Szerző Téma: Hulk  (Megtekintve 273635 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Hulk
« Válasz #880 Dátum: 2009. Május 13., 17:00:59 »
Melyik ez az ominúzus képregényoldal? Mert erre a felmérésre kiváncsi lennék.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #879 Dátum: 2009. Május 13., 16:56:01 »
Idézetet írta: dr samson
Jelenleg az verte ki nálam a biztosítékot, hogy egy másik oldal kérdőívén tucatnyian válaszolták azt, hogy a Hzs az egyik kedvenc oldaluk. De ezektől az emberektől még egyetlen egyszer sem láttam itt hsz-t.
nem biztos, hogy a te honositasaid miatt a kedvenc oldaluk
gyengéd barbár

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #878 Dátum: 2009. Május 13., 15:30:51 »
Samson dokinak és Sepinek köszönöm a MK Hulk tizedik részét!    
Rick Jones és a majom továbbra is sziporkázik!  
Jó látni,hogy egy Banner-Marko találkozó szinte mindig bődületes harcba torkollik!Az ,,ellenállhatatlan erő'' és a ,,mozdíthatatlan tárgy'' tipikus példája a kettősük...
Ja és emberek:VÉLEMÉNYEZZETEK,PONTOZZATOK!
Én se szakadok meg benne,már két éve...  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #877 Dátum: 2009. Május 13., 14:52:10 »
Közben kicseréltem az első oldalt belőle, mert doki két hibát is benne hagyott, így aki már letöltötte az legyen szíves és szedje le magának újra.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 13., 14:52:36 írta Sepi »

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #876 Dátum: 2009. Május 13., 13:57:44 »
Nos dr samson igazából azért spoilereztem a hozászolásomat, mert az adott képregény tartalmát elmondtam! És ha ezt nem spoilerezem, akkor ez meglepetés rontást jelentene! Remélem ezt te meg tudod érteni! Ahogy, tegnapelőtt is volt rá példa a MK Bosszú Angyalai hozászolásomba! Ott szinte mindent felsoroltam ami érdekes és vicces volt!
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #875 Dátum: 2009. Május 13., 13:49:02 »
Örülök, ha tetszett! És itt nem muszáj spoilerezned, engem nem zavar, ha konkrét dolgokat írsz az adott számról.  Buldózer pedig még vissza fog térni...  

Idézet
Múlt héten MK F4, tegnap előtt MK Bosszú Angyalai és ma MK Hulk! Szerintem ilyent havonta egyszer csinálni nagyon jó ötlet!
Ez most teljesen véletlenül lett így összehozva. Igazából csak talgabynak és nekem van valamiféle konkrét rendszerünk a honosítások kirakására, illetve még a TF az, amihez van ilyesmi. A többi az csak úgy jön vagy nem jön...  

