Szerző Téma: Csevej-csenöl  (Megtekintve 877845 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Re:Csevej-csenöl
« Válasz #1146 Dátum: 2006. December 15., 08:42:13 »
Hamarosan az nem csak béta lesz... de még több hónapnyi intenzív tesztelésnek akarják alávetni. Majd meglátjuk, mi sül ki belőle. A plugineket viszont már jórészt arra írják.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #1145 Dátum: 2006. December 14., 23:27:15 »
Volt szó a FireFox 2.0-ról: feltettem. Eremény: a fele bövítmény le lett tiltva  . Szerencsére apró kényelmi plusz szolgáltatások voltak, jó részük nélkülözhető. (egyébként nekem ha meg van nyitva pár lap, akkor 200Mega körül eszik az ff  , hiába, a sok csicsás pluginnak nehéz ellenállni.) Olyan marha sok extrát nem hozott, bár tény, használat közben megmutatkoznak az apró újítások. Végülis nem bántam meg azt, hogy váltottam.

Egyébként meg bétaként elérhető már a 3.0 is...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1144 Dátum: 2006. December 09., 12:36:47 »
A Batmanes tolongást megértem, igazság szerint én is azért mentem volna el (meg a beszélgetésre a Sombrero kiadójával). Na mindegy... majd megveszem a Hush-t, amikor tudom.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1143 Dátum: 2006. December 09., 12:14:13 »
Most érkeztem vissza, sajnos nem tudtam sokáig ott maradni, mert nekem is sok dolgom van itthon  . Nagyon jó volt és sokan is voltak. Néhány pulthoz oda sem fértem. Főleg a Semic és az új Batman-es pultnál voltak rengetegen. A Panini kivitte az összes eddigi kiadványát, meg is vettem az újakat. Eredeti kiadásból viszont elég kevés volt, összesen csak egy pultról árultak több kiadványt, főleg essential, és egyéb vastagabb kiadásokat. Abból is gondoltam, hogy veszek, de sajna most az ünnepek miatt elég szűk volt a keret. Aztán sikerült beszélgetnem egy keveset Kaine-el is, és végre beszerezni a Vertigo-t   (egy kis információ, hogy tegnap rakott fel egy kis interjút a honlapjára ami csatlakozik a Vertigohoz  ). Ezenkívül még a Fekete Fehér képregényantológiából szereztem be azt ami érdekelt.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 09., 12:14:30 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1142 Dátum: 2006. December 09., 11:27:59 »
Majd mesélj róla, ha hazaérkezve elolvasod ezt a hsz-t.  (Igazság szerint 2 dolog érdekelt volna, de pár dolog miatt ki kellett hagynom...  )

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1141 Dátum: 2006. December 09., 10:09:06 »
Jön ma valaki a Hungarocomix-ra? Én most indulok, remélem lesz olyan jó, mint tavaly.

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #1140 Dátum: 2006. December 08., 15:28:18 »
Idézetet írta: talgaby
Ez tisztára olyan, mint a kórházban lévő Hard fejtörő a Silent Hillből. Az volt még ennyire morbid.
Az jóval morbidabb volt.  
Gratula Punkológus. Persze egy füzetlap nem bizonyít semmit.  

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #1139 Dátum: 2006. December 07., 21:13:13 »
Nem is gondoltam volna, hogy ezt te írtad Punkológus. Gratu! Viszont nekem nem tetszik...megmonodm őszintén, nem szeretem az ilyen elvont verseket, de a verseket se nagyon. Viszont elismerésre méltó, aki ilyet tud alkotni.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1138 Dátum: 2006. December 07., 20:24:51 »
Nem a szamurájokról szól. Pontosabban nem úgy ahogy elsőre érteni lehet. Nem a harcról, de inkább erről nem mondanék többet, mert nagyon összetett. A címe miatt (Hagakure - a Szamurájok kódexe) én is ezt hittem először, hogy valami kaszabolos marhaság. Viszont korábbi olvasmányaimból felötlött, hogy a Szamuráj szó nem feltétlenül egy páncélos gyilkoló-gépet jelent, hanem inkább csatlóst. Ezek pedig lehetek akárkik egy úr szolgálatában: miniszter, tanácsadó, anyámkínja. A könyv szerzője is inkább valami művészféle/tanácsadó (később szerzetes, ura halála után), bár egyszerű fegyverhordozóként kezdte, így nyilvánvalóan tudott "valamennyire" bánni a fegyverrel is. Tény, a könyvet az elsők között tiltották be az amcsik a megszált japánban. Állítólag a japók felhasználták propagandacélokra a háború végefelé, a harci morál magasan tartása miatt. Pedig nem mondhatnám hogy úszító jellegű volna. Sőt, rendkívül toleráns bizonyos dolgokkal szemben, de akit érdekel az úgyis elolvassa, érdemes.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 07., 21:24:54 írta Gabe »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
« Válasz #1137 Dátum: 2006. December 07., 20:23:14 »
Idézet
Én nem hiszem ezt el... ha csak nem teszel még be pár verset, hogy bizonyítsd, hogy tényleg te írtad
Tényle nem akarok többet most felrakni, viszont lefényképeztettem öcsémmel a füzetlapot. Remélem ez elég bizonyíték  Íme
Idézet
szinte fedésben van a mostani hétköznapjaimmal
Hát akkor nemcsak nálam fenékig tejfel a világ  

