Szerző Téma: Hulk  (Megtekintve 273231 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Hulk
« Válasz #1060 Dátum: 2009. Augusztus 07., 16:49:09 »
Köszönöm Sepi-nek és Samson dokinak a Tomboló Mennydörgés című Hulk képregényt!    
Kövezzetek meg,de nekem tetszett a story...  
(Ki tudja,mikor lázadnak fel a nőstények?!)  
Thundra testi adottságai vetekednek Power Girl-ével!  
A Hulk elleni harc szerintem is kicsit rövid volt,zúzhattak volna már akkor egy normálisat,ha így összehozták a két karaktert...  
Én is jobban szeretem,ha a Hulk keményebb ellenfelek ellen harcol (Szivacsember,Undor,Buldi,stb.);de ez a story most nem erről szólt!  
Ráadásul Thundra 60-as erőosztályba tartozó karakter,Amazon is erősebb nála!

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1059 Dátum: 2009. Augusztus 07., 16:37:02 »
Idézet
3. történet elég sajátságos homorú volt, hogy úgy mondjam, bár én voltam csak ennyire vaksi, hogy először nem vettem észre, hogy ott van, vagy ti raktátok útolag a másik 2-höz?
Te voltál vaksi, végig ott volt...  

Idézet
Azé' van stílusa, meg kell hagyni.
Minden csak nézőpont kérdése...

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1058 Dátum: 2009. Augusztus 07., 14:36:07 »
Mamám...
Azért csodálom, hogy Arkon nem tanította móresre az asszonyt. Vagy vele már rég szakított? Vagy csak elfelejtkeztek róla?

Vagy ez még a vele való kapcsolata előtt volt, és csak be akarták mutatni, hogy van ilyen?

Ja, és örülök, hogy megtanultad, hogy kell írni Thundra nevét :D
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 07., 14:39:58 írta Farek »
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Hulk
« Válasz #1057 Dátum: 2009. Augusztus 07., 14:29:55 »
Pedig de, kanonikus, ezzel mozdították ki Thundra (h-val) dimenzióját abból a megrekedt egyensúly-féleségből, ahová vagy 15 éve ragadt.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1056 Dátum: 2009. Augusztus 07., 14:24:52 »
Idézetet írta: talgaby
Valójában ez az egész a Hulk lányát akarta felvezetni (amúgy jól számolom, ez másfél év alatt a harmadik kölyke? Ez már rosszabb, mint a Summers-vérvonal...), aki a mostani All-New Savage She-Hulkban is szerepelt. Az más kérdés, hogy az a történet is elég gyatra lett...
Nem mondod komolyan, hogy ezt még kanonikusnak is szánták, sőt annak is számít???!!!   Basszus, ez tényleg meleg.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #1055 Dátum: 2009. Augusztus 07., 13:45:13 »
Idézet
Galamb: örülök, ha tetszik! Nekem speciel ez a kedvenc részem az egész Jenkins történetvonalból. szerintem iszonyat megható a vége... crying.gif

Igen nagyon megható volt a vége, és főleg az jött be nagyon, hogy ellentétben a többi hasonló jellegű történettel szemben (élükön a Mátrix-szal, de ide veszem kedvenc Superman sztorimat, "Az ember, akinek mindene megvolt"-ot) ebben a sztoriban az "álomvilág" nem volt nyomasztó, sokkal vonzóbb lehetett Bruce számára, mint a való élet, így a férfi még nagyobb hőssé vált a szememben, hogy mégis az útobbit választotta.

A két mi lett volna történet közül a 2. tetszett a legjobban, kedves volt, nem olyan nyomasztó és szomorú, mint az első. Ráadásul ott Sentry és Reed halála tényleg nagyon gáz volt, az meg már szinte röhejes hogy a csaj kb fél perc alatt kiírtotta Marvel hősök 90%-át!

A 3. történet elég sajátságos homorú volt, hogy úgy mondjam, bár én voltam csak ennyire vaksi, hogy először nem vettem észre, hogy ott van, vagy ti raktátok útolag a másik 2-höz?  

