LEGO NASCAR 7
Borító..Ez egy kicsit sok(k) lett. Az előzőek tetszettek, de ez nem. Zagyva és összevissza.
Történet. Továbbra is hozza a megszokott friss lego érzést. Kedvencem a két gonosz a robbantásnál..nagyon lazák, és iszonyatos lúúzerek, főleg amikor a vonat feléjük tart és csak egy sima "nyugi"-val elintézik.
Meg amikor várja vissza a haverját..visszajön, aztán megkérdezi mi tartott ennyi ideig... erre a másik "azt mondtad ne a közelből telefonáljak..."
"hol van a fegyvered?" válasz: "Bent hagytam"
Tűzharc közben -"túl közel vannak"
A két zsaru hihetetlen balek Ekkora szöveget amit nyomnak...
"Honnan szerzünk mi sok pénzt?"
"Titeket ért a megtiszteltetés, hogy megmenthetitek az elnököt!"
Persze ezt nem biztos hogy viccesnek számtad, de nagyon balekra sikeredtek. A szövegük mellé jön még az, hogy csak valaki besétál mond egy infót, aztán hisznek neki...
Mondjuk azt nem értem, miért nem tartja túsznak az elnököt maga elé a két bűnöző...
Képregény. ááááá...Ahogy olvastam már rajtam kívül is javasolták már, hogy kevesebb képpel dolgozz, vagyis egy-egy jelenetet nem kéne ennyi képre bontani.. A kedvencem...állj hátrébb.. erre a muksó ahelyett, hogy simán betolatna, két oldalon keresztül csinál egy ipszilon fordulót.... látványos, de sok..
meg egy hátsó ajtó becsukása két oldal alatt... szóval 51 oldal helyett simán lehetne 30-32 de tömörebben... (bár lehet hogy akkor elveszik a filmszerű hangulat...szóval jó most azt írtam lehetne kevesebb kép, de ne vedd figyelembe, csak az én véleményem, szóval ha Te így érzed jónak ne változtass...így sem rossz)
robbantás "effekt" nagyon tetszik...király..
Fékezés "effekt" még királyabb....nagyon feldobja az egészet...egyszerű de nekem nagyon bejött...
A gonoszok bódéja nagyon jól van megépítve...
Beírás...
harmadik oldal (a borítót is beleszámolva)
"A hármas banda, akik anno idején kifigyelték George Williams vonatát, hogy aztán elrabolják" Ez egy igazi gyöngyszem....ha jól értem a hármas banda nevű csapat a vonatot akarja elrabolni, amit nem is tudom mikor figyeltek meg, mert két időhatározó is jelöli az időt... BOCS LETSGO de ezt nem hagyhattam ki... (béke)
fél órával azt külön írjuk..
túloldalra egybe..stb... sok apró helyesírási hibád van, ha van valaki aki nyelvhelyességileg és mondatszerkezetileg tudja átolvasni a szövegeket, olvastasd át vele, ha tudod...
Összességében. Nagyon tetszett. régen nem nevettem ennyit egy képregényen..mondjuk ez lehet hogy iszonyatos kritika feléd, mert te komolynak szántad a sztorit, de igy olyan lett mint egy lego "ponyvaregény" DE ÉN jó értelemben érttem.. ha olvasod az értékeléseimet, akkor tudhatod, ha valami nem tetszik azt kegyetlenül leírom....
Szóval nagyon tetszett.
(egy dolog viszont van ami nem tetszett. Az hogy meghalt a pasi. Ez szerintem nem illik a lego érzéshez...élje túl... naaaaaa...a következő számban kerüljön kórházba, vagy valami... Szerintem a Lego és a gyilkolás nem fér össze... az nem baj ha megsebesül)