Lego Brickreal tournament..(a cím nagyon ki van találva, gratula)
Váratlan fordulat a Lego terén.
Érdekes elgondolás volt egy számítógépes játékot átültetni Legora, aztán képregényre. Főleg egy pusztán akció-orientált játékot mint az Unreal Turnament (továbbiakban UT)
Képregény. tetszetősek a képek, tetszenek a hozzáadott effektusok. Bár néha kicsit életlen a kép, de ez gondolom betudható a technikának, szóval nem zavaró. (bár néha az az érzésem, hgoy mozgott a fényképezőgép amikor exponáltál, ugyanis nem látom a fókuszvonalat sehol pl 33-oldal) Az viszont kicsit igen, hogy vannak túlzsúfolt képek, és a sok apró dolog között elvesznek a karakterek, sőt néha kitakarja őket egy-egy objektum. pl 20-oldal- egy sárga zászló.. vagy a 27-oldalon szinte mindenki takarásban van... a 21-es oldalon én a rakétára tettem volna a fókuszt, és a többit mostam volna el, meg a figura feje sem látszik. De összességében jól néz ki.
Történet. Háát.... Lényegében adott és egy szóval leírható: mészárlás. A játékot visszaadja, de aki nem ismeri annak nem sokt fognak mondani a kifejezések fejlövés stb...
Beírás. A szöveg nagyon jó lett. Jók a beszólások. Csinált egy hidat és úgy maradt stb... Néhol klasszikus filmes beszólások is feltűnnek pl nyuszi vagy, McFly? Viszont iszonyúan aprók lettek a betűk. De a mondatok jól sikerültek.
Összességében. Bár a történet egyszerű, de a szórakozás nagyszerű volt. Lekötött, és szórakoztatott. Gratulálok hozzá.