A "one-shot" történetet "gondolkodás nélkül" olvastam végig, így nekem végülis tetszett, (főleg a végén a sci-fi műfajra való utalás, mintha az író kikacsintott volna az olvasókra, hogy nem kell komolyan venni ezt a történetet), bár miután olvasgattam itt a fórumot én is rájöttem, hogy tényleg van benne pár logikai baki.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 07., 13:46:12 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető turkia

• Wookie (Konzervatív Vukik a Birodalomért Front)
  • Predátor
Hulk
« Válasz #1054 Dátum: 2009. Augusztus 07., 13:28:43 »
Bulldi is büszke magára, az igaz. Dícséri magát ész nélkül, na de mennyivel fenyegetőbben teszi ezt...
 Nem kiabál, csak mintegy angol úriember modorában kijelenti: "Ez nem árthat nekem." eközben a legnagyobb nyugalommal dönt le egy hegyoldalt...  Azé' van stílusa, meg kell hagyni.
WHRÁÁÁÁÁÁGGG-RRRRRR!!!  -ősi wookie bölcsesség

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1053 Dátum: 2009. Augusztus 07., 12:21:53 »
Na, legalább nem csak nekem tetszett...  

Idézet
"Ez nem árthat nekem, ez nem állít meg, ez nem ÁLLÍTHAT meg...stb"
Ergo egy cseppet sem jobb a Hulknál: Hulk itt a legerősebb, Hulk itt a legerősebb, stb...

Nem elérhető Nulladikalany

• Sólyomszem
  • *
Hulk
« Válasz #1052 Dátum: 2009. Augusztus 07., 12:07:32 »
Nekem tetszett. Érdekes ez a jövőkép, bár nem túl valószínű.  Nem bírnám ki nő nélkül, csak férfiakkal körülvéve, hiába ellenségek.

Nem elérhető turkia

• Predátor
Hulk
« Válasz #1051 Dátum: 2009. Augusztus 07., 11:50:52 »
dr samson, ez fájt, oda ütsz, ahol a leginkább fáj. Egyébként is: honnan veszed, hogy én kedvelem Bulldózert? Vannak talán apró jelek, amik erre utalnak...?  

Nem, nem, Bulldi nem dobál, Ő pusztán szereti többszöri kijelentéssel nyomatékosítani, hogy: "Ez nem árthat nekem, ez nem állít meg, ez nem ÁLLÍTHAT meg...stb"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Hulk
« Válasz #1050 Dátum: 2009. Augusztus 07., 11:34:49 »
Valójában ez az egész a Hulk lányát akarta felvezetni (amúgy jól számolom, ez másfél év alatt a harmadik kölyke? Ez már rosszabb, mint a Summers-vérvonal...), aki a mostani All-New Savage She-Hulkban is szerepelt. Az más kérdés, hogy az a történet is elég gyatra lett...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1049 Dátum: 2009. Augusztus 07., 11:21:56 »
Hívő ember vagyok, hiszek abban, hogy valami lehet még jó is a végére. Éppen ezért kíváncsi voltam, hogy mi jön ki belőle. De igazából valami nagy katartikus befejezést vártam, és reménykedtem, hogy az megadja azt az értelmet, amit eddig nem találtam. Sajnos nem történ meg. Nem vagyok az a típus, aki könnyen feladja, igen ritkán szoktam könyvet, filmet vagy képregényt félbehagyni, nem az én stílusom.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1048 Dátum: 2009. Augusztus 07., 11:09:30 »
Te magad írtad, hogy sem a rajz (vagy legalább is a csatajelenet nem megfelelőségéből erre lehet következtetni), sem a párbeszédek nem tetszettek. Ami nekem nem tetszik, azt nem olvasom végig, hanem hagyom a fenébe. Vagyis neked sem az utolsó oldalon jutott eszedbe, hogy ez mennyire szar, hanem nyilván minimum már az első pár oldal után.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1047 Dátum: 2009. Augusztus 07., 11:03:42 »
Idézetet írta: dr samson
Erre meg azt tudom mondani, hogy nem kell mindent elolvasni. Én is sok dologba belenézek, nem tetszik a rajz hagyam. De csak azért, hogy elmondhassam, hogy "szar" volt (igen, tényleg sok indoklás volt benne, amikor kijelenteted...), nem olvasok el semmit. Az már más kérdés, hogy van egy kedvenc sorozatam, abban van egy szar rész és azt mondom, hogy szar.
Félreértettél. Nem azért olvastam el, hogy csak azért is elmondhassam, hogy szar. Elolvastam, és ez a benyomásom támadt utána, ami előtte nem volt meg. És ezt nem a rajzra értettem, ennél sokkal rosszabb rajzú, de jobb történeteket elolvastam már.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 07., 11:04:04 írta Farek »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1046 Dátum: 2009. Augusztus 07., 11:01:58 »
Turkia, hadd kérdezzem már meg, a Bulldózer, mit csinál, amikor tombol? Ő is szanat szét dobál mindent, nem?

