HálóZsák fórum

HálóZsák fórumok => Pozitív/Negatív vélemények => A témát indította: öreg pajtás - 2004. Szeptember 11., 12:18:28

Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: öreg pajtás - 2004. Szeptember 11., 12:18:28
A téma elindult.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. Szeptember 13., 20:16:45
Én öszintén megmondom szerintem nagyon szuper ( ahogy Micho mondta: csúcsszuper) ez az új fórum   . Különös képen örülök neki mert most már van egy, van egy? több új topik van ahová lehet írni. Én Letsgo 2004. 09. 13 20:12-kor megírom ebbe az új topikba az első üzenetet. Remélem ez és még a többi topik is megtelik majd üzenetekkel... Ugyérzem magam mint szilveszterkor, mikor boldog új évet szoktak kíváni.  
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: regnar - 2004. Szeptember 13., 21:41:29
Szevasz letsgo  

Saját topik...hmm..

Várom a következő részt. Amúgy küldtem emilt, remélem megkaptad.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. Szeptember 14., 06:44:29
Szia Regnar. Az e-mailt pont most nézem meg. Amugy ez nem az én topikom, csak én írtam bele elöször és ünnepélyesen megnyítottam. A következő rész pedig ezen a héten jönn! :fanboy:
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. Szeptember 14., 06:47:24
Szia Regnar. Az e-mailt megnéztem, de nem kaptam semmit még. De ha az előzőre gondolsz amiben azt  írtad, hogy gyüjtöd a képregényeket akkor azt megkaptam és már válaszoltam rá!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Spidáj - 2004. Szeptember 14., 09:05:19
Én is kiváncsi vagyok már a következő részre.
Szerintem a saját topik-ban arra gondolt hogy a többi témában több képregényről van szó.
Itt meg csak olyanról amit te készítesz.   <<< ezt nem szánom senkinek csak ki akartam próbálni  

Király  :fanboy:  !!!!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: regnar - 2004. Szeptember 14., 12:14:28
Porthos megfogalmazta a lényeget:)

igen arra gondoltam:)
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Spidáj - 2004. Szeptember 14., 12:29:10
Jó vagyok
Szalon vagyok :fanboy:
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. Szeptember 14., 18:24:08
Szia Regnar. Igen most már én is tudom, hogy mire gondoltál. Ebben mondjuk teljesen igazatok van Porthossal együtt. Örülök, hogy már várjátok a következő részt.  
Remélem tetszeni fog!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. Szeptember 14., 18:25:16
Szia Porthos. Egy rövid kérdésem lenne, illetve kettő: Megtudtad- e már nézni a negyedik rész végét? És ha igen, hogy tetszett?

Szia Regnar. Igen most már én is tudom, hogy mire gondoltál. Ebben mondjuk teljesen igazatok van Porthossal együtt. Örülök, hogy már várjátok a következő részt.  
Remélem tetszeni fog!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Spidáj - 2004. Szeptember 14., 18:29:34
Sajnos még nem  
Mikor legutóbb jó net közelébe jutottam :mikor sokat dumáltunk msn-en
Akkor kiment a fejemből  
De tuti el fogom olvasni mer király  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: regnar - 2004. Szeptember 14., 18:36:32
Szia Letsgo  

Küldtem neked új emailot...  

Hogy haladsz az új részekkel?
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: öreg pajtás - 2004. Szeptember 14., 18:42:09
Szia Letsgo, regnar!

Ha véletlenül olyasmiről is leveleztek, ami esetleg másokat is érdekelhet (hogy készülnek a Lego képregények, stb) akkor velünk is osszátok meg itt, mert kíváncsiak vagyunk rá.  
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. Szeptember 14., 18:45:22
Szia Porthos kár, hogy még nem tudtad elolvasni, de lehet mire eljutsz odáig addigra már fönt lesz az ötödik rész és akkor dupla élvezet lesz.

Szia Regnar. Igen az új e-mailt már megkaptam és válaszoltam is rá. Az új részek haladnak igaz most az iskola miatt kicsit lassabban. De igyekszem!

Szia Admin. Bocsi, hogy többször írtam emás után. Többé nem fordul elő   igérem   Amugy szívesen válaszlok bárki kérdésére ha valakit még érdekel a Lego készítése. És nyugodtan lehet írni az e-mail címemre.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: öreg pajtás - 2004. Szeptember 14., 18:51:37
hopp, itt ki is szúrtam egy tipikus hibát, kedves Letsgo. Mostanra már ez elfogadott dolog más fórumokon is, hogy két hozzászólást nem írunk egymás(magunk) után, rövid időn belül. (tehát ha a másodikat holnap írtad volna, az nem baj) ezt úgy tudod korrigálni, hogy a hozzászólásodban, felül, megnyomod a "javít" gombot, és folytathatod, ha kifelejtettél valamit (vagy elgépeltél) utána pedig görgess alulra, és a "hozzászólás szerkesztése" gombbal tudod ismét elküldeni.  most kitörlöm a regnarnak címzett válaszod, és a Porthosnak címzettbe írd be a fentebb említett módon. köszi


****
időközben láttam, hogy még többet is írtál, azokat is abba a hozzászólásodba illeszd be. nem nehéz
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Micho - 2004. Szeptember 23., 05:05:27
A témában felkerült az oldalra a Lego - Nascar #005-ös része.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Micho - 2004. Október 27., 02:03:55
A témában felkerült az oldalra a Lego - Nascar #006-os része.


hmm... szomorúan látom, hogy a múltkori frissítés óta senki sem szólt hozzá a témához. Aki olvasta/olvassa Letsgo szerzeményeit, az írhatna pár sort buzdítás képpen, ha van egy kis ideje rá.  köszönjük  
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: regnar - 2004. Október 27., 15:04:43
Sziasztok.

Én olvasom a LEGOt!!!!! Mindegyik részét olvastam!!

És most meg is véleményezem az új részt    

Borító. Nem rossz. Sőt! Nekem bejött ez a kék hatás. Kicsit darkos hangulatot sugallt, így nem tudom, mit várjak a képregénytől, mi lesz benne? Úgyhogy tetszett. De a borító alapján biztosan valami gonoszság lesz benne  . Persze ez nem tudom mennyire volt tudatos, de nekem ezt tükrözte a borító.

Képregény. A szokásos LEtsGO minőség. Sok kép, mintha filmkockákat néznék. Tetszik, de néha talán a kevésbé fontos részeknél lehetne nagyobbakat ugrani az "időben" képileg, bár ez csak egy vélemény, nem kell megfogadni, mert akkor lehet, hogy elveszik a képregények eddigi feelingje.

Beírás. Néhány hibát találtam, de nem rossz. A mondatok hangulata, frissessége és fiatalossága megy a lego műfajhoz  

kedvenc mondataim: "kezdődhet az akció!  Imádom a dinamitot!"    

" ...Mit csináljunk a sportelnökkel? Túszul ejtjük, vagy ropogósra sütjük?
 - nyugi tartsuk magunk a tervhez.
 - Jó, tudom, csak vicceltem"                                                                  Hihhetetlenül gonosz a robbantós figura     a kedvencem lett!!!


4. oldal első kép. "el kell a segítséged" az inkább "elkel"

11. oldal "és meg van rá..." a meg van egybe kell írni ebben a környezetben.

11. oldal "adóság" két s-el kell írni. adósság.

006-16 oldal újra a megvan-e kérdés merült fel. Itt is egybe kell írni.

006-32 "ropogósra, sütjük" a vesző elírás, nem kell.


Tetszett ez a rész is, és várom, hogy mi lesz a végkifejlete a rablási akciónak.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Micho - 2004. Október 27., 15:28:29
Idézet
Én olvasom a LEGOt!!!!! Mindegyik részét olvastam!!
helyes, helyes    

Idézet
Borító. Nem rossz. Sőt! Nekem bejött ez a kék hatás. Kicsit darkos hangulatot sugallt, így nem tudom, mit várjak a képregénytől, mi lesz benne? Úgyhogy tetszett. De a borító alapján biztosan valami gonoszság lesz benne  . Persze ez nem tudom mennyire volt tudatos, de nekem ezt tükrözte a borító.

a borítókat úgy kell nézni, hogy nem szervesen kapcsolódnak a történethez, hanem amolyan "isnpirált" dolog  tehát mikor elkezdtük Letsgo-val ezt az egészet, megegyeztünk, hogy rendes képregény formába öntjük a fényképeit, amik word-ben voltak. így el kellett készítenünk a borítókat is. anno összeszedtem a google-n egy csomó Nascar témájú háttérképet, és azóta Troll montázsol belőlük minden részhez egy új borítót. csak annyi kérésem volt, hogy mindegyik más színű legyen...  a mostani ugye kék, de nekem ez jön be a legjobban, naon vadító a csaj rajta  a szembogarában észrevetted a felgyulladt versenyautót? cool  
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: regnar - 2004. Október 27., 15:45:45
Igen láttam a lángoló versenyautót. Korrekt  .

Nos még ha más is a koncepció, nekem bejött ez a kék borító. Az egyik legjobb.   Persze az utána következő képregény nélkül csak egy kép lenne   Úgyhogy együtt jó az egész.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. Október 27., 16:42:17
Regnar: Örülök, hogy tetszett a képregény.    És annak is örülök, hogy írtál a helyesírási hibákról. Ezeket a szavakat elolvasom és megjegyzem, már mint azt, hogy hogyan kell helyesen leírni. A borító nekem is tetszett és tényleg jól néz ki. Ez a kedvencem. Szóval köszi, hogy véleményezted. A folytatása igen izgalmas lesz.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Daredevil - 2004. Október 27., 20:03:07
Üdvölet mindenkinek!

Micho irányított ebbe a táma, amikor felmerült az Alternetív univerzumok topicban, hogy talán folytatnám a Hiúzt. Nos az a szomorú helyzet állt elő, hogy ezzel nem boldogulok, mert egy másik képregényt kezdtem el írni, amit a barátom rajzolna és ha elég jó lenne, akkor menne a Marvelhoz. Ezt csak azért írom ide, hogy érthető legyen miért írk e topicba.

Akkor kezdjünk bele: A sztori egy Andre Thomas nevű srácról szól, aki egy nap különös képességeket vesz magán észre. Sokkal gyorsabban fut és nagyobbakat ugrik, mint egy átlagos ember. A srác mestere (a kölyök ninjutsuzik) elárulja neki, hogy ó egy olyan lénynek a (nem feltétlenül genetikai) leszármazottja, akit a japán szellemek arra termtettek, hogy megvédje a világot egy Kanatasu nevű démontól, aki a káosz hírhozója. Az edzések során sorra jönnek további különleges képességek. Végül elkeni Kanatasu száját, de a befejezés azt fogja sugallni, hogy a démon még visszatérhet.

Köszönöm, hogy időt szakítottál rám.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Gorgonita - 2004. Október 30., 20:10:24
A legutóbbi Nascar-t én is elolvastam.
 Tetszett a búcsúzkodás a peronon. Ott olyan volt mintha filmet néztem volna. No meg az előbb említett ropogós poén is ott van a szeren.
  Viszont néha sokáig mutatsz egy jelenetet. pl amikor beszállnak a furgonba. Ezt egy-két képpel is be lehetett volna mutatni, és akkor gyorsabban haladhat a sztori.
 Egybként jó kis szórakoztató képregény. Majd lehet, hogy a korábbi részekre is időt szakítok.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. Október 31., 08:23:29
Szia Gorgonita. Örülök, hogy még egy plusz ember elolvasta a Nascart. Örülök annak is, hogy tetszik. A peronos jelenet, nekem is nagyon tetszett, igaz csak utólag jutott eszembe. A robanos poén már rajtad kivül Regnarnak is nagyon bejönn. Említetted, hogy túl sokáig mutatok egy jelenetet. Ugyan ezt mondta Regnar, úgy, hogy lehet van benne valami. Igazából néha én is úgy érzem, hogy túl sokáig mutatok valamit.
Regnar ez neked is szól: Ez lehet attól van, hogy én régen filmet csináltam és ott mindig képkockákat fotoztam és azt vágtam össze és lehet, hogy ez megmaradt bennem. De megpróbálok majd erre oda figyelni! Igérem
A többi rész is nagyon jó! Sőt ami majd jönni fog a hetes az érdemes lesz majd megnézni!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. November 05., 18:08:10
Hello mindenki. Aki olvasta a Nascar képregényt és szívesen véleményezné akár pozítiv akár negítiv szempontból annak a véleményét szívesen meghallgatom. Ide nyugodtan írhat. Válaszolok mindekinek.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. November 23., 17:28:09
Nem olvasta valaki még a Lego Nascart?
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: VTomi - 2004. November 23., 20:49:21
Szégyen, gyalázat, de én csak az első részbe néztem bele...  
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. November 23., 22:22:41
No Problem! Amugy az elsö, hogy tetszett? Már mint amit láttál?
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: VTomi - 2004. November 24., 19:10:17
Újra belenéztem az egyesbe, majd megnézegetem a többit is.
Az alapján, amit abban láttam, két hozzászólásom van:

No.1: Ezt más is írta, kicsit sok a fölösleges kép, lehetne tömöríteni.

No.2: Szerintem konzultálhatnál egy helyesíróval, mert elég sok benne az elírás, meg az olyan rondaságok, mint "avval".

Viszont látszik a dolgon a lelkesedés, és az sokat nyom a latba.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: VTomi - 2004. November 24., 19:10:46
A Zéééé-féle Prednek nem lesz folytatása?
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. November 25., 06:26:42
VTomi: Te vagy a harmadik aki mondja, hogy szükítsek, igérem, hogy az elkövetkezendő részeknél próbálok majd szűkíteni. A helyesírássak kapcsolatban meg már  konzultáltam Recsivel! Amugy remélem a többi rész is tetszeni fog.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Troll - 2004. December 02., 11:56:58
A témában felkerült az oldalra a Nascar 7. része...
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: regnar - 2004. December 02., 12:47:36
LEGO NASCAR 7


Borító..Ez egy kicsit sok(k) lett. Az előzőek tetszettek, de ez nem. Zagyva és összevissza.


Történet. Továbbra is hozza a megszokott friss lego érzést. Kedvencem a két gonosz a robbantásnál..nagyon lazák, és iszonyatos lúúzerek, főleg amikor a vonat feléjük tart és csak egy sima "nyugi"-val elintézik.

Meg amikor várja vissza a haverját..visszajön, aztán megkérdezi mi tartott ennyi ideig... erre a másik "azt mondtad ne a közelből telefonáljak..."    

"hol van a fegyvered?"  válasz: "Bent hagytam"

Tűzharc közben -"túl közel vannak"
A két zsaru hihetetlen balek    Ekkora szöveget amit nyomnak...
"Honnan szerzünk mi sok pénzt?"

"Titeket ért a megtiszteltetés, hogy megmenthetitek az elnököt!"

Persze ezt nem biztos hogy viccesnek számtad, de nagyon balekra sikeredtek. A szövegük mellé jön még az, hogy csak valaki besétál mond egy infót, aztán hisznek neki...

Mondjuk azt nem értem, miért nem tartja túsznak az elnököt maga elé a két bűnöző...


Képregény. ááááá...Ahogy olvastam már rajtam kívül is javasolták már, hogy kevesebb képpel dolgozz, vagyis egy-egy jelenetet nem kéne ennyi képre bontani.. A kedvencem...állj hátrébb.. erre a muksó ahelyett, hogy simán betolatna, két oldalon keresztül csinál egy ipszilon fordulót.... látványos, de sok..

meg egy hátsó ajtó becsukása két oldal alatt... szóval 51 oldal helyett simán lehetne 30-32 de tömörebben... (bár lehet hogy akkor elveszik a filmszerű hangulat...szóval jó most azt írtam lehetne kevesebb kép, de ne vedd figyelembe, csak az én véleményem, szóval ha Te így érzed jónak ne változtass...így sem rossz)

robbantás "effekt" nagyon tetszik...király..

Fékezés "effekt" még királyabb....nagyon feldobja az egészet...egyszerű de nekem nagyon bejött...  

A gonoszok bódéja nagyon jól van megépítve...Beírás...

harmadik oldal (a borítót is beleszámolva)

"A hármas banda, akik anno idején kifigyelték George Williams vonatát, hogy aztán elrabolják"   Ez egy igazi gyöngyszem....ha jól értem a hármas banda nevű csapat a vonatot akarja elrabolni, amit nem is tudom mikor figyeltek meg, mert két időhatározó is jelöli az időt...    BOCS LETSGO de ezt nem hagyhattam ki... (béke)  

fél órával azt külön írjuk..
túloldalra egybe..stb... sok apró helyesírási hibád van, ha van valaki aki nyelvhelyességileg és mondatszerkezetileg tudja átolvasni a szövegeket, olvastasd át vele, ha tudod...


Összességében. Nagyon tetszett. régen nem nevettem ennyit egy képregényen..mondjuk ez lehet hogy iszonyatos kritika feléd, mert te komolynak szántad a sztorit, de igy olyan lett mint egy lego "ponyvaregény" DE ÉN jó értelemben érttem.. ha olvasod az értékeléseimet, akkor tudhatod, ha valami nem tetszik azt kegyetlenül leírom....
Szóval nagyon tetszett.      
(egy dolog viszont van ami nem tetszett. Az hogy meghalt a pasi. Ez szerintem nem illik a lego érzéshez...élje túl... naaaaaa...a következő számban kerüljön kórházba, vagy valami... Szerintem a Lego és a gyilkolás nem fér össze... az nem baj ha megsebesül)
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. December 05., 11:41:38
Regnar!

Hát nem is tudom, hogy honnan kezdjem. Örülök, hogy tetszett! Azt, hogy megírod a rossz véelémnyt is azt én csak tisztelem Benned! Ettől vagy Te szerintem, nagyon jó kritikus. Azért hallt meg az egyik rabló mert igazából, ahogy Te is írtad komonynak indult a történet. És ez a halál pont beleillett mert szinte minden ilyen rablásnál, akár valóság, akár film vagy akár képregény van egy áldozat aki meghal. Én is ezt szerettem volna ábrázolni, de mivel a szöveg viccessé vált így ez a dolog is elvesztette az értékét! Amugy egyáltalán nem haragszom azért mert jót röhögtél rajta. Így utolag ahogy olvasom a képregényem én is nevettek rajta egy jót. A helyesírással kapcsolatban már konzutáltam Recsivel. Hogy vegyek pár jelenetet rövidebbre, evvel én is most már egyet értek, mert néhol tényleg nagyon sok. De majd azért törekszem arra, hogy ne veszítse el a filmszerűségét. Írtad, hogy lehett volna dolgokat egyszerűsíteni pl: az autó túl bonyolultan áll meg a helyett, hogy az egyszerűbb megoldást választaná, hát ez bennem akkor nem merült fel, biztos azért mert akartam valami extrát vagy valami újat vinni a dologba. Majd az új sorozatnál, mert sajnos már nem lesz következő része a Nascarnak így sajnos nem tudok változtatni azon a tényen, hogy meghalt az egyik rabló. Viszont most új projecktbe kezdtünk, azért mondom többesszámba, mert nem egyedül vagyok. Szóval Nascarnak itt vége. Ez amolyan izelítő volt. Őszintén én többet szerettem volna készíteni, de már mikor a nyolcadikhoz hozzá fogtam rájöttem, hogy még pár rész és unalmassá válik. És mivel nekem régebbről volt egy ötletem, gondoltam abba bele fogok. Remélem azért nem vagy annyira szomorú, de igérem, hogy az új sorozatot még ennél is jobban fogod majd szeretni.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: VTomi - 2004. December 05., 12:07:32
Azt én is észrevettem, hogy te inkább filmet akartál csinálni, mint kérpegényt. Lehet, hogy gif-be vagy swf-be (Flash) össze kéne vágnod, akkor megmaradhatna a sok kép!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. December 05., 12:13:21
Majd megpróbálom, csak azt nem tom, hogy mi a gif?
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Spidáj - 2004. December 05., 14:56:36
nem az amikor 2-3 mozgása van a képnek.
Szóval mittomén 1szer mosolyog utána + vicsorog.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Spidáj - 2004. December 05., 16:02:13
Tudom hogy nem ér 2szer írni 1más után, de most fogom kritizálni a lego nascart és annak semmi köze a GIF-hez.
Bocsi.
Szóval mint már Letsgo-nak is modntam, inkább megvártam mig mind a 7 kikerül és csak akkor ülök le elolvasni.
Most neki ültem (most épp a 5.nél tartok, aminek 1ébként szerintem a legjobb boritója van)
2 hibát szeretnék csak elmondani.
az 1ik.: túl sok a kép szóval mikor 1 autó elm1 azt legalább 3szor lefotózod, mikor elindul mikor már menésben van és mikor már csak a vége láccik.(szerintem fölösleges ennyiszer, olyan mint valami filmnek a képkockái)
a másik.: elég gyakran látok helyesírási hibát.: pl.:
azt hogy: dehogy akarom kirugni
nálad így van leírva: de, hogy akarom kirugni
ez úgy tudom helytelen.
Nem kioktakni akarlak félre ne értsd, ez csupán baráti-építö jellegü  kritika.
Különben a sztori nagyon tetszik.
Nah, befejeztem közben.
1 kérdés: mért van Micho a 7. rész boritóján?  
és még1.: ha ez volt az uccsó rész akkor mér van a végére írva hogy folytatom?

Különben maximális gratula hozzá Letsgo!!!      
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. December 06., 09:19:12
Porthos!

Egyártalán nincs harag, örülök, hogy írtál rosszat is, hisz ebből is tanul az ember. A helyesírási hibák tudom sok, emiatt szégyenlem is magam,   de igérem, hogy az új projectnél már kevesebb lesz. Igazából azért van az utolsó részhez oda írva, hogy folytatom, mert mikor befejeztem ezt a részt, akkor még úgy volt, hogy lesz folytatása, amit el is kezdtem, de úgy döntöttem, hogy azt már nem csinálom meg. Átírin átírhattam volna, de őszintén: nem jutott eszembe. A képek tényleg sok így útolag nézve. Mivel én régen filmeket csináltam és hirtelen jött az ötlet, hogy képregényt készítsek ezért még úgy mond nehéz volt a váltás. Ezért is kezdtem a Nascarral és nem pedig egy komolyabbal mint a Star Wars. De ebből a sorozatból rengeteget tanultam. Az új sorozatnál pedig minden máskép lesz.
Köszi szépen a gratulációt. További jó olvasást!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: VTomi - 2004. December 06., 20:09:42
gifbe csomó képeket be lehet vágni egymás után, meghatározott időzítéssel a váltásokhoz, így akár a három képes parkolások is bennmaradhatnának.

(Ja, ha az se világos: a .gif egy formátum)
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. December 07., 18:21:25
Ok. Köszi az infót.
Amugy a gifet lelehett tölteni valahonnan?
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Spidáj - 2004. December 09., 18:53:32
ezt most nem értem

a gif nem olyan mint mondjuk a jpeg.
mondjuk át tudod formálni rá a képet vagy vmi ilyesmi.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: VTomi - 2004. December 09., 19:47:38
Nekem volt egy programom, a Paintshophozvolt, Animation shop volt a neve.
Adott felbontásra berakosgathattál képeket, és azokat összevágta animációvá, amit gif formátumban mentett el.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. December 10., 14:40:50
Most már tudom, hogy mi a gif, de még azt nem, hogy, hogyan kell áttenni mondjuk jpeg formátumból gifbe?
Aki tudja, lécci írja meg!
Köszi
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Graf-X - 2004. December 10., 18:41:05
Pl. Gif Construction Set nevű programmal.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. December 10., 21:14:40
Köszi szépen!  
Megyek és le is töltöm!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. December 11., 09:38:56
Letöltöttem a gifet és müködik is! Nagyon jó csak az a baj, hogy animáció. És mikor beteszem a Wordbe akkor már nem mozozg, meg amugy is inkább maradok a jpeg formátumnál, de azért köszi VTomi a tippet és Neked is Graf-x a letöltési tippet.
Viszont lenne egy kérdésem. Nem tud valaki olyan formátumot amivel azt megtudnám csinálni, hogy van mondjuk 3 képem és azt egybe teni, de úgy, hogy ne mozogjon.
Pl.: ül egy lego ember és utána föl áll, ez egy képen!
Mert evvel rengeteget tudnák sporolni! Mert ami 3 kép lenne akkor abból tudnák csinálni 1-et.
Elöre is köszi!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: VTomi - 2004. December 11., 11:16:44
Photoshop.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. December 11., 13:37:14
Köszi!
Mindegy melyik? Mert nekem a demo van meg a 8.0
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: VTomi - 2004. December 11., 15:43:42
Ezt nem értem. Hogyhogy demo?
És egy kérdésem is lenne: mivel csináltad a képregényeidet? Painttel? Mert Ha Photoshoppal csináltad volna, akkor tudnád, hogy hogy kell összevágni képeket.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. December 11., 17:09:38
Hát mikor rákerestem a letőltés.com-on akkor úgy írta ki, hogy Photoshop 8.0 Demo
Amugy a képregényt a Wordbe készítem!
A Photoshop az jobb?
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: VTomi - 2004. December 11., 20:25:25
Woooooordben?????? A szövegszerkesztőben? Ezt ugye nem gondolod komolyan.

...

Amennyiben igen, előszeretettel beutallak Trollhoz egy Photoshop gyorstalpalóra.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. December 12., 11:25:08
Hát igen a Wordben. A Photoshop-pal jobban lehetne?
Mert ha igen akkor lehet avval fogom készíteni az új projectet és akkor megyek Trollhoz.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: VTomi - 2004. December 12., 11:47:40
Nos a Photoshop egy képszerkesztő program, ezért KÉPregény készítéshez jobb lenne... Van nagyon korrekt szövegbeíró funkciója is. El nem tudom képzelni, hogy tudtál ennyi képregényt összecsinálni Wordben... Tulajdonképpen gratulálnom kéne, mert én pl. egy lyukas buborékot nem tudnék ott rajzolni.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Spidáj - 2004. December 12., 14:44:29
Én tudtam hogy WORD-ben csinálta.
És tök jó lett.
Bár én a PAINT-re esküszöm.

