Szerző Téma: DC kiadó magányos hősei  (Megtekintve 381647 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető Shazam!

• Sólyomszem
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #992 Dátum: 2009. Augusztus 04., 20:21:12 »
ahha, kössz az infót dr. samson

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #991 Dátum: 2009. Augusztus 04., 18:17:50 »
Lett volna... nevezetesen Robin saját sorozatából lettek volna bizonyos részek, amik a Tini Titánokhoz kapcsolódnak szorosan. Hogy miért nem let, az nem publikus. Mondjuk még egy olyan két részes sztori várható, amiben Robin és a Superboy a főszereplő, de azt csak az isten tudja mikor fog elkészülni...  
Amúgy meg Robin főszereplő a Tini Titánokban és az Ifjak Ligájában is.

Nem elérhető Shazam!

• Sólyomszem
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #990 Dátum: 2009. Augusztus 04., 17:51:42 »
lesz olyan sorozat itt a Hálózsákon amiben Robin vagy Éjszárj lesz a főszreplő?
esetleg az Outsiderek...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #989 Dátum: 2009. Július 29., 08:48:44 »
Ez hihetetlenül emlékeztet egy régi fórumozóra, akire a tagságból már csak páran emlékezünk szerintem. regnar volt ilyen egykor. Hiányzik is nekünk azóta is. Jó, hogy végre van még valaki, aki mindent elolvas és még ír is róla.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #988 Dátum: 2009. Július 28., 19:32:02 »
Ahogy mondod zozi. Tavaly november óta egészen mostanáig 100%. Beleértve Egy-két százalékot is, amit mindennap olvasom a jelenleg adott képregényt. Azaz nem maradtam le semmiről.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 28., 19:34:33 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #987 Dátum: 2009. Július 28., 19:20:43 »
Szinte mindet?  Az igen. Hát ez... ez szép teljesítmény.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #986 Dátum: 2009. Július 28., 19:09:40 »
Igen elolvastam szinte mindent, ami a galérián van. A-tól Z-ig. És gondoltam írok még véleményeket.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #985 Dátum: 2009. Július 28., 19:06:25 »
Ez mondjuk dícséretes. Nem is tudom, hogy van-e egyáltalán a tagságból valaki, aki minden képregényt elolvasott is. Én is max, ha a felét elolvastam a HZs-s képregényeknek...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #984 Dátum: 2009. Július 28., 18:58:18 »
Idézetet írta: dr samson
Dehogy fárasztó. Inkább csodálom, hogy van akinek van kedve ennyi mindent leírni...
Igen nekem most van időm, hogy leírok sok véleményt minden képregényekről. Mert ahogy ezt már mondtam, szinte az itt lévő összes képregényeket elolvastam. És gondoltam írok ezekről véleményt.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #983 Dátum: 2009. Július 28., 18:30:19 »
Idézet
Nos erről is írtam néhány vélemény. Remélem nem volt fárasztó ezek a rengeteg vélemények, amiket írtam.
Dehogy fárasztó. Inkább csodálom, hogy van akinek van kedve ennyi mindent leírni...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #982 Dátum: 2009. Július 28., 16:12:53 »
A DC kiadó magányos hőseiről: Batmannek sok története van. A Batman - Dredd Bíró durva, fekete humoros jellegű történet.
A Batman:Koksz különleges történet. Mert Batman szuper erőre akart szert tenni. És amolyan drog féleségből kapta az erőt és szinte elvesztette az írányítást. Továbbá az X-Fanzine-on folytatódott és kiderült, hogy sikerült Batmannek felül kerekednie és győzedelmeskedett.
A Batman Kalandjai érdekes sorozat. Ez a rajzfilmsorozat képregény-változata.
A végzet, mely elérte Gothamet egy amolyan misztikus, régimódi különleges történet. H.P. Lovecraft emlékére készűlt.
Lobo eléggé durva karácsonyi történet volt.
A Zöld Lámpás szintén egy nagyszarű karácsonyi történet.
A Supermanből van néhány képregény. A Rejtett személyiségek című történetben láthattuk, hogy léteznek két személyek Lois és Clark. Mindketten meglepődtek, mert a nevük azonos a Superman sorozatban lévőkkel is.
A Gyökerek egyszer mintha azt olvastam a fórumon, hogy ez a sorozat amolyan ultimate verziója is lehetne.
A Mi történhetett, a holnap emberével? és a Világok Harca című Superman történetben rengeteg mindent átfogalmaztak Supermanről. Mindkét történetben az történt, hogy Superman meghalt. A Mi történhetett...?-ben megmagyarázták, hogy a DC kiadó új Superman jött létre. Mert ő már '38 óta létezik és ebben kiderült átértelmezték és a modernkori Supermant láthatjuk mostanában is.
A Supergirlről már elmondtam pár véleményt.
Nos erről is írtam néhány vélemény. Remélem nem volt fárasztó ezek a rengeteg vélemények, amiket írtam.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #981 Dátum: 2009. Július 25., 14:12:00 »
Köszi szépen! Egész jó rész volt, az meg várható volt, hogy Selina nem fogja sokáig bírni jelmeze nélkül, de azt hittem valami komoly indoka lesz, hogy újra macskanővé váljon.
 A rajzok is jól sikerültek, csak Bruce-t mintha kicsit fiatalabbnak ábrázolták volna, mint máskor.
 A honosítás is kiváló lett, csak a 10. oldalon kiszúrtam, hogy Slamnak valami olyasmit mond főhősnönk, hogy "felejts el Hollyt" gondolom ott lemaradt egy "d".  

