A DC kiadó magányos hőseiről: Batmannek sok története van. A Batman - Dredd Bíró durva, fekete humoros jellegű történet.
A Batman:Koksz különleges történet. Mert Batman szuper erőre akart szert tenni. És amolyan drog féleségből kapta az erőt és szinte elvesztette az írányítást. Továbbá az X-Fanzine-on folytatódott és kiderült, hogy sikerült Batmannek felül kerekednie és győzedelmeskedett.
A Batman Kalandjai érdekes sorozat. Ez a rajzfilmsorozat képregény-változata.
A végzet, mely elérte Gothamet egy amolyan misztikus, régimódi különleges történet. H.P. Lovecraft emlékére készűlt.
Lobo eléggé durva karácsonyi történet volt.
A Zöld Lámpás szintén egy nagyszarű karácsonyi történet.
A Supermanből van néhány képregény. A Rejtett személyiségek című történetben láthattuk, hogy léteznek két személyek Lois és Clark. Mindketten meglepődtek, mert a nevük azonos a Superman sorozatban lévőkkel is.
A Gyökerek egyszer mintha azt olvastam a fórumon, hogy ez a sorozat amolyan ultimate verziója is lehetne.
A Mi történhetett, a holnap emberével? és a Világok Harca című Superman történetben rengeteg mindent átfogalmaztak Supermanről. Mindkét történetben az történt, hogy Superman meghalt. A Mi történhetett...?-ben megmagyarázták, hogy a DC kiadó új Superman jött létre. Mert ő már '38 óta létezik és ebben kiderült átértelmezték és a modernkori Supermant láthatjuk mostanában is.
A Supergirlről már elmondtam pár véleményt.
Nos erről is írtam néhány vélemény. Remélem nem volt fárasztó ezek a rengeteg vélemények, amiket írtam.