+++

Ezt a Hagakure könyvet mennyiért dobálják? Mert ha tényleg ennyire jó, akkor lehet utánanézek én is.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1136 Dátum: 2006. December 07., 20:00:17 »
Hmm. Most már világosabb. Én nem erre gondoltam volna. Köszi Punkológus.
Idézet
Közben haladok a Hagakure-éval is... ehhh, azt hiszem ezt a könyvet sem fogom elfelejteni többé, az tuti.
Nekem is van egy a szamurájok életéről szoló könyv a polcon, de eddig még nem olvastam el. Ugyanaz a kiadó és iró adta ki, akik már írtak egyet az egyiptomi fáraókról is, és az nagyon nem tetszett. Emiatt még nem mertem belefogni.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1135 Dátum: 2006. December 07., 19:51:16 »
Idézet
Itt mire gondoltál?
Ha ilyet írok, akkor nem nagyon gondolkodom, hogy mit miért írok össze. De itt leginkább a szeretet és társ utáni vágyam összetörésére gondoltam, hisz a szereteink azok, akik dicsérnek minket. Oyan tükrök, akik szépségünkről nyilatkoznak. Mivel én magam és lelkem összetört, velem eggyütt a vágyaim is teljesen összetörnek.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 07., 19:57:17 írta Punkológus »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1134 Dátum: 2006. December 07., 19:42:59 »
Én nem hiszem ezt el... ha csak nem teszel még be pár verset, hogy bizonyítsd, hogy tényleg te írtad  . (viccen kívül: esküdni mertem volna, hogy valami külföldi szerző által kiadott könyvből való, így meg aztán:  (gy.k.: kicsit túl kemény, és paranoiás, de szinte fedésben van a mostani hétköznapjaimmal. Tetszik.  . "Mikkó jön mán a következő?"  )

Közben haladok a Hagakure-éval is... ehhh, azt hiszem ezt a könyvet sem fogom elfelejteni többé, az tuti. Bár a szerkesztése az azóta eltelt idő miatt nem túl következetes (amolyan bölcsesség gyűjteménynek lehetne felfogni, de bőven túllép ezen) viszont letehetetlen. Igen sok helyen foglalkozik ma is tabunak számító témákkal. Sőt, legnagyobb meglepetésemre toleránsan viszonyul néhányukhoz.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 07., 19:43:30 írta Gabe »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1133 Dátum: 2006. December 07., 19:36:54 »
Ha te írtad, akkor legalább megkérdezhetem:
Idézetet írta: Punkológus
Lelkem tükre a tükröm lelkével együtt tört össze
Itt mire gondoltál?

Rég volt már, hogy verset elemeztem, de ez a metafóra nekem homályos. Már tegnap óta ezen gondolkodom, hogy ezzel pontosan mire akarsz aszociálni. Van sejtésem a vers jellegéből, de azért kiváncsi lennék a mondandódra.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1132 Dátum: 2006. December 07., 19:21:31 »
Hmm, szóval az tetszett jobban ahova több rím került, értem. Úgy általában félévente egyszer szoktam alkotni egy ilyet, mikor már megint túl nagy nyomás nehezedik rám és valhogy ki kell fejeznem az érzéseimet (és nem akarok környezetem és önmagam kárára lenni minden áron).
Örülök, hogy tetszik valakinek, akkor már nem hiába tettem fel, bár be kell vallanom, jó pár óráig vaciláltam, hogy fel kéne ezt nekem ide rakni.
Tegnap meg azért nem szóltam, hogy én írtam, mert az emberek hajlamosak kedvességböl dicsérni az alkotásokat, ezt meg nem akartam.

