Szerző Téma: Csevej-csenöl  (Megtekintve 877664 alkalommal)

0 Felhasználó és 17 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Re:Csevej-csenöl
« Válasz #1176 Dátum: 2006. December 21., 17:48:16 »
O/A? Sok jót mondanak róla, de én már maradok inkább a Tűzrókánál. Ezt már megszoktam.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #1175 Dátum: 2006. December 21., 17:46:05 »
Idézetet írta: Gabe
Mindegy, mert tényleg nem olyan fontosak azok a cuccok. Viszont ha már FireFox: linuxra is azt tettem fel (illetve az ubiban alaptartozék), csak az a baj, hogy a pluginek nem éppen kompatibilisek a linuxos verzióval. Ahhoz csak a tárolókból lehet szerezeni kiegészítőket? Ráadásul a 2.0 még nem is jött ki rá  . (Ha nem a Gnome mellett döntöttem volna, akkor a KDE-s Konqueror nekem tökéletesen elég lenne, mert így csupaszon nem az igazi a tűzróka)

Próbléma megoldva: Operát tettem fel, és így alapbeállításon lazán veri bármelyik böngészőt  olyan dolgokat tud, hogy csak lesek, mindezt mindenféle csicsás plusz letöltése nélkül. Lehet hogy a winen is leváltja az FF-et nállam. Ha valakit érdekel, akkor itt vannak az alapok

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1174 Dátum: 2006. December 21., 14:50:22 »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1173 Dátum: 2006. December 21., 14:20:22 »
Valószínűleg csak a film miatt akarják kiadni, nem arra a pártucat emberre építenek, akik itt elolvasták. Ilyen alapon a Powerlesst méginkább ki kellene adni, annak nagyobb volt a sikere.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
« Válasz #1172 Dátum: 2006. December 21., 14:14:56 »
Idézetet írta: Sepi
Az volna jó, hogyha a kiadók is gyakrabban járnának az ilyen fórumokra, mert abból könnyen le lehetne szűrni, hogy mi kell a népnek. Ebből a szempontból Kaine csinálja jól.
Ezzel meg annyi a gond, hogy a fórumok általában a hangos kisebbség színterei, ahonnan a csendes többség távolmarad. Itt inkább fanatikusok mozognak és nem érdeklődők, márpedig az utóbbiak vannak többen.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1171 Dátum: 2006. December 21., 14:10:29 »
Az volna jó, hogyha a kiadók is gyakrabban járnának az ilyen fórumokra, mert abból könnyen le lehetne szűrni, hogy mi kell a népnek. Ebből a szempontból Kaine csinálja jól.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1170 Dátum: 2006. December 21., 14:08:05 »
Még nem lesz törölve, a kiadótól függ, hogy szól-e vagy ilyesmi. Húzzad nyugodtan, bár úgy állj hozzá, hogy az utolsó 2 részre ne nagyon számíts, ahhoz majd a képregényt kell megvenned. (márha akarod)

Nem elérhető Petyaman

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1169 Dátum: 2006. December 21., 14:04:17 »
Micsoda??? a 300 törölve lesz??? Le lehet még húzni? Engem érdekel, csak elfelejtettem leszedni!

Idézet
Na jah, az igen tisztelt politikusaink is mehetnének a levesbe, nehogy elfoggyon a hullautánpótlás

Wehehe, ott a pont
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 21., 14:07:06 írta Petyaman »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1168 Dátum: 2006. December 21., 14:01:27 »
Delete... sajna, de a lehető legnagyobb szolgálatot tette a képregénykiadónak, amit honosító tehet. Még meleg a téma, így valószínűleg sokan meg fogják venni, akiket érdekel a történet vége, a film meg csak überelni fogja a hatást. Szerintem a képes kiadó jó vásárt csinál ezzel a húzással.
Egyébként milyen kondicióban adják ki? Reméllem keményfedeles gyűjteményes kiadás lesz

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #1167 Dátum: 2006. December 21., 13:56:15 »
Hümm, hümm, megtörve a gyászt, egy érdekes hírre lettem figyelmes a k.neten:

a Képes Kiadó jelenteti meg Frank Miller 300 című "színes, szélesvásznú" képregényét

És most akkor mi lesz a HZs-s verzióval?
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 21., 13:56:31 írta Schmatzy »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1166 Dátum: 2006. December 21., 13:38:26 »
Idézet
csak az a gáz hogy akadozik az utánpótlás

Na jah, az igen tisztelt politikusaink is mehetnének a levesbe, nehogy elfoggyon a hullautánpótlás  

