pazar lett, köszi!  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #922 Dátum: 2009. Június 14., 18:19:36 »
Az sincs már olyan messze.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Galan

• Sólyomszem
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #921 Dátum: 2009. Június 14., 18:17:19 »
Sziasztok!!

Érdeklödve kérdezem a JLA/AVS magyarosan,mikorra várható??

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #920 Dátum: 2009. Június 13., 18:58:27 »
Igen, ahogy mondod.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #919 Dátum: 2009. Június 13., 18:49:22 »
[span style=\'color:#000000;background:#000000\']Akkor ezek szerint Fekete Maszk meghalt?[/span]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #918 Dátum: 2009. Június 13., 18:31:38 »
Ja, tényleg, ha már mindenki elfelejtette...
Frissültünk!
Macskanő v3 52.

Amúgy nem úgy tűnik, tényleg megtette.
A helyesbítést meg kösz, nem mindig tudom pontosan, minek mi a magyar címe.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #917 Dátum: 2009. Június 13., 18:21:25 »
Ezer köszönet talgaby a Macskanő 52. részért. Továbbra is jól haladnak az események. Macskanő és Okos Bomba összefognak. Nagyon érdekes volt. [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Bár a vége egy kissé fura volt, mert úgy tűnt Macskanő lelőtte Fekete Maszkot. Aztán valami kozmikus hullám jelent meg, amiről a következő részben kiderül, hogy mi történt valóban.[/span] Ne haragudj ha kérdezek. A Végtelen Krízis vagy Végtelen Válság? A NewGen-en tudtommal a Végtelen Válság a címe. Érdekes, hogy ezen a héten 4 DC-s képregény lett kirakva. Kedden Tini Titánok, szerdán Mini Titánok, pénteken Supergirl és ma Szombaton Macskanő. Bár tudom, ez most csak véletlenül jött össze.
További sok sikert kívánok neked a Macskanő v3 folytatásához.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #916 Dátum: 2009. Június 12., 19:14:53 »
Örülök, ha tetszett a történet. Kara történetei két hónap múlva fognak majd folytatódni, jövő hónapban először teszünk egy kis kitérőt, kicsit felvezetjük a Kandort, hátha a NewGen addig befejezi esetleg a Végtelen Válságot, bár erre kevés az esély...  Mondjuk igazából a Kandor esetében még nem is olyan nagy gond, az igazi One Year Later-os sztorik majd a 9. számmal kezdődnek, azok már piszok spoileresek lennék a Válságra nézve...

Idézet
Egy magánvélemény elejéig szánnék rá pár sort, hogy kifejtsem mért örülök annyira az "ongoing" (macskanő, titánok, supergirl...stb) honosításnak.
Idézet
Jobban megismerhetem a különböző karakterek személyiségét, motivációit és ezáltal nem lesz olyan száraz a globális történetek olvasása.
Szívesen! Az én véleményem az, hogy néha bizony egy-egy ilyen ongoing sokkal, de sokkal jobb tud lenni, mint a nagy, világmegváltó történetek...  

És jövő hétre egy igazi nagy durranást tartogatunk nektek talgabyval, a második közös honosításunk személyében! Szerdán érdemes lesz errefelé benézni a DC híveknek...

Nem elérhető Kent22

• Indiana Jones
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #915 Dátum: 2009. Június 12., 15:50:23 »
Köszönöm a "Hatalom" befejező részét. Kellemes kis történetfolyammal gyarapodhattunk (supergirl kötet ismerete pedig csak tovább duzzasztja). Rajzok tetszetősek, ahogy már megszokhattuk. A történet is elég jó volt és majd érdekes lesz látni, ahogy a későbbiekben maguk az írók is belezavarodnak Kara eredetébe  . Egy-két éve olvashattam utoljára Supergirl történeteit (najó bevallom azért most követem a new kryptonosdit) és a crossoveres részeket mint a Kandor mindig kihagytam a többi füzet hiánya miatt szóval most elég nehéz lesz szavakkal kifejezni mennyire várom már Szupercsajszink kalandjainak folytatását..."nagyonnagyon"

Egy magánvélemény elejéig szánnék rá pár sort, hogy kifejtsem mért örülök annyira az "ongoing" (macskanő, titánok, supergirl...stb) honosításnak. Mostanában realizáltam mennyire levagyok maradva DC-s világmegváltó események terén, mert azért valljuk be '85-ös Krízis óta történt egysmás. Egyrészről amíg olvasgatom eredeti nyelven az általam "égszakadás-földindulás-nak" keresztelt eseményeket addig másrészről ezek mellett mindig öröm olvasni a honosító oldalakon a karakterek külön történeteit amikből visszaköszön az egyes korok dc univerzumának hangulata (időgéptől-newgenig széles a választék). Jobban megismerhetem a különböző karakterek személyiségét, motivációit és ezáltal nem lesz olyan száraz a globális történetek olvasása.

