Szerző Téma: Hulk  (Megtekintve 273654 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Hulk
« Válasz #910 Dátum: 2009. Május 30., 16:08:47 »
Nem, nem kell...  Inkább én köszönöm szépen és örülök, hogy enyire tetszett...  Azért arra az 5 csillagra a rajzra kíváncsi lennék, bár tény ls való, hogy ez Romita Jr. egyik viszonylag jól sikerült munkája.

Visszafelé olvasás: csak nyugodtan, de azért ne hanyagold el a következő két számot sem, mert most jön a két kedvenc sztorim a sorozatból, a Tökéletes Múlt és az Egyszer egy életben...

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
Hulk
« Válasz #909 Dátum: 2009. Május 30., 15:10:37 »
Minden szempontból max csillagot adtam ennek a számnak (igen, a grafikára is, és nem érdekel mások véleménye   ), kell ennél többet írnom?
Visszamenőleg is elolvasom majd A v3 számait, ahogy időm engedi, mert ez eléggé meghozta a kedvem.
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #908 Dátum: 2009. Május 27., 17:11:58 »
Idézet
illetve a "Hulk extra dühös" nekem furán hangzott, meg az is hogy Bruce lemanózta Ross-t).
Hát, ez sem mai fordítás (konkrétan fogalmam sincs, mikor készült), de szerintem ez volt eredetiben is. A Hulk extra dühös, meg elvégre érhető is, ha mára buta Hulk szerepel benne...  

Idézet
(Apropó, a végén szerintetek Bruce nem csak hazudta hogy a tábornok utasítására vetítik Emilék házi videóját? Mert ez a fajta bosszú inkább olyan emberre vall, aki a szerelmét vesztette el, és nem a lányát.)
Passzolok. Emlékeim szerint erre később sincs utalás a sorozatban. Viszont Blonsky felesége még nagyon nagy szerepet fog kapni a későbbiekben és lesz ennek a bunyónak egy második menete is...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #907 Dátum: 2009. Május 27., 15:24:12 »
A comicvine.com-on utána néztem, és igazad van valóban, nem Romita Jr. rajzolta. Plusz a borítókból fel lehet ismerni. Jó ötlet hogy ezeket választottad, amit eddig honosítottál, beleértve a mostanit is. Megtudlak érteni és tisztelem a döntésedet. De te azt mondtad, "attól hogy néhány kimarad, az nem jelenti, hogy később se lesz megcsinálva..."Igazából ez előre nem lehet tudni, de bármi lehetséges.  Bocsánat, de úgy gondoltam leírom még ezt a pár sor véleményt.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 27., 15:30:57 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #906 Dátum: 2009. Május 27., 15:18:43 »
Ez tényleg nagyon jó rész volt, főleg mert nem csak brutális verekedést láthattunk, hanem Jenkins azt is megmutatta, hogy igazán a szavakkal lehet bántani a másikat, végén Förtelem "kinzása is negy hatásura sikerült, egyszerre keltett bennem sajnálatot, és elégedettséget, hogy azt kapta, amit megérdemelt. Szóval Jenkins  egy zseni (Apropó, a végén szerintetek Bruce nem csak hazudta hogy a tábornok utasítására vetítik Emilék házi videóját? Mert ez a fajta bosszú inkább olyan emberre vall, aki a szerelmét vesztette el, és nem a lányát.)
 A rajzok rondák, a honosítás jól sikerült (csak a 9. oldalon van egy elírás (kisestem a gyakorlatból, vagy valmi ilyesmi, illetve a "Hulk extra dühös" nekem furán hangzott, meg az is hogy Bruce lemanózta Ross-t).

"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #905 Dátum: 2009. Május 27., 14:40:37 »
Dehogy haragszom...  És igen, amiket kihagytunk, azokat nem John Romita Jr rajzolta, és bizony itt jegyezném meg, hogy van aki még nála is rondábban tud rajzolni...  Egyébként örülök, ha nektek is tetszett ez a történet, nekem az a 4 szám, ami most megy (24-25., 27-28.) az abszolút kedvenceim Jenkins időszakából. Különösen majd a 28. szám vége. Azon néha még én is majdnem elérzékenyülök...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #904 Dátum: 2009. Május 27., 14:32:36 »
Én is köszönetet mondok dr samsonnak és sepinek! Szerintem is ez egy nagyszerű képregény.[span style=\'color:#000000;background:#000000\']Blowsky(Förtelem) elbúcsúzott a kedves emberektől, akiket tanított. Hiszen Blowsky egy tanár és narrátor is volt egy ideig. Egy levelet is adott egy kedves néninek, akit Ameliának hívta! Kiderült az emlékképekből, hogy hogyan ölte meg Betty Rosst. Az elején Bruce tudatalattijában megjelentek a személyiségek Hulk professzor és Joe Fixit. A vége pedig szintén nagyszerű és egyben szomorú is volt. Kiderült, Blowsky feleségéről hogy még mindig szereti őt.[/span] Nos a végén van még egy-két véleményem. A Hulk vol.3. 25. és az előző részt Paul Jenkins írta és John Romita Jr. rajzolta.Ez nagyon érdekes, mert az itt olvasható Őrszem 8 részes miniben is ők az alkotógárdák.
Van egy-két történet amit ki kell hagynotok, de azt mondtad, hogy még ezek is megjelenhetnek. Kérdés: ez azt jelenti, hogy nem mindegyiket John Romita Jr. rajzolta, hanem valaki más?
Mára ennyi a véleményem. Remélem nem haragszol a kérdésem miatt.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #903 Dátum: 2009. Május 27., 14:09:14 »
Samson Dokinak és Sepinek köszönöm a Hihetetlen Hulk vol.3. 25.-öt!    
Ross tábornok most kivételesen nagyot nőtt a szememben a kisváros időben elvégzett kiürítése miatt!  
Megdöbbentő,hogy ez a két,fizikailag gyakorlatilag elpusztíthatatlan karakter (Hulk,Abomination) mennyire sebezhető lelkileg!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #902 Dátum: 2009. Május 27., 08:05:14 »
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1616&catid=11&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Hihetetlen Hulk v3 25[/a]