(jólvan, morbid volt, üssetek  , de nem tudtam kihagyni a kétértelmű fogalmazásból adódó magas labdát)
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 21., 13:39:20 írta Gabe »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1165 Dátum: 2006. December 21., 10:19:04 »
Tegnap már én is meg akartam írni, csak vmiért elfelejtettem.  Szomorú hír ez, egyike az utolsó nagy rajzfilmes alakoknak.  És érdekes, de pont tegnap ment egy Frédi és Béni filma  CN-en, amiben a gyerekek házasodtak össze... a kadvenc jelenetem máig az belőle, amikor a fogadáson Hanna és Barbera koccintanak, hogy ezt is megélték, hogy a "gyermekeik" gyermekei egybekelnek... a tegnapi hír hatására különösen aranyos jelent volt.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Petyaman

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1164 Dátum: 2006. December 20., 23:35:56 »
Na ne már, jó szar, mostanában egymás után hullanak a nagy emberek, csak az a gáz hogy akadozik az utánpótlás.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #1163 Dátum: 2006. December 20., 22:05:30 »
Béke poraira.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1162 Dátum: 2006. December 20., 21:31:41 »
Ez egy lesújtó hír.  
Nyugodjék békében Mr.Joseph Barbera  

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1161 Dátum: 2006. December 20., 21:27:49 »
Elhunyt Joseph Barbera

Tom és Jerry, Frédi és Béni s más világhírű rajzfilmfigurák megalkotója, a 95 éves Joseph Barbera hétfőn eltávozott az élők sorából – közölte a Warner Brothers Filmstúdió. A Los Angeleshez tartozó stúdióvárosban található otthonában érte a halál a híres animátort. Barbera 1957-ben alapította meg a Hanna–Barbera Stúdiókat partnerével, William Hannával, aki 2001-ben hunyt el, 90 éves korában. A két zseniális rajzfilmes stúdiói Hollywood legismertebb animációs vállalataivá nőtték ki magukat, munkáik százai a popkultúra szerves részei lettek és számos elismerésben részesültek. Első híres rajzfilmjük a Tom és Jerry volt, amely még a filmvásznon aratott hatalmas sikert. A "két kőkorszaki szaki”, Frédi és Béni történetének ötlete 1960-ban fogant meg, és a róluk szóló történet volt az első tévés rajzfilmsorozat az USA-ban, amelyet főműsoridőben sugároztak és amelyben emberi alakok szerepeltek.

Nyugodjék békében

Nem elérhető Schmatzy

• HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #1160 Dátum: 2006. December 19., 11:17:38 »
Hehe, ez király! Nekem főleg az 1. pont tetszett.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1159 Dátum: 2006. December 18., 22:01:40 »
Ez nagyon jó volt, Gabe  .
Most eszembe jutott az a mondás (már nem tudom, hogy hol hallottam), hogy: "Én nem hiszek olyannak, aki egy hétig vérzik és utánna nem hal meg".

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1158 Dátum: 2006. December 18., 21:46:40 »
Szabályzat!

Állandóan halljuk "a szabályokat" a nők részéről.
 Na most itt a másik oldal.
 Ezek a MI szabályaink! Jegyezd meg...
 Mindegyik pont SZÁNDÉKOSAN az 1-es számot kapta, mert egyformán fontosak!

1. Tanuld meg használni a WC-ülőkét. Nagylány vagy. Ha fel van hajtva, hajtsd le.
 Nekünk felhajtva kell, nektek lehajtva. Sosem hallotok minket arról panaszkodni, hogy megint lehajtva hagytátok.

1. Vasárnap = sportok. Ez olyan mint a holdciklus vagy az apály-dagály váltakozása. Törődj bele!

1. A bevásárlás NEM sport. És nem, soha nem fogunk rá akként gondolni.

1. A sírás = zsarolás.

1. Azt kérd, amit akarsz. Tisztázzuk: a finom utalások nem működnek! A nyomatékosított utalások nem működnek! Az egyértelmű utalások sem működnek!
 Csak mondjad!

1. Az IGEN és NEM tökéletesen megfelelő válaszok szinte minden kérdésre.

1. Csak olyan problémával gyertek hozzánk, aminek megoldásában a segítségünket kéritek.
 Erre vagyunk valók. Szimpátiáért ott vannak a barátnőitek.

1. Az a fejfájás, ami 17 hónapja tart, az már betegség.
 Menj orvoshoz!

1. Bármi, amit 6 hónapnál régebben mondtunk nem felhasználható vita közben.
 Igazából minden megjegyzésünk érvényét veszti 7 nap után.

