Gyere csak nyugodtan, szívesen látunk, ha megindoklod. És mivel ez nálam is elmaradt, és hogy jó példával járjak elő, parancsolj:
Számomra (és mivel a vélemény és kritika egy szubjektív dolog, senkinek nem kell egyetértenie) ez egy semmiről sem szóló, alapvetően a vevők pénztárcájának megkönnyítését célzó történet volt. Semmi értelmét nem láttam, amiért ez a történet megszületett. A rajz nekem nem tetszett, - de, mint korábban említettem, ízlések és pofonok -; a történetnek nem volt története (ennél egyszerűbben is hozzájuthatott volna egy jó kis dugáshoz, ráadásul a leírtak alapján még csak az sem volt. Persze tudom, nyilván erős utódot akart, és ehhze kellett Hulk, de ahogy elnéztem, már ő maga sem volt gyönge, szóval mi baj lett volna egy sima terhességgel?); ha legalább a nagy csatajelenetet kicsit látványosabbra és hosszabbra készítették volna, akkor még valamennyire elvitte volna a hátátn, de így, ilyen idióta párbeszédekkel ez számomra egy elvesztegetett pár perc volt.
Ja, és én is kíméletlenül szoktam osztani az Angyaloknak, ha valami baromságot vélek felfedezni, hiába a kedvenc sorozatom, és a "saját gyerekem"...