"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #980 Dátum: 2009. Július 25., 13:07:49 »
Nagyszerű ez a legújabb Macskanő sztori. Továbbra is jól megy a történet. Az a manus, aki Filmrémnek hívják. Sok érdekes filmeket és színészneveket sorolt fel. Pl. A Piszkos Harry-t. A végén pedig lehet látni, hogy két Macskanő is van(?). Bár egy valamit nem értek. Selina megölte Fekete Maszkot. De úgy tűnik Batman nem tud az esetről. Meg ha mégis tudnának az esetről, nem tartoztatták volna lr gyilkosságért. Tudom a NewGenen láttam, hogy Wonder Woman is gyilkolt. De ez a tény sem érthető.
Végül egy különleges véleményt. Úgy látom ennek a képregénynek a minősége nagyó jó. A színek nagyszerűek, a rajz is jól sikerült. Nyilván rajzoló és a színező ilyen remek munkát végeztek.
Ezer köszönet talgaby. További sok sikert a folytatáshoz.

Ja ezt is akartam kérdezni: miután Selina megölte Fekete Maszkot, a végén valami történt Selinával. Arra fény derül, hogy pontosan mi történt? Ez eddig még nem érthető.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 25., 13:27:18 írta keildavid »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #979 Dátum: 2009. Július 25., 12:00:34 »
Frissültünk!
Macskanő v3 55.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Kent22

• Indiana Jones
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #978 Dátum: 2009. Július 18., 17:31:44 »
Köszönöm a Macskanő utobbi 2 részét, valahogy éreztem nem mostanában válaszolja meg nekünk az író miért történtek ekkora változások szóval az érdeklődésem még mindig töretlen a sorozat iránt.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #977 Dátum: 2009. Július 17., 22:52:32 »
Odateleportálták. De tudott. Megrepesztette a páncélját. És igen, a Liga rendszerével.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #976 Dátum: 2009. Július 17., 22:30:32 »
Elolvastam nemrég a Superman és Batman:Supergirl kötetben lévő ott, ahol kiderült, hogy valóban Supergirl elteleportálták. És igazad van dr samson.
De két dolog nem volt érthető. Az a hamu, amikor úgy tűnt Supergirl meghalt. Akkor az Hogy került oda? Superman akkor még nem tudott erről? Hiszen sírt és mérges volt Darkseidra. Meg amikor Superman megütötte Darkseid jobb kezét, mi történt pontosan? Úgy tűnt mintha szétrepedt.
Meg a teleportálás. Milyen teleportálás volt? Véletlenül nem az amely a Igazság Liga főhadiszállásán van a teleportálógép?
Bocsi, hogy ennyi kérdést írtam. Nos ennyi volt.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #975 Dátum: 2009. Július 11., 13:37:35 »
Nos megnéztem a Google-ba, hogy van valami infó Ed Geinről. Meg a Texasi Láncfűrészes címnek meg mi köze volt hozzá. Hát akkor így már érthető, hogy ez egy horrorfilm. És köszönöm a választ talgaby. Hát eléggé rémisztő történet. Először nem tudtam ki ő, de miután megnéztem a Google-ba, így már érthető, hogy miért jobb, ha nem tudja az ember, hogy ki ő. Még annyit, hogy régen egyik Transformersben elhangzott egy név. Egy bizonyos Peter Lorre. Ezt is megnéztem a Google-ba és tényleg egy magyar származású színész.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #974 Dátum: 2009. Július 11., 11:39:04 »
Sorban.
1. Majd, egyszer, sokára, de igen. Az egyik legtovább húzódó rejtély lesz majd a mostaniak közül.
2. Inkább örülj, hogy nem tudod. Létező személy volt amúgy.