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #901 Dátum: 2009. Május 14., 15:16:36 »
Nyilván a képregénytár.netet említetted! Ott tényleg fenn van az első része. De én úgy tudom, hogy a képregénytár.neten már nem volt semmilyen honosítás! Érdekes módon még sok ilyen honosító oldalon sem jelentek meg egyéb képregényeki! Pl. sosi, pendragon, és az időgép! A Bal alsó sarokba vannak a linkek! Nem gondoltatok arra, hogy közétegyétek az időgép a cknight.blog.extra.hu, a Comicsknight és még talán jelenleg létező és elérhető honosítóoldalakat? Az időgépről tudom, hogy másképp kell belinkelni!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #900 Dátum: 2009. Május 14., 14:58:17 »
De, léteznek. Az első rész fent is volt anno honosítva a képregény.neten és elvileg az első 8 számot is még mindig ők foglalják. De mindegy is, mert az első 11 szám színvonala kritikán aluli, nem is véletlen, hogy anno direkt csak a 12. számtól akartam elkezdeni a honosítást. Bár az 1. számot még lehet, hogy egyszer elkérem a KN-ről, hogy akkor már egy helyen legyen a dolog.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #899 Dátum: 2009. Május 14., 14:54:32 »
Ne haragudj dr samson, de van egy valami, amit nem értek! A Hulk vol.3. #1-11. részeit nem láttam a comicvine.com-on. Ezek nem léteznek? Vagy valamit félreértettem?
Azt tudom, hogy nálatok a HZS-n megvan a Hulk vol.3. #12-20. részei honosítva! Előre is elnézést kérek és remélem nincs ebből harag!

Nem elérhető holloo

• Kázmér
  • **
Hulk
« Válasz #898 Dátum: 2009. Május 13., 21:45:08 »
Köszi az új MK Hulkot. Bár sajnos, ez a történet szerintem nagyon gyenge volt. Inkább komolytalannak nevezném, mint viccesnek. Pedig szerintem egy Buldózer-Hulk meccsből is hatalmas poénokat lehetett volna kihozni, mint mondjuk a Többszörös ember- Hulk sztori esetében (az a rész nagyon el lett találva  ).

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #897 Dátum: 2009. Május 13., 19:56:36 »
Idézetet írta: keildavid
És amúgy, az csak gyerekek számára készült ez a Spider-Man nagykönyv.
Hát igen, mivel a Marvel Adventures képregények nem korhatáros felnőtt képregények.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #896 Dátum: 2009. Május 13., 19:01:08 »
Nos sepi! Ami a Spider-Man nagykönyvet illeti, nem hinném hogy nagy siker lesz belőle. Mert ez 2200 Ft-ba kerül és 64 oldalas. És nem hinném, hogy sokan vennének ezt a kiadványt. Bár aki úgy gondolja, az nyugodtan megveheti! Én biztos, hogy azt nem veszem meg! És amúgy, az csak gyerekek számára készült ez a Spider-Man nagykönyv.
És talgaby azt nem gondoltam, hogy néha a ComicSquadosok számára lefordítasz az MA Spider-Manból. Előre is sok sikert kívánok neked! És akkor a néhány esetleg kimaradó MK F4 részeit a ComicSquadon tervezik felrakni? Ez nagyon érdekes lenne!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 13., 20:14:30 írta keildavid »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Hulk
« Válasz #895 Dátum: 2009. Május 13., 18:47:05 »
Igen, a szabad préda azt jelenti, hogy bárki bárhova honosíthatja. Ez még főleg azért került bele, mert egy időben úgy volt, a ComicSquadon jelentősebb Adventures-honosítás lesz, de végül már úgy állunk, hogy a Pókit is én fordítom nekik (csak nem nagyon íródik be).
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #894 Dátum: 2009. Május 13., 18:46:50 »
Idézetet írta: keildavid
A MA Pókembert és a MA  Vasembert úgy tudom, azokat a ComicSquadosok fogják honosítani.
Meg MA Pókembert olvashatsz nyomtatásban is, mert most két rész megjelent az Egmonttól a Spider-Man nagykönyvben.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #893 Dátum: 2009. Május 13., 18:45:02 »
Akkor ez azt jelenti, hogy ezek is megjelenhetnek? Az idén nem, de talán a távoli jövőbe bármi lehetséges?

