Jáwoll, jáwoll, grafika: eredeti képet tudtam szerezni, csak nagyon kis méretűt. Az eredeti borítóról lenyestem a felső részt, lekicsinyítettem a kép méretére, kicsit kiszineztem rajta a STARWARS feliratot háttérszínnel, benyomtam a CSILLAGOK HÁBORÚJA feliratot, mögészineztem fehérrel. Alulra pedig szimplán beírtam fehérrel is, meg feketével, és a feketét hátra raktam, így olyan, mintha árnyék lenne. Viszont kicsi a többi oldalhoz képest, ennél fogva ha a többi oldal mretében nézed, nagyon raszterolódik.
Ok, satírozni, radírozni, klónozgatni, rétegezni tudok. De a színek, maszkok, meg ilyesmi még idegen. Ja kérdezted, ezzel nyomom: Photoshop 8.0 CS HUN.
És rájöttem, hogyan lehet Comic sans-ot dönteni, ez látható a megújult meseoldalon.
A szövegbe tényleg belejavítottam emitt-amott, egy-két látványosabb pozícióhibát korrigáltam (miután felhívtad rá a figyelmemet, nem is volt nehéz kiszúrni), meg adódott egy-két szöveg, ami jobban néz ki így. Leginkább az elválasztásokat próbáltam kiiktatni.
No, letöltöttem, és kíványcsiságból, meg ötletbázisként elolvastam azt a két pdf fájlt amiben kezdőknek segítetek. Volt benne egy kifejezés: ökörhugyozás. No, belenéztem néhány képregénybe, és érdekes, hogy eme kifejezéssel feltűnően nem törődnek sok helyen. Erre mondj nekem léci valami okosat, mert nem tudom most eldönteni, hogy érdekeljen, ha a szövegbubi 5 sorának a szélei össze vannak, meg vissza, vagy tökre kardoskodjak amellett, hogy az a nyavalyás szöveg felvegye a szép oválformát --> első + ötödik sor rövidebb, második + negyedik középhosszú, harmadik sor hosszabb, mint a többi. Vagy ez már a szőrszálhasogatósdi?
Amikor a kedvesemmel mentünk a szalagavatójára keringőt próbálni, a muterja tanította be a táncot, azt mondta: " 10 év múlva tehetséges kezdők lesztek."
Namost, képregénnyel kapcsolatban szerinted hajlok valami hasonlóra?