(és ezt nem viccnek szántam   )

(de komolyan)
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. December 12., 15:02:08
VTomi: Hát, hogy most így mondod a Photshopot, egyre jobban arra felé hajlok, hogy avval csináljam a képregényeimet. Amugy a Wordben csak bekell állítani a beállításnál az alakzatokat és ott lehet beszúrni a buborékot, szóval nem nagy kunszt!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: VTomi - 2004. December 12., 18:13:05
és hogy csináltad Wordben? hogy lehetett jpg-be elmenteni onnan?
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. December 12., 18:52:01
Úgy volt: elöször lefényképeztem a képeket. Elmentettem egy mappába. A Wordben készítettem négyzetrácsokat. Azt is a beállításoknál meglehet oldani. A négyzetrácsok akkorák voltak, mint a lefotozott képek. Minden képet egy-egy négyzetbe másoltam. Ahová elvoltak mentve a képek abban a mappában rákattintottam az egyik képre, jobb egérgomb másolás a Wordben pedig a négyzetbe jobb egérgomb beillesztés. Így készült az összes kép. Majd menttem egy új mappába a kész lapot. A buborékokat pedig a kép elé illesztettem, és a bubikba lehetett írni. Nagyábból ennyi.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Troll - 2004. December 12., 22:10:18
Idézet
és hogy csináltad Wordben? hogy lehetett jpg-be elmenteni onnan?
Wordből már én csináltam... Word -> Acrobat reader (pdf) -> Photoshop (psd) -> jpg.
Ez volt a sorrend.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: VTomi - 2004. December 13., 15:08:54
Megszivassalak, Troll, elmentsem .docba a Fáklya 2-t?
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Graf-X - 2004. December 13., 16:15:52
Idézet
Wordből már én csináltam... Word -> Acrobat reader (pdf) -> Photoshop (psd) -> jpg.
Ez volt a sorrend.
Pedig egy Print screen, paste, mentés mennyivel egyszerűbb lett volna
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Troll - 2004. December 13., 18:00:25
Idézet
Pedig egy Print screen, paste, mentés mennyivel egyszerűbb lett volna
Gondolod nem próbáltam? De akkor a betük recések maradnak a képek mérete sem jó, és a kis zászlócskák a háttérben kiesnek  (pedig az a legjobb)
És a copy-paste-et nehéz automaizálni.
Így az egész meg volt 10perc alatt.

VTomi: Ne merd, mert még úgy marad!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. December 13., 21:12:16
Idézet
a kis zászlócskák a háttérben kiesnek  (pedig az a legjobb)
Tényleg azok a legjobbak!  

Valaki írja le nekem, hogy, hogyan lehet a Photoshoppal képregény négyzetrácsokat szerkeszteni! Plíííííííííííízzz
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Graf-X - 2004. December 14., 01:41:10
Idézet
Gondolod nem próbáltam?
Vazz, pedig csak poénkodtam ...
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Graf-X - 2004. December 16., 23:37:55
Ma megvettem a karácsonyi ajándékomat és orvvul ki is próbáltam, de azért most szépen visszacsomagolom...egy frankó scannerről van szó, szóval vigyázat, lehet, hogy hamarosan Grafi régi rajzainak dömpingje lesz  
Itt egy, amit még VTominak ígértem, egy kis segítség a "nagy fejek" ellen...

Testarányok (http://comixart.fw.hu/grafx/aranyok.jpg)

Na, húzok vissza tanulni, mert ég számtalan zh és terv vár rám, meg úgy néz ki, egy jó kis félévcsúszás és kreditvisszafizetés...
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: VTomi - 2004. December 17., 15:42:07
***CENSORED***
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Graf-X - 2004. December 17., 18:11:04
Eztet mostan hogy értsem
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. December 17., 18:17:03
Graf-X csak gratula a rajzhoz!
Nagyon király lett!!  
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: JANI - 2004. December 17., 19:03:03
Jó a nascar csak így tovább
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. December 17., 19:05:18
Köszi a biztatást Jani. Jól esik. A Nascarból igaz ez az utolsó rész, de majd jönni fog egy új sorozat. Hogy mikor azt még nem tom, de az is Lego lesz.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: VTomi - 2004. December 17., 19:21:37
Bocs, Graf-X, rossz napom volt, aztán bepöccentem.
(Még mindig nem tudok napirendre térni afelett, hogy az Elektrás rajzomra kritikaként sablonrajzokat linkeltél be...)
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. December 17., 19:23:17
Mindenkinek vannak rossz napjai.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Graf-X - 2004. December 17., 20:28:47
Nem az Elektrás rajzodra reagálva linkeltem ezt be. Egyébként sem kioktatásnak, hanem segítségnek szántam, egyszerűen csak bescanneltem egy olyan rajzomat, melyen be tudom neked mutatni, hogyan kell egy figurát felépíteni, hogy az ne legyen aránytalan, mert ezzel a technikával sokkal gyorsabban sokkal élethűbb alakokat formázhatsz. Az új Pókemberes rajodhoz is linkelhetnék egyet, amelyen bemutatom, mi a lényege a perspektívának és hogyan kell a teret és épületeket megszerkeszteni, de ezek után akkor nem fogom...bocs, hogy segíteni próbáltam. (Egyébként még mindig nem értem, mit értesz azon, hogy sablonrajz...)  
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: VTomi - 2004. December 17., 20:36:34
Sablonrajz alatt azt értem, hogy olyanok voltak azok a képek, hogy lépésről lépésre mindent felvázoltak, ergo olyan volt mint valami rajzoktatás full kezdőknek. És nekem valahogy ez full úgy jött ki, hogy diszkréten leszaroztad.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Graf-X - 2004. December 17., 20:43:34
Úgy csinálsz, mintha ezelőtt nem dícsértem volna őket agyba-főbe...nem megmondtam, hogy szélvész módon fejlődsz? Én csak ebben akartam segíteni....
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: VTomi - 2004. December 17., 20:45:09
Jézusom, Graf-X, sajnálom, most futott át az agyamon, teljesen összekevertelek Nitróval.  
Csak beraktad azt a vázlatrajzos képet, és rögtön az jutott eszembe, ahogy Nitro reagált, aztán helyette letorkoltalak téged.
Sajnálom, tényleg, bocs!!!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Nitro - 2004. December 20., 09:41:27
Idézet
Jézusom, Graf-X, sajnálom, most futott át az agyamon, teljesen összekevertelek Nitróval.  
Nos, igen, azokat én linkeltem, de engem is a jó szándék vezérelt. Nem tudtam, hogy ilyen érzékeny lélek vagy...
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Spidáj - 2004. December 20., 12:54:51
 Kicsit elkanyarodtunk a Legó témától
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Graf-X - 2004. December 20., 17:49:26
Ok, semmi gond, VTomi, csak hajrá, rajzolgass kitartóan és lássunk minél több művet tőled!

Egyébként miért kéne csak a lego-ról szolni a beszélgetésnek, ez a topic nem CSAK arra van, más kérdés, hogy ált. másról sem folyik a beszélgetés, csak hogy : heló, láttátok már az új nascart, de ez csak azért van, mert be kell ismerni, a kneten kívül alig fórumozik valaki, és ez a társaság is baromi belterjes, folyton ugyanaz a pár ember írogat  

Ja, a Nascar nagyon fasza
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Spidáj - 2004. December 21., 09:52:56
Igen ez télleg gáz hogy ali írnak ide, kábé max 15 ember ír ide.
Bocsi nem leszidni akartalak csak +említettem.
Mondjuk nem értem a többi reg-est.
Regisztrál de nem ír.
Pedig úgy tudom elolvasni az is eltudja az üzeneteket aki nem regisztrált.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. December 21., 11:34:19
Graf-X: tényleg csak arról írunk itt, hogy ki látta Nascart? Nem muszály csak erről írni, lehet másról is. Amugy örülök, hogy tetszik. Gondolom Porthos se leszidni akart hanem csak szimplán megjegyezte, hogy elkanyarodtunk a legotól.
És az tényleg szemétség, hogy ennyien regisztrálnak de nem írnak semmit! De a mi kis brigádunk meg van, az kész! Jól érezzük magunkat! És ennyi!  
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Spidáj - 2004. December 21., 12:30:08
Ámen atyám!  
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. December 26., 19:52:15
Egy kérdésem lenne Mindenkihez, aki olvasta a Lego Nascart.  Nagyon fontos: Mikor olvastátok a Nascart akkor a képek milyenek voltak, nagyon sötétek, vagy azért kitudtátok venni, hogy mit ábrázol a kép?
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: regnar - 2004. December 26., 20:21:07
Szerintem eléggé világosak voltak, néha egy kicsit életlenek, de ez a kamera miatt van, szerintem jó volt a láthatóságuk...
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. December 27., 10:19:56
Köszi, most nagyon sokat segítettél nekem. Azért kérdeztem meg mert voltunk az ünnepek alatt a kereszt szüleimnél és náluk a képek nagyon sötétek voltak. Nem tudtam eldönteni, hogy a monitor miatt van vagy csak nálam világosak. Akkor rajtam kivül Nálad is világos. Az új sorozatnál nem akarom, hogy sötét legyen ha már szebb lesz a képe.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: regnar - 2004. December 27., 15:07:56
A monitor miatt van. Eddig G*** monitorom volt, és nagyon sötét volt az alapszíne. Egy hónapja vettem egy L*-t és hihetetlen a változás. Egészen mások a színei sokkal világosabb. Eddig pl a digitális képeimet világosítottam, és most láttam, hogy nem is kell őket, mert a monitor volt sötét...

De azért kérdezz meg másokat is, de nálam alapbeállításon fut a monitor és a videokártya is (mármint szín és telítettség) és jól látható minden...
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. December 27., 15:52:17
Nálunk is új van. Akkor ezért náltom én is világosabbnak. Csak azt nem tudom, hogy, hogyan tudnám megoldani azt, hogy Mindenkiek egyformán jó legyen vagyis jól lássák.
Szóval akkor Nálad jó. Király
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Spidáj - 2004. December 28., 20:55:19
Szerintem azzal ne törődj, csináld + úgy hogy nálad jól látható legyen.
És majd mindenki állítgatja legfeljebb magának akinek nem az alap.
Nekem pl kifejezetten sötétebre van állítva mer én sötét szobában szoktam gépezni este és túl vakító különben a gép.
De mindenkinél más.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2004. December 28., 21:22:51
Ez igaz. Mindekinél más. Köszi, hogy írtál, sokat segítettél!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Micho - 2005. Január 09., 21:23:29
na, a csütörtöknek valószínű LEtsGO fog örülni a legjobban, mivel kikerül egy Lego-képregény, amit nem ő csinált  annyit kell róla tudni, hogy a rajzfilm alapján készült, és Dávid (a készítő) a saját építőiből rakta ki őket, csakúgy mint LEtsGo is. ja, a téma pedig az Unreal Tournament (UT). szóval headshot meg minden, ami belefér

addig is egy promo oldal belőle:

(http://halozsak.tlof.hu/images/forumba/lego-brt-promo.jpg)
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Január 10., 15:49:06
Fú ez váratlanul ért engem. Nem gondoltam volna, hogy még lesz rajtam kivül más is akit ennyire érdekel a Lego és a Képregény. Kiváncsian várom és ha tudok bármiben segítek Neki. Most ebben a precben nem tudok sok mindent hozzáfűzni, de amint lesz ígérem megteszem.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Graf-X - 2005. Január 10., 21:31:42
Képzelem, milyen mennyiségű lego jönne össze , ha összeöntenétek, amitek van
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Spidáj - 2005. Január 11., 08:18:51
Megtudnának építeni élethű nagyságban mindenkit itt a Képregény Underground-on és csinálhatnának maguknak saját Börzét ha nem tudnának eljönni az igazira.

Na jó annyi talán azér nincs, de ki tudja?
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Január 11., 15:25:49
Graf-X: Jó sok az biztos.

Porthos: Hát igazából élethű nagyságban szerintem nem de mini modelben biztos. Elképzelem, milyen komolyul nézne ki.  
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Micho - 2005. Január 13., 02:13:41
A témában felkerült az oldalra a

- Lego - Brickreal Tournament

- és Zééé rajzai!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: regnar - 2005. Január 13., 12:52:41
Lego Brickreal tournament..(a cím nagyon ki van találva, gratula)

Váratlan fordulat a Lego terén.

Érdekes elgondolás volt egy számítógépes játékot átültetni Legora, aztán képregényre. Főleg egy pusztán akció-orientált játékot mint az Unreal Turnament (továbbiakban UT)

Képregény. tetszetősek a képek, tetszenek a hozzáadott effektusok. Bár néha kicsit életlen a kép, de ez gondolom betudható a technikának, szóval nem zavaró. (bár néha az az érzésem, hgoy mozgott a fényképezőgép amikor exponáltál, ugyanis nem látom a fókuszvonalat sehol pl 33-oldal) Az viszont kicsit igen, hogy vannak túlzsúfolt képek, és a sok apró dolog között elvesznek a karakterek, sőt néha kitakarja őket egy-egy objektum. pl 20-oldal- egy sárga zászló.. vagy a 27-oldalon szinte mindenki takarásban van... a 21-es oldalon én a rakétára tettem volna a fókuszt, és a többit mostam volna el, meg a figura feje sem látszik. De összességében jól néz ki.

Történet. Háát.... Lényegében adott és egy szóval leírható: mészárlás. A játékot visszaadja, de aki nem ismeri annak nem sokt fognak mondani a kifejezések fejlövés stb...

Beírás. A szöveg nagyon jó lett. Jók a beszólások. Csinált egy hidat és úgy maradt stb...    Néhol klasszikus filmes beszólások is feltűnnek pl nyuszi vagy, McFly?      Viszont iszonyúan aprók lettek a betűk. De a mondatok jól sikerültek.

Összességében. Bár a történet egyszerű, de a szórakozás nagyszerű volt.    Lekötött, és szórakoztatott. Gratulálok hozzá.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Micho - 2005. Január 13., 23:51:11
Zééé ránk szólt, hogy pont az a képsor nem került ki a mostani frissítéskor, amit a legjobban szeretett volna kint látni, amit direkt a HZs olvasóknak készített! Egy rajziskoláról van szó, 14 lépésben mutatja be hogy kell megrajzolni egy képet. És ami vicces, hogy a téma nem más, mint a frissen felkerült Sötétség Seregének főszereplője, Ash!


Zééé suli (http://halozsak.tlof.hu/down-zeee-suli.htm)
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Zééé - 2005. Január 14., 12:05:03
Köszi Micho, hogy helyreraktad a dolgaimat....így már jobb, sokkal jobb.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: regnar - 2005. Január 14., 15:22:55
Zééé megnéztem a rajzaidat. Nekem tetszenek. Jó a stílusod.

a rajzokat előre megtervezed, vagy rajzolás közben alakulnak ki?
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Zééé - 2005. Január 14., 19:46:08
Elgondolom, hogy mit akarok látni a lapon...ez kábé néhány rövid gondolat, majd szépen megrajzolom...lépésről lépésre haladva.Néhány dolog persze út közben változik, de azt rajzolom le amit először szándékoztam.A koncepció marad.
Amúgy rugalmas vagyok, de mindíg bizonyos témákat rajzolok...amik meg a hangulatotmtól függenek.És soha de soha de soha nem használok számítógépet a szinezésre...én még a régi, hagyományos vonalat követem.Grafit és mezei színes ceruza, kihúzónak meg alkoholos toll és az egész egy műszaki rajzlapon témába öntve.   Ez az én taktikám. Amúgy nem szeretem őket scannelt formában látni, mert ezk A/4-es rajzlapra lettek kitalálva, és a digitalizálás alapból torzít.Magyarul: kurva nagyok lettek a rajzok és én pont az aprólékos kidolgozást szeretem, ami így teljesen elveszik. Például az Ash rajz csak 2/3 méretű a papíron, itt meg bumszlinyák....akár a többi.Meg sok színt is elveszítettem a digitalizálással....és az nagyon fáj nekem.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: regnar - 2005. Január 14., 22:25:56
Én is a régi stílust kedvelem. Nem is tudom, hgoyan lehetne egy rajzot kitölteni a számítógépen, bár az is igaz, hogy inkább fekete fehérben dolgozom. tónusokkal. Ha képregényt rajzolok, akkor először egy halom vázlatot csinálok a karakterekről, hogy tisztába kerüljek önmagammal, hogyan isfog kinézni és milyenek lesznek a gesztusai.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Hachier - 2005. Január 15., 13:12:57
Köszönöm a Brickreal kritikát!     Az ígéretek szerint hamarosan felkerül egy kissé összetettebb történettel rendelkező LEGO-képregényem is, amellyel már nem lesznek betűméret és életlenség problémák. A következő frissítésnél talán már olvashatjátok az Zenit és Nadír scifi elejét.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: regnar - 2005. Január 15., 13:46:49
lego+sci fi = jöhet, én biztosan elolvasom
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Hachier - 2005. Január 15., 15:24:19
Egy kis önreklám    gyanánt egy képkocka a 2. fejezetből:
(http://www1.freeweb.hu/hachier/04-17.jpg)
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Hachier - 2005. Január 20., 15:45:20
Zééé, jók a Predator rajzai! A szöveg kissé üres, de gondolom az akción van a hangsúly nem? Szóval Grati, csak így tovább!  De ugye azt a helyesírási hibát kiajvítod majd az első oldalon?
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Január 20., 17:46:10
Szia Hachier! Elször is gartulálok a Lego munkádhoz, mélyen tisztelek amit csinálsz, lehet, hogy csak azért mert én is ezt csinálom, de mondjuk más oldaladról nem ismerlek, szóval azt tudom, hogy Neked is rengeteg munkág lehet  a dízsletekkel, történettel, szöveggel és a többivel... és én ezt tapasztaltam saját börömön, hogy mennyi időt vesz el egy rész megvalósítása. Én is csak néztem mikor a hét rész után megszámoltam, hogy mennyi időbe telt, mire kész lettem vele, hát nem akarok vele büszkélkedni, a nyaram és utána még pár hónapom ráment de én szerettem és élvezem. És tök boldog voltam mikor kikerült ide a Hzs-ére, és nagyon jó érzésés volt nézni ahogy kint van a világhálón és mások olvasák, majd véleményezik a műved. Biztos, Neked is ilyen nagy öröm volt. Szóval csak annyit mondok, hogy jó munkát kívánok Neked!! Csak így tovább!!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Hachier - 2005. Február 01., 14:30:38
Huhh. Bocs, hogy csak most válaszolok, de nem vettem észre, hogy új hozzászólás érkezett a fórumba. Köszi a bíztatást. Egyébként a Műhely (http://member.rpg.hu/muhely) írója vagyok (itt lehet bepillantást nyerni az eredeti Zenit és Nadír regénybe, amiből legutóbb képregényt kezdtem készíteni, bár a weben még csak 1 fejezet van fenn) ezenkívül megveszekedett MALUG (http://www.malug.hu)-os vagyok. Így lett a két hobbi metszete egy LEGO képregény... A Brickreal igazából egy teszt volt, hogy tapasztalatokat gyűjtsek a Z&N-hoz.

Apropó. Nagyon tetszett a reptér melleti fasor az egyik képregényedben. Annyira élethű volt, hogy elsőre nem is vettem észre a cserepeket, és azon tűnődtem, hogy honnan szedtél ilyen mératarányos fát...  

PS: A Z&N első két részét 30 oldalnyi képregényt már elpstáztam Killjoynak... Remélem, mint hasonszőrű LEGO-fotós (szakmabeli   ), hamarosan erre is tudsz vetni egy pillantást.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Február 01., 20:35:48
Nem baj. Én a tanulás miatt nem tudok nap mint nap benézni. A MALUG-ra én is néha benézek. Jó oldal, főleg a galléria.

Örülök, hogy tetszett a fasor. Azt még karácsonykor tavagy elött vettem egy áruházban. Azóta megvan és most pont jól jött.

Persze, szívesen elolvasom, már várom. Ha akarod szívesen véleményezem.  Ha akrod Te is véleményezheted az enyémet. Tényleg melyik részt olvastad el?? Mi vagy ki tetszik benne a legjobban??
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Hachier - 2005. Február 01., 22:34:18
Eddig háromat olvastam. Az első kettőt, meg az utolsót. De majd bepótolom a többit is. Nagyon jók a trükkök, é fantasztikus a MOC-felhozatal, amit az objektív elé társz. Ugyanakkor rengeteget fotózol. Nem kis munkád lehet benne tényleg. Öteletes és pergő. Negatívumnak talán két dolgot tudok felhozni, de ezek inkább csak kötözködések.

1. Helyesírás - talán a leggyengébb pontja az egésznek.
2. Képminőség - ez persze nem rajtad múlik, hanem a digitális fényképezőgépeden. Nálam a Brickreal is hasonlóan életlen lett, mert ott még nem jöttem rá, de Zenit és Nadír képei már pengeélesek. Ha érdekel, elmondom a trükkjét, nem szám.

A kedvencem egyébként a trükkjeid közül az első részben megjelenő stúdiónak a falón lévő képernyője, amelyben megjelenik a hírhez tartozó kép. Ezt nagyon jól kitaláltad. De ugyanakkor jó még az indítólámpák zöldje is. És még sorolhatnám.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Február 02., 16:47:25
Hát, pont a legjobb részt olvastad, szerintem. Mondjuk a versenyes is nagyon jó, de az utolsó mikor kiszabadítják az elnököt az nagyon tetszik nekem. Szóval ha még tovább olvasod lesznek még jó részek.

A hibák:
-helyesírás, az tényleg nagyon rosz, tudom, és az elkövedkezendő új sorozatomnál már Recsi átfogja nézni, szóvalaz már csak jobb lehet.
-képminőség: most fogsz meglepődni, mert nem is digitális fényképezővel készítem, hanem mobilal. Siemens ST 55-el. Viszont az új sorozatot már digitális fényképeőzvel lesz csináva.

Nagyon örülök, hogy sok dolog van ami tetszik a képregényemben. Viszont, hogy ne én arassam le azt a dicsőséget ami nem is az enyém, ezért elmondom, hogy a zöld lámpa nem tőlem származik, hanem a fox kidsen fut egy sorozat -Nascar- az egész ötlet onnan jött, így a zöld indító lámpa is. És még pár név....
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Hachier - 2005. Február 04., 08:37:42
Te jó ég! Ez nagyon szép munka egy telefonnal! De egyébként is... Szóval grati mégegyszer.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Február 04., 14:08:39
Köszi, köazi. Amugy Te mivel csinálod a képeket???
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Hachier - 2005. Február 05., 20:38:29
HP PhotoSmart 635-tel. Nagyon jó gép, csak az nehezíti a dolgom, hogy a minimum fókusztávolság 750mm, ami LEGO-fotózásnál nem ideális.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Február 06., 19:50:20
Nem ismerem. Én csak a most készűlő sorozatomat fogom digitális fényképezővel csinálni. Amugy a Te képregényed ugye rajz film alapján készűlt, nem? Én nem ismerem ezt a rajzfilmet, ugyan olyan, mint a képregényed?? Biztos, hisz írtad is.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Hachier - 2005. Február 07., 17:11:50
Idézet
Nem ismerem. Én csak a most készűlő sorozatomat fogom digitális fényképezővel csinálni. Amugy a Te képregényed ugye rajz film alapján készűlt, nem? Én nem ismerem ezt a rajzfilmet, ugyan olyan, mint a képregényed?? Biztos, hisz írtad is.

Szó sincs róla! Csak a HálóZsák Team félrevezette az olvasóit...    Már az összes szerkesztőnek küldtem levelet ezügyben, és pár fórumon is jártattam már a szám, de eddig még semmi foganatja nem volt az egésznek.

Az Unreal Tournament nem rajzfilm (  ), hanem egy PC játék. FPS, ilyen ni:  

Semmiféle rajzfilm nem készült belőle. Amit félreértettek az az, hogy a beszólások egy része a magyar szinkronból (tudniillik a játék magyar szinkronjából) származik.

Mind a pályaterv, mind a forgatókönyv egyedi.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Február 07., 19:06:59
Akkor ez egy PC-és játék, ami egyáltalán nincs képregényben. Ok. Világos. Amugy nem ismerem a játékot. De biztos, király, ahogy elnézem a képregényed!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: regnar - 2005. Február 12., 07:21:51
Zenit és Nadír

Először csak ennyit akartam írni:

             


De úgy gondoltam szavakban is leírom.. Nagyon tetszik  

Kivitelezés 10-ből 15  

Szépek a képek, nagyon tetszenek az átlátszó buborékok, az egész színes. Nagyon bejöttek az effektek. A zenekarnál a hangjegyek, akkor a videoüzenetek..
Azok a videokijelzők nagyon tetszettek.

A történet majd alakul, arról még nem tudtunk meg sokat, de lekötött.

A mondatok érthetőek, és rengeteg szöveg van benne.

Mondjuk zárójelben annyit, hogy talán egy kicsivel lehetnének nagyobbak az oldalak..

Nekem jöhet a többi is.Meg egy dologra választ kérnék. Az első részben ki az a fehér sapkás fekete ruhás fazon aki szaltózik? nem igazán tudtam hova tenni? részeg?
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Hachier - 2005. Február 12., 10:57:42
Idézet
Zenit és Nadír:
De úgy gondoltam szavakban is leírom.. Nagyon tetszik 
Kivitelezés 10-ből 15

Köszönöm...  

Idézet
A történet majd alakul, arról még nem tudtunk meg sokat, de lekötött.

A második fejezetben már többet megtudunk róla, a harmadikban meg már nyakig ülünk majd benne.

Idézet
A mondatok érthetőek, és rengeteg szöveg van benne.

Mondjuk zárójelben annyit, hogy talán egy kicsivel lehetnének nagyobbak az oldalak...

Igen, talán kicsit több is a szöveg a kellenténél, de eredetileg webképregénynek terveztem, és oda annyi szöveg kellett, hogy ne legyen túl nagy üres felület a kép mellett. A következő részekben már javulni fog a szövegeloszlás.

