Szerző Téma: DC kiadó magányos hősei  (Megtekintve 381781 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #872 Dátum: 2009. Május 28., 09:15:49 »
Hm, küldd át azokat a szkenneket, meglátom, hátha mégis.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #871 Dátum: 2009. Május 27., 22:49:19 »
Ennél csak jobb történeteik vannak. Sokkal jobbak. A megalakulásukat pedig belátható időn belül megismerheted, a további részek attól is függenek, hogy milyen gyorsasággal tudom őket beszerezni és újra szkennelni majd, mert 800 felbontású szkenből nem lehet normális munkát készíteni, szóval kénytelen vagyok megrendelni majd a 2-3. számot, ez már biztos...

Nem elérhető Kent22

• Indiana Jones
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #870 Dátum: 2009. Május 27., 22:40:11 »
Ifjak Ligája: szöveg nélküli képregényt se olvastam még eddig, a képregény tudatosan közhelyes poénokkal van tele, kedvencem a super coach potato. Őszintén szólva nem nagyon ismerem a csapat megalakulását vagy hogy milyen tagok csatlakoznak még hozzájuk, de kiváncsi lennék milyen jobb történetei vannak még az IL-nek. Köszönöm a honosítást.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #869 Dátum: 2009. Május 27., 14:37:49 »
Örülök, hogy ennyire tetszik nektek.  Én kifejezetten ezt a számot nem szeretem annyira, de Supergirl felbukkanása miatt azért nagyon a szívemhez nőtt...

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #868 Dátum: 2009. Május 27., 14:02:20 »
Én is köszönöm Samson dokinak és Gorgiasznak a Mini Titánok hatodik részét!    
Továbbra is rendkívül bájos és aranyos a story!  
1-2 karakter kinézete haláli...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #867 Dátum: 2009. Május 26., 21:34:14 »
Ez a Mini Titánok 06. része nagyszerű, remek és vicces. [span style=\'color:#000000;background:#000000\']A vicces az volt benne, hogy Raven apja Trigon egy kedves ember(hehehehe), pedig a valóságban(a Tini Titánokban)nagyon gonosz, kegyetlen és veszélyes.[/span]
Ezer köszönet dr samson és Gorgiasz a Mini Titánokért!
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #866 Dátum: 2009. Május 26., 19:37:48 »
Doktorom, az egész napom legjobb része az volt, amikor elolvashattam a Mini Titánok és a Supergirl soron következő részeit.    
Természetesen tengermély hála Gorgiasz-nak is.  

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #865 Dátum: 2009. Május 26., 17:32:54 »
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1613&catid=23&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Mini Titánok 06[/a]

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #864 Dátum: 2009. Május 23., 00:16:52 »
Idézetet írta: Gamma Leonis
a "300 szavas" angolommal
Mikor utoljára tudtam, hogy nekem mennyi volt, akkor 5-nél jártam, ovis voltam.  Yes, no, dog, cat, lion volt a teljes repertoár. Ezután jött a "basic" (Legós dobozról lestem le), csak furán ejtettem ki, lehet tippelni, hogy.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető Gamma Leonis

• Indiana Jones
  • *
  • Nem: Nő
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #863 Dátum: 2009. Május 23., 00:01:04 »
Idézetet írta: talgaby
Itt biztos nincs, mert csak nemrég foglaltuk le jövőbeni honosításra. Sajnos arról se mondhatok sok biztatót, mert elég sok tervezett dolgommal együtt komoly veszélye van annak, hogy sose készül el, de amúgy csak jövő év elejére van betervezve eredetileg is.

Semmi gond! Megtaláltam torrenten és letöltöttem. Jó nekem eredetiben is, mert el akarom olvasni. Komolyan hittem, hogy már honosítva van. Biztos a jövőt láttam.  
Egyelőre csak átrohantam rajta a "300 szavas" angolommal. 30%-át értettem. Hétvégén végigmegyek szótárral is a szövegén. Tetszik. Jó helye lenne a Hálózsákon. Igényes munka.

Üdv!
Gamma

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #862 Dátum: 2009. Május 22., 20:23:10 »
Utóbbi 3 hét múlva, előbbit majd meglátjuk. A hétvégén lesz kész belőle új rész, majd attól függ mikor kerül ki, hogy milyen jók lesztek és mennyit véleményeztek...