És az a találkozó inkább amolyan érdekesség volt. Kissé ismerni kell hozzá a két karakter történetét, hogy igazán lehessen érteni (mondjuk úgy, hogy egyikük se mai motoros).

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #973 Dátum: 2009. Július 11., 11:27:21 »
Köszi szépen. Ez a filmrém nekem egy elkényeztetett hülyegyerek képét kelti, remélem elkenik a száját.
 Remekül ábrázolták szwsz, hogy Selina-nak mennyire szokatlan ez a hétköznapi élet.
 Slam találkozását Ted Grand-el először nem igazán vágtam, azt hittem egy létező boxoló!   Utána jöttem rá, hogy valójában ő [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Vadmacska[/span]. Remélem ezt a szálat is folytatják, mert így nem igazán volt értelme belerakni.
A honosítás király lett, Köszi!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #972 Dátum: 2009. Július 11., 11:11:21 »
Elolvastam a Macskanő legújabb részét. Hát továbbra is izgalmasan és hát...bonyolultan halad a történet. A Macskanő ezek szerint jelenleg Holly Robinson. Ezt én nem gondoltam, hogy ő lenne az. Az a fickó az éjszakai tv műsorban egy kicsit fura volt. Mert valami rossz dolgot fog tenni, de ez nyilván a folytatásból ki fog derülni. Ráadásul egy kicsit amolyan, horrorisztikus hangulatú dokumentumfilmre emlékeztet.
 Bár lenne két kérdésem.1. Selina-nak van egy lánya. De ki az apja? Talán erre is fény derül a későbbi történetben.
 2. Kicsoda az a  Ed Gein? Nem ismerős nekem ez a név.
Nos ennyi volt. Ezer köszönet talgaby a Macskanő képregényért és sok sikert kívánok a folytatáshoz.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #971 Dátum: 2009. Július 11., 09:25:25 »
Frissültünk!
Macskanő v3 #54

Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #970 Dátum: 2009. Július 03., 20:40:18 »
Shazam!,az Allcomics-on most indult egy Zöld Íjász story,+ ott Éjszárnyat is olvashatsz!

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #969 Dátum: 2009. Június 26., 13:34:06 »
Elolvastam a Macskanő legújabb részét. Hát ez a történet furcsa módon kezdődött. Eltelt egy év. Megváltozott egy-két dolog. Fekete Maszk pedig valóban meghalt. Akkor jól láttam. Bár a mostani Macskanőről nem kérdezek semmit, mert minden a folytatásban biztos kiderül, hogy hogyan van ez. És hogy Macskanővel mi lesz. Bár azt mondtad, hogy a Végtelen Válsághoz volt/van köze. Mert kiderülne pontosan, hogy a DC-s szuperhősök milyen változáson estek át. De azt is mondtad, hogy nem innen folytatódik. A NewGen-en meglátjuk, ha ott sorra kerül a megjelenés.
Ezer köszönet talgaby a Macskanő 53. számért és sok sikert kívánok neked a folytatáshoz.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 26., 13:34:20 írta keildavid »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #968 Dátum: 2009. Június 26., 12:14:53 »
Frissültünk!
Macskanő v3 53.

Nem elérhető Shazam!

• Sólyomszem
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #967 Dátum: 2009. Június 22., 18:39:40 »
kössz az infókat mindenkitől  
és a The Flash #162-őt honnét tom megszerezni, abban nem segítenél  ????