Az oldalakon majd próbálok nagyítani, de sajnos a PowerPointot (

Köszönöm még egyszer a kritikát.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Spidáj - 2005. Február 15., 06:15:50
Én is elolvastam a 0. és az 1. részt és mind2 teccett.
Áttekinthetőek, jól néznek ki, jó sztorinak igérkezik.
A szaltozós csávó nekem is teccik  
Gratula hozzá
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Hachier - 2005. Február 21., 23:08:29
 Köszi! ^_^
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Február 27., 14:03:57
VTomi gratula a rajzaidhoz, nagyon királyok!!! Nem tudom, hogy Ti, hogy tudok ilyen rajzokat összehozni, de ez hihetetlen!        
Én nekem mindig tátva marad a szám!    
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: VTomi - 2005. Február 28., 18:54:54
Hát, hogy is mondjam...   Szóval kösz szépen.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Zééé - 2005. Március 02., 13:16:40
Tényleg jók az artok, csak kevés a szín....nagyon kevés.
Tessék többet szinezni, főleg ceruzával és kizárólag azzal, a számítógépet meg tessék felejteni, mert az nem fejleszti a rajztudást semennyire sem.

Amúgy a Spawn egyértelműen überel, nagyon frankó lett, helyén vannak a vonalak...az alien királynő is király:), meg az Elektra vs DDevil is szépen megkomponált.
Tessék rajzolni minél többet...én is azt teszem.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Március 02., 16:04:43
Zéé, azért a Te rajzaid se pitik, azokhoz is gratula!!!    
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: VTomi - 2005. Március 02., 17:57:07
Lusta vagyok színezni, pedig régen elég jól ment. Meg nincsenek normális ceruzáim, régen volt egy csodálatos Jolly készletem, amiben fantasztikus színek voltak. (Tudod, a Tesco ceruzáknak olyanok is a színeik meg az erősségük... Nem is fognak.)
Nekem a DD-E a kedvencem, végre egyszer sikerült a térbeliséget ábrázolni, bár az még abból a korszakomból van, mikor nem vázoltam fel a rajzot. A Pókember volt az első, amit már vázoltam, utána jött a Spawn meg a Kain. Mondjuk a Spawnnak béna a lába.
Egyébként a Pókember még annyiban különleges, hogy az volt az első rajzom, amin tisztességes az izomzat. A rajztanárom mondott egy könyvet, Barcsay Jenő: Művészeti anatómiája, hogy nézegessem, és abból kimásoltam egy csomó képet izmokról. Ezért lett a Pókemberen kritizálható egyedül a kézfeje, amit teljesen önállóan csináltam. /
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Zééé - 2005. Március 03., 23:33:51
Az én rajzaim amiket beküldtem, átlagos teljesítményűnek számítanak.Na nehogy azt tessék hinni, hogy nagy a pofám...csak megjegyzem, ezek azért nem űber brutál rajzok.Az átlagosan szép rajzaim közé tartoznak...de nagyon szeretem őket és kicsit büszke vagyok rájuk....mégha az nem is helyes.Nekem a rajz az életem, mindíg rajzolok....mindíg nálam a mappám (immáron középsuli óta 8 éve mindenhova viszem, ahova tudom) Vannak benne vázlatok, készülő rajzok és kész alkotások(azok külön egy mappába befűzve).
A tolltartóm is hasonló korú, tele van mezei színes cerkával, 2B, rotring és akvarell ceruzával...meg van benne egy hegyező.Megjegyzem, nem rajzolok rotringal...csak rendes grafitot használok.Az egyetemen minden előadáson kötelező rajzórát tartok...nem érdekel ki mit szól, nem érdekel, hogy pofátlanság....mert nem élek örökké és nem lesz mindíg jó a szemem és egyszer remegni fog a kezem, szóval nem tudok örökké rajzolni.Amíg van az embernek lehetősége, addig kell nyomni a dolgot. (Volt tanárom Szokontor Pali bácsi festőművésznek is tönkrement az egyik szeme idős korára és borzalmasan szomorú volt, mert visszadobta az alkotásban....ő nem holmi giccseket festett, aprólékosan kidolgozott miliméter pontosan odahelyezett munkái voltak.Sajnáltam szegényt.)
Szóval a magam részéről én nyomom az ipart, a munkák évek szerint mennek bekötve a polcra, hogy majd a gyerekeim kedvükre nézegethessék őket.Más motiváció nincs...a jövőnek rajzolok, de annak nagyon.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: VTomi - 2005. Március 05., 07:27:32
Ez tök szépen hangzik. Én a szobámat díszítgetem velük, nekem ennyi a nagy motiváció.  Meg engem mindenki cseszeget érte, hogy miért ilyeneket rajzolok, mert ezek milyen torzak meg minden.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Március 20., 09:15:22
Én nem tudom, hogy, hogy lehet ilyen szépen, pontosan és tökéltesen rajzolni, meg, hogy az ilyen színeket, hogy érítek el, vagy is, hogy tudtok ilyen szépen színezni, de egy biztos, hogy gratula a rajzaidtokhoz, VTomi, Zéé, Regnar!          
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: VTomi - 2005. Március 20., 19:02:59
Nocsak, nem is tudtam, hogy van kinn színes rajzom.  Köszi, LEtsGO, neked érdemes rajzolni.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Március 22., 19:02:34
Hát, igen én szívesen nézegetem a profik munkáit. Nagyon királyak, hihetetlen!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Zééé - 2005. Március 23., 09:32:00
Nem tudom, ki(k)re gondolotál a profi szó említésekor...de nagyon vigyázz, az ilyen frázisokkal nem szabad dobálózni....mert jöhet még Graf X ebbe a topikba.
 
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Március 23., 09:36:32
Tényleg igaz, és akkor nekünk lesz kampec   De még mindig nem fogom fel, hogy tudtok ilyen gyönyörűen rajzolni, hihetetlen, nekem mindig tátva marad a szám mikor megnézem a rajzaitokat   .
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Hachier - 2005. Március 29., 18:37:26
Végre! Kész a Zenit és Nadír 2. fejezete. Olvasható: hamarosan a Hálózsákon! (remélem...   )
(http://hachier.uw.hu/szoba3.jpg)
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Troll - 2005. Március 29., 18:47:33
Wow! Komolynak tűnik.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Hachier - 2005. Március 29., 22:47:43
Idézet
Wow! Komolynak tűnik.
Megkaptad a linket, amit küldtem?
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Troll - 2005. Március 30., 10:09:14
Yes... megy ki a héten.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: regnar - 2005. Április 02., 19:52:05
És ahogy az lenni szokott ha Troll az mondja jön akkor jön is

Zenit és Nadír 2.

Az államat szedegettem fel a földről olvasás közben. Az első sem volt rossz, de ez  

A borító nagyon komoly lett... Eszméletlenül tetszik. Saját, vagy segítséggel született.

A képek zseniálisak, néha talán kicsit pixelesek, de kit érdekel   Nagyon együtt van az egész, szerintem.

Amikor a nő megjelenik az asztalon, nekem a versmondó lány ugrott be.

Az űrös képek, főleg az első nagyon tetszett.

A különböző effektek, rávetítések nagyon királyak

Amikor kinyitja az ajtót és ott a ruha én kiretusáltam volna a "fejillesztés helyét" de ez csak az én hülyeségem, így is király...

A történet követhető, rengeteg a szöveg.

Nem tudom mennyi munka lehet benne, de én azt mondom megérte. Legalábbi nekem nagyon tetszett.. jöhet a következő.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Troll - 2005. Április 02., 21:06:28
A Témában frissülés történt - Zenit és Nadir 2. fejezet
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Hachier - 2005. Április 03., 01:37:06
Idézet
A borító nagyon komoly lett... Eszméletlenül tetszik. Saját, vagy segítséggel született?

A háttér nem az én munkám, de azért is megdolgoztam tisztességesen. A többi része mind saját.

Idézet
A képek zseniálisak, néha talán kicsit pixelesek, de kit érdekel...

Igyekszem majd javítani rajtuk, én sem vagyok minddel megelégedve. De egyre jobban be tudom már lőni a képméretet, hogy ne legyen kockás.

Idézet
Amikor kinyitja az ajtót és ott a ruha én kiretusáltam volna a "fejillesztés helyét" de ez csak az én hülyeségem, így is király...

Gondolkodtam rajta, de elvetettem, de elhet, hogy átgondolom mégegyszer...

Idézet
Amikor a nő megjelenik az asztalon, nekem a versmondó lány ugrott be.

Versmondó lány?

Idézet
A történet követhető, rengeteg a szöveg.
Nem tudom mennyi munka lehet benne, de én azt mondom megérte. Legalábbi nekem nagyon tetszett.. jöhet a következő.

Köszönöm.    Igyekszem... Bár elkezdtem párhuzamosan egy fantasy képregényt is fotózni... A spec effeketeket azonpróbálgatom ki...
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Nitro - 2005. Április 04., 08:48:37
Hehe, szerintem te még nem is éltél, amikor Móka Miki előhívta a versmondólányt annak idején.  
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Április 21., 19:57:52
Nosza. Jó rég írtam ebbe a topikba, tulajdonképpen nem volt miről írnom. Hisz jó rég volt mikor (közel egy éve) a Nascar utolsó véleményét kaptam. Hát azóta sok minden volt. A lényeg, hogy most egy új képregéynbe fogtam, amiben persze rengetek Hálózsákos segít. Ennek meg is lett az eredménye, igaz a kész képregény még nem várható a közel jövőben, de igérem, hogy jönni fog. Addig is itt egy illetve két kép, hogy miylen minőségű Lego Star Wars Comics várható!

(http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/letsgo/koztarsasagihajo.jpg)

és itt a másik

Jediharc (http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/letsgo/anakinesobiwanharca.jpg)
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: regnar - 2005. Április 21., 20:27:19
Ezt a korvettett hogyan építetted? Ilyet lehet kapni, vagy saját kútfőből.. mert az elején mintha egy sima fordított "autólámpa" elemet látnék, a tetején egy szétszedett és fordított csuklóelemet.. Nagyon jól néz ki.. meg a felhők is..
a másik kép némileg - na jó erősen- az EPIII bemutatójában elhangzó mondatot helyezi vizuális megvilágításba - hgoy miért beszélek így   - magyarul ez van rajta... csak nem valami EPIII-as dolog lesz...

jöhet..
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Április 21., 20:42:45
Örülök, hogy tetszik. Igazából ezek csak probák ezek nem nagyon lesznek benne a képregényben, ezek csak amolyan bemutatoként szolgálnak.
A korvetet nem eleht kapni. Ez saját alkotás igaz nem az én kezem munkája. Ezen a képen csak azt probáltuk Galennel, hogy hogyan tudnánk összevágni 2 képet. És nálam nem volt kész űrhajó ezért gyorsan letöltöttem egy angol oldalról.
A második kép igen SW III-mas beűtése van, de nem erről fog szólni a történet. Teljesen másról, de ez maradjon titok, mert így élvezetesebb lesz.

Amugy a 2. képen hogy tetszik a fénykard effektus és az "áh" felirat??
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Liar - 2005. Április 22., 08:27:50
Idézet
Amugy a 2. képen hogy tetszik a fénykard effektus és az "áh" felirat??
A fénykard király!  
Az 'áh' színei viszont csúnyák szerintem. Ez a 255.0.0 vörös, meg ez a 0.0.255 kék...

Az Anakin vs Obi képet szintén netről szedtétek, vagy azt már te fotóztad? Mert ha az utóbbi, akkor már lényegesen jobb fényképezőt használsz, mint eddig!

Várom én is a képregényt!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Április 22., 15:09:54
Szia Liar!
Köszi a dicséreteket. Az "áh" felirat nem passzol a képhez, egyrészt túl pókemberes msárészt, amit Te mondtál. A 2. képet, igen azt már én csináltam és valóban jobb gépel fotoztam. De ez se tökéletes.
A lényeg, hogy ez a két kép csak proba és, hogy lássátok Ti is, hogy folynak a munkálatok a Lego Star Wars ügyében.
A képregény sajna még odébb jönn majd, de megéri várakozni! Garantálom!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Spidáj - 2005. Április 22., 18:33:37
Idézet
. És nálam nem volt kész űrhajó ezért gyorsan letöltöttem egy angol oldalról.
Legalább ne vallanád be, ilyenkor hazudni kell hogy mégtöbb dicséretet kapj!!!      
De csak viccelek.
Nekem nagyon teccik.
Még az ÁH-is.
1etlen probléma a harcos képpel> ki kéne vágni a dátumot a kép jobb alsó csücskéből  
Bár én már régebben is láttam (éljen a protekció!!!     )
Most is szivesen +csodáltam.
Nagyon királyak!
Gratula!
Én már nagyon várom!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Április 22., 21:05:40
Idézet
Idézet
. És nálam nem volt kész űrhajó ezért gyorsan letöltöttem egy angol oldalról.
Legalább ne vallanád be, ilyenkor hazudni kell hogy mégtöbb dicséretet kapj!!!      
De csak viccelek.

 
           


Örülök, hogy tetszik. A féynkardos képnél igen ott haygtam a dátumot, mert ez a kép belefog kerülni az Így készült könyvbe amit aközben írok, hogy csinálom a Lego Star Warsot.

Hát igen a protekció.    

Tulajdonképpen nem tok mit modnani, mikor így dicséritek a képeket, avyg mikor mondjátok hogy nagyon király és, hogy újra megcsodálod. Ez hatalmas élmény és én ezt csak megköszöni tudom:

Köszönöm!!!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Hachier - 2005. Április 22., 22:43:09
A fénykard fehér része túl élesen elválik a kék aurától. Amikor a vonalat húzzátok, szerintem be kéne kapcsoni a perem simítását. Ja, és vigyázzatok, hogy pontosan csatlakozzon, mert egy picit, mintha el lenne csúszva.

Egyébként jók...

Láttad a LEGO Star Wars címú PC-játékot?
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Április 23., 08:36:06
Igen, köszi az észrevételt. Majd ajövőben figyelünk rá.

A Lego Star Wars című pc-és játékkal játszottam, de csak a dmeoval. Miért már kaspható az eredeti????
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Spidáj - 2005. Április 26., 15:18:41
Idézet
A féynkardos képnél igen ott haygtam a dátumot, mert ez a kép belefog kerülni az Így készült könyvbe amit aközben írok, hogy csinálom a Lego Star Warsot.
Az így készült cucc tök jó 5let.
De akkor viszont máshova kerüljön a bubi hogy lácódjon is a dátum  
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Április 26., 17:34:39
Igen szerintem is jó könyvet írni, főleg ha Star Warsról írok.

  Igen átkell majd variálnom a bubikat!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Május 07., 21:20:47
Na, újra egy kis ízelitő! Igaz ezek a képek nem lesznek benne a Comicsba. Tulajdonképpen még elején tart a LSWComics..... de annál jobb lesz
Szóval nem is húzzom az időt, itt két újabb kép:

(http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/letsgo/tamadas.jpg)

és itt a másik:

(http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/letsgo/megszallas.jpg)

Ja és még valami, kritikát várok!!!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Spidáj - 2005. Május 07., 21:35:19
NEkem teccenek.
Te csináltad őket?
Télleg amit nekem mutattál (épp most dumálunk róla msn-en) azt mér nem rakod be ide?
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: regnar - 2005. Május 07., 21:44:37
Nos.. jöhetne már  bár nem sürgetni akarlak..  

Ha nem is lesznek benne, azért úgy írok róluk, mintha benne lennének.

A képek. Az első nem rossz, bár így önmagában nem nagyon állja meg a helyét, de nyilván a megfelelő környezetbe helyezve a történetbe illeszkedik. Tetszik.. Azok lövedékek körülöttük? A háttér ugye elmmosódott, de mi is az? vagy csak színes massza.. én egyedül azzal nem vagyok kiegyezve. Valami megfoghatóbb, elmosva jó lenne, bár nem tudom, hogy mi is a jelenlegi háttér.

A második kép megmondom őszintén nem tetszik... valahogy nem érzem a hajók súlyát. lehet, hogy azért mert az eredeti sem túl nagy, ahogy a darabokból kiveszem, hiszen hátul a "rács" elem az két egységes, a háromszög-hasáb elem meg ami a hidat tartja egy elem magas és kettő egység hosszú... Szóval, ha egy kicsit hátulról, oldalról lennének fényképezve, talán jobban mutatnának. Meg közelebi képek is lehetnének. Így a háttérben a boylgóval brutálisabban nézne ki a ahjók tömege.. szerintem...

De mindezek ellenére a képek nagyon élesek, jól láthatóak, Szóval csupa jó..

Képek, oldalak, előzetesek jöhetnek
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Május 07., 22:05:41
Porthos:
Köszi, remélem másoknak is fog tetszeni, amiről dumálunk azt is kitesze majd igérem!

Regnar:
Na iylen kritikára számítottam! Őszinte leszek, angyon rátapintottála  lényegre, mind a két képnél:
1 kép: A háttér egy villám volt az mostam el, direkt iylen mert itt a gyorsaságot akartam kiprobálni. Azok a zöld bigyók a lézerek! De majd még azon is lesz javítva!
2 kép: Igen az űrhajó súlyával én se vagyok kielégedve, mert ugye ez csak mini modell és ahyog Te is elmondtad, kicsi elemekből áll! De a képregényben, megprobálom hű nagyságot csinálni ami nem elsz könnyű menet, de én fogok győzni!

A többi előzetes ígérem jönni fog!!!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: regnar - 2005. Május 07., 22:17:32
Próbáld meg az elmosásnál azt, hogy vagy csak a hátteret, vagy csak a mozgó tárgyat mosod el... szerintem így jobb lesz a hatás, mert a filmeken is a kamera vagy fix, és akkor a tárgy mosódik el, vagy követi a tárgyat, és a háttér mosódik el...
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Május 08., 13:53:53
Igen ez remek tanács megfogadom és már is készítek egy új képet!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Június 05., 17:50:19
Na, hogy ne csak a levegőbe beszéljek, itt van a Lego Nascar filmem, nem igazán a legjobb, itt-ott hiányos a szinkron stb... a kép se a legszebb, de azért Letsgo film:

http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/letsgo/legonascaravi.mpg (http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/letsgo/legonascaravi.mpg)
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Spidáj - 2005. Június 06., 07:03:14
Bár én már régebben is láttam > Most is nagyon tecccik!!!

                 
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Június 06., 16:37:46
Köszi!!!!!    
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: regnar - 2005. Június 06., 17:38:27
   EZ ÜBER KIRÁLY!!!          

Hangeffektek is nagyon ott vannak. Kockánként vetted fel?
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Június 06., 18:37:09
Örülök, hogy tetszik!

Igen kockánként.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: killjoy - 2005. Július 18., 12:57:08
Frissültünk!

Letsgo egy újabb ujjgyakorlata a mai termés: LEGO - Rövidke
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Zaj - 2005. Július 18., 14:38:40
Idézet
Frissültünk!

Letsgo egy újabb ujjgyakorlata a mai termés: LEGO - Rövidke

Héjj, ez nagyon jó! Mármint ég és föld a Nascar sorozat képi világa és e között! Csak így tovább!  

Ami nem tetszett: a kék és piros színek a TIP-TIPpek körül, mármint ezek a vegytiszta kékek és pirosak. Valamint a 19 oldalon az az érdekes lézernyaláb-pár amiről önkéntelenül az Aranyember fénykardos változatának az a része ugrott be, mikor a fénykard vége letörik és leesik a földre.  
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Július 18., 14:48:58
Igen, a Nascar és a mostani képreégnyem közt igen nagy az eltérés, sőt mondhatni, óriási. AMi persze köszönhető az itt munkálkodó Hálózsákos Team-nek, akik beavatak a Photshop rejtelmeibe. És igérem a továbbiakban scak jobbakat lehet majd láttni!

Igen a vegytiszta kék ill. piros színek! Nekem teccenek! Lehet nem ez a megfelelő! Mjad variállok rajta, bár az elkövetkezendő új képreégnyeimbe nem elsz szükség rá!  

A másik dolgo amit emlitettél arra scak annyit, hogy:

És amit írtál az üzeneted elején, hogy ég és föld! Nem is tudtam, hogy olvastad a Nascart! Mert mikor kikerült már nem voltál itt a Hálózsákon:( , vagy is lehett itt coltál scak nem Zajként!  
A léyneg, hogy tök jó hogy Te si olvastad!!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: regnar - 2005. Július 21., 10:16:58
LEGO rövidke...

Nem tudom hol is kezdjem... Hogy a közkeletű szófordulattal éljek: Van egy jó, meg egy rossz ... hozzászólásom..

Képileg. Nagyon jól néz ki. A Nascarhoz képest 1000% javulás képileg, szépek az effektek. Komolyan élvezet volt nézegetni a képeket. Nagyon tetszenek a lézer-lövedékek. (A robotsiklók alól talán ki lehetett volna retusálni a tartópillért és akkor jobban mutatna). A Jedi-Speed meg mekkora királyság. Anakin szaltója valami hihetetlen jó lett..  Az viszont kicsit zavaró, amikor Obi Jedi-speeddel rohan és a képet ismétled, más színű felirattal. Kicsit Gyalog-galoppos a dolog.. aki látta érti mire gondolok (csak fut, aztán megint ugyanott, azton megint..  ) Néhol belefért volna talán egy pár távolibb kép is.., de mindenképpen le a kalappal, nagyon sokat fejlődött a technika amivel dolgozol, szerintem nagyon jó lett.

Történet .. kövezzetek meg, de én nem értem a végét...Szóval értem, hogy csak álmodta, de nem értem...


Az első oldal alján a kreditoldal és köszönetnyilvánítást viszont alig tudtam végigolvasni. Minden tiszteletem tied LetsGo, de.... Szerintem töröld ki az egész szöveget az oldalról. Minden szavadban van hiba.. Ha poénnak szántad, hogy úgy hangozzon, mintha Jar-Jar részegen írta volna, akkor ezt jelezd valahol, mert így ez nagyon gáz... Bocsánat..ha kicsit durva vagyok, most visszafogom magam... Ahogy itt nézem a hozzászólásaidat itt is rengeteg a hiba.. Kicsit figyelmesebben írj...

Összességében. Nagyon jó az irány, ha van egy jó történeted a képregényedhez, ami készül, akkor ezekkel a képekkel nagyon jól fog kinézni, de a helyesíráson azért még csiszolni kell...

Na úgy láttom, megint én voltam a rossz hír hozója..
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Július 21., 11:58:58
Rossz hír hozója??? Ugyan már!

Én meghallgatok/elolvasok minden véleményt, legyen rossz, vagy jó! Tudom a helyesírásom pocsék, sőt, egyenesen szar! Probálok rajta javítani, lehet nem látszik, de igyekszek! Egyszer majd lehet, az lesz, hogy nem azt olvasom majd, hogy minden szavamban van hiba, hanem azt, hogy minden szavam hibátlan!  Bár ez nagyon sokára lesz!

A történet lényege annyi, hogy a filmekben, mindig azt látjuk, hogy Anakin megmenti Obi Wan-t. Most az én történetemben, fordítva van, és ezt Anakin rémálomként éli meg!  Nem tudom érted-e?

Köszönöm a szép dicséreteket, egyedül soha nem értem volna el ezt a szintet, mind grafikai, mind képtanilag, külön köszönöm a segítő társaimnak! A következő képregényeim csak jobbak lesznek! Akárcsak a helyesírásom!

A köszönetnyílvánítás pedig lehet gyatra lett, de nekem tetszik!  Ha kitörölném, akkor nagyon üresnek tünne a lap alja! De gondolkozok mit lehetne oda tenni, a helyébe!

Ja, és nem tudod, hogyan tudnám javítani az írásom?
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Zaj - 2005. Július 21., 13:52:44
Idézet
Ja, és nem tudod, hogyan tudnám javítani az írásom?
Például úgy, hogy ezt a kérdésed most elolvasod 10-szer, és aztán leírod magyarosan!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: kaine - 2005. Július 21., 14:52:16
Bár nemigen olvasok Star warst, ezt most elolvastam. Ugyanazt mondom, mint a NasCarnál: a történet nem mond nekem semmit, de a kivitelezés és az ötlet klassz!  
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Július 21., 14:53:32
Idézet
Például úgy, hogy ezt a kérdésed most elolvasod 10-szer, és aztán leírod magyarosan! ;
Nem tudod, hogyan tudnák javítani az írásomon?

Köszi!

Kaine: Itt a Star Wars-nál a történet, télleg nem mond sokat! Mert nem volt ennek a képregénynek előkészülete, csak kedvet kaptam hozzá és megcsináltam!
Az ötlet és a kivitelezés, nekem is tetszik!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Zaj - 2005. Július 21., 15:48:34
Idézet
Idézet

Például úgy, hogy ezt a kérdésed most elolvasod 10-szer, és aztán leírod magyarosan!
Nem tudod, hogyan tudnák javítani az írásomon?
Haver, ez még rosszabb mint volt...  
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Július 21., 16:06:24
Hogyan tudok javítani a helyesírásomon?

Több ötletem nincs
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: VTomi - 2005. Július 21., 21:36:20
LEtsGO, az volt a baj, hogy "tudnék" és nem "tudnák" mint írtad, mert az olyan tájszólás. Egyébként szerintem a te helyesírásodon legfeljebb az segít, ha távol maradsz a klaviatúrától.  (Bocs, ez csúnya volt)
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Július 21., 21:43:50
Nem baj!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Október 01., 22:20:41
Sziasztok!
Nah én is visszatértem! Ne haragudjatok hogy eddig nem voltam, csak az az igazság, hogy nem volt kedvem géphez ülni, és az időm is kevés, de a fő ok a kedv. Ha géphez is ültem akkor nagy erővel a filmemen munkálkodtam! Amir ől most szeretnék pár kész tervrajzot mutatni! U.I.:aki nézegetti a starwars.hu-t az látthatott képeket!
Íme a képek:

Neva Kee légifogatjának terve:

(http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/letsgo/nevake.jpg)

Yarael Poof széke:

Yarael széke...  (http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/letsgo/yaraelpoof.jpg)
bocs túl nagy volt a kép, (Troll)

és Teemto légifogat terve:

(http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/letsgo/teemto.jpg)

Kiváncsiam várom a véleményeteket!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Spidáj - 2005. Október 15., 18:42:21
a 2 fogat nagoyn fasza !!!
a szék vmiér nem teccik  
de a fogatok 100%osak    
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: letsgo - 2005. Október 16., 09:13:12
Nekem meg pont a szék teccik, bár lehet így tervrajzként nem a legtutibb, de nekem itthon megvan összeépítve, és valóságban télleg király!

