Örülök, ha tetszett! És itt nem muszáj spoilerezned, engem nem zavar, ha konkrét dolgokat írsz az adott számról. Buldózer pedig még vissza fog térni...
Múlt héten MK F4, tegnap előtt MK Bosszú Angyalai és ma MK Hulk! Szerintem ilyent havonta egyszer csinálni nagyon jó ötlet!
Ez most teljesen véletlenül lett így összehozva. Igazából csak talgabynak és nekem van valamiféle konkrét rendszerünk a honosítások kirakására, illetve még a TF az, amihez van ilyesmi. A többi az csak úgy jön vagy nem jön...
Ami a Mini Titánokat illeti! Én nem tudom biztosan, hogy miért nem írnak néhányan véleményt!
Ami pedig ezt illeti. Igazából nem is a véleményekkel van nekem bajom. Jelenleg az verte ki nálam a biztosítékot, hogy egy másik oldal kérdőívén tucatnyian válaszolták azt, hogy a Hzs az egyik kedvenc oldaluk. De ezektől az emberektől még egyetlen egyszer sem láttam itt hsz-t. De még ezt is megemésztem, de azt, hogy a több száz letöltőből átlag 15-20 használják az értékelő rendszert, az már sok volt...
Szóval most változtatunk: jelen terveim szerint minden szerdán csak egy honosítást fogok kirakni és mivel egy hónapban átlag 4 szerda van, nekem pedig barátok között is legalább 6 sorozatom/minim megy jelenleg rendszeresen, ki lehet találni, hogy nem lesz minden havonta folytatva. És ez az arány csak romlani fog a nyár vége felé, amikor még egy mini és egy sorozat fog elindulni, rendszeres megjelenéssel. És akkor még az extra dolgokról nem is beszéltem...
Persze ha pozitív változást látok beállni vagy a hsz számban vagy az értékelő rendszer használatában, akkor felhagyok ezzel a módszerrel. Ha nem, akkor jönnek majd a főoldalra ki nem rakott honosítások, amikhez csak tőlem lehet majd elérést kérni vagy a teljes leállítása a honosításimnak. Majd meglátjuk, de ez utóbbira volt már precedens egy sorozat, az F4 esetében...