Nem elérhető -BuB

• Indiana Jones
  • *
    • http://www.newgen.hu
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #861 Dátum: 2009. Május 22., 20:03:14 »
Ja, akkor csak félre értettem.  
Amugy az Ifjak Ligájával és a Titánokkal mi a helyzet?
http://www.newgen.hu
SO SAY WE ALL!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #860 Dátum: 2009. Május 22., 19:16:18 »
Öcsém, hogy egyesek vagy nem olvasnak vissza, vagy nem értenek magyarul: a kövi adag ki jön jövő hónapban, és utána lesz egy hónap szünet, felvezetésként a Kandorhoz...
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 22., 19:16:37 írta dr samson »

Nem elérhető -BuB

• Indiana Jones
  • *
    • http://www.newgen.hu
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #859 Dátum: 2009. Május 22., 18:49:53 »
Köszi a Supergirl új részét.
Egész jó volt, ahhoz képest, hogy csak egy nagy rohanás volt, ez az egyetlen soroazt, aminél azt érzem, hogy csak most kezdtem el olvasni de már is vége  
Király lett ismét a honosítás, tényleg csak 2 hónap múlva jön a következő adag?
http://www.newgen.hu
SO SAY WE ALL!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #858 Dátum: 2009. Május 22., 14:56:13 »
Idézet
Tudom, hogy hívják de így sokkal szexibb.
Hogyaszongya: A piros ruhás csaj
Nem, nem szexibb. De a miniszoknyája. Na az szexi...  (mellesleg nem lett semmi a képaláírásod...  )

Idézet
,jelenleg három olyan DC sorozat is ,,megy'' az oldalon,ami rendkívül érdekel:1.Tini Titánok,2.Superman/Batman,3.Supergirl!
Örülök, hogy megtértél, hihetetlen...  

Nem elérhető Wearwolfff

• HálóZsák segítő
  • Pókember
  • *
    • wWolfff Galériája
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #857 Dátum: 2009. Május 22., 03:20:32 »
Idézetet írta: dr samson
Hát igen. Churchille az Churchille. Én is miatta szerettem bele Karába...

Én meg a piros ruhás csajsziba. Tudom, hogy hívják de így sokkal szexibb.
Hogyaszongya: A piros ruhás csaj

Na és az a jelenet mikor térdel Kara előtt...

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #856 Dátum: 2009. Május 21., 22:31:43 »
Általában Marvel képregényeket olvasok;de most,jelenleg három olyan DC sorozat is ,,megy'' az oldalon,ami rendkívül érdekel:1.Tini Titánok,2.Superman/Batman,3.Supergirl!      
Köszönöm a honosítóknak mégegyszer!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #855 Dátum: 2009. Május 21., 21:55:18 »
Itt biztos nincs, mert csak nemrég foglaltuk le jövőbeni honosításra. Sajnos arról se mondhatok sok biztatót, mert elég sok tervezett dolgommal együtt komoly veszélye van annak, hogy sose készül el, de amúgy csak jövő év elejére van betervezve eredetileg is.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gamma Leonis

• Indiana Jones
  • *
  • Nem: Nő
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #854 Dátum: 2009. Május 21., 21:48:06 »
Sziasztok!
Hol találom a Red Son-t, alternatív Superman történetet? Emlékeim szerint a Hálózsákon kellene lennie.
Ha le lett szedve, elküldené nekem valaki?
Üdv!
Gamma

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #853 Dátum: 2009. Május 21., 15:14:40 »
Heh, egy kis fenyegetőzés, hogy meghozz a hatását...  Azért nem véletlenül ez a legnépszerűbb DC sorozatunk jelenleg, bár a Tini titánok első száma, azért mérföldeket vert rá...  
Na a válaszok:

Idézet
Bár a történet az alapvető DC gyerekbetegségben szenved (A Superman-Supegirl/boy gonosz lesz és szétüt mindenkit tipusúban
Hát nem tudom. Ha Superboy kapcsán az Inseders crosseverre gondolsz, azt nem nevezném egy gyermekbetegséges sztorinak. Meg azért szerintem ez sem kifejezetten az a Supergirl megkergül sztori. De persze ízlések és pofonok...  

Idézet
de a rajzok még mindig nagyon tetszenek tongue.gif
Hát igen. Churchille az Churchille. Én is miatta szerettem bele Karába...  