A két fogat is nagyon jó, bár nekem Teemto fogata, a színe miatt nem tetszik. Sok színt kiprobáltunk már, de még nem találtuk el az eredetit! Szerintetek melyik lenne a legjobb?
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Ron - 2006. December 02., 14:57:17
Lego Nascar:
Két év késéssel, de megnéztem.
Akkor végül is nem fogod folytatni?
Egyébként én imádom a legót (még most, nagyobb koromban is), én is csináltam ilyeneket Paintben. De elkajlódott a CD-k között valahol.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Gabe - 2007. Február 04., 00:42:17
Kicsit kiszíneztem ezt a képet (kösz az alapanyagot Sepi):

(ha nem látszana: http://sepi.extra.hu/galery031/target30.html (http://sepi.extra.hu/galery031/target30.html) )

 ):

(http://halozsak.tlof.hu/_mas/nitro/gabe/elektra.jpg)
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2007. Február 04., 08:32:30
Szerintem nagyon jó lett  , gratulálok Gabe. Ki is teszem majd az oldalra.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: talgaby - 2007. Február 04., 08:34:47
Ne szerénykedj, egész jó (a kendőt leszámítva...), de....
Ugye tudod, hogy Elektra haja fekete?

Viszont tényleg szép munka.
(btw,  a hátteret honnan vetted? Vmiért ismerős ez a rajzstílus)
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Gabe - 2007. Február 04., 10:58:35
Az lehet, csak hogy azt sem tudom ki az az Elektra  , najó, a DD filmben láttam, dehát az sokat nem számít a rajz szempontjából.
ööö... a háttért fényképből csináltam  
Majd a kendőt újra kiszinezem, hátha jobb lesz.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: talgaby - 2007. Február 04., 11:08:26
Érdekes. Pedig vmelyik európai (származású?) rajzolónak kísértetiesen hasonló a stílusa. Fura.
Elektra... pedig még nálunk is van képregénye. A borítói annak a sorozatnak meseszépek, már csak azért is érdemes rájuk vetni egy pillantást.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: freakdavE - 2007. Február 04., 16:56:40
Tényleg csak a kendőn kell finomítani, mert így elég elnagyolt lett. Az is igaz, hogy a képregényben Elektra kisasszonynak fekete a haja, de ha a kendőt felturbózod, én elfogadom a barnát is. Elvégre Elektra is befestheti a haját, ha éppen úgy tartja kedve.  
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Troll - 2007. Február 22., 04:04:22
Frissültünk: Erac, fanart rajzai...
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2007. Február 23., 06:54:16
Teljesen elfelejtettem a rajzokat, de most már átnéztem ezeket is. Szerintem nem rossz, van Erac-ban lehetőség. Nekem a legjobban a birka    és a x-wing tetszett. A többi sem volt rossz, csak talán túlságosan is ki volt satírozva, nem tudom. Mondjuk azt látom, hogy inkább a fantasy a kedvenc témád (lagalábbis a rajzok alapján).
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Erac - 2007. Február 23., 10:51:41
Így van:) Az X-wing kicsit kilóg, mert azt nem igazán rajzoltam, az egy 3d modell cell shaderrel. (olyan mintha rajzolt lenne). Igazából a modellezés érdekel, de mivel ez mégiscsak egy rajzos oldal, ezért a firkálmányaimat választottam
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Erac - 2007. Március 12., 12:21:27
Elég királyosak Zodiak rajzai, tud valamit, ezt el kell ismerni  Ráadásul ahogy elnézem van egy egyedi stílusa is. Szép munkák. (a dícséret ellenéremég mosse szeretem, de ezt el kell ismerni   )
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Troll - 2007. Március 12., 12:32:36
Frissültünk
Zodiak rajzai


Gyors vagy Erac, gyors vagy...
Nekem azt írta, hogy olyan 1-1,5 óra alatt rajzolta őket (persze egyszerre csak egyet  )...
Nekem is tetszenek.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Archant - 2007. Március 12., 12:37:15
Király rajzok Zodiak, grat hozzájuk   Csak engem emlékeztetnek a képek a World Of Warcraft című játékra?    
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Zodiak - 2007. Március 12., 12:37:16
Idézetet írta: Erac
...a dícséret ellenéremég mosse szeretem...
Énse szeretlek    de a májam azér' hízik...

(és nem adom fel  )

Fúúúúj utálom a WoW-ot. LineageII-s vagyok, egyébként amikor ezek készültek még nem léteztek MMORPGk (oops most betekintést engedtem vénülő lelkem bugyraiba)
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: talgaby - 2007. Március 12., 12:39:18
Erősen egyiptomi beütésű fantasy-val nyakonöntött, egész szép kis rajzok. A végén még kiderül, hogy Zodiaknak vannak jó oldalai is...
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Archant - 2007. Március 12., 12:40:43
Idézetet írta: talgaby
Zodiaknak vannak jó oldalai is...

Na azért csak várjunk, lehet hogy szép a lepel, de ott van alatta a  megtestelüst nyárthozó gonosz...
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Zodiak - 2007. Március 12., 12:40:56
Idézetet írta: talgaby
Erősen egyiptomi beütésű fantasy-val nyakonöntött, egész szép kis rajzok. A végén még kiderül, hogy Zodiaknak vannak jó oldalai is...
Khm.... dhága bahátom, nekhem csakkk jó oldalaim vannakh! Egyikh ezekh khözül a kitahtás...
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Troll - 2007. Március 12., 12:41:01
Én azt írtam, hogy a CODEX rpg illusztrációira emlékeztet.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: beigli69 - 2007. Március 12., 12:46:57
Tetszetősek Zodiac rajzai.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Zodiak - 2007. Március 12., 12:51:59
Idézetet írta: beigli69
Zodiac
Ezt nem felejtem... te... te...  

Na várjatok csak! Lesz még nyár az idén! EZT megígérhetem! grrrrr...
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: beigli69 - 2007. Március 12., 13:06:07
Elnézésért esdem  Éke(ezet nélküli)s english nyelven olvastam épp, és sajnálatos módom az íráskor még nem zökkentem vissza éke(ezetes)s magyar anyanyelvünk használatára.  (meg mellékesen mondik keverem a bőtűkte)

Akkor helyesen Zodiak.

Remélem ezen javítással kihagyhatom a nyarat idén... Légyszíííí !!! A negyedik emelet elég meleg anélkül is. (sok a lépcső na  )
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Zééé - 2007. Május 01., 01:13:49
Sziasztok! Ezer éve nem rajzoltam, hát most tessék lássék íme:
Warmonger  (http://weylandyutani.extra.hu/skicc/warmonger3.jpg)

Ez meg a blogom..ahonnét a kép is származik:
Zééé alkotói blog  (http://weylandyutani.extra.hu/)

Kellemetes időtöltést kívánok.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Zééé - 2007. Május 09., 16:00:20
Na még egy art...szinte még ki sem hűlt, annyira friss!

Kalandok a mélyben (http://weylandyutani.extra.hu/newart/dark2.jpg)
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Spuri - 2008. Február 11., 09:22:04
WEEEEEEE!
Ugyan nem kapcsolódik a HZs életéhez, de ha már FanArt, akkor itt is elhintem a dolgot:
Beindult a megújult Charax (http://www.charax.hu), ahol sajátkészítésű képregényemet érhetitek el!
Nézzétek meg!
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: talgaby - 2008. Február 11., 10:21:19
Ez marha jó lett. A galambok pláne.  Viszont ha javasolhatnék vmit, majd a köteteknél kellene az oldalakra is lapozónyíl idővel, mert egyelőre nem gond oldalra menni kattintgatni, de hosszabb távon kényelmesebb egy a közvetlen közelben is.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Aldarion - 2008. Február 11., 10:31:31
Egyet értek az előttem szólóval. Szerintem is nagyon jó lett az oldal design. Nem tudom, honnan jött az ötlet, de a hírek rovat roppantul tetszik.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Spuri - 2008. Február 11., 10:46:22
Örülök, hogy másnak is tetszik nem csak nekem
talgaby: a galamboknak külön története van! Az ötletük, s ezzel együtt ők is csak tegnap születtek meg, de nagyon boldog voltam, hogy megszülettek!
aldarion: igazából úgy minden adta magát, csak meg kellett valósítani
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: talgaby - 2008. Február 11., 11:37:01
Ha a történetüknek is olyan szövege van, mint amit levágtak az introban, akkor alig várom, hogy jobban megismerhessem őket.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Spuri - 2008. Február 11., 12:23:29
igyekszem majd kibontani a három galamb karakterét, de a képregényben ugye nem fognak szerepelni, mert az a mostani események előtt 20 évvel játszódik (a kilóméterkő sokmindent elárul!!)
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: talgaby - 2008. Február 11., 12:31:57
Nem baj, majd eljut a sztori odáig. Türelmes ember vagyok.  
(Btw... csak én hiszem azt, hogy egy picit az Erdő kapitánya ihlette, vagy tényleg egyébként ez a helyzet?)
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Spuri - 2008. Február 11., 12:43:31
A mostani polgármester alakja tényleg egyfajta tisztelgés Dargay Attila előtt (biztos emlékszel a Szerencsi csokik kutyájára, ami a csokipapírokon vigyorgott - n őrá hajaz Dogshire polgármester, bár nem teljesen olyan a figura)... Én nagyon szerettem mindig is a mester munkáit, hiszen többnyire az általa rajzolt rajzfilmeken és illusztrált könyveken nőttem fel.
De az Erdő kapitányához semmi köze nem lesz az erdő történetének, sem a figuráknak. És közel sem lesz olyan békés, és gyermeteg a képregény, mint hinnétek.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Aldarion - 2008. Február 11., 13:04:04
A Dargay munkákat én is imádtam. Emlékszem mennyit feküdtem a röhögéstől egyik-másik filmje alatt. Hát most már komolyan kíváncsi vagyok erre a képregényre. Milyen ütemben haladsz vele? A kolostori oldalakat átfutottam, és egyre kíváncsibb vagyok tőlük...
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Spuri - 2008. Február 11., 13:11:28
Hát, úgy néz ki, hogy minden hétre jut egy oldal biztosan... Lehet, hogy valamikor majd kettő is. Az első kötet még ebben az évben restaurálásra kerül.  De az Erdő mostani eseményei is természetesen haladni fognak ahogy telik az idő
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: talgaby - 2008. Február 11., 13:30:12
Ezt örömmel hallom. Mondjuk ha tényleg beindulsz itt is, vmi értelmesebb linket kéne faragni a charaxhoz a főoldalra, mint "társoldalnak" (erre Sepi galériájánál is gondoltam már, mert ahhoz képest, hogy ő is mennyi időt öl bele, elenyészően kevesen látogattak el egyáltalán oda...).
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Spuri - 2008. Február 11., 13:44:55
Sepi galériája mondjuk jobban kapcsolódik a HZs-hoz, mint a Charax.hu, de ha megvalósítható, én nem utasítom vissza a reklámot!  De Sepi támogatását én is támogatom
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: talgaby - 2008. Február 11., 14:12:30
Hát, csak a charax egykori termését, egyik legnépszerűbb funkcióját és a gárda egészét fúzionáltuk be sikeresen... csak a CXA-val ellentétben itt nem megszűnés miatt. De majd legfeljebb belsőbb körben megbeszéljük ezt.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Spuri - 2008. Február 18., 08:20:44
Bandáj Páter nem tétlenkedett a múlt héten! Munkájának gyümölcsét itt (http://www.charax.hu) találjátok! Ja, és érdemes megnézni a híreket is, no meg talgaby kedvéért haladunk az időben a három galambbal is
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: talgaby - 2008. Február 18., 10:41:28
Ez jóóóó!  Máris ott tartok lassan, hogy spin-off történeteket követeljek a postagalambokkal a főszerepben.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Troll - 2008. Március 24., 02:06:46
Frissültünk
Strigoi #3 (http://halozsak.hu/)

Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2008. Július 27., 14:57:29
Frissültünk
Strigoi #4 (http://halozsak.hu/)Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Zééé - 2008. Szeptember 22., 21:53:03
Senki nem linkel ide Fan Artot?

Na majd akkor én szépen megmutatom, de meg ám!

Fan Art! (http://weylandyutani.extra.hu/newart/skicc2.jpg)
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2008. Szeptember 22., 22:04:11
Ez tök jó. Főleg az oldalsó kis kerék a motoron.  
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Zééé - 2008. Szeptember 22., 23:11:26
Köszi...a kerék meg muszáj, gyenge az Ork egyensúlyérzéke.
(Oldaladon nézegetem a rajzaidat "fan art" és nagyon tetszetősek, az élénk színek mivel készültek?)
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2008. Szeptember 23., 08:13:15
Hűha, ez egy jó kérdés, mivel azokat a rajzokat nem én készítettem, csak helyet adtam a készítőknek, hogy publikálhassák a rajzaikat. Tőlük kellene megkérdezni.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: shroomrider - 2008. Október 08., 14:24:19
(index)---részlet

http://eozin.hu/gombalovas/ (http://eozin.hu/gombalovas/)
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2009. Március 17., 12:33:40
Frissültünk!
Strigoi #05 (http://halozsak.hu/index.php/cimlap/25-vegyes/1421-strigoi-05)

Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2009. Április 13., 11:41:23
Frissültünk!
Barbi és Zsófi (http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1500)

Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Ben Reilly - 2009. Április 13., 12:05:13
Hát ez nekem túl posztmodern.  
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: godemperor - 2009. Április 13., 12:18:04
Megnyugtató hogy nem csak én nem értem...
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2009. Április 13., 13:31:11
Én sem értek belőle egy kukkot sem. Bár pár képkockából volt mire aszociálni, de még így sem értem az összefüggéseket. Ez nekem is túl művészi.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Gabe - 2009. Április 13., 13:59:37
Nekem tetszik  főleg a második fele.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Blixxxa - 2009. Április 14., 08:37:51
Egy kis pontosítás: Barbi munkája a macis, Zsófié az Ember fejlődése. Mellesleg Ő a lányom...
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zozi56 - 2009. Április 14., 12:04:36
Odaírtam a képregényhez, hogy a továbbiakban mindenki tudja.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Blixxxa - 2009. Április 15., 06:28:08
Köszi...
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: keildavid - 2009. Július 28., 21:25:42
A Fan Art jellegű képregényekről nem tudok sok véleményt mondani. A Strigoi vámpíros, horrorisztikus történet.
A Lego képregények különösek voltak.
Bár ezekről nem azt akarom, mondani, hogy ne legyen folytatva. De ti tudjátok, hogy mi akartok.
Erről ennyit.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: talgaby - 2009. Szeptember 18., 16:02:32
Frissültünk!
Strigoi 6. (http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1968)
Az Apokalipszis lovasai (http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1969)

Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Genzo - 2009. Szeptember 18., 16:36:23
Mivel a posztapokaliptikus cuccok a gyengéim, ezért rögvest rávetettem magam az Apokalipszis lovasaira, és nekem tetszett. A rajzok sem voltak rosszak, és a történet is megállta a helyét.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: keildavid - 2009. Szeptember 18., 17:37:46
A strigoi 06. szám érdekes, horrorisztikus történet volt. Akkor ennek már vége. És minden nyitva maradt kérdésre válasz is van a történetben a szereplőkről, stb. Nem részletezem, mert akkor lelőném a poént.
Az Apokalipszis lovasai pedig szintén jó volt. Olyan elgondolkodtató a történet.
Mindkét történet rajzai tényleg jók.
Ezer köszönet Todd a két Fan Art képregényért.    
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Galamb - 2009. Szeptember 18., 18:09:49
az Apokalipszis lovasai nekem is nagyon bejött: Sivatag, plusz magányos főhős- ezek legjobb kötelező elemek szwsz egy ilyen sztoriban, a rajzok is jó, és a végén a csavar is ütött.    
A Strigoi-t pedig majd előröl egyben elolvasom.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Todd - 2009. Szeptember 22., 15:19:10
Köszönöm srácok a bíztatást.
Valószínüleg most egy darabig nem fogok újabb képregényt feltölteni, de senki se higgye azt, hogy leálltam, csak most egyéb irányú törekvéseim vannak. De mivel még nincs semmi sem biztos, ezért nem akarom elkiabálni a dolgot.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: shroomrider - 2009. Szeptember 24., 19:21:53
Üdv!
Frissítettünk
http://eozin.hu/gombalovas/ (http://eozin.hu/gombalovas/)
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Galamb - 2009. Szeptember 27., 20:18:59
Sikerült elolvasnom a Strigoi minit. Nem erre a befejezésre vártam, de pont ettől lett eredeti, ahogy maga az egész történet is. Nagyon tetszett, köszönöm!    
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: shroomrider - 2009. December 14., 06:51:35
üdv!
http://eozin.hu/gombalovas/ (http://eozin.hu/gombalovas/)
kisfrissi
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zozi56 - 2009. December 14., 12:21:51
A Rőtparaszt tök jó! A rajzokat is te készítetted?
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Ben Reilly - 2009. December 14., 12:51:02
Ez a Rőtparaszt valami hatalmas.  
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: shroomrider - 2009. December 14., 16:03:27
üdv!
minden saját. valódi dél-somogyi termés. a kezdődő disznóölések ihlették rőtöt.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zozi56 - 2009. December 21., 19:02:08
Frissült a Gombalovas, klikk ide (http://eozin.hu/gombalovas/).
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: shroomrider - 2010. Január 04., 16:57:44
üdv!
http://eozin.hu/gombalovas/ (http://eozin.hu/gombalovas/)
+ friss
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zozi56 - 2010. Január 04., 17:13:57
Ugye tudsz a Kingpin pályázatáról (http://www.pokember.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=134:kepregeny-kesziti-palyazat&catid=3:vegyes-hirek)?
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: shroomrider - 2010. Január 04., 17:56:13
köszi, igen tudok. kedvünkre való pályázat ez. 1-2-t elküldünk.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: CASSSH - 2010. Január 08., 21:38:27
asszem ez idevaló :D ha nem akkor irjatok :D
(http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs291.ash1/21859_1075097695711_1774284528_141565_7279366_n.jpg)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zozi56 - 2010. Január 08., 22:09:32
Hm, kezdésnek nem rossz. Csak így tovább.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: CASSSH - 2010. Január 08., 22:20:31
koszonom :D ha visszahozzak a javitobol a nyomtatot asszem be is fejezhetem :D ez a masodik oldal :D az egyik kedvencem :D 6 oldal mar megvan a tobbi 16 meg vázlatokban :D
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Ben Reilly - 2010. Január 08., 23:52:21
Nagyon jó, egyszerű és nagyszerű.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: CASSSH - 2010. Január 09., 13:18:43
Koszonom :D csak legyen meg a scannerem es dobok fel tobbet :D. mobillal fényképezni nem a legjobb :D .
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Executor - 2010. Január 09., 14:51:39
ügyes, nagyon ügyes ;)

+++

Egy fehérvári rap-előadó egyik dalához én is készítettem pár rajzot a hirtelen ihlettől vezérelve:
(http://letoltes.fluorfiligran.hu/getyi1.jpg)

(http://letoltes.fluorfiligran.hu/getyi2.JPG)

(http://letoltes.fluorfiligran.hu/getyi3.jpg)

egyébként a dal címe cenzúrázva: Ge*igránát (bár sokan inkább getyigránát-nak mondják :D )

ezt eredményezi, ha összekombináljuk a dalt, két maxra felvett hangfalt, 1 üres füzetet, 1 tollat, egy scannert, az MS Paintet egy elborult pillanatban velem  ;D :lol:
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: CASSSH - 2010. Január 09., 15:53:24
csak úgy unalomból :D 

(http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs231.snc3/21859_1077277830213_1774284528_146148_5654186_n.jpg)

(http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs291.ash1/21859_1077278470229_1774284528_146155_3906061_n.jpg)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: benya11 - 2010. Január 09., 19:52:03
Egy fehérvári rap-előadó egyik dalához én is készítettem pár rajzot a hirtelen ihlettől vezérelve:
Csak nem Fluor? :D Ezt a dalt amúgy én is ismerem. :)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Executor - 2010. Január 10., 10:49:18
De igen, a dal előadója Fluor Filigran
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: CASSSH - 2010. Január 10., 13:16:55
http://www.youtube.com/watch?v=Jjd_4Uh8STw
http://www.youtube.com/watch?v=UfWC2Vpu4Jw
http://www.youtube.com/watch?v=zP_Iqj44MHI
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Executor - 2010. Január 10., 13:37:18
ezekért a videókért ment a + karma ;)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: CASSSH - 2010. Január 10., 14:25:29
Kossz :D  :worship:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: shroomrider - 2010. Január 23., 18:41:36
+ friss a honlapon
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: CASSSH - 2010. Január 24., 22:05:29
kingpin pályázatra készítettem

(http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs291.ash1/21859_1083843554352_1774284528_159186_4145954_n.jpg)
(http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs223.snc3/21059_1083894995638_1774284528_159350_6844744_n.jpg)
(http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs203.snc3/21059_1083944476875_1774284528_159472_6211139_n.jpg)

kérlek ha találtok helyesírasi hibat szóljatok
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2010. Január 24., 22:11:25
Hát van benne pár hiba, főleg vesszőhibák. Valamint a Story is legyen csak simán sztori. Viszont a szövegtördelés egy-két helyen finoman szólva is rossz. Néhol meg a sorközt is kisebbre kellene venni, valamint színteleníteni az egészet, hogy a szürke színek eltünjenek, és csak a fekete és a fehér maradjon.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: CASSSH - 2010. Január 24., 22:15:29
:( sajna nem vagyok photoshop király :( meg felinstalani se engedi a gep install kozben kiugrik hogy tegyembe a photosopot mikozben bent van :( az elso oldal meg mar nem olyan halvany azt mar lesotittettem :D es hova kellenek a vesszok??? helyesirasbol folyton 4est kaptam (szlovakiában) ami egyenlo a 2esel :D
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2010. Január 24., 22:23:53
Az a baj, hogy nem látom rendesen a képet, a fórum annyira lekicsinyíti, hogy nem tudom rendesen elolvasni.

Pedig photoshop nem ártana a gépre, vagy valami más normális képszerkesztő. Ezt mivel csináltad (mármint a beírás részét)?
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: CASSSH - 2010. Január 24., 22:33:56
photophiltre :D ez alabbol ilyen kicsi mert facebookrol van a link de pill
http://img691.imageshack.us/i/lol33.png/
http://img6.imageshack.us/i/lol111.png/
http://img704.imageshack.us/i/lol22.png/

hat igyvan ennyi :D

valaki kijavitana ha lenne ideje?- holnap estig :D
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: talgaby - 2010. Január 24., 22:45:48
Ezt inkább jórészt újragépelni kellene. Ha ragaszkodsz a fonthoz, mondd, mi ez, egyébként szerintem holnap megnézem, mit lehet tenni a beírás ügyében (bár ha van nagy felbontású mintaoldalad, lehetőleg TIFF-ben, az még jobb).
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zozi56 - 2010. Január 24., 22:48:05
Az a baj, hogy nem látom rendesen a képet, a fórum annyira lekicsinyíti, hogy nem tudom rendesen elolvasni.
Jobb klikk -> kép megjelenítése, és így az eredeti méretben láthatod.

1. oldal

jobb felső sarok: "sztori" +z -y +i
utolsó panel, első bubi: A mondat végére én tennék egy felkiáltójelet.