1. Ha nem úgy öltözködtök, mint egy sorozatszereplő, akkor ne várjátok el, hogy úgy viselkedjünk, mint a szappanopera-szereplők.

1. Ha azt gondolod, hogy kövér vagy, valószínűleg úgy is van. Ne kérdezz minket!

1. Ha az, amit mondunk kétféleképp érthető és az egyik megsért, elszomorít vagy feldühít, akkor mi a másikra gondoltunk.

1. Megkérhettek, hogy csináljunk meg valamit, vagy megmondhatjátok, hogy milyen legyen.
 De azt ne, hogyan. Ha már tudod, hogyan lehet a legjobban megcsinálni, tedd meg magad!

1. Amikor csak lehet, a feltétlen szükséges mondanivalódat a reklámok alatt mondjad el!

1. Kolumbusz Kristófnak nem volt szüksége iránymutatásokra.
 Nekünk sincs.

1. MINDEN férfi csak 16 színben lát, mint a Windows alapbeállításnál.
 Például a barack az egy gyümölcs, nem szín. A padlizsán az zöldség. Fogalmunk sincs, mi az a mályva.

1. Ha viszket, megvakarjuk. Így szoktuk.

1. Ha azt kérdezzük mi baj és azt mondjátok "semmi", akkor úgy viselkedünk, mintha semmi baj se lenne. Tudjuk, hogy hazudtatok, de nem éri meg a zűrt.

1. Ha felteszel egy kérdést, amire nem akarsz választ hallani, akkor olyan választ fogsz kapni, amit nem akarsz hallani.

1. Ha valahova el kell mennünk, bármit is viselsz, az nagyszerű. De tényleg.  Ha mégsem, azt úgyis megmondjuk.

1. Ne kérdezd meg, hogy min gondolkodunk, kivéve ha felkészülten tudsz beszélgetni olyan témákról, mint a futball, lőfegyverek vagy versenyautók.

1. Elég ruhád van.

1. Túl sok cipőd van.

1. Formában vagyok. A kerek is egy forma.

Kösz, hogy elolvastad ezt. Igen, tudom, ma a kanapén kell aludnom. De tudod, ezt a férfiak egyáltalán nem bánják, olyan, mint a kempingezés.

Küldd el annyi férfinak, amennyinek csak tudod, nevettesd meg őket!

Küldd el annyi nőnek, amennyinek csak tudod, tanítsd őket!

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #1157 Dátum: 2006. December 18., 20:48:04 »
Egy részét már ismertem, de ez tényleg nagyon fasza IQ teszt!
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1156 Dátum: 2006. December 18., 19:58:06 »
Hát ez tényleg kemény volt, főleg a "vegyen elő...elteheti". Kicsit mintha egy szőke nő adta volna meg a válaszokat.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 18., 19:58:17 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1155 Dátum: 2006. December 18., 16:27:43 »
Ismertem már régebbröl, de baromi jó. Nekem főleg az első 3 kérdés tetszik. Mintha egy részeggel beszélgetne az ember
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 18., 16:27:52 írta Punkológus »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1154 Dátum: 2006. December 18., 16:17:43 »
A nap kérdőíve

1. Ön
a. igen
b. nem

2. Szereti -e hogyha .... ?
a. nem
b. igen
c. nemigen

3. Biztos-e benne, hogy?
a. hogy?
b. hogy mi?
c. Hogyne

4. Ez az utolsó kérdés?
a. igen
b. nem
c. a helyes válasz a 'b'

5. Ha öt tehén fél óra alatt 57621 füvet harap le, akkor 57621 füvet öt tehén hány fél óra alatt harap le?
a. egy
b. nem egy
c. hülye vagyok, nem tudom

6. A macska legfőbb ismérve:
a. van
b. mindig lábbal lefelé áll
c. hét élete van. Mégis megbotlik

8. Melyik a kakukktojás?
a. tyúktojás
b. Kinder tojás
c. Tükörtojás
d. Kakukktojás
e. Datolyás

9. Benjamin lükébb, mint Zakariás. Zakariás éppoly gyagya, mint Teofil. Zénó tök zokni Taksonyhoz képest. Taksony totál hülye. Teofil és Zénó együtt dilisebb, mint Zakariás. Viszont Benjámin egyedül is hót dinka. Ki a legagyalágyultabb a társaságban?