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #892 Dátum: 2009. Május 13., 18:36:43 »
Idézet
A "Foglalási listán" szerepel a Hulk vol.3. #17-végig! Nem kellett volna zárójelbe írni, hogy válogatva? Hiszen ti azt mondtátok, hogy néhányat kihagytok belőle, mert lehet hogy némelyeknél gyenge a rajz!
Nem kellett volna. Attól, még hogy néhény kimarad, nem jlenti azt, hogy azok később sem lesznek megcsinálva...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #891 Dátum: 2009. Május 13., 18:28:35 »
Elnézést talgaby! De én úgy tudom, hogy ti a MA Hulkot, a MA Bosszú Angyalait és a MA Fantasztikus Négyest valamint a MA Super-Heroes ti tervezitek ezeket honosítani. A MA F4-ből válogatás módján, de a "Foglalási listán" az van írva, hogy "a kihagyott részek szabad prédák." Az utóbbinál azt jelenti, hogy a kimaradt sztorit ha valaki akarja, az honosíthatja és akkor talán azok is felkerülnek?
A MA Pókembert és a MA  Vasembert úgy tudom, azokat a ComicSquadosok fogják honosítani. Legalább is az ő fórumokon láttam, a tervezett képregényekbe! Igazad van talgaby nem kell, hogy mindig legyenek összefüggések a történetbe.
A végén egy dolgot szeretnék mondani! A "Foglalási listán" szerepel a Hulk vol.3. #17-végig! Nem kellett volna zárójelbe írni, hogy válogatva? Hiszen ti azt mondtátok, hogy néhányat kihagytok belőle, mert lehet hogy némelyeknél gyenge a rajz!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #890 Dátum: 2009. Május 13., 18:17:16 »
Ahha, értem köszi!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #889 Dátum: 2009. Május 13., 18:09:48 »
(Néha imádom ezt a Zerit nevű vénembert. )
Galamb: Az MA Spider-Man és MA F4 egy világ, ezen kívül az MA Avengers és az MA Super-Heroes. Meg talán az MA Iron Man és az MA Hulk. De a párok között nincs átjárás, és ez se szentírás, mert pl. ha nem hagynánk ki majd azt a részt, akkor látni lehetne, hogy még címen belül is vannak ellentmondások (az első vakondemberes sztorinak tökéletesen ellentmond a következő felbukkanása az MA F4-en). Jobb úgy gondolni rá, mint teljesen önálló kis sztorik, amik között jobb esetben van némi összefüggés, de néha még az se. Konkrét, több füzeten átívelő története csak a Vasembernek volt, egy kerek 12 számos sztori.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #888 Dátum: 2009. Május 13., 17:58:48 »
o, samson, elnezest ha az erzekeny lelkivilagodba tiportam, oszinten sajnalom, valoszinuleg szandekos volt
gyengéd barbár

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #887 Dátum: 2009. Május 13., 17:53:34 »
Kösz szépen az MK Hulkot, nem váltotta meg a világot, de azért szórakoztató volt. a honosítás kiváló lett!        
 Csak most már teljesen össze vagyok zavarodva, ami ezeket az Mk-címeket illeti. Most ezek egy földön játszódnak (ami ugye nem  a 616-os), vagy ahány cím annyi világ? Mert elég érdekes lenne, ha Hulk egyszerre lenne Bosszúangyal, meg egyszerre kalandozna a világban Rick-kel. Valahogy nekem nagyon kuszák ezek a címek.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #886 Dátum: 2009. Május 13., 17:50:52 »
Gaby: ne beszélj többeszámban.  Ugyanis ha én sem kötök bele folyamatosan valakibe, akivel nincs gondom, akkor az az illető se keresse a konfliktust folyamatosan velem.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #885 Dátum: 2009. Május 13., 17:49:46 »
doki, ha ez megnyugtat, Zerit mindenkivel ilyen. De mi pont emiatt szeretjük és becsüljük őt.
(Na, ha ez nem tett be a sith önbecsülésnek, akkor semmi. )

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #884 Dátum: 2009. Május 13., 17:48:42 »
Ergo minden nap, amikor csak lehetőséged van rá...  Úgyhogy ha valami bajod van, azt leszel szíves nekem privátban kifejteni, oké?

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #883 Dátum: 2009. Május 13., 17:40:56 »
nem minden nap, csak ha alkalmat adsz ra
gyengéd barbár

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #882 Dátum: 2009. Május 13., 17:23:40 »
Idézet
nem biztos, hogy a te honositasaid miatt a kedvenc oldaluk
Zerit basszus, neked sincs jobb dolgod, mint minden egyes nap belémkötni valamiért? Most komolyan úgy csinálsz, mintha nem tudnád, hogy általánosságban írtam volna...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #881 Dátum: 2009. Május 13., 17:10:31 »
Chrono.