De ne féljetek nem fogom szörnyszüleményeimmel elárasztani a Zsákot

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
« Válasz #1131 Dátum: 2006. December 07., 18:43:56 »
Nekem tetszett.  
Idézet
Csak zuhan zuhan zuhan szétforgácsolódott testem.
És egyre és egyre csak estem.
Le és le.
Lelkem tükre a tükröm lelkével együtt tört össze, mely
szépségemröl még sohasem nyilatkozott.
Kipukkant a tükör és a lélek.
Milliárd retinaszilánkja még utoljára is csak csúfat láthatott"
Ez a legjobb rész belőle.
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1130 Dátum: 2006. December 07., 08:38:32 »
Ez tisztára olyan, mint a kórházban lévő Hard fejtörő a Silent Hillből. Az volt még ennyire morbid.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1129 Dátum: 2006. December 06., 19:37:32 »
"Én húsdarab csak pörgök és forgok az életnek nevezett darálóban.
A daráló fogait embereknek hívják, néhány fog elkopott már
közölük, de a legtöbb brutálisan éles. Éhes.
Brutálisra éhes, mellyel belém marhat...
Belém a marhába, aki már hús-csont-bőr-szőr-velő
halomként keringek a darálóban, miközben bensőségeimen
rágódnak vasfogak által kivert fogaim.
Néhány vasfog már eltompult és közéjük tudtam ragadni.
Egy kis biztonságot nyújt e tapadás, de a pörgés-forgás
megakadályozhatatlanságának eredményeként
agyamat a vértől mocskolt gyomorsavam marja
tükörsimára.
És a tompa vasfogak is vasfogak, melyek
vágnának és tépnének, ha nem tompultak volna bele
más húscsomók bedarálásába.
Így röhögnek-örülnek,
mikor már nem tudok tovább tapadni és elengedem őket
elmorzsolódott és egyre végesebb végtagjaimmal. Így fémes
fényes vascsillogással a szemükben nézik kéjesen, hogy
más fogak belémharapnak.
Csak zuhan zuhan zuhan szétforgácsolódott testem.
És egyre és egyre csak estem.
Le és le.
Lelkem tükre a tükröm lelkével együtt tört össze, mely
szépségemröl még sohasem nyilatkozott.
Kipukkant a tükör és a lélek.
Milliárd retinaszilánkja még utoljára is csak csúfat láthatott"

+++

Nekem ez tetszik, főleg a vége.
Valakinek még igen vagy csak én vagyok ennyire morbid?

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1128 Dátum: 2006. December 06., 17:18:30 »
ÉN TUDOM AZ IGAZSÁGOT: A TÉLAPÓ VALÓJÁBAN EGY KÉK, SZŐRŐS, SÁRGASZEMŰ, HOSSZÚFARKÚ MUTÁNS!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1127 Dátum: 2006. December 06., 11:52:51 »
Idézetet írta: Troll
Kérdés hogy milyen céllal ügyködik...
Ezzel vissza is tértünk a talgaby és Zerit off páholyához. Lehet, hogy ez neki valamilyen bűnhődés. Előfordulhat, hogy vezekelnie kell egy a saját világában általa elkövetett, ott bűnnek számító viselkedésért, és egyfajta száműzöttként ténykedik.

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1126 Dátum: 2006. December 06., 10:59:57 »
Szóval a Mikulás egy transzdimenzionális démon, akinek az evilági kivetülése egy pirosruhás hosszúszakálú csizmás vénember? (valamit nagyon eltolhatott az a Miklós püspök) Kérdés hogy milyen céllal ügyködik...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1125 Dátum: 2006. December 06., 09:52:15 »
Pláne, hogy ha feltételezzük, hogy a Mikulás nem is ebből a világból származik, akkor lehet, hogy nem is vonatkoznák rá ennek a világnak a törvényei. Mert előfordulhat, hogy ő egy másik dimenzióbeli lény, melynek manifesztálódását csak az általa hátrahagyott tárgyakból tudjuk észrevenni. Amiket lehet, hogy azért kell itt hagynia, mert a dimenziók közti ugráláshoz valamivel átmenetileg ki kell egyenlíteni a teret.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1124 Dátum: 2006. December 06., 09:44:02 »
Az általunk ismert (és úgy-ahogy megéretett) fizika eddig leírt törvényeit, igen. De mivel a mai állás szerint elméletileg lehetséges annyira lelassítani az időt saját szemszögből, hogy az állni látszódjon...
(Egyébként  a cikk nem vette figyelembe a sebesség által jelentett időlassulást, tehát több, mint 31 óra az... az enyhe, nagy tömegek környezetében kialakult térgörbületből fakadó időjelenségekről nem is beszélve.  )