Idézet
President Lex-et mostanára ütemeztem be ezért is külön köszönet a sorozatért és még a PL utolsó részéért is a karácsonyi Supermanért.
Szívesen. Tényleg nagy szívfájdalmam, hogy a 14-25. részek nem lesznek egyelőre kirakva, mert ez úgy alkotna egy nagy egészet. De lesznek még ebből a sorozatból honosítások...  

Idézet
Meg szeretném kérdezni mi a hosszú távú tervetek ezzel a sorozattal, lesz-e folytatva az 5. rész utáni eseményekkel?
Természetesen lesz. Jelen terveim szerint a 20. számig lesz megcsinálva. Amúgy sem hagynám ki a kedvenc Joe Kelly-s történeteimet. A 20. szám után jelenleg nem valószínű, hogy bármi is lesz honosítva, max 1-2 sztori, helyette szerintem inkább áttérek majd a Supergirl and the Legion of Super-Heroes sorozatra. De ezt még majd meglátjuk.  És mivel szép számmal érkeztek vélemények, ezért nem kell várni az 5. számra, jövő hónapban kikerül. De utána lesz egy hónapos szünet, amikor is valami más lesz kirakva, mert a Kandort fel kell vezetnem valamivel...  

Nem elérhető Kent22

• Indiana Jones
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #852 Dátum: 2009. Május 21., 13:01:55 »
Köszönöm az újabb DC-s füzeteket.
Engem általában érdekel a dcu-s varázsvilág főleg ha Zatanna is szerepel benne szóval kiváncsian várom a következő részeket meg ha jól emlékszem a Hurt of Hush minibe is volt valami Macskanős-Zee-s kapcsolat, de ott annyira nem figyeltem rájuk. Az előző történettel kapcs pótlásként pár jó szót írnék. Nekem kifejezetten tetszik az Eastend-i környezet. Nem olyan elvont mint Metropolis vagy Gotham, Macskanőnek szimplán megvan a hozzáillő kis hangulatos közege. Egyébként lassacskán már H. Stranget is beszervezhetnék a Blackest Night-ba annyiszor ölték már meg simán kiérdemelné a fekete gyűrűt. Fekete Maszkról amúgyis akartam már olvasni háborús játékok utáni cselekményeket ezért külön köszönet és előreverekedte magát a Macskanő sorozat a legjobban vártak listáján nálam.
Superman/Batman 1-2: az első rész annyira nem tartogatott nagy izgalmakat, de a 2. rész pótolt mindent történetügyileg ami az elsőből hiányzott. President Lex-et mostanára ütemeztem be ezért is külön köszönet a sorozatért és még a PL utolsó részéért is a karácsonyi Supermanért.
Supergirl 0-4: Már egy ideje nyomon követem Kara életét örültem is neki nagyon mikor a HZS extrában felbukkant. Elfogult vagyok a sorozattal kapcsolatban, mert sok számomra kedvelt karakter bukkan fel benne ezért én nem is szoktam észrevenni a hibákat. A rajzok gyönyörűek egy rossz szavunk nem lehet rá, a történet pedig olyan mint amilyen egy induló sorozatnak lennie kell, tele akcióval és sok-sok karakterrel egyszóval eddig tökéletes. Annyiból szeretném megvédeni Szupercsajszinkat az új részben, hogy eddig is hangsúlyt fektettek az amazon szigeten töltött idők említésére és ott nem tudott mást tenni, mint edzeni és kitanulni az ellenségek és egyúttal a barátok gyengéit is. Meg szeretném kérdezni mi a hosszú távú tervetek ezzel a sorozattal, lesz-e folytatva az 5. rész utáni eseményekkel?
Nem értek hozzá, de szívem szerint én kipakoltatnám az összes már kész füzetet!  Komolyan a legjobb rész végénél egy ilyet közzétenni, hogy "kitartás srácok csak pár hónap és folytatjuk".  Najó befejeztem...még 1x köszönök mindent és sok sikert a továbbiakban.

Nem elérhető TékozlóAngyal...