2. oldal

2. panel: "vagyok, emlékszel" +,
ugyanitt: "mindent, amit" +,
3. panel, első bubi: Ezt tördeled újra, hogy a szöveg kövesse a bubi alakját. Használhatsz elválasztást is.
szövegdoboz: "Ca$hnél" --
ugyanitt: "lelkében, nem engedi" +,

3. oldal

első panel, első szövegdoboz: "pillanatra, ezt" +,
ugyanitt: Pontot a mondat végére.
második bubi: "mondd" +d
második doboz: "vétkeőknek" -ö +ő
második panel, bubi: "meg, te rohadt" +,
doboz: "vígy" -i +í
utolsó panel, első doboz: "fegyver, akkor" +,
ugyanitt: "volna meg" +na
második doboz: "dicsőség" -ö +ő
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: CASSSH - 2010. Január 25., 16:36:13
köszönöm :D
Összevont üzenet:
Köszönom mindenkinek :D .
Külön köszönet Zozinak  :worship: .

mostmár kijavitottam beküldtem :D .
(ha lehet akkor vonjátok össze az előző üzenettel)
Ha valaki nagyon, de nagyon unatkozik kérem szóljon pm-ben , a scannelt keretet nemtudom megrendezni.  :headscratch:
 
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: CASSSH - 2010. Február 03., 19:59:08
ez lenne az új rajzom :D mármint tegnapi csak ma lett kétszinű :D
(http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs203.snc3/21059_1087872895083_1774284528_165665_4052684_n.jpg)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zozi56 - 2010. Február 03., 20:31:39
A feje kicsit kicsi lett a testéhez képest, de amúgy jó rajz. ;)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: CASSSH - 2010. Február 03., 20:42:42
minden rajzomon észre veszi valaki a fejeket :Dha észre vetted volna nálam a fejek a rajzokban alapból kicsik :D egy ember magassaga nalam rajzokban 8-9 fej :D az eredeti 7 hez kepest jocskan kilógok :D képtelen avgyok máshogy rajzolni :D nem mintha úgy akarnám hogy olyan legyen hanem simán olyan lesz :D
es nekem tetszenek :D csak noket nemtudok rajzolni :D testet meg csak-csak de fej :(
-rajziskolaban nem vettünk anatómiát folyton csak portrék meg tájképek ...
:D kössz :D
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Predash - 2010. Február 03., 21:15:08
Hát pedig a portréhoz nagyon nem árt 5-10 koponyát rajzolni (előtte), és egy kicsit anatómiázni. Egyébként mi sem egyszerűbb, egyszerűen csak ráméred a testére a fejet, és ha túl sokszor fér bele, megnagyobbítod.  :)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: CASSSH - 2010. Február 03., 21:29:07
a portrehoz csak fejet kellett rajzolnom testnelkul :D
hát mondjuk próbáltam javitani elore meghatarozott magassággal szepen felosztva de akkor nem lett valami heroic testalkata es en imadok szep mellizmokat rajzolni nagy trapéz izmot széles vállakat :D
van annyi segitsegem is how to draw konyvek megvan a marvel way is de nemtudok egyszeru nem izmos embereket rajzolni :D

majd feltoltok valami portrét is :D
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: shroomrider - 2010. Február 05., 16:10:13
http://eozin.hu/gombalovas/
Busós hangulatban.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: shroomrider - 2010. Február 24., 14:25:35
üdv!
frissítés.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zozi56 - 2010. Február 24., 15:14:33
A hirtelen halál általánosított okai tök jó volt. :) Amúgy nem semmi tempóban készíted a képregényeket...
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Genzo - 2010. Február 24., 15:23:53
nekem is tetszett a hirtelen halálos. csak igy tovább, jól csinálod :)  :worship:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Balakin - 2010. Február 24., 16:36:46
nahát ittis van ilyen rovat. Látszik hogy itt nemrég forumozok.
http://balakin.blog.hu/
legalul van a legrégebbi cucc azzal érdemes kezdeni !
Márugye ha valakit érdekel vagy esetleg ti nem egytől egyig a knet forumos arcok vagytok ;D
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Genzo - 2010. Február 24., 17:22:47
 egy kis fan art :)

(http://img52.imageshack.us/img52/4899/deadpoolfanart.jpg)

(http://img442.imageshack.us/img442/5938/gambitfanart.jpg)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: shroomrider - 2010. Március 05., 11:43:42
üdv!
http://eozin.hu/gombalovas/
frissítés
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Predash - 2010. Március 05., 13:30:34
Na akkor egy kis kritika ha nem bánod, esetleg még tanulhatsz is belőle. A bal kinyújtott keze nincs térben. Ha ugyanabba az irányba mutat, mint a másik, és mint amerre néz (gondolom ez így is van), akkor viszont jobban oda kell figyelni a perspektívára, és a rövidülésre, valamint térbe helyezni még egy kicsit erősebb, hengeresebb árnyékokkal. Akárcsak a két vállát, és azt a ruháján lévő fekete részt. Túlságosan is síkban van az egyébként jól forduló testéhez képest. Nem feltétlenül kell arra a fekete részre ugyanolyan árnyékokat és széleket rajzolni, legyél egy kicsit bátrabb, és akkor sokkal jobb lesz. Ja, és még annyit, hogy a pisztoly legeleje pontosan szembe van a nézővel, ami ugye szintén síkba helyezi, pedig a pisztoly többi része nagyon jól térben van. Ezek tudom, hogy apróságok, de sokkal jobbá tehetek a rajzot. Mindezek ellenére jó rajz, akárcsak Gambit is, aminél sokkal jobbak az árnyékok -nem olyan statikusak, szabályosak. És még annyi, hogy látom vannak rá kísérletek, bár lehet hogy csak véletlen, de használd a vonalminőség változtatását is. Távolabbi dolgok vékonyabbak és finamabbak, a közelebbiek és fontosabbak pedig erősebbek és vastagabbak. Ez nehéz, és sok gyakorlás kell hozzá, én is küszködök vele, de nagyon-nagyon jó rajzok születhetnek, ha ezt megtanulja kezelni az ember, és egy ilyen kontrasztos, vonalas rajznál még jobban jön. :) Remélem azért segítettem valamit. :)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Genzo - 2010. Március 05., 14:20:15
nem is keveset. koszi  :worship: :)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zozi56 - 2010. Március 05., 22:19:54
üdv!
http://eozin.hu/gombalovas/
frissítés
Még csak a Rőtparasztot olvastam, de az megint tök jó volt. :) Ez az egyik legjobb:

(http://eozin.hu/gombalovas/images/stories/rotp4/lz06_resize.jpg)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Aldarion - 2010. Március 05., 22:53:08
Hát Zozi mellett vagyok abból a szempontból, hogy a rőtparaszt oltári! Viszont azt is meg kell mondjam, hogy nekem a történelem rovat a kedvencem. Noha a művek rövidek de annál velősebbek. Le a kalappal, különösen a Szondi két apródjának a megvalósítása előtt. Csak így tovább, shroomrider!
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: shroomrider - 2010. Március 07., 16:33:22
Üdv!
Köszönjük a jó szavakat

A Szondi két apródja az egyik kedvenc képregényünk(most akarjuk kicsit feljavítani). Arany versei nagyon tetszenek, pláne így, hogy Dalriada megfolkmetálosított jó párat  ;D. Úúúgyhogy bővül még a történelem szekció
akárkimeglássa.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Aldarion - 2010. Március 07., 18:54:53
Nagyon helyes, nagyon helyes! Igazán megnézném, hogy mit hoztok ki például a Walesi bárdokból. Amúgy a magam részéről a magyar irodalom legkiemelkedőbb költőjének Arany Jánost tartom, így nálam már csak ezért is telitalálat volt a Szondi.
A Dalriada műveiben magam részéről találok kivetnivalót, noha nem sokat. A zeneiség és a balladák feldolgozása valóban remek, leginkább a hörgős részek elhelyezésével nem értettem egyet a Walesi bárdokban, noha a Szondiban érzéseim szerint már rátapintottak a helyes felálásra.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Genzo - 2010. Március 07., 19:21:20
Amúgy a magam részéről a magyar irodalom legkiemelkedőbb költőjének Arany Jánost tartom

Arany versei nagyon tetszenek

ezt jó hallani, ugyanis abban a városban születtem, ahol ő, és most is innen írok :)
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: CASSSH - 2010. Március 18., 22:07:44
rég voltam itt :D
Genzo nice  pics  ;D

nah még csak beírás nélül :D
(http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs430.ash1/23813_1105846544413_1774284528_194552_4627671_n.jpg)
a háttér is szöveg ezért üres :D

nah de asszem ki lehet belole venni :D
az első kepen a csávó azt kéri, hogy löjje le őt a csaj aztan a csaj szeme van a képen kiközelitve
azztan a kezében a pisztoly és végén a csávó ugye oda még megy egy végszó és egy csomó elgondolkodtató szöveg :D
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: talgaby - 2010. Március 18., 22:12:33
Kis anatómia: az első képe a fej aránytalanul kicsi, kb. a vállak szélességének harmada kellene, hogy legyen, plusz a testmagasság olyan nyolcada a magassága. A nagy képen meg nincs könyöke, plusz a karja túl rövid (meg nem látszik a másik, a teste nem takarhatja ilyen pozícióban). Plusz valami meglepett, riadt vagy akármilyen arckifejezés nem ártana, így eléggé bábszerű. A szem viszont marha hangulatos lett a közelin.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: CASSSH - 2010. Március 18., 22:16:38
a tobbit kijavitom viszont az arcot nem és a fejek nekem nem stimmelnek ha nagyobban rajzolom őket azok nálam a főhősnél maradnak kicsik :D de mondjuk a térdolg és a könyk javitásra szorul az bizti :D amúgy kössz :D
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zozi56 - 2010. Március 18., 22:25:24
A szem tök jó, a többin van még mit javítani.
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: CASSSH - 2010. Március 18., 22:27:35
itt van egy nagyon alap vázlat :D amit pár perc alat dobtam öszze de azzam megmarad vázlatnak(http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs035.snc3/12299_1104096260657_1774284528_191904_1846652_n.jpg)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Amondin - 2010. Március 18., 23:11:58

ezt jó hallani, ugyanis abban a városban születtem, ahol ő, és most is innen írok :)

Én is nagyon szerettem Arany János műveit, a Walesi Bárdok azon kevés versek közé tartozik aminél élveztem, hogy meg kellett tanulni, és a nagy részét még most is tudom. Főleg a történelmi jelentősége, és a balladában elrejtett utalások, és üzenetek miatt.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: CASSSH - 2010. Március 19., 18:48:02
mai adag vázlat :D
(http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs390.snc3/23813_1106182232805_1774284528_195015_7556402_n.jpg)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: talgaby - 2010. Március 19., 19:27:15
Conan X-Treme? :D
Amúgy ugyanaz, mint eddig: kicsi fej, és nincs a jobb kezén könyök, illetve a bal lábán térd. A szél viszont elég jól van érzékelve, igaz, a haját pont ellentétes irányba fújja, mint az ágyékkötőjét. :)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2010. Március 19., 19:37:51
Conan X-Treme? :D
Skaar, the Son of Hulk.  ;)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: talgaby - 2010. Március 19., 19:53:10
A kettő effektíve ugyanaz.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: CASSSH - 2010. Március 19., 20:03:29
agyekkoto a kepen is igyvan meg a haj is viszont az agyekkoto nema  szeltol repul hanem azert mertr felemelte a labat vszont nem kerekitettem be a combjanal ezert olyan mintha elotte lebegne :D
es hogy a francba jeloljem ki a konyokét az elozon is volt konyok :D az elozon az a kis pup ami a tricepsz alat volt amibol asztan az alkar izmaba ment át :D
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: CASSSH - 2010. Március 22., 19:26:35
kijávitottama  hibáim egy részét a másik része tetszett hát a végén ez lett  :badteeth:
helyes irást ne nézzétek :D
(http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs430.ash1/23813_1107468704966_1774284528_197323_867128_n.jpg)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: shroomrider - 2010. Március 22., 19:52:13
http://eozin.hu/gombalovas/
frissítettség van itt.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zozi56 - 2010. Március 22., 20:06:55
Csökkégy: :bravo:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Genzo - 2010. Március 22., 20:40:14
még nem is gratuláltam az oldaladhoz shroomrider. nagyon jó, csak igy tovább. Rőtparaszton szakadok :lol:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: shroomrider - 2010. Március 22., 22:13:58
ÓÓóóóó hát köszönjük. bodocság, bodocság. :D
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: shroomrider - 2010. Május 02., 21:24:59
http://eozin.hu/gombalovas/
 (18-as karika)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zozi56 - 2010. Május 02., 22:55:17
Király az új honlapotok. :bravo:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: keildavid - 2010. Július 31., 21:33:49
Kösz a Zalaman és barátai 1. részért, Csörnyei Márk és Vágó László! :worship: :worship:
Maga a képregényről nehezen lehet mit mondani. Bár ahogy látom, nagyrészt valóban korhatáros jellegű dolgok is vannak a történetben. A bevezető oldal is érdekes volt, amelyben mindenféle dolgok le vannak írva.
Ha látjátok is vagy nem, de akkor is sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zozi56 - 2010. Július 31., 22:10:01
Nekem is tetszett, Jászember arc. :)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Ben Reilly - 2010. Augusztus 01., 08:27:12
Kevés nagyobb baromságot olvastam ennél életemben, pedig nem ma kezdtem a szakmát.  :) Eszeveszett jó. Gratulálok a remek munkához, és várom a folytatást.  :worship:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: grey gargoyle - 2010. Augusztus 02., 20:59:13
Rég írtam már a fórumra, de most úgy éreztem meg kell tennem. Nekem bejött a Zalaman képregény első része. Könnyed, humoros és ötletes történet. Látszik, hogy az írónak "szárnyal" a fantáziája. :) Szívesen olvasnám a folytatását is. A rajz elsőre fura volt, de néhány oldal után azt is megszoktam, szóval arrra sem lehet panasz.  :bravo:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: shroomrider - 2010. Szeptember 23., 20:55:24
http://eozin.hu/gombalovas/
++ friss
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Balakin - 2010. Október 08., 19:33:43
Hamarosan elkészülő online képregény magazin egyik folytatásos sztorijának a borítója . Én rajzoltam, Emtrexx (Ács Zsolt) kihúzta és Antal Márton színezte ( a képregényt amugy Horváth Henrik szürkeszínezi majd). Nagyon hamarosan jön a blog és újabb előzetesek is !
(http://img38.imageshack.us/img38/2268/rbcovermutat.jpg)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Spuri - 2010. Október 08., 19:48:48
Balakin már csak azt nem értem, hogy a 5 Panelsen miért nem jelennek meg képregényeid...
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Balakin - 2010. Október 09., 09:39:44
mindenem a (barátságos) konkurenciáé :)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: shroomrider - 2010. November 09., 20:27:47
http://eozin.hu/gombalovas/index.php  megint
Cím: Fan Art - Amatőr munkák
Írta: CASSSH - 2010. December 10., 20:01:17
egy pici vázlat megint :D
(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1190.snc4/154223_1245803483249_1774284528_444498_3029381_n.jpg)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: keildavid - 2011. Március 11., 20:45:29
Köszi a Zalaman és barátai 2. részét! :worship: :worship:
Egyre érdekesebb ez a magyar szuperhősképregény. A történetben szokás szerint voltak benne vicces beszólások. A végén még kiderült, hogy még vannak más rejtélyek, amiről még a főszereplők még csak később tudják meg, hogy miről van szó.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: keildavid - 2011. Április 18., 19:30:12
Köszi a Zalaman és barátai 3. részét! :worship: :worship:
Ismét voltak vicces beszólások. A főhősök néha tényleg nem tudják, hogy mi tegyenek ahhoz, hogy egy bűnöst leleplezzenek.
És persze látszik, hogy még nincs vége a történetnek.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Balakin - 2011. Április 20., 20:01:14
Belelestem a Zalaman 3. részébe. A sztorival nem is próbálkoztam, az első rész után tudtam, nem az én világom. Látszik, hogy van vele munka de ha elfogadsz pár tanácsot :
-fordíts több időt a rajzokra, de ne csak a panelekre, hanem maguknak a karaktereknek és a háttereknek a megtervezésére is. Kísérletez különböző technikákkal a kihúzásnál (érdemes ecsettel próbálkozni). Van tehetséged csak még csiszolni kéne.
-ne szégyelj vonalzót használni ! Persze nem muszály csak akkor is törekedni kell a arra, hogy grafikailg egységes legyen amit csinálsz illetve, hogy jól nézzen ki.
-szerintem próbálj elszakadni a szuperhőszsánertől és paródiáitól, van már elég a tengeren túlon, nem áll nekünk annyira jól ez.
-lehet érdemesebb lenne fekete fehérben dolgoznod de legalább is átgondolni a színezést, sokat ad hozzá vagy vesz el a műből !
További jó munkát és sok kitartást!
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: GRAPHICDESIGNER - 2011. Augusztus 06., 10:18:05
Sziasztok , én is rajzolok . Ezek a munkáim. http://glovescomix.5mp.eu/web.php?a=glovescomix  http://glovescomix.blogspot.com/  (http://i.imgur.com/OCEZQ.jpg) (http://imgur.com/OCEZQ)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Spuri - 2011. Augusztus 06., 10:54:08
Nekem volna észrevételem GRAPHICdesigner! :)
Noha baromira tetszik a rajzstílusod, azért vannak jól és kevésbé jól sikerült munkáid. Ha elfogadsz egy építő tanácsot, ne használd a ComicSans betűtípust, inkább válts át valami valódi képregényesre, mert így egy picit a "kezdő vagyok" üzenetet továbbítja a hétköznapi képregényes felé.
Ahogy látom, te az erőszak, meg a 18-as karikás frontot akarod erősíteni, hidd el, hosszú távon előbb utóbb ebből dobbantanod kell majd, ha azt szeretnéd, hogy képregényesként komolyan vegyenek. Szerintem nagyon tehetséges vagy, és lenne keresnivalód a 5Panels csapatában is (ez egyszer mintha szóba is került volna) de ahhoz tényleg el kellene hagynod ezt a vonalat.
Én örülnék, ha csatlakoznál hozzánk. :)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: GRAPHICDESIGNER - 2011. Augusztus 06., 11:21:38
Szia ! Igen értem a kritikát , Szeretnék is ebből a skatulyából szabadulni ,de ezzel a stílussal tudok egy kis pénzt keresni . Ez aprópénz , ha lenne  más témában lehetőségem  boldogulni akkor simán váltanék , mondjuk Micimackót nem rajzolok  . Meg amatőr vagyok,  igazán sosem vagyok elégedett a munkáimmal . Nem tudsz valami programot amiben betűtípusok és képregény effektek vannak?
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Zerit - 2011. Augusztus 06., 15:14:35
ejha, van nehany mozzanat az alant levo kepek tomkelegeben, ami Jordi Bernet munkaira emlekeztet, respect

http://cdn.comicartfans.com/Images/Category_38847/subcat_92057/bernet2.jpg (http://cdn.comicartfans.com/Images/Category_38847/subcat_92057/bernet2.jpg)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: GRAPHICDESIGNER - 2011. Augusztus 06., 16:28:41
Igen, nagyon szeretem a munkáit.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Zerit - 2011. Augusztus 07., 09:57:26
hm, hm... kituno izlesre vall
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Galamb - 2011. Augusztus 11., 16:38:05
  Köszönöm a Logan Rozsomák ellen sztorit! Nagyon tetszett, Profi munka az "amatőrök" közt. Tetszett a végén Logan és japán közötti párhuzam/ellentét. A rajzok szerintem jobbak néhány "profi" munkájánál is. Egyedül a vér ábrázolása nem tetszett annyira. Ott nagyon látszott, hogy más réteg.
  A letölthető verzió nálam nem működik, a CDisplay-em nem akarja megnyitni. Másnál?
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zozi56 - 2011. Augusztus 11., 18:27:20
Nekem sem nyitotta meg a képregénynézőm, külön kellett kitömörítenem. Mi volt ez, 7z? Felraktam újratömörítve.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: keildavid - 2011. Augusztus 11., 19:44:12
Köszi a Logan Rozsomák ellen című képregényt! :worship: :worship:
Szerittem is profi munka. Nem is gondoltam, hogy lesz ilyen FanArt-féle képregény.
A történet tetszett. Főleg, amikor Logan monológjából kiderült, hogy mit gondol és tud Japánról.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: talgaby - 2011. Augusztus 11., 23:10:46
Mi volt ez, 7z?
7-Zippel készült ugyan, de sima zip, BZip2-vel. Nem tudom, mi lehetett a baja.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: yozsoo - 2011. Augusztus 12., 14:52:14
Hali mindenkinek !

Ezuton is szeretnem megkoszoni Zozinak es Talygabinak a lehetoseget es az utomunkat!
Es nagyon orulok ,hogy tetszik a  kepregeny! Tovabba a kritikakat is szivesen varom( mindig tanul az ember).
Olvassgasatok !!! :)

udv:
Yozsoo
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: rico74 - 2011. Augusztus 12., 15:28:28
Gratulálok a munkádhoz. Számomra meglepően profinak tűnt.  Ha volna még ilyened -szerintem sokak nevében mondhatom- hozd ide vagy legalábbis publlikáld valahol.
Azoknál a jeleneteknél ahol a vért ábrázoltad nekem is valahogy furcsa érzéseim voltak. Ami nekem néha túlzás volt az a ninják hajlékonyságának ábrázolása. Gondolok itt főkép a levegőben lévőkre: pld: a 6. oldalon. Valahogy olybá tűnik mintha a lábuk gumiból lenne.
Amúgy összességében nekem tetszett a műved. A borító meg egyszerűen pazar. :worship:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: yozsoo - 2011. Augusztus 12., 17:09:01
Hejho !

Eloszor is koszi az elismerest:) masodszor a kritikat!Tudom a ver sokaknak szemetszurt,es tudom ,hogy nagyon elter.Voltam is gondban ,hogy mikent egyeztesem a konturos kidolgozott rajzokkal.A vegen arra jutottam: a lenyeg ,hogy jo sok legyen belole! :) Viccet felre teve.Ez csak hobbi, kb. 10 eve csinaltam par rajzot amit par hete koltozesnel talaltam meg,es tok jo volt latni ,hogy miket rajzoltam annak idejen ,es persze azota nagyon sokat valtozot a stilusom. Ma mar kontur nelkuli rajzokat keszitek(lasd :borito).De a fo ok amert a verhez nem hasznaltam konturt ,hogy ugymond "elobb" legyen gyakaran esek tulzasokba es ha ver akkor forcsogjon :))))).Persze Vico 74 es Galamb szemszogebol is nezve total igaz amit irtak,igy nem olyan egyseges.
A tulzott,kitekert mozdulatok talan egy kicsit olyanok mint par pokember  rajz.Visszaterve a tulzasokhoz mindig is jobban akartam erzeketetni a ket amplitudojat az emberi test elmozdulasanak ( lasd. altalanos suli /rajzora/diszkoszveto). Talan pont ezert tetszet  300 cimu filmbol amikor az egyik srac a kovet karjat levagja es ugy ugrik mint ahogy soh a senki nem szokot.
Szoval ezert van igy ,de ez semmikepp nem zarja ki a ti allaspontottokat.Talan a tovabbi munkaimban hasznat veszem.Jo tema :))))

Udv:
Yozsoo
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: carnage - 2011. Augusztus 13., 19:23:22
Klassz füzet volt yozsoo, látszik, hogy rengeteg munka van benne. Ha nincs a hírben, hogy amatőr rajzoló lehet észre sem veszem a minőségen. Gratula.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: yozsoo - 2011. Augusztus 15., 11:14:27
Koszi John! Valojaban azert volt egy-ket doldog amit elsunyogtam es legalabb is szamomra kis elkapkodott,deorulok ,hogy nem tunt fel. :D

Yozsoo
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: CASSSH - 2011. November 03., 21:30:15
(http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/317440_1604826498600_1774284528_811173_1350774659_n.jpg)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Ben Reilly - 2011. December 02., 16:10:32
Köszönet a magyar Wizard magazin első számához, maximális elismerésem Sepi bácsi.  :worship: :worship:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Usagi Yojimbo - 2011. December 02., 17:10:55
Köszi a Sepi's Gallery 1. részét! :worship: :worship: :worship:
Nagyon sajnáltam, hogy megszűnt az oldal, de örülök, hogy nem halt meg végleg a Galéria. :D
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: keildavid - 2011. December 02., 18:24:18
Én is köszönöm a Sepi's Gallery 1. számot! :worship: :worship:
Én is sajnáltam, hogy a weboldal megszűnt, de az viszont jó hír, hogy füzetformába lesznek itt a HálóZsákon.
Tetszett ez a füzet. Pl. az elején először a bevezetés a weboldalról, amibe kiderült végre, hogyan is kezdődött(mert bár régen jött létre és arról nem tudtam).
És látom, hogy a sok képek mellett lesznek még egy-két karakterleírások. Pl. most a Pokoltűz Klubról. Bár ott feltűnt egy hiba. A Pokoltűz Klub első megjelenése nem az X-Men 100-ban, hanem a 129-ben volt.
A többi teljesen rendbe van.

Sok sikert kívánok nektek a továbbiakban!
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Ben Reilly - 2011. December 02., 18:42:47
Bár ott feltűnt egy hiba. A Pokoltűz Klub első megjelenése nem az X-Men 100-ban, hanem a 129-ben volt.

Bocsáss meg Keildavid, de tévedsz. Bár név szerint, mint Pokoltűz Klub valóban csak a 129-ben voltak, de a 100. számban a Klub Belső köre, vagyis a Kiválasztottak Tanácsa jelen volt a Klub képviseletében.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: keildavid - 2011. December 02., 18:54:46
Köszönöm a választ, Ben Reilly. Eddig az X-men 129-ről tudtam pontosan, de hogy azelőtt is felbukkant más néven(A Kiválasztottak Tanácsa), azt nem tudtam.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2011. December 05., 15:30:01
Köszi a Sepi's Gallery 1. részét! :worship: :worship: :worship:
Nagyon sajnáltam, hogy megszűnt az oldal, de örülök, hogy nem halt meg végleg a Galéria. :D
Örülök, hogy tetszett. És ami a jó hír, hogy ha minden jól megy, akkor még ebben a hónapban jön a folytatás is.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Usagi Yojimbo - 2011. December 06., 17:39:21
Köszönöm a választ, Ben Reilly. Eddig az X-men 129-ről tudtam pontosan, de hogy azelőtt is felbukkant más néven(A Kiválasztottak Tanácsa), azt nem tudtam.

Hamarosan megtudjuk, ugyanis a Chronopolis-on a 98. résznél járnak. :)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: gorgiasz - 2011. December 06., 18:53:58
Tényleg nem kell már sokat várnotok, mert épp most kezdek majd az ominózus füzet beírásának. ;) Ben jól mondta, valóban felütnek egy képkocka és egy mondat elejéig a 100 as szám 17.oldalán.
De hogy az eredeti témánál maradjak, nekem is nagyon testszik Sepi's Gallery 01 száma.  :worship:  Kiváltképp a 13. és 23.oldal. ;D
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: gabo - 2011. December 06., 19:44:00
Köszönöm szépen a Sepi's Gallery 1. részét!  :worship: Nagyon jó kis képek voltak! Mindenkit nem ismerek,még a nevük ellenére sem! Nagyon tetszettek a variáns és a feldolgozott borítók!  :worship: 
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Galamb - 2011. December 09., 17:26:48
 Én is köszönöm! :worship: :worship: Nagyon jó összeállítás, zsír képek, és Ben leírásáért is hálával tartozunk. Viszont néhány képnél nem tudtam kisilabizálni, melyik művész készítette, mert túl kacifántos az aláírásuk. Pl. mindjárt a legelső, Magneto-s kép tetszett a legjobban, viszont az alkotó neve homályban maradt elöttem. Ha esetleg más is így van vele, és ha Sepiéknek nem nagy gond, akkor az olyan képeknél, ahol nem olvasható, vagy nincs aláírás, viszont tudjátok, ki készítette, akkor esetleg azt is odaírnátok?
 Köszönöm Zalaman történetének lezárását is, jó poénok voltak benne, élvezettel olvastam!  :worship: :worship:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zozi56 - 2011. December 10., 02:21:56
Az első Magnetős képet Livio Ramondelli készítette.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Galamb - 2011. December 10., 15:02:30
Köszi! :)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: keildavid - 2011. December 11., 15:14:35
Köszi a Zalaman és barátai 4. részét! :worship: :worship:
Tetszett ez a befejezés. A sok komolyság mellett voltak még némi poénkodás is a főszereplőkkel. Pl. Nitrites Pácsóról végül kiderült, hogy ki rejtőzött az álarc alatt.
és érdekes módon a végén volt egy epilógus is. De az már egy másik történet.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2011. December 13., 18:03:44
Ha esetleg más is így van vele, és ha Sepiéknek nem nagy gond, akkor az olyan képeknél, ahol nem olvasható, vagy nincs aláírás, viszont tudjátok, ki készítette, akkor esetleg azt is odaírnátok?
Megpróbálom kivitelezni a dolgot, de majd csak a harmadik számtól lehet megoldani, a második rész már készen van. Viszont lehet, hogy pár darab képnél én is gondban leszek a rajzoló kilétét illetően.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Galamb - 2011. December 13., 18:24:03
Így is kösz! :worship:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: keildavid - 2011. December 26., 18:50:20
Köszönöm a Sepi's Gallery 02. számot! :worship: :worship:
Tetszett ez a karácsonyi kiadvány. Nagyon jó, hogy még lesznek ilyen galériafüzetek. ;)
És látom ebbe is van egy Marvel karakterleírás. Most pl. Deathlokról(Holtváz) van egy leírás. De egy infó hiányzik. Hogy melyik képregénybe jelent meg először.