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1123 Dátum: 2006. December 06., 09:35:59 »
Igen, és még más filmekben is voltak magyarázatok, hogy hogyan is teszi a dolgát a Télapó. Egyekben például volt olyan szerkezete ami megállította az idő és így kényelmesen végezhette munkáját  . Ez a cikk csak a fizika törvényeit veszi alapul, de azt tudjuk, hogy ezek nem mindig helytállóak. Hiszen minden relatív.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1122 Dátum: 2006. December 06., 09:28:57 »
Ezt már olvastam. Szerencsére a Télapót nem érdekli, milyen marhaságokat írogatnak össze-vissza, attól még teszi, amit szokott, rendíthetetlenül.  Egyébként a Télapuban anno sikeresen meg is cáfolták ezt a cikket.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 06., 09:31:32 írta talgaby »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1121 Dátum: 2006. December 06., 09:16:18 »
Most az elején figyelmeztetek mindenkit, hogy aki Mikuláshívő az NE olvassa tovább a következő sorokat, mert felkavaró lehet számára!

VITA A TÉLAPÓ ÜGYÉBEN

1. Egyetlen fajta ismert rénszarvas sem tud repülni. De több mint 300.000 fajta élő organizmus létezik, amely még besorolásra vár és bár ezek többsége ízeltlábú vagy baktérium, nem zárhatjuk ki (Teljesen) annak lehetőségét, hogy a Télapó mégis repülő rénszarvasok vontatta szánon közlekedik.

2. A világban 2 milliárd gyerek (18 éven aluli) van. De minthogy a Télapó (szemmel láthatólag) nem törődik a mohamedán, hindu, zsidó vagy buddhista gyerekekkel, így a munka 15%-ra mérséklődik (378 millióra az ENSZ Népességügyi Hivatala szerint). Háztartásonként átlagosan 3.5 gyerekkel számolva ez 91.8 millió otthont jelent. Feltételezzük, hogy mindben van legalább egy jó gyerek.

3. A Télapónak, hála a különböző időzonáknak és a Föld forgásának, 31 órája van feladata elvégzésére, ha feltételezzük, hogy keletről nyugatra halad (ami logikusnak tűnik). Így 822.6 látogatást tesz másodpercenként. Ez azt jelenti, hogy minden jó gyerekkel rendelkező keresztény otthon esetén 1/1000 másodperce van, hogy leparkoljon, lepattanjon a szánról, beugorjon a kéménybe, megtöltse a zoknikat, a maradék cuccot szétszórja a fa alatt, fogyasszon a kitett csemegékből, felmásszon a kéményen át, vissza a szánra és átmenjen a következő házhoz. Feltételezve, hogy az említett 98.1 millió megálló egyenletesen oszlik el a Föld felszínen (ami persze nem így van, de számításainkhoz ez is megteszi), két ház között átlagosan 1.2km távolság adódik, a teljes útra pedig 117 millió km, nem számolva azokat a megállásokat, amikre mindnyájunk rászorul legalább egyszer minden 31 órában, plusz a táplálkozás, stb.

4. Ez azt jelenti, hogy a Télapó szánja mintegy 1000 km/s-os sebességgel mozog, a hang sebességnél mintegy 3000-szer gyorsabban. Az összehasonlítás kedvéért a leggyorsabb ember alkotta szerkezet, az Ulysses űrszonda, mindössze 44.6 km/s-mal vánszorog, egy hagyományos rénszarvas pedig 25 km-t tesz meg óránként (ha nagyon siet).

5. A szán rakománya egy újabb érdekes elem vizsgálódásunkban. Feltéve, hogy egy gyerek sem kap többet, mint egy közönséges lego játékot (1kg), a szán mintegy 321.300 tonnát szállít, nem számítva a Télapót, aki így túlsúlynak minősül. A földön egy hagyományos rénszarvas maximum 150 kg-ot tud elhúzni. Még a feltételezzük is, hogy a repülő rénszarvas (1.pont) 10-szer ennyit húz, a szán nem mozdul 8, de még 9 rénszarvassal sem. 214.200-ra van szükség. Ez megnöveli a súlyt (ha a szánt magát nem is számoljuk) 353.430 tonnára. Csak az összehasonlítás végett, ez négyszer annyi, mint a világ legnagyobb hajójának, a Queen Elizabeth-nek a súlya.