10. Mi a különbség a krokodil?

11. Melyik értelmes üzbég szót lehet kirakni az alábbi betűkből?
ÜÚCIJÖCUXZ

12. Egészítse ki:
A spenót az a bokszkesztyű számára, mint a tintahal a ... számára.

13. Karikázza be az x-et! X

14. Most ikszelje be a karikát! O

15. Mi az a REM fázis?

16. Akar-e belőle?

17. És ha nem, hányat nem?

18. Janinak 10 sütije van. Négyen jönnek vendégségbe. Józsi erősebb, mint Csaba, János gyorsabban fut, mint Géza, viszont Janinak kék szeme van, és csak Peti szemüveges. Hány süti jut Gézának?

19. Honnan korlátos a banán görbületi jellege?

a. felülről
b. alulról
c. görbül a banán?

20. Szereti-e Janó Évát, mint kacsa a nokedlit?
a. jobban
b. csakúgy, mint
c. hátha nem is

21. Vegyen elő zsírkrétát és itatóspapírt!

22. Elteheti.

23. Saját értékelése szerint milyen az ÍKÚJA?
a. jó
b. kiváló
c. hálistennek negatív!

Nem elérhető Pádi

• Garfield
  • **
« Válasz #1153 Dátum: 2006. December 17., 21:40:33 »
Yggdrasil Baráti Kör
Megújultunk!

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1152 Dátum: 2006. December 17., 21:04:35 »
Mint mondottam, Ubuntu van fent. Annak az alap böngészője a FireFox. A tárólokból le lehet szedni ezt-azt, csak éppen nem plugineket... inkább témák, meg ilyesmi. Lehet hogy átteszem KDE-re, ott sokkal több lehetőség van a farigcsáláshoz. (legalábbis Linux kezdő szemmel nézve). Végülis nem nagy kunszt váltani, de még előtte körbenézek, hátha van lehetőség valahogy feltenni más ablakkezelőhöz készült programot. Amikor egy másik programot keresgéltem, akkor fél mondatban mintha célozattak volna ilyesmire.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1151 Dátum: 2006. December 17., 20:32:17 »
Tudtommal a Mozilla direkt inkább Winre gyúrja a Firefoxot, mert egyrészt azt sokkal többen használják, másrészt meg azon az oprendszeren sokkal nagyobb szükség van egy működőképes böngészőre.  Linuxon inkább berheld a saját böngészőjét. Az is ezerszer job, mint az IE (jó, mondjuk ez tényleg nem nagy kunszt...)

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1150 Dátum: 2006. December 17., 19:26:11 »
Mindegy, mert tényleg nem olyan fontosak azok a cuccok. Viszont ha már FireFox: linuxra is azt tettem fel (illetve az ubiban alaptartozék), csak az a baj, hogy a pluginek nem éppen kompatibilisek a linuxos verzióval. Ahhoz csak a tárolókból lehet szerezeni kiegészítőket? Ráadásul a 2.0 még nem is jött ki rá  . (Ha nem a Gnome mellett döntöttem volna, akkor a KDE-s Konqueror nekem tökéletesen elég lenne, mert így csupaszon nem az igazi a tűzróka)
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 17., 19:26:42 írta Gabe »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1149 Dátum: 2006. December 17., 16:42:25 »
Van számotokra egy rövid kis történet a képregényhős Denevéremberről, még 1989-ből. Itt most nem a "kép"-en van a hangsúly, hanem a "regény"-en. Jó szorakozást hozzá.  

Batman - Egy kemény ütés csattan

A történet pdf fájlban van, és ha valakinek nincsen Adobe Reader progija a gépen, akkor innen le tudjátok tölteni.

Nem elérhető Schmatzy

• HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #1148 Dátum: 2006. December 15., 12:30:32 »
Nálam is jelentkezett ez a plugin-letiltós móka, igaz, nálam csak egyet tiltott le, de arra nagy szükségem van. Éppen ezért nálam fent van a 2 is és a 1.5 is, két külön könyvtárban, a beállításokon közösködnek, de nem bántják egymást. Ezt tudom ajánlani neked is, Gabe, tedd fel a 2-t a Firefox 2 könyvtárba, a 1.5-t pedig a Firefox 1.5 könyvtárba.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1147 Dátum: 2006. December 15., 09:08:18 »
Nekem az az apróságnak számító dolog tetszik a FireFox-ban, hogy sokkal jobban kezeli a flasheket és a felugró ablakokat, mint az IE. Valamint, hogy simán le tudom menteni az olyan képeket is, amikkel az IE egyáltalán nem boldogul.