Nem elérhető turkia

• Predátor
Hulk
« Válasz #1045 Dátum: 2009. Augusztus 07., 11:00:04 »
Tökéletesen egyetértek Farek. Semmiről nem szólt és hogy is mondjam, köbö ezerszer láttam már Hulkot tankokat dobálni, meg "ostoba, puhány embereket" kiabálni. A nő a végén azért egy filozofikusan mélyenszántó gondolatsorában megemlíti, hogy ő csak magányra vágyott. Ez is ismerős valahonnan, ezeket egy kaptafára írják: tankok az elején, harc az ellenféllel, majd a szívszorító végkifejlet, egy zárókép a Hulkról. Snitt.
 Szóval nem teljesen biztos, hogy ezt valaha az életben elolvasom ismét...

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1044 Dátum: 2009. Augusztus 07., 10:57:31 »
Idézet
Számomra (és mivel a vélemény és kritika egy szubjektív dolog, senkinek nem kell egyetértenie) ez egy semmiről sem szóló, alapvetően a vevők pénztárcájának megkönnyítését célzó történet volt.
Ez érdekes, mert a képregények 90-95% csak erről szól. Szóval ennyi erővel ne olvass képregényt.  

Idézet
a történetnek nem volt története (ennél egyszerűbben is hozzájuthatott volna egy jó kis dugáshoz, ráadásul a leírtak alapján még csak az sem volt. Persze tudom, nyilván erős utódot akart, és ehhze kellett Hulk, de ahogy elnéztem, már ő maga sem volt gyönge, szóval mi baj lett volna egy sima terhességgel?);
Ha esetleg figyelmesen olvastál volna, rájöhettél volna, hogy a férfiak az ő korában már terméketlenek és szűznemzéssel szaparodnak. És bármennyire is erős Thundra, azért a Hulk génjeivel megerősítve a lánya sokszor erősebb lesz, mint ő.  

Idézet
számomra egy elvesztegetett pár perc volt.
Erre meg azt tudom mondani, hogy nem kell mindent elolvasni. Én is sok dologba belenézek, nem tetszik a rajz hagyam. De csak azért, hogy elmondhassam, hogy "szar" volt (igen, tényleg sok indoklás volt benne, amikor kijelenteted...), nem olvasok el semmit. Az már más kérdés, hogy van egy kedvenc sorozatam, abban van egy szar rész és azt mondom, hogy szar.  

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1043 Dátum: 2009. Augusztus 07., 10:51:03 »
Gyere csak nyugodtan, szívesen látunk, ha megindoklod. És mivel ez nálam is elmaradt, és hogy jó példával járjak elő, parancsolj:

Számomra (és mivel a vélemény és kritika egy szubjektív dolog, senkinek nem kell egyetértenie) ez egy semmiről sem szóló, alapvetően a vevők pénztárcájának megkönnyítését célzó történet volt. Semmi értelmét nem láttam, amiért ez a történet megszületett. A rajz nekem nem tetszett, - de, mint korábban említettem, ízlések és pofonok -; a történetnek nem volt története (ennél egyszerűbben is hozzájuthatott volna egy jó kis dugáshoz, ráadásul a leírtak alapján még csak az sem volt. Persze tudom, nyilván erős utódot akart, és ehhze kellett Hulk, de ahogy elnéztem, már ő maga sem volt gyönge, szóval mi baj lett volna egy sima terhességgel?); ha legalább a nagy csatajelenetet kicsit látványosabbra és hosszabbra készítették volna, akkor még valamennyire elvitte volna a hátátn, de így, ilyen idióta párbeszédekkel ez számomra egy elvesztegetett pár perc volt.

Ja, és én is kíméletlenül szoktam osztani az Angyaloknak, ha valami baromságot vélek felfedezni, hiába a kedvenc sorozatom, és a "saját gyerekem"...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #1042 Dátum: 2009. Augusztus 07., 10:32:01 »
Nagyszerű volt ez a Hulk képregény. Bár itt Thundra szerepelt a legtöbbször, a Hulk pedig alig. Valahonnan ismerős ez a Thundra nevű nő. Mintha más képregényekben is szerepelt.
Jövő héten visszaáll a szokásos frissítési rendszer? Talán jobb így. Mert a főoldalon lévő szavazáson ezen szavaztak a legtöbben: Jobban tetszenek a vegyes felvágott-hetek.Talán tényleg igaz, hogy úgy jobb. Mert akkor mindennap más-más képregény kerül ki. Így akkor izgalmas is lehet. Nem akartam ezzel rosszat mondani. De ezt ti tudjátok, hogy mi legyen.
Ezer köszönet dr samson és Sepi a Hulk képregényért. További sok sikert kívánok nektek.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1041 Dátum: 2009. Augusztus 07., 10:28:37 »
Idézet
Azért örülök, hogy vége a hétnek...
Ezt még is ki mondta? A hírben csak az van, hogy közeledünk a  végéhez. Még van két teljes nap.