6. Ha 353.000 tonna 1000 km/s sebességgel halad, az nagy légellenállásba ütközik. Ez felmelegíti a rénszarvasokat, kb. úgy, ahogy az űrhajók felmelegednek, amikor visszatérnek a Föld légkörébe. A két vezér-rénszarvas 14.3 milliárdszor egymillió (összesen 14.300.000.000.000) Joule energiát nyel el másodpercenként! Mind kettő! Vagyis szinte azonnal kigyulladnak, felgyújtva maguk mögött az egész fogatot, miközben fülsiketítő robaj hallatszik. Az egész rénszarvassereg 4.26 ezredmásodperc alatt ég el. Eközben a Télapó 17,500-szor akkora centrifugális erőnek van kitéve, mint a Föld gravitációja (ez 17 ezer g). Egy 120 kilós Télapó (ami röhejesen kicsi), mintegy 8.207.123 kilogrammos erővel préselődik majd szánja háttámlájának.

Összegezve: Ha a Télapó valaha is megpróbált karácsony éjszakáján ajándékokat kihordani, mostanra biztos halott szegény.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 06., 09:17:17 írta Sepi »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1120 Dátum: 2006. December 05., 20:51:24 »
Most hallom először a nevét. Én is olvasok éppen valamit: Cunetomo Jamamoto - Hagakure / A szamurájok kódexe.

Finoman szólva is megdöbbentően érvényes napjainkra amit ír, pedig eltelt pár évszázad azóta. Nem kicsit kritizálja korának társadalmát (XVIII. század). Ez a társadalom pedig a miénk is lehetne akár, sőt...  Na persze kicsit túl drasztikus időnként, de rengeteg helyen metszi a mai kor éles társadalomkritikával megáldott műveinek mondandóját (képregényes párhuzamként említhetem akár a Transmetrot is). Persze nem merül ki ennyiben, mert nem csak rámutat a hibákra, hanem megoldást is kínál rájuk. Olyan megoldásokat, amik mindenkor időszerűek lehetnek.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 05., 20:52:51 írta Gabe »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1119 Dátum: 2006. December 05., 20:25:10 »
Más téma. Olvasott már valaki valamit Dr. Drábik Jánostól? Mert most vettem meg a Világdemokratúra című könyvét, ami tetszik is, meg sok helyen egyezik az én véleményemmel is, de néha annyira elvadult dolgokat ír, hogy nem tudom, hihetek-e neki. Tud valaki róla valamit?

Nem elérhető raveon

• Garfield
  • **
« Válasz #1118 Dátum: 2006. December 05., 19:03:14 »
Ezt ugyan a Kretén honlapjára már belinkelték, de aki nem látta volna, annak itt van. Nem semmi lehetett begyakorolni: http://www.glumbert.com/media/okgo

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1117 Dátum: 2006. December 05., 17:01:04 »
Ismét itt van pár darab bölcsesség  :

-Soha többet nem veszek feleségül kézilabdás nőt. Bármit vág hozzám, eltalál.

-A sportot sose késő elkezdeni, úgyhogy én még várok..

-A bánatomat italba akartam folytani, de tud úszni az a bestia.

-Nem aggódom az adósságom miatt. Elég nagy ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni.

-Ha a 3. napon lett teremtve a Nap, Hold és a csillagok, akkor hogyan mérték az első két napot?

-Én már nem hiszek semmiben! A múltkor is bementem egy ajtón, amire az volt írva, hogy NŐK, de csak budi volt.

-Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!

-Egy férfinek három életszakasza van: egy amikor hisz a Mikulásban, kettő amikor nem, három amikor ő a Mikulás.

-A róka és a holló meséje arról szól, hogy a húsevő róka és a rovarevő holló veszekednek egy tejterméken, amit mind a ketten utálnak.

-A kisfiúk ugyanazon okból vesznek Kinder tojást, mint amiért a férfiak vásárolnak női fehérneműket. Nem igazán a termékre van szükségük, inkább a meglepetésre, ami bennük van...

-Már majdnem megvettem a "Pozitív gondolkodás előnyei" című könyvet, de aztán arra gondoltam, ugyan, mire lenne ez jó?

-Miért nem olvasni soha az újságokban: "Jósnő nyerte a lottófőnyereményt!"?

-A rasszizmus mindenütt jelen van... A zongora fekete billentyűi rövidebbek!

-Az idő a legjobb tanár - eltekintve attól, hogy az összes tanítványát megöli.

-A nejem szerint túl kíváncsi vagyok. Legalábbis folyton erről írogat a naplójában.