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #966 Dátum: 2009. Június 21., 20:22:21 »
Idézetet írta: Ben Reilly
Jolly Jack kolléga ugyanis téved is meg nem is. A DC-nél több alkalommal is módosították Captain Marvel eredetét, és így szülei halálának körülményeit.
Ezzel én is tisztában vagyok, ezért is írtam oda a hozzászólásomban, hogy jelenleg Cap melyik eredettörténete a hivatalos a kontinuitás szempontjából, illetve az autóbalesetes változat melyik (korábbi) történetben található.

Mivel minden alternatívát én sem tarthatok számon, és szerintem ti is megértitek, hogy ezek keverése is elég zavaró lenne, muszájból választottam ki egy olyat, amelyet a képregényes (mármint amerikai) olvasóközönség jelentős része leginkább elfogad.
Ez viszont ellentmond a Marvel Family-t legutóbb felvonultató történetnek (Black Adam and Isis), ami szintén utal a The Power of Shazam! című sztorira. Ezért is bátorkodtam megjegyezni, hogy van egy kis hiba a Batson házaspár halála körül.

kiegészítem az alternatívákkal Captain Marvel leírását.
Ahogy jónak látod.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 21., 21:05:39 írta Jolly Jack »

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #965 Dátum: 2009. Június 21., 19:26:25 »
Idézetet írta: dr samson
Idézet
...amiben van egy kis hiba, mivel Billy Batson szülei nem autóbaleset áldozatai lettek, hanem Theo Adam (Black Adam) ölte meg őket (The Power of Shazam!)
Itt megvédem Bent, ez csak félig az ő hibája. Elvégre ő nem mindig tudja ellenőrizni a netről szedett információk helyességét és elsősorban az én feladataom, hogy kiszürjem a hülyeségeket a béta verziós írásaiból. De sajnos mindent én sem tudhatok, de azért igyekszünk a legjobb leírásokat összehozni, ami tőlünk telik.

Nem kell megvédened hős Doktorom, de azért jólesik. Jolly Jack kolléga ugyanis téved is meg nem is. A DC-nél több alkalommal is módosították Captain Marvel eredetét, és így szülei halálának körülményeit. Volt hogy simán autóbalesetként írták le, volt hogy a nagybátyja volt a cselszövő és volt olyan is, hogy Black Adam volt érte a felelős. Mivel minden alternatívát én sem tarthatok számon, és szerintem ti is megértitek, hogy ezek keverése is elég zavaró lenne, muszájból választottam ki egy olyat, amelyet a képregényes (mármint amerikai) olvasóközönség jelentős része leginkább elfogad. De természetesen minden eddigi leírásomat update-elni tervezem (azért nem is írhatok le mindent egy-egy karakterről nehogy egy nagy spoiler ellövésével magamra haragítsam a honosítókat), kiegészítem az alternatívákkal Captain Marvel leírását.

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #964 Dátum: 2009. Június 21., 18:39:49 »
Idézetet írta: Shazam!
és az önálló Flash képregénnyel mi a helyzet?
Hamár szóba hoztad a Villámot, akkor megemlíteném, hogy a The Flash #162-ben (Vol. 2), Billy Batson látogatást tesz Keystone City-be, és megismerkedik Wally West-tel. Egész jópofa történet Mark Waid tollából, ajánlom figyelmedbe.

A Superman és Batman 11. számában pedig Flash és Superman méri össze gyorsaságát...

Idézetet írta: Shazam!
Zöld Íjász????? vele mi a helyzet?
Boldog házasságban él Fekete Kanárival.  Tagja volt a Batman vezette Kívülállóknak, James Robinson történetében (Justice League: Cry For Justice) pedig Hal Jordan-nel együtt vezeti majd az új Igazság Ligáját.  Kezdésnek viszont Andy Diggle 6 részes Green Arrow: Year One című sztoriját ajánlom.

Hogy ne legyen full off a hozzászólásom, végig olvastam a Macskanős honosításokat. Egyébként is terveztem Fekete Maszk főbe lövése miatt újra olvasni különösen az 52. számot. Remélem az új Fekete Maszk is így végzi, csak őt Jason Todd öli majd meg.  A honosítás egyébként tetszett!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 21., 18:41:48 írta Jolly Jack »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #963 Dátum: 2009. Június 21., 16:37:26 »
Elég biztos forrásból tudom, hogy lesz Zöld Íjász a NewGenen, szóval miatta nem kell úgy aggódni.