Heh, egy kis fenyegetőzés, hogy meghozz a hatását... Azért nem véletlenül ez a legnépszerűbb DC sorozatunk jelenleg, bár a Tini titánok első száma, azért mérföldeket vert rá...
Na a válaszok:
Bár a történet az alapvető DC gyerekbetegségben szenved (A Superman-Supegirl/boy gonosz lesz és szétüt mindenkit tipusúban
Hát nem tudom. Ha Superboy kapcsán az Inseders crosseverre gondolsz, azt nem nevezném egy gyermekbetegséges sztorinak. Meg azért szerintem ez sem kifejezetten az a Supergirl megkergül sztori. De persze ízlések és pofonok...
de a rajzok még mindig nagyon tetszenek tongue.gif
Hát igen. Churchille az Churchille. Én is miatta szerettem bele Karába...
President Lex-et mostanára ütemeztem be ezért is külön köszönet a sorozatért és még a PL utolsó részéért is a karácsonyi Supermanért.
Szívesen. Tényleg nagy szívfájdalmam, hogy a 14-25. részek nem lesznek egyelőre kirakva, mert ez úgy alkotna egy nagy egészet. De lesznek még ebből a sorozatból honosítások...
Meg szeretném kérdezni mi a hosszú távú tervetek ezzel a sorozattal, lesz-e folytatva az 5. rész utáni eseményekkel?
Természetesen lesz. Jelen terveim szerint a 20. számig lesz megcsinálva. Amúgy sem hagynám ki a kedvenc Joe Kelly-s történeteimet. A 20. szám után jelenleg nem valószínű, hogy bármi is lesz honosítva, max 1-2 sztori, helyette szerintem inkább áttérek majd a Supergirl and the Legion of Super-Heroes sorozatra. De ezt még majd meglátjuk. És mivel szép számmal érkeztek vélemények, ezért nem kell várni az 5. számra, jövő hónapban kikerül. De utána lesz egy hónapos szünet, amikor is valami más lesz kirakva, mert a Kandort fel kell vezetnem valamivel...