Sok sikert kívánok nektek a továbbiakban! ;)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Usagi Yojimbo - 2011. December 26., 20:48:43
Köszi a 2. Galériát!!!  :worship: :worship: :worship:
Jók voltak a képek, nagyon örültem a kis Marvel Mini-nek.
(Egyébként Deathlok-kal csak a Pókember egy Marvel Team-Up-jában találkoztam és először az Astonishing Tales 25. számában jelent meg ;) ).
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Galamb - 2012. Január 30., 16:45:40
 Köszi a 3. számot.  Megint kiváló képek lettek összeválogatva, jók voltak a karakterleírások, a Marvel zuperhős osztag szösszeneteit pedig nem lehet rangsorolni, mert mindegyik nagy poén volt.
 Külön köszönet, hogy a bevezetőben reagáltatok a múltkori felvetésemre.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: keildavid - 2012. Január 30., 21:40:03
Én is köszönöm a Sepi's Gallery 3. számot! :worship: :worship:
Az nagyon jó hír, hogy még lesz ilyen galéria füzet. A több karakterleírások nagyon tetszenek. Az meg jó ötlet, hogy Marvel karakterekről is lesznek leírások.
A Marvel Szuperhős Osztag képregények is nagyon jók és szórakoztatóak.
Sok sikert kívánok nektek a továbbiakban! ;)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: KiD - 2012. Január 30., 21:51:11
Szép munka volt, jó ötlet volt a jubileumi füzetek kirakása.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Usagi Yojimbo - 2012. Január 31., 09:38:26
Köszönöm a Sepi's Gallery 3. részét!!! :worship: :worship: :worship:
Ebben a számban legjobban a karakterleírások tetszettek. Már régóta kíváncsi voltam Köpeny és Kard történetére, de sajnos nem tudtam beszerezni azokat a Csodálatos Pókember részeket( mert elég sok számon keresztül szerepeltek benne), de most már tudom, hogy kik is ők :D.
Ui.: A 3. szám nem található a Sepi's Gallery mappában, csak a főoldalon.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zozi56 - 2012. Január 31., 11:01:21
Ui.: A 3. szám nem található a Sepi's Gallery mappában, csak a főoldalon.
Köszi, hogy szóltál, javítva.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2012. Február 01., 06:38:05
Köszönöm a véleményeket, örülök hogy tetszett nektek ez a szám is. A következő pedig egy nagy durranás lesz, ha majd sikerül elkészítenem.  :brow:

Ebben a számban legjobban a karakterleírások tetszettek. Már régóta kíváncsi voltam Köpeny és Kard történetére, de sajnos nem tudtam beszerezni azokat a Csodálatos Pókember részeket( mert elég sok számon keresztül szerepeltek benne), de most már tudom, hogy kik is ők :D.
Majd idővel itt is olvashatod azokat a számokat, de egyébként annyiban nem maradtál le semmiről, hogy ami a régi Csodálatos Pókemberben jelent meg, az még az első Köpeny és Kard mini volt, de az eredetük abban nem volt olvasható. Sőt, akkor azt még le se adták végig benne, a négy részből csak három jelent meg nálunk. Utána meg az egyik Marvel Team-Up történetet lehetett velük olvasni a CsP lapjain.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Gorgonita - 2012. Február 01., 12:20:42
Klassz volt ez a Sepi Gallery. Végre megtudtam, hogy milyen magyarázattal oldották meg, hogy Köpeny és Kard az X-eknél kössön ki. Nem gondoltál még rá, hogy a gyűjteményedből jutubos tribüt videókat gyártasz, rockzenével, tokkal, vonóval és mágikus effektekel?  :)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2012. Február 01., 15:33:23
Eddig még nem, de ki tudja mit hoz a jövő... :)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Rebellis - 2012. Február 04., 19:15:22
Örülök, hogy ide is ki lett téve a Hegy 0. része, mert nem hallottam eddig erről a kezdeményezésről, viszont kár lett volna róla lemaradni. Elnézek majd a honlapjukra, de gondoltam ide is írok.
Szóval, kellemes meglepetés volt. Szeretem a szerzői képregényeket, tetszik a lelkesedés, és örülök, ha valaki eljut odáig, hogy legalább megpróbálja.
Ez a képregény - annak ellenére, hogy nem hibátlan - kifejezetten szórakoztató volt, látszik, hogy végig lett gondolva hogy mit szeretnének és ami a legfontosabb, érdekel a folytatás. Gratulálok az alkotóknak, csak így tovább!
(Megjegyzésként csak annyi, hogy a buborékok sorrendje - tényleg csak pár helyen -  nem volt egyértelmű, és az első oldalon sok volt a szöveg. Ez nem lenne baj, de pont az első oldalon nem tartom szerencsésnek...Ettől eltekintve tényleg nagyon tetszett! )
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: mahdi - 2012. Február 05., 12:07:41
Köszönjük! :) Igen, a bubi-hibát sokan mondták, és természetesen mi is észrevettük. Ez főleg a limitált oldalszám miatt volt, nagyon sűrű lett a szöveg és kevés képre kellett elhelyezni, ráadásul a saját magunk által megszabott határidő is ott lihegett a nyakunkban. Persze nem keresünk kifogásokat, a saját hibáinkból tanulunk, ezért várunk minden építő jellegű kritikát.
A Hegy első része nemsokára érkezik, immáron 45 oldalban.

Bánk
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: keildavid - 2012. Február 05., 19:38:19
Nagyon jók ezek az újabb Fan Art képregények. :worship:
20 évvel később: érdekesen kezdődik ez a történet. Persze mivel ez még új és ez még csak kezdetnek számít, így akkor még elsőre ismeretlennek tűnnek. De ez nézőpont kérdése.

A Hegy - prológus: ez a képregény is tetszik. Azt, hogy sűrű lett a szöveg, szerintem az nem probléma. Mindig is jó, hogy van valamennyi szöveg. Mivel olvasnivalók is vannak és lesznek.
És ahogy most olvasom, a Hegy képregényből még lesz folytatása.
Sok sikert kívánok nektek! ;)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: gabo - 2012. Február 29., 15:37:31
Köszi a Sepi's Gallery 4-dik részét! A Polgárháború története mindig is nagyon közel állt hozzám (fáj is a szívem, hogy kevés ide kapcsolódó honosítás jelent meg!), tetszenek a képek és a borítók! Egy megjegyzés, ha az emlékezetem nem csal akkor nem Ágyúgolyó, hanem Villámgolyó  alakult át Bűnbánattá! Köszi még egyszer!!!  :worship:  :worship:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: talgaby - 2012. Február 29., 15:44:39
A karakternek van kb. négyfajta neve. A könyvben Gömbvillám volt, nálunk Villámgolyó, a Chronón... valami... kicsit kavarásos.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Pepea - 2012. Március 01., 12:32:45
Nagyon szépen köszönöm a Sepi's Gallery 4. részét! Nekem nagyon tetszik, csak nekem hiányzik Crossoverek, jó lenne összefoglalót készíteni. :) Munkái:  :bravo: :cool:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Usagi Yojimbo - 2012. Március 22., 07:09:51
Hello!
Láttam, hogy megjelent a Vadföld c. leírás, de nem tudom megnézni, mert nem engedi! :nemtudom:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: talgaby - 2012. Március 22., 07:36:58
Mert az még közel sem jelent meg, majd pár hét múlva.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Blue S - 2012. Április 17., 10:42:49
Szép lett a magazin 5. száma is, nekem legjobban a Pókember-Fenegyerek rajz tetszett.
A karakterleírásokat mindig is szerettem, régen volt egy nagy spirálfüzetem, abban fel voltak sorolva azok a karakterek, szupercsapatok, melyeknek volt ismertetője. (A füzet valahol elveszett.)
Az új rovatok érdekesek, a tejbajszú hősökön jót derültem.  :D
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Galamb - 2012. Április 21., 14:40:47
 Én is köszönöm! Nekem is a Pókfej- Fenegyerek kép tetszett a legjobban, viszont az Új mutánsok egynémely tagjára a 3. oldalon ráférne egy orrplasztika. Jók voltak a karakterleirások, a Marvel szuperhős osztag poénjai, szóval, jó kis kiadvány ez.
 
 Köszönöm a Zalaman folytatását is! Bár nem éreztem annyira viccesnek, mint az előző részeket, viszont az új történetszál bejön, :worship: :worship: :worship:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2012. Április 22., 13:23:36
Örülök, hogy tetszett nektek a magazin. :)
viszont az Új mutánsok egynémely tagjára a 3. oldalon ráférne egy orrplasztika.
Igazából szvsz azon a képen szerintem az összképet a színezés és a tus rajz vitte el rossz irányba. Azért néznek ki olyan furcsán a karakterek orrai.

A karakterleírásokat mindig is szerettem, régen volt egy nagy spirálfüzetem, abban fel voltak sorolva azok a karakterek, szupercsapatok, melyeknek volt ismertetője. (A füzet valahol elveszett.)
Ennek biztos Ben is örül, hogy ennyi embernek tetszenek a karakterleírásai. Most első körben igyekszem úgy összeválogatni a leírásokat, hogy olyan karakterek legyenek a magazinban, akiket alapból úgy gondoljuk, hogy ismerjük, mégis nagyon kevés infót lehetett olvasni eddig róluk. Ebben a számban ilyen volt például Tarantula karaktere. A következő számokban is majd főleg olyan karakterekről lesznek leírások, akik a régi Semices képregényekben fel-fel tűntek, de akkoriban semmi bővebb leírást nem kaptak róluk az olvasók, maximum a levelezési rovatban egy-két mondat erejéig.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Usagi Yojimbo - 2012. Április 24., 13:58:10
Én is szintén köszönöm az 5. részt! :worship: :worship: :worship:
Érdekes volt a kiadvány, és nekem is, mint az előttem szólóknak a Pókis és Fenegyerekes kép tetszett legjobban :bravo:.
Egyébként hogy-hogy hirdetitek a Kingpin kiadó kiadványait?
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2012. Május 09., 11:06:12
Jó viszonyban vagyunk a kiadóval, és ennyi reklám belefér tőlünk is, hogy népszerűsítsük a kiadványait. ;)

Örülök, hogy tetszett ez a szám is, remélem továbbra sem fog csalódást okozni a válogatás senkinek sem. Van még pár ötlet a tarsolyomban.  :brow:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: gabo - 2012. Június 02., 23:14:03
Köszi a Sepi's Gallery 6. részét! Nagyon jóra sikeredett mint mindig!
A Marvel Apes borítók a legtutibbak! Külön köszönet a karakterlapokért!  :worship:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Usagi Yojimbo - 2012. Június 03., 08:59:54
Köszi a Sepi's Gallery 6. számát!!! :worship: :worship: :worship:
Jó ötlet volt a változatosság, de nekem az előbbi szám stílusa jobban tetszett. Remek volt a Marvel Apes :hehe: ,és a karakterleírások is jól sikerültek.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2012. Június 08., 21:17:13
Külön köszönet a karakterlapokért!  :worship:
Szívesen, de főleg Ben Reilly-t és talgaby-t illeti az érdem a karakterlapokért. Én már csak formába öntöm a szöveget. :) De szerintem a nevükben is mondhatom, hogy örülünk, hogy tetszenek.

Jó ötlet volt a változatosság, de nekem az előbbi szám stílusa jobban tetszett.
Nehéz mindig olyat alkotni, ami mindenkinek tetszik, a jövőben biztos fog még alakulni a design, remélem sikerül majd úgy eltalálnom, hogy az majd neked is tetszen. ;)

Örömmel látom, hogy tetszett a Marvel Apes borítócsomag, nekem is tetszettek amikor kijöttek. Lesznek majd még hasonló tematikájú borítók a jövőben.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: gabo - 2012. Június 22., 23:05:45
Köszi a Sepi's Gallery 7. részét! Nagyon tetszik ez a "Csak csajok" galéria! Nehéz kiválasztani melyik a kedvencem, mert egytől egyig jó képek! A Pókemberes borítók meg egyenesen igazi csemegék a képregény  rajongóknak! Köszi még egyszer!!!!  :worship:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Blue S - 2012. Június 26., 09:29:55
Klassz lett a csajos különszám, néhány képet már ismertem, de nem voltak meg ilyen szép minőségben. Minden hölgyről sikerült fantáziát beindító rajzot berakni, azonban van egy kakukktojás: szegény Vadóc eléggé elvert állapotban lett ábrázolva.
Nekem is a Pókemberes rovat tetszett a legjobban, hatalmas munka lehetett ezt egy kigyűjteni.  :worship: 
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Galamb - 2012. Augusztus 01., 19:22:27
Kösz az újabb részt! Nagyon tetszett, jó képeket válogattál össze, Bernek is köszönöm a karakterleírásokat, informatívok lettek. A Vörös Szellem leírásánál, azon meglepődtem, hogy Uatu közbeavatkozott a Szellem-lény csatába. Nem úgy van, hogy a a Szemlélők nem avatkoznak az eseményekbe, csak figyelnek?
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: talgaby - 2012. Augusztus 01., 20:42:31
A házában zajlott, ott azt tesz, amit akar. Nem egyszer fordult elő, hogy oda tévedt alakokat kissé odébb tessékelt.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Galamb - 2012. Augusztus 02., 20:51:10
Tényleg, Rozsit is kirakta, ha jól emlékszem a Főnix halálában. Kösz az infót.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Galen - 2012. Augusztus 07., 14:21:21
27. oldal jobb felső sarkában az mcfarlane rajz?
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zozi56 - 2012. Augusztus 07., 15:07:09
Nagyon meglepne, ha az lenne.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2012. Augusztus 08., 10:33:17
Dash Martin néven fut annak a képnek a rajzolója.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Galen - 2012. Augusztus 08., 11:25:38
köszi...a hálóábrázolás zavarhatott meg.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: benya11 - 2012. Augusztus 08., 17:39:52
Azt az Ultimate-es körképet meg lehet valahol tekinteni nagyobban?
A felhíváson felbuzdulva hamarosan lövök pár képet a gyűjteményemről... ;)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2012. Augusztus 08., 19:20:23
Azt az Ultimate-es körképet meg lehet valahol tekinteni nagyobban?
csak neked csak most (http://1.1.1.2/bmi/www.comicartcommunity.com/gallery/data/media/437/Ultimate_Fallout_2.jpg)

A felhíváson felbuzdulva hamarosan lövök pár képet a gyűjteményemről... ;)
Hajrá.  :brow:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: benya11 - 2012. Augusztus 08., 19:24:24
Köszi!
Kicsit rendet rakok a képregények között, aztán jöhetnek a fotók. :)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: keildavid - 2012. Szeptember 13., 21:00:45
De régen írtam itt is véleményt, most pótolni fogom.
A Sepi's Gallery füzetekbe nagyon jók, hogy milyen információk vannak. Nemcsak a Marvel karakterek leírásáról beszélek, hanem a Semic-es Csodálatos Pókemberből kimaradt borítók és persze más minikről is kiderült, hogy milyen borítók voltak. Pl. Köpeny és Kard, Kitty Pryde és Rozsomák, és végül a Megtorló.
A Sepi's Gallery 7-es és 9-es meg nem semmi. Csupa csajokról szóló képek és borítók. Hihetetlen, hogy mennyi minden volt és van, amik ezekbe a füzetekbe is megtekinthető.
Zalaman és barátai 5.: hát ez már teljes más történet volt. Mert az előző 4 részes történetnek vége volt. De azonban jó volt ez az egy részes, önálló történet.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zozi56 - 2012. Szeptember 14., 11:30:16
Tegnap láttam egy embert Zalamanes pólóban. Gondolom, az alkotó lehetett. :)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: gabo - 2012. Szeptember 20., 22:34:24
Genzo creations: Az energiaital tervek szuperek, talán a Coca Cola egyszer lecseréli a Monster-t Wolverine energy-re!  :ugral: A rajzok szépek, különösen Pókember és Flash tetszik! A borító is saját alkotás??? Na az nagyon jóra sikeredett!! A képregényről meg csak annyi, hogy hozza a jól megszokott színvonalat, véres és vicces.  :m-deadpool:  Köszi a szülinapi frisset!!!  :worship:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Genzo - 2012. Szeptember 20., 22:57:03
Köszönöm a dícsérő szavakat. :) Igen, a borító is saját kreálmány, örülök, ha tetszik. :)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Rebellis - 2012. Szeptember 21., 09:45:02
Gratula Genzo! Nekem is a borítón ragadt meg a szemem, nagyon jó lett, ahogy a mögötte található dolgok is. A képregény is jó volt, az első két oldal megalapozta a hangulatot. Köszi! ;)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Genzo - 2012. Szeptember 21., 12:06:49
Én köszönöm. :)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Ben Reilly - 2012. Szeptember 21., 12:17:19
Nagyon profi munka Genzo, a tervek pedig nincs rá jobb szó, Genzisztikusak.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Genzo - 2012. Szeptember 21., 12:19:36
Genzisztikusak.

Hümm... utánanéztem a szónak a Nagy Magyar Genziklopédiában. Igy már értem, köszi!  :bravo:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Ben Reilly - 2012. Szeptember 21., 12:48:27
Majd elküldöm az ELTE, Genzisztikai Tanszékének hivatalos állásfoglalását is.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Galamb - 2012. Szeptember 21., 13:06:01
Köszönöm én is ezt a két Fan kiadványt! Sepiék cuccában most sem lehetett csalódni, kiváló képek lettek kiválogatva, le a kalappal, és Ben is kiváló munkát végzet.
 Genzo neked is gratulálok, nagyon bejött a füzeted, remek volt a sztori, szépek a rajzok, és az engeria ital tervek is kiválók (meginnék most egy "Wolwerine"-t. :) )
 Egy dolog nem fér a fejembe: Flash-es energiaital hogy-hogy nem született? :D 
 
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Ben Reilly - 2012. Szeptember 21., 13:12:50
le a kalappal, és Ben is kiváló munkát végzet.
 

Most egy olyasmit tervezek, illetve már készítek is, amitől néhány remélem minimum elélveznek.  ;D Lesz róla szavazás is.  :brow:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Genzo - 2012. Szeptember 21., 13:17:32
Genzo neked is gratulálok, nagyon bejött a füzeted, remek volt a sztori, szépek a rajzok, és az engeria ital tervek is kiválók (meginnék most egy "Wolwerine"-t. :) )
 Egy dolog nem fér a fejembe: Flash-es energiaital hogy-hogy nem született? :D 
 

Köszönöm neked is.
Flash, Ghost Rider és a számomra legkézenfekvőbb energiaital-ötlet (fura hogy nem hiányoltátok), Hulk is a nem túl hamarosan érkező második számban várható. :)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Galamb - 2012. Szeptember 21., 13:32:57
Idézet
számomra legkézenfekvőbb energiaital-ötlet (fura hogy nem hiányoltátok), Hulk
Ó, tényleg! :) Nekem Flash volt a legkézenfekvőbb, Szellemlovast meg inkább valami páleszen képzelném el: "Olyan erős, hogy meggyulladsz!" :badteeth:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Galamb - 2012. Október 14., 09:11:04
Köszönöm az újabb Sepi Gallery-t! Még mindig jó válogatás, plusz a cikk romitárol még nagyobbat dobott rajta! :worship: :worship:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2012. Október 17., 11:45:05
Örülök, hogy tetszett. :) Cikkekben meg remélhetőleg a jövőben sem lesz hiány.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Galamb - 2012. November 22., 11:25:13
Kösz az újabb számot, és garatula az évfordulóhoz! :worship: Nagyon tetszett, különössen jó volt a borítókat összehasonlító szekió, sikerült jópár érdekes képet összegyűjteni, pl. A Days of...-ra hajazó Star wars kép nagyon bejött, a röpseszkán száguldó Megtorló pedig ledöbbentett.
Várom a következő albumot. :worship: :worship: :worship:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2012. November 22., 16:05:28
Köszönöm. Örülök, hogy tetszett, és szerintem a következő rész is be fog jönni.  :brow:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: KiD - 2012. November 22., 18:51:38
Nekem is tetszett a jubileumi szám. :) A börzéhez annyit, hogy érdekes módon nekem nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, mivel kevesebb pre 90-es évekbeli füzettel találkoztam, mint korábban. Egy képregényt mondjuk így is vettem. Viszont a pókos borítók közül hiányoltam az amazing 695-öt - már csak mert az rá a legfrissebb példa.  :cool:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2012. November 22., 20:09:01
Az a borító sajnos hiányzik a gyűjteményemből, kicsit lemaradtam az új megjelenésekkel.  :-\
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: KiD - 2012. November 22., 20:55:23
Azért ne vedd magadra!  ;)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: grey gargoyle - 2012. November 23., 09:01:53
Elolvastam én is a Sepi's galery mostani számát. :) Szép volt, jó volt, köszönet érte. :) Egy kérdésem lenne a magyar marvel képregényekkel kapcsolatban. A Happiend magazinban a megtorló képregények mikor jelentek meg? :)
Amúgy tényleg tetszett, látszik a belefektetett munka.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Usagi Yojimbo - 2012. November 23., 17:09:50
Remek volt az új Sepi's Gallery!  :worship: :worship: :worship:
Jó ötlet volt belerakni ezt az "Official Index to the Marvel Universe"-höz hasonló részletet. Bár nem hiszem, hogy meglenne rá a megfelelő mennyiségű vevő, de én szívesen látnék a gyűjteményemben egy ilyen magyar "Official Index to the Marvel Universe" kiadványt.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2012. November 24., 09:07:53
Egy kérdésem lenne a magyar marvel képregényekkel kapcsolatban. A Happiend magazinban a megtorló képregények mikor jelentek meg? :)
Amúgy tényleg tetszett, látszik a belefektetett munka.
A Hepiendben a Megtorló '89 decemberétől jelent meg '90 decemberéig. Egyébként még nem kizárt, hogy majd ez is bekerül a listába később. Csak akkor bele kellene rakni a Képes hepiend magazint is, ami mellette futott, és abban jelent meg a Destroyer című Marvel mini, de azt megszerezni szinte lehetetlenség, anélkül pedig nehéz bármit is berakni belőle.

Jó ötlet volt belerakni ezt az "Official Index to the Marvel Universe"-höz hasonló részletet. Bár nem hiszem, hogy meglenne rá a megfelelő mennyiségű vevő, de én szívesen látnék a gyűjteményemben egy ilyen magyar "Official Index to the Marvel Universe" kiadványt.
Eredetileg úgy indult volna ez az egész kezdeményezés, hogy úgy hozzuk össze, hogy nyomtatásban jelenjen meg, egyfajta fan kiadványként, mint amilyen a Pókfej lexikon volt. Csak sajnos a gazdasági válság engem is érzékenyen érintett, és így sajnos nem igazán van már pénz rá, hogy elkészüljön. De azért még a remény hal meg utoljára, remélem, hogy egyszer csak sikerül összehozni a kézben tartható változatot.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Blue S - 2012. November 28., 10:38:19
Köszönet az új magazinért, a képek és a cikkek is nagyon tetszettek.
A karakterleírásoknál egy kis észrevétel: Csodakapitány-Monica hozzátortozói azért vannak ismeretlennek feltüntetve, mert a nyilvánosság előtt nem ismertek? A képregényekben párszor láthattuk őket, Monica apja és anyja is szerepelt már.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: talgaby - 2012. November 28., 10:40:23
Hm, e felett a jelek szerint elsiklottam. Ben a jelek szerint sokszor a régi hivatalos OHotMU-kból dolgozik, ahol sok háttérinfót nem dolgoztak ki.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Ben Reilly - 2012. November 28., 11:51:32
Meg azt is vedd hozzá, hogy ez a leírás jó 10 éve készült. Ráférne az update.  :) Monica szüleinek neve amúgy Frank és Maria.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Blue S - 2012. December 05., 12:54:58
Még 1 kis elmélkedés a magazinról:
nekem nagyon tetszettek azok a jelölő lapok, amik az itthon kiadott képregények gyűjtéséhez adtak segítséget.
Nem lehetne ilyet majd a filmek-mozi rovatban is létrehozni? Mi jelent meg Blue Ray lemezen, mi gyűjteményes kiadásban, DVD-n, VHS-en stb.
Például az Igazság Ligája dvd-kbe mindig belezavarodok.
(Persze lehet, hogy csak én vagyok ilyen láma.)  :D
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2012. December 06., 18:06:38
Ez egy jó kérdés. Eddig nem gondoltam erre, mert azért ebből nincs olyan jól körülírható forma, mint a füzetek esetében, de majd meglátom mit tehetek az ügy érdekében.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: keildavid - 2012. December 16., 16:58:28
Sepi's Gallery 11-12.: Tetszett ez a két füzet. Ezer köszönet érte! ;)
Ismét jó volt újabb információkat és karakterleírásokat olvasni más Marvel karakterekről.