• Sólyomszem
  • *
    • http://
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #851 Dátum: 2009. Május 21., 12:12:03 »
a sztori tényleg kicsit sablonos, ha lehet így fogalmazni, de a rajzok még mindig nagyon tetszenek

Nem elérhető holloo

• Kázmér
  • **
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #850 Dátum: 2009. Május 21., 10:25:46 »
Köszi az új Supergirlt.  Bár a történet az alapvető DC gyerekbetegségben szenved (A Superman-Supegirl/boy gonosz lesz és szétüt mindenkit tipusúban) nem volt rossz. Bár azért nehezen hiszem el, hogy Lex nem védte le a ruháját a fagy ellen, vagy, hogy ennyire könnyen elintézné a ligatagokat stb.  A "Marsi" meg biztos, hogy ennél százszor keményebb ellenfél lett volna, na mindegy. Azért várom a következő részt.

Nem elérhető Becő

• Donald kacsa
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #849 Dátum: 2009. Május 20., 23:44:33 »
Van amire érdemes várni...

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #848 Dátum: 2009. Május 20., 18:14:59 »
Heh, talgaby meg a minimalista válaszai. Pont annyit, amennyit kell, de egy szóval se többet.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #847 Dátum: 2009. Május 20., 17:22:53 »
Idézet
Doki,neked köszönhetően,egyre jobban bejönnek/tetszenek nekem a DC-s képregények is!
Ennek igazán örülök.  Főleg, hogy csak olyat honosítok belőle, ami nekem is bejön.  

Idézet
És persze megint a legizgalmasabb résznél van vége a storynak...
Hát ez van. És az is lehet, hogy két hónapot kell várni majd a folytatásra, mert bár már kész van, de ugye csak 4 szerda van júniusban is, és ebből 2 hely már ki van adva, szóval nem biztos, hogy a Supergirl befér majd a jövő hónapban...  De persze minden attól függ, hogy mennyi vélemény érkezik akár erre, akár bármelyik ebben a hónapban kitett képregényekre, illetve, hogy mennyien használják az értékelő rendszert...

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #846 Dátum: 2009. Május 20., 17:16:31 »
Samson dokinak és Wearwolfff-nak hatalmas köszönet a Supergirl v5 negyedik részéért!    
Doki,neked köszönhetően,egyre jobban bejönnek/tetszenek nekem a DC-s képregények is!  
Lex frankón pofára esett...  
A ,,Dark'' Supergirl elég lazán elkente a Justice Leauge tagjainak a száját!  
És persze megint a legizgalmasabb résznél van vége a storynak...

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #845 Dátum: 2009. Május 20., 16:41:50 »
Idézet
Mert az hittem, hogy azok már az első oldalakon vannak.
Azok csak az első szám borítói voltak.   Minden számhoz kétfajta borító van, de sajna nem rendelkezek mindegyikhez mind a két fajtából...  És örülök, ha tetszett a Supergirl.  

Idézet
Érdekelne, h az öreg Supit ki küldte vissza és hány évvel későbbről?
Ő még szerepel majd ebben a sorozatban, csak mivel az Absolute Power tiltólistán van, ezért egyelőre itt nálunk nem fogsz találkozni vele...  

Idézet
Nem egészen értettem az 1. számban Batman kifakadását, Metallo lenne a szülei egykori gyilkosa?
Talgaby már mondta, hogy nem, de ettől ő még hiheti, hogy igen...  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #844 Dátum: 2009. Május 20., 16:28:12 »
-Sehányról, majd a Végtelen Válságból többet is megtudsz.
-Elvileg a NewGenen már kinn van, de ha nem, ld. eggyel fentebb.
-A President Lex óta. 2000 környékén jelent meg a sztori.
-A későbbi részekben majd kiderül.
-Nem.
-Nem.
-Ott van az impresszumban, de amúgy 2003 vége.

Nem elérhető Gza

• Sólyomszem
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #843 Dátum: 2009. Május 20., 15:18:17 »
Köszi a Superman/Batman történetet, nagyon tetszett! A rajzok lehettek volna kicsit komolyabbak, de még így is elég jók.
Érdekelne, h az öreg Supit ki küldte vissza és hány évvel későbbről?
 Vajon mit tett, h mindenki meghalt?
 Lex Luthor mióta elnök?
 Miért tehet róla Superman, h a kryptonit a Föld felé száguld?
 Nem egészen értettem az 1. számban Batman kifakadását, Metallo lenne a szülei egykori gyilkosa?
 És tudja, h Bruce Wayne a Batman?
 Ez a történet mikor jelent meg?
Kíváncsian várom a folytatást! Remélem hamarosan megjelenik!