Farek, a te véleményedere, meg senki sem kíváncsi...én sem megyek az Angyalokat szapulni (pedig megtehetném) a másik topikba...
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 07., 10:29:22 írta dr samson »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1040 Dátum: 2009. Augusztus 07., 10:12:10 »
Hogy ez mennyire egy kalap szar...

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
Hulk
« Válasz #1039 Dátum: 2009. Augusztus 07., 10:06:09 »
Van egy elírás az utolsó panelben.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető turkia

• Predátor
Hulk
« Válasz #1038 Dátum: 2009. Augusztus 07., 10:01:58 »
Történelmi pillanat. Most először fordult elő velem, hogy a Hulknak drukkoltam egy csatában. Nem igazán tetszett ez a női vonal... Azért örülök, hogy vége a hétnek...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1037 Dátum: 2009. Augusztus 07., 09:52:52 »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #1036 Dátum: 2009. Augusztus 06., 18:27:52 »
Én is köszönöm Sepi-nek és Samson dokinak a MK Hulk 13.-at!    
Kicsit erős volt ez a rész!  
Isteneket,öngyógyító meg kozmikus lényeket zombifikálni,ühümm...  
Ráadásul Abdol-t egy ,,megszállt'' kozmikus lénnyel állítják meg,méghozzá ilyen ,,überbrutál'' módon...  
Ha jól emlékszek,akkor az Élő Fáraó fogta el,még nagyon régen Alex Summers-t (Plazmát),hogy Élő Monolittá alakulhasson!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1035 Dátum: 2009. Augusztus 06., 18:00:14 »
Idézet
Peter David tényleg jó író meg is értem miért ő az első a listán.
Hát ja... de most már Johns kezdi leszorítani a kedvenceim képzeletbeli első helyéről...

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
Hulk
« Válasz #1034 Dátum: 2009. Augusztus 06., 17:40:49 »
Köszönöm dr Samsonnak és Sepinek a MK Hulk 13. számát.
Jó történet volt(de azért örülök hogy csak egyrészes így látni a hősöket főleg Amerika Kapitányt és az Ezüst Utazót...) Hulk osztotta az erőt majom az észt és Rick pedig gondoskodot a humorról. (nagyrészt)
Peter David tényleg jó író meg is értem miért ő az első a listán.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1033 Dátum: 2009. Augusztus 06., 10:27:31 »
Na, ez végre egy valóban szórakoztató Hulk történet volt. Amerika Kapitány rövidgatyára szakadt jelmezben, tökig befáslizva... mindent megért. de a legkirályabb akkor is Hulk Ezüst Utazó lovaglása volt...

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1032 Dátum: 2009. Augusztus 06., 10:21:46 »
Igen, nagy valószínűséggel Abdul ugyan az a figura.  Jó, hogy valaki észreveszi ezekt az utalásokat.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #1031 Dátum: 2009. Augusztus 06., 10:10:18 »
Nagyon jó volt ez a Marvel Kalandok Hulk 13. szám. A szuperhősök múmiákká változtak. Hát ilyent én még nem láttam. Bár itt említésre került egy bizonyos Ahmed Abdul nevet. Nyilván ugyanarról van szó, aki a KTN-n lévő Monolit bosszújába is szerepelt. Vagy legalábbis az Elő Monolit az aki szerepel másnéven Élő Fáraó. A borító klasszikus jellegű. Mert ez ugyanúgy nézett ki, mint a Bosszú Angyalai v1 #01 számon is látszik. Csak egy kicsit másképpen néz ki. Peter David tényleg nagyszerű Hulk történeteket írt. Akkor még 3 rész van vissza és vége a MK Hulknak. Nem baj. Még van rengeteg Hulk képregény, amik lesznek a további időkben.
Ha jól látom ez a napi frissítés most jól halad. Hmmm...ez aztán tényleg jól megy. Már négy hónapja megy és egy napot se hagytatok ki.
Ezer köszönet dr samson és Sepi a Marvel Kalandok Hulk 13. számért. További sok sikert kívánok nektek a maradék 3 részhez.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.