Bár egy-két dolog nem volt világos számomra.
Silver Sable magyarországi első megjelenése nem a Csodálatos Pókember 47-be volt, hanem 33-asban. A 47-be úgy tudom, az csak egy önálló Pókember rész volt Silver Sable főszereplésével.
És Csodakapitány(Monica Rambeau) ismert hozzátartozóiról az van írva, hogy nincsenek. Pedig úgy tudom igen. A Bosszú Angyalai egyik részébe mintha az derült ki, hogy vannak szülei.

És persze tetszett kettő cikk leírások is, ami hihetetlen is volt. Pl. John Romita Sr.-ról és a 24. Képregénybörzéről.

Meg a képek is érdekes voltak.

Az meg jó ötlet, hogy lesz ilyen részletes lista a magyar Marvel képregényekről. ;)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2012. December 17., 07:31:56
Silver Sable magyarországi első megjelenése nem a Csodálatos Pókember 47-be volt, hanem 33-asban. A 47-be úgy tudom, az csak egy önálló Pókember rész volt Silver Sable főszereplésével.
Hoppá, ezt benéztem. Valamiért a 33-as számban lévő szerepléséről elfeledkeztem. Utólag javítjuk a következő szám kikerülésekor.

A Csodakapitányos rész hiányosságára a magyarázatot lentebb olvashatod.  ;)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Galamb - 2012. December 30., 14:32:33
 Köszönöm az újabb válogatást!  :worship:
 Nagyon tetszett, jó volt a leírás Mandarinról, leglább lesz összehasonlítási alapom majd filmes és az eredeti között, mert nem ismertem annyira a karaktert.
 Jól lettek öszeválogatva a képek, főleg a csajokról! :P (Kedvencem a 18. oldalon lévő Méregcsók kép, csak a rajzoló nevét nem tudtam kivenni, ha valaki megírja, megköszönném).
 Tetszettek a Karácsonyi borítók, a télapó a terminátor, és  a mikulásnak álcázott Vezér volt számomra a legmeglepőbb.
 Tetszett még a képregények megjelenése a filmekben, ebből jó lenne sorozatos rovat is (nekem  kapásból eszembe jutott a kép, ahogy a Bones c. sorozatban Booth ül a kádban egy hihetelen röhejes sörözdobozos baseball sapkában, és Zöld Lámpást olvas.:))
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2012. December 30., 17:22:28
Nagyon tetszett, jó volt a leírás Mandarinról, leglább lesz összehasonlítási alapom majd filmes és az eredeti között, mert nem ismertem annyira a karaktert.
Ben pont ezért akarta, hogy bele tegyük a magazinba, mert film miatt eléggé aktuális.

Tetszett még a képregények megjelenése a filmekben, ebből jó lenne sorozatos rovat is (nekem  kapásból eszembe jutott a kép, ahogy a Bones c. sorozatban Booth ül a kádban egy hihetelen röhejes sörözdobozos baseball sapkában, és Zöld Lámpást olvas.:))
Lehetne belőle sorozat, de hihetetlenül sok ilyen jelenet van rengeteg filmben és sorozatban, és rengeteg meló lenne kigyűjteni az összeset. Most is inkább csak példa és érdekesség kedvéért szedtem össze ezt a pár filmet. Főleg inkább a Bud Spencer filmeket akartam megmutatni ebből a szempontból, mert ahogy a cikkből is látszott, elég sok filmjükben feltűntek a képregények.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Gorgonita - 2012. December 30., 21:19:35
Jó kis képek voltak megint.  :worship: Csak kár hogy többségükben nem fektetett téglalap alakúak, és így nerm jók háttérképnek, képernyővédőnek. Ez persze nem a gyüjtemény hibája, csak régi sirámom a szuperhősös festményekkel kapcsolatban, amelyek javarészt ugye borítóra készülnek, ergo állított téglalapok.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2012. December 31., 21:14:37
Régóta tervezek egy "wallpaper edition"-t, majd jövőre összehozom azt is.  ;)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Gorgonita - 2013. Január 01., 13:10:00
Az királyságos lesz, de gondolj ám a widescreen monitorokra is! (Más problémám már nincs. :D)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Pepea - 2013. Január 03., 10:28:17
Farek "apó"! :) Tényleg nagyon szép gyűjteményed van.  :bravo: Tényleg nagyon sok. Mi van benne? :P
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Drake - 2013. Január 03., 10:29:49
Köszi szépen a legújabb galériát!  :worship:
Mindig jó bögyös csajokat látni  ;D, a Mary Jane-s Venom-os baromi jó (meg persze a többi is). Tetszett a régi Pókemberek bemutatása, de leginkább a filmes képregény-olvasások cikk kötött le. A Szuperzsaru az egyik kedvenc filmem, emlékeztem amikor Terence Hill a Superman-t olvassa. A cikk olvasása közben ugrott be egy régi Kevin Costner film, a Fandango, abban is többször előfordul, hogy az egyik szereplő Hulk-ot olvas :).
Farek gyűjteménye meg egyszerűen hihetetlen  :blink:, gratulálok hozzá!  :bravo:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Farek - 2013. Január 03., 11:14:25
Köszönöm, bár a börzén már elkezdtem megválni tőle, szóval akit érdekel, annak küldök listát :)

Egyébként pedig főleg Avengers címek - nyilván nem túl meglepő módon -, minden sorozat, meg egy rakás mini. Ezen kívül a Thunberbolts, a sima sorozat és a minik, one-shotok, valamint egy kozmikus részleg Thanossal és az Infinity címekkel, Age of Apocalypse (még az eredeti, nem az utánérzés), egy kevés X-Men, még kevesebb Pókember és hangyányi DC. Főleg füzetek, de van pár TPB és HC is.
És persze az összes magyar kiadású Marvel, DC és egyéb szuperhősös képregény.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2013. Január 06., 22:18:23
Angyal-kufár.  :hehe:
Még mindig jobb, mint az angyalcsináló.  :lol:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Farek - 2013. Január 06., 22:23:32
Bocsi, válasz helyett szerkesztettem Sepi hozzászólását...
A pia, mindig a pia...

ezt írta:


Idézet
Na igen, ezzel leszek bajban, mert szinte minden ember más felbontást használ, és nehéz olyan méretet találni, ami mindenkinek megfelel. Ezért nem vágtam még bele ebbe a tervbe. De valami megoldást majd kitalálok, max megszavaztatom a felbontást. :)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2013. Január 06., 22:25:39
Na, most jól összekutyultad az egészet. :) Minek iszik aki nem bírja.  :badteeth:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Farek - 2013. Január 06., 22:32:15
Na, most jól összekutyultad az egészet. :) Minek iszik aki nem bírja.  :badteeth:
Csak okosan, mert még véletlenül ezt is szerkesztem...  :badteeth:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: keildavid - 2013. Január 27., 20:17:59
Genzo Creations 1.: Most jutott időm, hogy ezt is elolvassam. Tetszett ez a FanArt képregény is.
Érdekesek a rajzok. Az energiaital tervek is érdekesek. Tényleg jó volt. ez is.
Ezer köszönet érte Genzo-nak!
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Genzo - 2013. Január 27., 20:38:59
Nagyon szívesen, örülök, ha tetszett! :)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zoli - 2013. Február 02., 18:25:20
Üdv,hm...ha Sepi alkotásait kilehetne adni nyomtatásban ,szerintem nagy sikere lenne  ;). Persze  ahhoz kellene  pl az alkotók hozzájárulása is, meg különböző engedélyek . De szerintem egész színvonalas munkák. Meg állnák magukat a piacon is ;)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2013. Február 03., 09:52:27
Az tény, hogy jó rajzok, mindig igyekszem olyanokat összeválogatni amelyek elég mutatósak. De sajnos kiadni nem lehet, pont a te általad említett akadályok miatt. Maximum nem hivatalosan, de az meg rengeteg pénz, és sajnos közel sem biztos, hogy visszajönne, mert akkor max rendezvényeken lehetne árulni. De ha egyszer nyerek a lottón, akkor még bármi előfordulhat...  :brow:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zukaru - 2013. Február 17., 00:27:10
pókfej 2.0
Köszönöm!
Szép és tartalmas munka !
Olvasmányosan megírt és szép képekkel tele tűzdelt hangulatos kötet!
Pár dolgot hiányolok belőle! Értem én hogy nem kerülhet minden bele és a pókfejlexikont se olvastam de ha már ilyen hosszú lett és a venom összes is bele fért hozzácsaphattátok volna az alábbiakat is.

Ha már a bevezető olyan szépen rá világított az emberi oldalára is akkor hol a pókember ember része?
A családtagok a barátok, barátnők, az emberi ellenségek (J.J.J.)vagy a többi póknő!

Ha ez ténylegesen az általam nem ismert pókfej lexikon fojtatása akart lenni akkor elnézést, bár ekkora terjedelemnél (és más kiadónál) , illetve rajongói munkánál érdemesebb lett volna egy teljes és különálló könyvet készíteni (főleg ha az első kötetet nem kerülhet ki az oldalra)!

Még egyszer köszönöm és tisztelem a munkátokat de így erősen féllábúnak és félszeműnek érzem!
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: talgaby - 2013. Február 17., 07:50:28
Amiket hiányolsz, a hírben is említett Pókfej lexikonban voltak.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Galamb - 2013. Február 17., 09:26:11
Én is köszönöm!
Nagyon informatív a kiadvány, nem olvastam még el az egészet, csak szemezgettem belőle, de nagyon tetszik. Viszont Kraven szwsz nem azért lett öngyilkos, mert "megalázó vereséget" szenvedett Petertől, hanem mert úgy érezte, hogy bebizonyította magának, hogy jobb Pókember, és már nem volt miért élnie.   
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Ben Reilly - 2013. Február 17., 12:53:14

Még egyszer köszönöm és tisztelem a munkátokat de így erősen féllábúnak és félszeműnek érzem!

Köszönjük az észrevételt, de ahogy már előttem is mondták, ez a kiadvány azért készült, hogy az első részt kiegészítse. Javaslom rendeld meg a kiadótól az első részt, 2-300 Ft-os tétel, nem vág földhöz senkit és rendkívül informatív, tudom, hiszen abba is dolgoztam. :) Ha a kettőt elolvassátok, nem marad fehér folt. Úgy tudom Harza Tominak korlátozott példányszámban van még belőle, szóval uccu neki.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Drake - 2013. Február 18., 14:21:28
Tényleg nagyon jó kis összegzés  :worship:, jó volt olvasni, nem is tudtam, hogy ennyiféle külön Pókember van. És az is újdonság volt számomra, hogy a régi nagy ellenségek már egészen a sorozat elején, az első számokban feltűntek.
Viszont a Toxin-ról szóló rész nem pontos: Patrick kisfia a történet elején még az anyja pocakjában van :), Vérontó nem ejti túszul Ginát (hanem belöki a lépcsőházba), akit nem a Fekete Macska, hanem Pókember ment meg. Egyébként a támadásnál Venom és Pókember van jelen. Fekete Macska úgy kerül a képbe, hogy ő menti meg Patrick-et Vérontótól, amikor az elrabolja otthonról, és ezért fordul később hozzá (meg azért, mert felismeri egy rabláskor rögzített videofelvételen).
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: talgaby - 2013. Február 18., 14:28:42
Akkor ez eléggé el van… szóval se a Marvel, se a wikije, se a fan adatbázis nem írta jól, mert a kiadványban szereplő szövegek 95%-ban ezekből vannak.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Drake - 2013. Február 18., 14:40:38
Nem tudom, a Marvel meg a wiki-je mit ír, de mivel nemrég olvastam újra a történetet Clayton Crain miatt, így ezért írtam.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Usagi Yojimbo - 2013. Február 19., 14:11:28
Köszi a Sepi's Gallery 14-et! :worship: :worship: :worship:
A 13. oldalon lévő Pókember kép volt számomra a kedvenc, nagyon szép és ötletes volt. Ez az egész számra is elmondható ;). Egyébként ki az az Angelus?
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: talgaby - 2013. Február 19., 14:50:33
Az Angelus a Sötétség ellenpárja a Top Cow világának mitológiájába. Egy szferikus energiaforma, a Fény megtestesítője, a totalitárius rend híve. Belőle teremtődtek az angyalok, ő maga pedig mindig egy halandó nő testébe költözik, amit teljesen halhatatlanná tesz (ellentétben a Sötétséggel, ami mindig egy férfiban lakozik, és amint az gyermeket nemz – aki mindig biztosan fiú és élve születik – átköltözik az embrióba és megöli a gazdatestet). Úgy emlékszem, átvettük a Darkness v1-et, abban megismerkedhetsz az egyik legsikeresebb Angelus-hordozóval, bár azóta már volt pár. Amúgy az Agelus és a Sötétség gyereke a Boszorkánypenge.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Gorgonita - 2013. Február 19., 21:54:07
 A legjobb akkor is Stan Lee volt, amin Cap pajzsával, Thor kalapácsával, Spidey polójában és egy X-menes övben repeszt Ezúst Utazó szörfjén.   :D  :worship:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: talgaby - 2013. Február 19., 22:06:18
Lehagytad Fenegyerek bunkós botjait. :)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Spuri - 2013. Február 23., 09:23:15
Ritkán használom a fórumot mostanában, ezért elnézést kérek, viszont Genzo(!) hát... hogy is mondjam... Überkirályállatság lett a füzeted dizájn- meg logótervező része! :) Gratula! :worship:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Genzo - 2013. Február 23., 16:09:11
Kösz!  :)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: keildavid - 2013. Február 24., 20:30:39
Genzo Creations 2.:Ismét jó volt látni, hogy micsoda remek ötletek voltak. Pl. a 10 HálóZsák logó kinézetről. És persze az energiaital tervek is tetszettek. Főleg a Tini Nindzsa Teknőcök és a Vasember-féle.
Sepi Gallery 14.: Tetszett ez is. Hihetetlen, hogy ilyen is volt(fekete-fehérbe). Mint a régi Fekete-Fehér képregény válogatások.
Pókember 2.0: Hihetetlenül jó hosszú leírások vannak. Nem semmi. Mert nemcsak egy, hanem minden Pókember karakterekről van leírás. Még olyanokról is, akik magyarul nem szerepeltek sehol. Bár még nem olvastam el, de akkor is ezer köszönet eme leírásért is. :worship: :worship:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zoli - 2013. Március 02., 19:32:00
Üdv. tényleg színvonalas ,igazi profi még a kiadókhoz is méltó munka :worship: ;)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Blue S - 2013. Március 12., 10:57:55
Most volt időm elolvasni a Pókfej 2.0-t és meg kell, hogy mondjam nagyon szép munka!
Sok új információhoz hozzájutottam, amik leginkább az alternatív univerzumokra vonatkoznak.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: gabo - 2013. Április 06., 15:16:24
Pókfej 2.0: Nagyon jól sikerült ez a Pókfej lexikon, leborulok mindenki előtt aki az elkészítésében részt vett, nem kis munka lehetett! Élvezet volt olvasni, jó volt feleleveníteni a régi ismereteket, és nagyon sok újdonságot is megtudtam belőle! Tetszett, hogy "nem lettek lelőve a poénok", gondolok itt, hogy a jelenlegi Kingpin kiadás utáni történetek nem kerültek bele! Amikor Pókember fején vérdíj volt, volt 4 vagy mennyi alteregója, róluk viszont hiányoltam néhány szót! Köszönöm szépen!!!!!!!!!  :worship:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Ben Reilly - 2013. Április 06., 16:13:41
A Kingpin kiadásra esélyes történeteit nem akartam lelőni ezzel, ahogy te is észrevetted. A 4 alteregóval más terveim vannak, ők majd egy olyan... de ez legyen titok.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2013. Április 07., 13:53:42
Ajaj, rosszat sejtek.  :sm-spider-sense:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Ben Reilly - 2013. Április 08., 11:57:12
Jól sejted.  :) A Vasember páncéljairól szóló leírás után, a Marvel bűnbandáival és alvilágával fogok foglalkozni, majd a híres és kevésbé híres alteregók jönnek, vagyis olyan karakterek, akik egy időre átvették valamilyen oknál fogva az igazi hős helyét vagy egy bejáratott identitást használtak.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Gorgonita - 2013. Április 26., 17:15:56
Sepi, mindig ünnep végiglapozni az újabb és újabb gallériákat.  :worship:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Genzo - 2013. Április 26., 21:20:27
Én is nagyon szeretem ezt a kiadványt. :)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Farek - 2013. Április 26., 22:03:17
Hm, nekem nemrég volt szerencsém olvasni a tizenvalahányas számokból több Pókembert is, és Kraven első megjelenésekor egyszer elhangzott egy Warren tanár úr név, szóval szerintem az volt az első megjelenése, hacsak nem névazonosság volt, szóval szerintem korábban volt az első megjelenése.

Basszus, Zatannának a 14. oldalon még Tarotnál és Raven Hexnél is nagyobb mellei vannak!!!  :blink: :bravo: De Fekete Kanácsi sem panaszkodhat a 30. oldalon...  :brow: Vagy Tigra a 31-en.

A 24. oldalon Superman bal csuklóján Wonder Woman egyik karperece van, vagy mi a szösz??? :blink:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: talgaby - 2013. Április 26., 22:11:39
Mivel akkoriban középiskolás volt, és Warren egyetemi oktató, így az maximum névazonosság.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Farek - 2013. Április 26., 22:16:45
Lehet, hogy akkor még középiskolában oktatott, csak aztán ő is feljebb lépett.  ;)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: talgaby - 2013. Április 26., 22:34:23
Iiiigen… valószínű, hogy egy középiskolai tanár éveket tölthetett a klónozás kutatásával, pláne a hatvanas évek Amerikájának oktatáspolitikája mellett.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Farek - 2013. Április 26., 22:41:05
Hé, hé, ez egy képregény, itt bármi megtörténhet!  ;D

Különben is, nem tudhatjuk, hogy a Midtown gimi mennyire kiemelt gyakorló gimnázium volt. ;)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2013. Április 27., 08:43:17
A 24. oldalon Superman bal csuklóján Wonder Woman egyik karperece van, vagy mi a szösz??? :blink:
Az a karperec annak a jelmezének (http://www.gregrucka.com/wp/wp-content/uploads/2009/06/superman_world_of_new_krypton_4.jpg) a része ami éppen leszakad róla.  ;)

Hm, nekem nemrég volt szerencsém olvasni a tizenvalahányas számokból több Pókembert is, és Kraven első megjelenésekor egyszer elhangzott egy Warren tanár úr név, szóval szerintem az volt az első megjelenése, hacsak nem névazonosság volt, szóval szerintem korábban volt az első megjelenése.
Azt az első megjelenést a Marvel honlapjáról másoltam be. Bár persze ők sem megbízhatóak a saját karaktereik történetének ismeretében.

Sepi, mindig ünnep végiglapozni az újabb és újabb gallériákat.  :worship:
Én is nagyon szeretem ezt a kiadványt. :)
Köszönöm.  :D Igyekszem is, hogy minél gyakrabban okozzon örömöt a galéria. Remélem hamarosan vissza tudok állni a havi frissítéshez.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Rebellis - 2013. Május 13., 13:28:03
Van valami hír a "Hegy" c. képregényről, aminek itt is olvasható a 0. része? Ki lesz adva/lesz-e folytatva, stb. ?
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: kabaman - 2013. Június 25., 23:27:08
Sziasztok!

Kabaman vagyok, és szabadidőmben szívesen rajzolok képregényeket. A Hálózsák.tlof oldalt középiskolás korom óta rendszeresen látogatom (hogy szaladnak az évek...). Rendelkezem már kisebb történettel, és jelenleg is dolgozok újakon.
Egy másik fórumról (inkvizítor.hu) küldtek ide, azt mondták, itt sokkal több embert találok, aki szívesen olvasgatná a műveimet. Nagyon szeretném, ha minél többen elolvasnátok ezeket, minden hozzászólás és építő jellegű kritika jöhet!

Remélem a téma ehhez a topikhoz illik a legjobban, ha nem, privátban szóljatok rám, és átrakom máshová  ;)

Mielőtt őrült módjára elkezdeném feltöltögetni bárhová a képeimet, tudtok javaslatot tenni, hogyan osszam meg a őket?
Picasa album/Google+ mappa, esetleg tömörítve egy mappában? Mi az elfogadott módszer itt erre, a Hálózsákon?

Üdv:
Kabaman
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: talgaby - 2013. Június 26., 06:53:56
Az, hogy a mailcímünkre (Főoldalon Kapcsolat menüpont) elküldesz egy-két oldalt mutatóba, megírod, összesen mennyi van… és ha nem túl szörnyűek, akkor kimegy a FanArt nevű részlegünkbe akkor, amikor végre nem felejtem el (mint egy ideje általában a kapott amatőr műveket). :)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: kabaman - 2013. Június 26., 07:26:34
Az, hogy a mailcímünkre (Főoldalon Kapcsolat menüpont) elküldesz egy-két oldalt mutatóba, megírod, összesen mennyi van… és ha nem túl szörnyűek, akkor kimegy a FanArt nevű részlegünkbe akkor, amikor végre nem felejtem el (mint egy ideje általában a kapott amatőr műveket). :)

Köszönöm a segítséget, hamarosan küldöm!
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Usagi Yojimbo - 2013. Június 29., 12:18:10
Köszönöm a 16. galériát! :worship: :worship: :worship:
Számomra a tetőpont az indexképek elemzése volt, ha engem kérdeztek, a legjobb az 1.-től a 48.-ig volt. Ezeket a Pókemberről szóló összefoglalókat az első sorozatról teljesen saját erőből készítitek, vagy Marvel Comics Database vagy egyéb segítségével (ha szabad ilyet kérdezni :) ) ?
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: jst222 - 2013. Június 29., 23:24:18
A Madame Necc-es cikkel kapcsolatban elolvastam a Final Chaptert, ahol a halhatatlanságot kapta, de ott is a széke nélkül sétálgatott még a szertartás előtt. Ez hogy lehet? Már mikor először olvastam akkor se értettem. És ez ellentétes azzal is amit az összefoglalóban olvashattunk.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2013. Június 30., 10:12:53
Ezeket a Pókemberről szóló összefoglalókat az első sorozatról teljesen saját erőből készítitek, vagy Marvel Comics Database vagy egyéb segítségével (ha szabad ilyet kérdezni :) ) ?
Hogyne szabadna.  :) Teljesen saját erőből készítem őket, a Database-t csak pár apró adathoz szoktam használni, mert ugye régen nem mindenhol voltak feltüntetve az eredeti alkotók neve. Valamint néhány mellékszereplő nevének szoktam ott utánajárni, hiszen én sem ismerhetek fel mindenkit a Marvel univerzumban, akin nincs jelmez.  :D

Számomra a tetőpont az indexképek elemzése volt, ha engem kérdeztek, a legjobb az 1.-től a 48.-ig volt.
Örülök, hogy tetszett. Azért majd a következő részben is lesznek jó indexképek, mert a többi sorozatban is voltak nagyon jól sikerültek.  ;)

A Madame Necc-es cikkel kapcsolatban elolvastam a Final Chaptert, ahol a halhatatlanságot kapta, de ott is a széke nélkül sétálgatott még a szertartás előtt. Ez hogy lehet? Már mikor először olvastam akkor se értettem. És ez ellentétes azzal is amit az összefoglalóban olvashattunk.
Ez egy jó kérdés, mert én nem olvastam ezeket a sztorikat, de majd Ben (vagy talgaby), ha erre jár, megválaszolja.  ;)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Ben Reilly - 2013. Június 30., 15:57:08
Madame Necc ezen "megmozdulása" csak egy apró hiba a Marveltől, ahol sokszor azt sem tudja a jobb kéz mit csinál a bal.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: jst222 - 2013. Június 30., 22:57:28
Hát ez azért illúzióromboló, de hát végül is ezek csak képregények, nem akarom vér komolyan venni.
Mondjuk ez óriási baki!
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Ben Reilly - 2013. Július 01., 18:21:59
A Marvel képregények csak az elmúlt 10 évben olyan bakikat vonultattak fel, és olyan eltéréseket még címeken belül is, hogy aki komolyabban ismeri a dolgokat, az fogja a fejét.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Usagi Yojimbo - 2013. Július 01., 19:21:39
A legfrissebb Marvelok terén nem vagyok otthonos, tudnál mondani egy-két példát?
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Farek - 2013. Július 01., 21:26:45
Wanda káosz mágiájának tagadása Bendistől, amit aztán nagy nehezen és fogcsikorgatva megmagyaráztak, de baromira izzadtságszagúan.
Nyilván van még egy rakás példa, de azt hiszem, elég a Túlontúlit említenem... kiből Bendis egy mutáns nemembert (Inhuman) csinált...
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Blue S - 2013. Július 16., 11:46:49
Nagyon tetszett az új magazin, nálam is az indexképek vitték a pálmát. Még a Semices kiadás idején nézegettem mindig a füzeteket, és próbáltam rájönni, hogy mi alapján néznek ki úgy ahogy. A Pókembert ritkán figyeltem, de az X-Ment annál inkább. Örülök, hogy lesz folytatása a cikknek.  :D
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zoli - 2013. Július 25., 18:48:10
Üdv, na ilyesmire  gondoltam akkor amikor azt mondtam, hogy a nagyobb kiadók  toborozhatnának  új munkatársakat  ,azok közül akik  ilyen fan art munkákat küldenek be a szerkeztöségbe  ,és elég szinvonalasnak tartják ezeket a műveket ,később  meg hivhatnák őket  kólégának hogy dolgozzanak velük .Hiszen itt is elég jó amatőr munkák vannak fent  ;)
 

Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Usagi Yojimbo - 2013. Augusztus 13., 13:56:54
Köszi a Sepi's Gallery 17. részéért! :worship: :worship: :worship:
Az Iron Man by design borítók fantasztikusak voltak, nálam a Deadpool-os volt a nyerő. Annak idején biztos voltak félreértések a borító miatt: "Helló! Kérném a Csodálatos Pókember legújabb számát. Nem, nem Vasembert, Pókembert." :badteeth:
A következő részben is lesznek indexképek?
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2013. Augusztus 13., 15:06:21
Annak idején biztos voltak félreértések a borító miatt: "Helló! Kérném a Csodálatos Pókember legújabb számát. Nem, nem Vasembert, Pókembert." :badteeth:
Biztos előfordultak ilyenek. De azért Amerikában nem olyan biztos, hogy annyira benézték, hiszen ott már megvan a keménymag a műfajnak, de persze ott is vannak gyp-sek.  :badteeth:

A következő részben is lesznek indexképek?
Igen, a következő részben is lesz még, de azzal be is fejeződik a Pókemberes indexképek felsorolása. Az meg még a jövő zenéje, hogy más karakter indexképei is be legyenek-e mutatva.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zoli - 2013. Augusztus 14., 13:31:01
Üdv, tényleg kiváló munkák.1. Nem -e  lehetne ezeket  nagyobb számban is forgalmazni .Nem csak a képregény rendezvényeken vagy postai úton . Csak sajnos sokat kellene befektetni a dologba , fénymásoló, néhány saját posta autó  ,soförrel  akik az országot járva árulnák ezeket a kiadványokat . Jó kis üzlet lehetne . De nálunk mindent agyon bonyólittanak ,mindenhez engedélyek ,meg sok-sok papír munka kell. Amerikai  ismerősök  mondták hogy náluk a vállalkozások beinditásához  nem kell ennyi fölös munka ahhoz ha saját ötletébe akar kezdeni  ;). És Amerika messze van NEM KELL hogy mindenről tudomást szerezzenek .  :brow:2. Egy saját Könyvtár  mert jó cuccaid vannak { csak attól tartok,úgy járnál  mint az igazi Könyvtárak elfelejtenék [ Teljesen véletlenül  visszavinni   ;) ] a kiadványokat }  akkor inkább egy olvasói kör  állandó felügyelet mellet nehogy szintén { véletlenül } eltűnjön egy-egy példány
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2013. Augusztus 14., 17:45:27
Hát azért ez még odakint sem számítana saját ötletnek, hiszen eleve olyan karakterek szerepelnek benne, amelyek egytől-egyik jogvédettek. És akkor a rajzolókról még nem is beszéltem. Szóval ha egy ilyet ki akarnék adni, akár Amerikában, biztos, hogy hosszú jogi procedúra elé nézhetnék. Ez még annyira nem sért jogot, hogy a neten mindenki által hozzáférhetően terjesztem a képeket, de amint nyomtatásban adnám ki, és még esetleg pénzt is kérnék érte, már jóval más lenne a helyzet.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zoli - 2013. Augusztus 14., 19:08:57
Üdv, kösz .Hát erre mondtam hogy, nem kell mindenről tudniuk az Amerikai íróknak,rajzolóknak  ;).Mert  akkor  mindenkit aki Fan-art . Fan- fiction -okat  készít  beperelhetnének  .Mert felmerték használni  saját történetükben  a karaktereiket .{ Nem hogy örülnének annak hogy valaki ennyire kedveli  a karaktereket  hogy saját történetet  talál ki róluk ,ezért mondtam máskor  hogy időként az alkotóknak is olvasni  kellene ilyen sztorikat .ÉS ha tetszik amit látnak akkor  válnának az egykori rajongói alkotókból munkatársak } Csak ahogy mondtátok hogy ez csak egy utopisztikus  világban működne { Sajnos} Pedig tényleg vannak remek  maszek munkák is ,olyan színvonalon hogy még nekik is  bejöhet .Egy kicsit más ötlet ,talán ezt szabad egyéni megrendelőkén annak akinek  teszik  és aki szeretné  nem csak neten  ,hanem saját kezében tartva könyvként olvasni ezeket pl A Vasemberes művet  postai úton  eljuttatni  a megrendelönek  , egy -egy  alkotást ezekből . A  megrendelő küld  egy jelképes összeget pl 500 ft ami még nem is olyan sok ,cserébe kapja  a megrendelt művet { ámbár lehet hogy ez   a valóságban is igy megy }  Hisz elvégre amúgy is küldenek az emberek csomagokat  postán ismerősöknek rokonoknak  Kösz  :worship:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Usagi Yojimbo - 2013. Augusztus 14., 19:45:08
Az a nagy különbség, hogy tudtommal a fan-fiction-öket  nem szokták ilyen módon terjeszteni, mert törvénytelen lenne. Annak pedig, hogy fű alatt kéne terjeszteni az efféle kiadványokat jelképes összegért csak annyit mondok: ezzel a lendülettel otthon önerőből is kinyomtathatod magadnak a netes képregényeket (vagy átugrasz a közeli CopyGeneral-ba ;) ).
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Blue S - 2013. Augusztus 15., 13:39:16
Nagyon tetszett a magazin 17. száma, a Vasemberes borítókból a Holdlovag fogott meg a legjobban.
Az indexképek rovat ismét rengeteg érdekeséggel szolgált és bár a következő részben véget ér a Pókemberes számok bemutatása, remélem, hogy a nagy sikerre való tekintettel más képregények indexképei is kapnak majd pár oldalt.
A Zatannáról készült képeket most is külön díjjazom, de jobban szeretem, mikor nagyobb mellbőséggel ábrázolják. Sebaj, ott volt Emma...  ;D

Köszönet a munkáért!  :worship:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Pepea - 2013. Augusztus 15., 14:55:25
A Zatannáról készült képeket most is külön díjjazom, de jobban szeretem, mikor nagyobb mellbőséggel ábrázolják. Sebaj, ott volt Emma...  ;D
Egyetértek veled!  ;D
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zoli - 2013. Augusztus 17., 19:30:07
Üdv lehetne a gallériában  egy Dalekos munkákból  összeállitott  ismertető fűzet a Pókfej 2.0 és a Vasembereshez hasonló. És......khm.....ehhez lehetne kölcsönözni  ;),Librarian Bot műveit { Hiszen  bárki letöltheti, kinyomtathatja, saját magának, a neki  tetsző témákat.} És azt hogy  később  azt mire is használja fel ,az már más kérdés :brow: :whistle: Kösz  :worship:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2013. Augusztus 17., 19:36:30
Nem lesz, ezt előre elmondhatom.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zoli - 2013. Augusztus 17., 20:06:20
Üdv,kösz. sebaj.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: matrixhv - 2013. Szeptember 30., 11:36:39
Köszönet a Marvel Enciklopédiákért - az újért és a régiekért is. Mindíg is szerettem a karakter leírásokat. Hasznosak, érdekesek. :worship:

Sepi: a Sepi's Gallery kiadványokat is köszönöm. Szép munka, és az indexképes összeálítások nekem is nagyon tetszenek. Meg a képek is, amiket összeválogattál.  :worship:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Rebellis - 2013. Október 01., 11:19:13
Köszi a Galaxis Őrzői összefoglalót! Nagyon szeretem ezt a csapatot és jócskán voltak új infók!  :worship:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Ben Reilly - 2013. Október 01., 12:02:15
Éreztem, hogy jó választás előrevenni őket.  :)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Asys - 2013. Október 01., 18:20:43
Én is köszönöm a GotG dokumentációt!  :worship:

Nagyon kíváncsi vagyok a filmre!  :brow:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Blue S - 2013. Október 03., 10:47:41
Nagy köszönet a Galaxis Őrzői dokumentációért!  :worship:
Sok dolgot már tudtam az egyes tagokról, de új információkkal is gazdagabb lettem.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Ben Reilly - 2013. Október 03., 11:11:36
Eddig ez talán a legnépszerűbb munkánk. :) Nagyon örülök neki, hogy ennyi hozzászólás érkezik rá. Amúgy ha van ötlet, mi következzen a Marvel bűnbandái után, örömmel fogadom a javaslatokat.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zoli - 2013. Október 03., 22:08:37
Üdv, na csak azért írok ide mert  most talán talált . Mert ugye , bizonyos szempontból  a Adattár is tekinthető fan-artnak .És tetszenek az ottani karakter ismertetők . Nem is tudtam hogy Pókembernek   ilyen sok változata van a különböző Marvel univerzumokban { Hű még gonosz is akad köztük } Gondolom nem kis munkája van vele házigazdájának , szerkesztőjének   ;) :brow: ,{mert ugye az a bizonyos személy aki után most én írok } KÖSZÖNET neki érte . Mert gondolom nem kis munka és idő az amíg elkészül vele. Nagyon tetszett pl az Eredeti   és  a 2099-ES , valamint  a Vörös  Hulk ismertetése .Remélem hogy  még ö is tervezi a karakterek  ismertetések folytatását. Pl  azzal a  616-os on kívüli  Föld  Szivacsemberének  leírását akiről azt írtam  hogy igazán Gigászi volt  mint egy város és Thor ellen harcolt . Hiszen  Pókember  vagy Pymnek is  több alteregójáról is írt . :worship: { vagy lásd az előbbi három féle Hulk } Érdekelne pl , ha jól tudom az N- ik  embernek hívott  karakter  le írása  aki magába akarta szívni azt a  hatalmas épületet . Kösz . ;) :worship: U .I . Találtam szivacsemberöl  vicces képeket is pl ahol Deadpool  ellen harcolva toalett papír volt . Vagy látom  hogy  , még  Az Ultimatebeli  Lény , vagy Mc -2 beli Lény is tervben van. No ez engem is érdekelne . KÉRDÉSEIM. 1.PL az Ultimatebeli hogyan vált energia lényé .AZ  Mc -2 belinek 2, Miért vannak részben fém végtagjai . Kösz.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Ben Reilly - 2013. Október 04., 12:35:05
Az Adattár szerkesztője nem én vagyok, én csak a leírásokat készítettem oda.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zoli - 2013. Október 04., 14:47:10
Üdv, kösz. De azért azok elkészítése  sem  kis munka. A történetek elolvasása , az adatlapok átolvasása ,fordítása  stb. Egyéb utána járások. És gondolom még majd lesznek is továbbiak . Pl azok  Lény változatok amikről , én is kérdeztem .Mert látom már elő van készítve ,a kis kép már ott is van róluk . Kedvenceim még onnan  Szivacsember, Homokember  , stb. Még közös nevező is van bennük . 1, Átalakulás , { Szivacsember bármely anyaggá , Homokember pedig a nevének meg felelő anyaggá  } 2,Méret növekedés, 3. Elpusztíthatatlanságuk ,{ Mind a kettőt verték már szét törték össze  mégis megvannak még  } Vagy  Szivacsember néhány  vicces esete . PL ahol  szípúzní  próbált , és olyan habos izévé vált . Aztán meg szerencsétlent vízsugárral szétmosták , még fel is törölték  papír törlőkkel .  :lol:. Meg úgy látom  kicsit fejlődött is a képessége .Mert már nem csak egy hanem TÖBB anyag tulajdonságát ötvözheti , keverheti magába . {de lehet hogy eddig is tudott egynél több anyagot felhasználni , csak én nem vettem észre }Akkor épen most találtam egy Marvel karaktert  a neve magyarul kb  Szuper alkalmazkodó , valami robot ,kiborg féleség . Róla is szeretnék több információt. Igy gondolom  lesz még ott munka bőven . Csak azokon kivül is lehet-van  sokkal fontosabb munkád. Válaszolni az ilyen kicsit lökött fazonoknak mint én  ;).A még hiányzó munkák el  készítése sem kis idő. Ezért várom a folytatást . Előre is kösz  és sok sikert hozzá.  :worship: Ö ....hm...egy kis javaslat  . Nem tudom ki állítja össze a az Adattár  galéria részét ,mert ugye a leírás részt megcsináltad . Deadpoolról .De ha jól emlékszem a  bemutatós kis képek hiányoznak. Nos oda abba a  részbe belelehetne rakni pl azt ahol tele lőve nyíllal  a teste , csak az alma nincs eltalálva, vagy azt ahol magát bámulja egy kis kézitükörben . A Folt karakternél pedig remélem majd csak meg lesz a leírás része is{ Őt is nagyon bírom , szerintem a fura képességeivel ,tagja lehetne GLA\GLX csapat része }    ; } [ Őket is kedvelem ] ott úgyis olyan fura képességű  tagok vannak. pl1.  Ajtónálló [ akinek szintén megcsináltad a leírási részét.] 2. Dagadt Berta, 3. Mr Halhatatlan . 4. Síkember .Foltnál pedig   jó a Galéria része . Ott is van olyan kép amit én is megtaláltam .Azaz amikor hasba  Póki hasba vágja , és még is saját arcát találja el .
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Ben Reilly - 2013. Október 05., 14:23:17
Az Adattárhoz jó 8 éve semmi közöm. A face-en van kontakt oldaluk, ha van ötleted, vagy javaslatod ajánlom keresd őket ott. Az én jelenlegi szerepem kb annyi, hogy amit ide a Hálózsákra kiteszünk cikkeim és könyveim, azt szépen ctrl+c ctrl+v billentyűkkel oda is kiteszik. Nem igazán örülök de ilyen az internet.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zoli - 2013. Október 06., 00:03:40
Üdv, tetszik a Deadpool  ismertetésed a Genzo Fanartban .Meg az Adattárban a leírása . NA inen a KÉRDÉS . Deadpool  megfordult a GLA \GLX  történetekben is . Példul amikor randizik Bertával ,és arra kéri hogy vegye le a maszkját  { szegény Berta pedig meg ijed } A KÉRDÉS.  Deadpool  csapat tag-e , vagy csak időkénti vendég  :nemtudom:. Nos INNEN az az ötletem hogy Folt is  be illene a bandába  ;). Hisz ott is vannak közös nevezők , PL DP is szinte elpuszithatatlan , és Mr Halhatatlan is . Folt képessége kicsit hajaz Ajtónállóéra . Mind a kettőn átütve , vagy valamit átdobva a tér egész  más pontján jelenik meg az adott tárgy . Vagy  Folt tud a térnek  egyszere  több  egymástól  távol eső  pontjából támadni .Pl a fejével a plafonból rá órdít valakire ,  aki csak annyit észlel ,hogy a plafonból egy orditó fej lóg le .[ Én már ettől frászt kapnék és el inalnék ]  Vagy egy másik ellenfelet egész más helyröl  érzékeny ponton rúg  ;D, ,aki utána össze csavarodva fekszik a földön . Egy harmadiknak szintén távolabb nyom egy sallert . Egy negyediket le fejel . Na akkor most  A   KÉRDÉS  Mekkora az a legnagyobb távolság  amikor   egymástól   messze  eső pontokból  támadhat az ellen feleire . Külön-külön a térből felbukkanó végtagjaival  :headscratch:.Kösz U.Í . NA  megvan a módszer ,ha kérdezni szeretnék akkor mint itt is nagy betűkkel  írom  le a kérdés szót. { Nem orditás ként , hanem inkább hang súlyként. } Mer ha jól tudom ilyen kor a nagy betűkkel irt  szöveg azt jelenti , mint a beszélgetésben a kiabálás. Kösz
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Ben Reilly - 2013. Október 06., 09:04:36
A   KÉRDÉS  Mekkora az a legnagyobb távolság  amikor   egymástól   messze  eső pontokból  támadhat az ellen feleire . Külön-külön a térből felbukkanó végtagjaival 

Látótávolságon belül kell maradnia.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zoli - 2013. Október 06., 14:36:41
Üdv, kösz. Ha már  ez  Fan Art topik , akkor biztos ismeritek a DevianArt-ot . Én is sokszor nézegetem .Az a jó benne hogy , a hivatásos művészektől , az amatőrökig  sok ember munkája fent van. Pl oda beküldhetik azokat képregényes { vagy más}  rajzaikat ,amiket valószínűleg  a kiadók kidobnának. Gondolom részben ezért is  alapították meg. Igy legalább van egy kis sikerük . Pl új Star Trek  fajokat  kitalálni .  Saját karakterek rajzolása , leírása , stb.Kösz  :worship:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zoli - 2013. Október 08., 15:49:19
ÜDV.Lehet hogy tényleg  kapcsolatba kellene  lépni  a Facebook oldalon azokkal  akik foglalkoznak az Adattárral , mert igy ilyen formában még elégé hiányosnak tűnik . Csak regisztrálni kéne,mert még nem vagyok tag. De azért kösz azokat a leírásokat amiket eddig elkészítettél  :bravo:. Nagyon jók. Nem tudom hogy ki az aki folytatni tudná azt  a munkát  amivel eddig te foglalkoztál ott. Vagyis a leírásokkal.De akiről még nincs de szeretnék , azok a következők . 1. Folt, 2. AZ Ultimatebeli Lény alteregó . 3. Az Mc-2  univerzumbeli változata .4. Big Berta. 5. Mr Halhatatlan. 6. Síkember. Na kb ők azok . Kösz.  :worship:U.I. Akiknek a leírása tetszett az pl Ben Relly. Kaine, Hulk és azok akiknek van valami közük hozzá. Pl Sámson Doki, Förtelem, stb. Deadpool. Homokember. Szivacsember.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Ben Reilly - 2013. Október 09., 10:03:25
Az MC II univerzumról akarok egy külön Enciklopédiát, Póklánnyal, Feketefenével, az ottani Bosszú Angyalaival, stb. Ami Big Bertát is társait illeti, ők is lehetnének egy külön enciklopédia témája, Forbuh Mannel, Squirrel Girllel és a többi "érdekes" karakterrel.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: zoli - 2013. Október 09., 10:44:13
Üdv Köszönöm. ép ilyesmikre gondoltam  :worship:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: gabo - 2013. December 08., 14:42:13
Marvel enciklopédia - A Galaxis őrzői: Nem tudom mással kezdeni mint, hogy a kiadvány fantasztikus! Az új csapat az egyik nagy kedvencem, már egyes tagjait az Annihiláció során megszerettem! A legkedvencebb karakterem természetesen Drax, a karakter hatalmas, főleg az új megjelenése óta!
A klasszikus csapat kalandjairól van egy 120 oldalas kötetem, amit egy 1999-es olasz osztálykirándulás alkalmával sikerült beszereznem, akkor még nem nagyon tudtam kicsodák, micsodák a karakterek benne, a történetet is csak a képek alapján tudtam leszűrni, de a középpontban Vance Astro volt!
Köszi a munkátokat!  :worship:
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Amanojaku - 2014. Március 03., 22:17:00
Kedves Ben Reilly!
Először is köszi az adattáros, enciklopédiás munkádat. Nem merek belegondolni, mennyi munka lehet benne, Gratulálok! A Galaxis őrzői kifejezetten jó ötlet volt, tetszett, hiszen nemsokára jön a film, és jó volt megtudni az alap szituációt. Most pedig, hogy miért is nyalizok én itt :P
Azt hallottam, te vagy az ilyenekben jártas: nem tudsz-e olyan oldalt (a hu.marveldatabes.com-on kívül, mert az nem nyerte el a tetszésem e téren) amin van ismertető a legnagyobb marve-karakterekről, a kozmikus entitásokról, istenekről (mint akik a végtelen kesztyűben vannak: Öröklét, gyűlölet és szeretet páros, a legfelsőbb bíró (a sárga fickó négy arccal, abból három letakarva, túlontúli, káosz ura, szemlélő)) meg a nagy istenek, Odin, meg az azték, maja, egyiptomi, vudu, stb.  A hu.marveldatával az a bajom, hogy a nagy részének nincsen laja, vagy ha van is, az teljesen csupasz, üres. TEhát a kérdés az lenne, hogy ha már van egy ilyen enciklopédia (hasonlóan a 101 földönkívüli faj a marvel-univerzumban-hoz) azt hol találom meg, illetve ha nincs, akkor tervez-e valaki csinálni ilyet?
(http://longboxgraveyard.files.wordpress.com/2012/05/screen-shot-2012-05-22-at-8-48-51-pm.png)
köszi a segítséget, és választ! :D
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Ben Reilly - 2014. Március 23., 16:57:14
Igazándiból ha alaposan átnézed a leírásaimat itt, akkor láthatod, hogy a dolog részben már megvalósult. Készült leírás az asgardi istenekről, és a Démonokról, valamint ott az Égiek leírása ami kitér sok komolyabb kategóriájú entitásra. Akik kimaradtak ezen leírásokból azokat még idén szeretném egy Enciklopédiába összefoglalni. Csak előbb még megjelenésre vár az Amerika Kapitány cuccom és tervezek egy X-Ment is.
http://halozsak.hu/hzs-tudastar/marvel-enciklopedia/29-menuek/hzs-tudastar/3501-asgard-es-istenei
http://halozsak.hu/hzs-tudastar/marvel-enciklopedia/29-menuek/hzs-tudastar/2888-galactus
http://halozsak.hu/hzs-tudastar/marvel-enciklopedia/29-menuek/hzs-tudastar/2934-galactus-hirnokei
http://halozsak.hu/29-menuek/hzs-tudastar/4523-az-egiek
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Amanojaku - 2014. Március 23., 18:17:27
köszönöm a választ. azt szabad tudni, mit takar az "Amerika Kapitányos cucc" és az X-men terved?
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Ben Reilly - 2014. Március 23., 23:01:25
Az AmKap enciklopédia foglalkozik majd a Kapitány teljes háttértörténetével, szövetségeseivel, a legnagyobb ellenségeivel, a S.H.I.E.L.D. és az A.I.M. keletkezésével, ilyesmi. A X-Men pedig minden ami mutáns.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Genzo - 2014. Június 22., 14:46:49
Jópofa ez a Hikari és Silver, a 3. részben a Bobos sztori volt a legjobb. :)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Ezustsilver - 2014. Június 23., 17:21:00
Jópofa ez a Hikari és Silver, a 3. részben a Bobos sztori volt a legjobb. :)

Köszi, igyekszünk   :D Ha Hikarival éled a napjaidat, unatkozni nem fogsz ;D
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: shroomrider - 2016. Február 01., 19:11:56
Üdv!

http://gombalovas-eredeti.blogspot.hu/2016/02/kozepfolde-tunderfattyai.html
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Gorgonita - 2016. Március 11., 15:13:15
Ebben a cikkben Moebius ad tanácsot feltörekvő művészeknek:

http://www.openculture.com/2015/03/moebius-gives-18-wisdom-filled-tips-to-aspiring-artists-1996.html (http://www.openculture.com/2015/03/moebius-gives-18-wisdom-filled-tips-to-aspiring-artists-1996.html)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: shroomrider - 2016. Április 12., 16:32:19
Üdv!

http://gombalovas-eredeti.blogspot.hu/2016/04/a-rikolto.html
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: shroomrider - 2016. Április 24., 13:37:59
Üdv!

http://gombalovas-eredeti.blogspot.hu/2016/04/egy-kis-utravalo.html
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: shroomrider - 2016. Május 05., 07:40:00
Üdv!

http://gombalovas-eredeti.blogspot.hu/2016/05/ereklye.html
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: shroomrider - 2016. Május 23., 08:59:53
Üdv!

http://gombalovas-eredeti.blogspot.hu/2016/05/gorg.html
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: shroomrider - 2016. Június 08., 09:23:22
Üdv!

http://gombalovas-eredeti.blogspot.hu/2016/06/vagyok-aki-vagyok.html
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: shroomrider - 2016. Július 11., 12:25:44
Üdv!

http://gombalovas-eredeti.blogspot.hu/2016/07/a-walesi-bardok.html
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: KiD - 2016. Július 11., 20:52:31
Ez mikortól spam?
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: shroomrider - 2016. Július 12., 12:05:45
Admin?
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2016. Július 12., 12:52:19
Itt is vagyok! :) Annyiban igaza van KiD-nek, hogy ez a topik nem erre való, hanem az oldalon fellelhető fan-art munkák véleményezésére. Ha reklámozni szeretnétek azt, amit felraktatok a saját oldalatokra, akkor arra ott van az off-on belül a csevej-csenöl topik. Oda mehetnek az ilyesfajta reklámok, így megkérlek, hogy ezentúl oda írj. Mondjuk az se lenne hátrány, ha nem csak egy "üdv"-vel dobnál be oda egy linket, mert azzal senki figyelmét nem fogja felkelteni. Ha írsz hozzá valami kis szösszenetet, akkor talán többen is ránéznének a műveitekre, és mi sem éreznénk késztetést rá, hogy töröljük a hozzászólást.  ;)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: talgaby - 2016. Július 12., 13:07:44
Nem kell a Csevej-csenöl, igazából van erre egy topic a Megjelenéseken belül.
Gombáék, ide nyugodtan linkelhetitek a megjelenéseiteket: http://forum.halozsak.hu/index.php/topic,67.0.html
(Bár ha írtok valami kétmondatos vezetőt, akkor talán tényleg nagyobb lenne a kattintások aránya.)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: shroomrider - 2016. Július 12., 14:42:08
Így lesz.
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Sepi - 2016. Július 12., 15:33:14
Nem kell a Csevej-csenöl, igazából van erre egy topic a Megjelenéseken belül.
Oh, tényleg. Erről a topikról meg is felejtkeztem.  :)
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: KiD - 2016. Július 12., 17:33:06
Meg igazából tied volt a legfelső komment február óta, bárki, aki belépett, azt látta elsőnek, nem hiszem, hogy ha még rádobod háromszor feltűnőbb lesz a link. Akkor inkább, ahogy a többiek is írták, írj hozzá valamit, ami felkelti a többiek érdeklődését!
Cím: Re:Fan Art - Amatőr munkák
Írta: Gorgonita - 2017. Június 06., 17:04:22
Üdv!

Fekete-fehér vonalrajzokat szeretnék színezni Artweaver (Free verzió) vagy Paint Tool Sai (Trial verzió) programokkal. A rajzok eredetileg ceruzával készülnek, majd kihúzom őket vastagabb filctollal, ezután radírral kitörlöm alóla a grafitot. Windows faxoló és képolvasóval szkennelem, fekete-fehér képként. mínusz 100-as fényerővel. Innentől vagyok gondban. Sajnos semmilyen előképzettséggel nem rendelkezem, így nem tudom hogyan kell a rétegeket (layereket) kezelni. Annyit értek, hogy ezeket a rétegeket egymás felett kell elképzelni, de hogy hogyan kell őket beállítani, rajtuk a területeket kijelölni a lasszóval, és a többi, azt nem tudom. Ha a kitöltő vödröt alkalmazom Artweaverben világos pontokat hagy a vonalak mellett, PTS-ben pedig egyszerűen kitakarja az egész lapot. E tárgyban folytatott internetes kutatásaimtól sem lettem okosabb, és az angolul elmormogott, homályos youtube tutorialoktól sem sokat remélek. Bármilyen tanácsot örömmel-köszönettel fogadnék.