Visszatérve az értékeléshez köszönöm még 1x, hogy hétről-hétre jobbnál jobb történetekkel gazdagítjátok ismereteinket.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #914 Dátum: 2009. Június 12., 15:08:50 »
Jól van na, mivel most vele csináltam honosítást, az jutott eszembe...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #913 Dátum: 2009. Június 12., 15:06:27 »
Mármint El-ház. Az L-házból Power Girl van.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #912 Dátum: 2009. Június 12., 15:03:57 »
Idézet
A héten ez volt a második (ha a Mini Titánokat is beleszámolom,akkor a harmadik) DC képregény,ez dícséretes!
Hát, most így jött ki a lépés. Meg így nem tudsz panaszkodni, mint a múlt héten...  

Idézet
Bár van egy kérdésem, amit már nem tettem fel. A Superman és Batman:Supergirl kötetben láthattuk, hogy Darkseid megölte Supergirl. De Kara életben van. Pontosan hogyan élte túl? Vagy nem Kara volt az, aki meghalt? Ez nekem nem volt valami érthető.
Ha olvastad a kötetet, akkor abban benne van a válasz is: a sugár becsapódásának pillanatában Karát elteleportálták.

Idézet
Kara apja válán van egy "S" jel, mint Suprmannek és Supergirlnek.

Igen, mivel ő is az L-házhoz tartozik és nekik ez a jelük.  

És örülök, ha tetszett a sztori.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #911 Dátum: 2009. Június 12., 13:40:57 »
Ezer köszönet dr samsonnak és Wearwolfffnak a Supergirl legújabb részért. Kara apja válán van egy "S" jel, mint Suprmannek és Supergirlnek. Nagyon érdekes volt.[span style=\'color:#000000;background:#000000\'] De azt nem gondoltam, hogy Kara apja ilyen gonosz. Mert azt mondta Karanak,hogy "kutasd fel a kis Kal-elt és öld meg.[/span] Joe Kelly író névre emlékszem. Úgy tudom ő írta a régi Csodálatos Pókember 126-127. számban olvasható Híd című történetet(amelyből csak az 1-2. része jelent meg, a 3. pedig sajnos nem). Meg ha jól emlékszem Joe Kelly még a Deadpoolt is ő írta.
Bár van egy kérdésem, amit már nem tettem fel. A Superman és Batman:Supergirl kötetben láthattuk, hogy Darkseid megölte Supergirl. De Kara életben van. Pontosan hogyan élte túl? Vagy nem Kara volt az, aki meghalt? Ez nekem nem volt valami érthető.  
További sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 12., 15:06:32 írta keildavid »

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #910 Dátum: 2009. Június 12., 11:49:31 »
Samson dokinak és Wearwolfff-nak köszönöm a Supergirl vol.5. ötödik részét!    
A honosítás mint mindig,most is kitűnő lett!  
A héten ez volt a második (ha a Mini Titánokat is beleszámolom,akkor a harmadik) DC képregény,ez dícséretes!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #909 Dátum: 2009. Június 12., 07:42:02 »
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1654:supergirl-v5-05&catid=7:dc&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Supergirl vol5 05[/a]

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #908 Dátum: 2009. Június 11., 21:27:26 »
Szívesen, örülök, ha tetszett! Természetesen azoknak is, akiknek a Mini Titánok tetszenek.  Amúgy én a rajzot is kifejezetten szeretem, azért égis csak jobb, mint John Romita Jr munkái...

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #907 Dátum: 2009. Június 11., 19:38:22 »
Én a még a Tini titánok újabb részét szeretném megköszönni: a raj annyira nem jött be, viszont a sztori és a honosítás is 5-ös, a cliffhanger is ütős lett.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #906 Dátum: 2009. Június 10., 18:36:16 »
Köszönöm dr samson és Gorgiasz a Mini Titánok 7. részt. Továbbra is viccesek ezek a Mini Titán kölykök. [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Érdekes volt, hogy Csillagfény és a társai vele tartottak a szülőbolygójára Tamaranra. Rendet csináltak együtt Csillagfény szobájában. Feketefény meg nagyon durva és viccesnek látszott. És az érdekes volt, hogy Robin megkérte Supergirlt, hogy amikor körbe forog a Föld körüli pályán, tekerje vissza az időt.[/span]
További sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #905 Dátum: 2009. Június 10., 17:30:49 »
Szívesen.  

Idézet
Ezeken a hangutánzó szavakon behaltam...
Valamiért mindig ezek szoktak a legjobban tetszeni benne az embereknek.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #904 Dátum: 2009. Június 10., 17:29:55 »
Samson dokinak és Gorgiasznak köszönöm a Mini Titánok hetedik részét!    
Ezeken a hangutánzó szavakon behaltam...  
Boldog (hatodik) születésnapot kívánok a HálóZsáknak!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #903 Dátum: 2009. Június 10., 16:06:27 »
Frissültünk!
Mini Titánok #07

Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.