Marvel Zombiest Zspider foglalja párezer éve, de már vagy három embertől hallottam, hogy akarja csinálni. (Megjegyzem, máig nem értem, miért ekkora az érdeklődés iránta, de ez csak én vagyok.) UXM-ből van szabad préda, de nem sok. A legeleje Chronopolis és bubo érdekeltsége, a magyar kiadás környéke nitroé, aztán van egy lyuk, de a 2000 utána fel van osztva a cota és Pendragon között, utóbbin időnként fel is bukkan egy-egy rész. Apokalipszis korát nem egészen (vagyis egyáltalán nem) értem, mert egy, vagy nagyon extrém esetben kettő utólag kiadott egyrészes maradt ki belőle, azon kívül a 10. évfordulós mini van csak, az Ages of Apocalypse, ami xfanzine-foglalás, ill. néhány sorozaton volt pár utóhatása, de az már csak közvetett.
Btw, csak így megkaptátok az YBK-tól a Strange-et és a Marvel Knights 4-t?
A kérdésekre meg... uhhh... nézd át ezt a topicot, meg a KNet fórumán a KTN alfórum honosításra vonatkozó részeit. Az alapokat elmondani nem volna könnyű. Legfeljebb talán egy fordítónak, de az új emebrek inkább csatlakozni szoktak (ha csak külsősként is) valamelyik oldalhoz inkább.