Idézet
Ami a Mini Titánokat illeti! Én nem tudom biztosan, hogy miért nem írnak néhányan véleményt!
Ami pedig ezt illeti. Igazából nem is a véleményekkel van nekem bajom. Jelenleg az verte ki nálam a biztosítékot, hogy egy másik oldal kérdőívén tucatnyian válaszolták azt, hogy a Hzs az egyik kedvenc oldaluk. De ezektől az emberektől még egyetlen egyszer sem láttam itt hsz-t. De még ezt is megemésztem, de azt, hogy a több száz letöltőből átlag 15-20 használják az értékelő rendszert, az már sok volt...
Szóval most változtatunk: jelen terveim szerint minden szerdán csak egy honosítást fogok kirakni és mivel egy hónapban átlag 4 szerda van, nekem pedig barátok között is legalább 6 sorozatom/minim megy jelenleg rendszeresen, ki lehet találni, hogy nem lesz minden havonta folytatva. És ez az arány csak romlani fog a nyár vége felé, amikor még egy mini és egy sorozat fog elindulni, rendszeres megjelenéssel. És akkor még az extra dolgokról nem is beszéltem...
Persze ha pozitív változást látok beállni vagy a hsz számban vagy az értékelő rendszer használatában, akkor felhagyok ezzel a módszerrel. Ha nem, akkor jönnek majd a főoldalra ki nem rakott honosítások, amikhez csak tőlem lehet majd elérést kérni vagy a teljes leállítása a honosításimnak. Majd meglátjuk, de ez utóbbira volt már precedens egy sorozat, az F4 esetében...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #874 Dátum: 2009. Május 13., 13:05:26 »
Ez a MK Hulk-sztori nagyon jó! Hulk és Buldózer valóban zúzógépek,ahogy ez a főoldal címe. Szerintem jól eltaláltad! [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Bár volt benne egy-két érdekes dolog! Pl. Ricknek sikerült volna legyőznie Buldózert az amulettel! De Hulk később széttörte azt! És a végén egyszerűen a barlangba lett döngölve! Az utolsó oldalon úgy nézet ki, mintha ki akart szabadulni onnan Buldózer! [/span]
Ami a Mini Titánokat illeti! Én nem tudom biztosan, hogy miért nem írnak néhányan véleményt!
Ui.: nagyon érdekesen ment a projekt! Múlt héten MK F4, tegnap előtt MK Bosszú Angyalai és ma MK Hulk! Szerintem ilyent havonta egyszer csinálni nagyon jó ötlet!
Köszönöm dr samson a fordítást és sepi a borítót! Sok sikert kívánok nektek!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #873 Dátum: 2009. Május 13., 11:20:45 »
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1578&catid=11&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Marvel Kalandok Hulk 10.[/a]

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #872 Dátum: 2009. Május 08., 11:39:45 »
Na ja!Megtudlak érteni titeket!És tiszteletben tartom a döntésedet dr samson!Csak azért érdeklődtem,mert a Hulk világát elolvastam,méghozzá februárban amit lent említettem már!Az utolsó rész vége kérdéses téma mindenkinek a számára(beleértve nekem is),aki ezeket elolvasta!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 08., 11:40:43 írta keildavid »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #871 Dátum: 2009. Május 08., 11:37:27 »
Idézet
Eljött volna annak is az ideje, csak Sepi kicsit elkapkodta a választ...
Hát nem tök mindegy, hogy mikor jelentjük be? Ugyse változtat ez semmit a munkatempón.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #870 Dátum: 2009. Május 08., 11:24:23 »
Nincs olyan nagy gond a kérdéseddel, igazából csak még nem akartam ezt az egészet nyilvánosan bejelenteni itt a fórumon. Eljött volna annak is az ideje, csak Sepi kicsit elkapkodta a választ...  

Idézet
Hulk v3.:25., 27-28, 30-32. és a 34. számok és a Marvel Kalandok Hulk 10-16.részig!Legalábbis ezeket az idén tervezed honosítani!
Hát ja, első körben ezeket, meg ezen kívül másokat is. Konkrétan egy jó kis Peter Davides minit, meg egy meglepetés minit a nyárra, ami csak félig-meddig lesz Hulkos, de ezt majd mindenki megérti július elején, hogy mire gondolok ezelatt...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #869 Dátum: 2009. Május 08., 11:18:36 »
Nos dr samson ne haragudj a kérdéseim miatt!És lejjebb már mondtam,hogy tiszteletbe tartom a döntéseiteket!Lesz még arra idő bőven,amikor eljutunk oda!Addig más Hulk sztorit is lehet olvasni!Hulk v3.:25., 27-28, 30-32. és a 34. számok és a Marvel Kalandok Hulk 10-16.részig!Legalábbis ezeket az idén tervezed honosítani!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 08., 11:19:02 írta keildavid »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #868 Dátum: 2009. Május 08., 11:05:51 »
Idézet
A Hulk Világa történet utáni folytatását azt nem tervezitek az idén?
Jaj, de nem akartam, hogy valakik rákérdezzen erre...  Szóval a helyzet az, hogy a WWH már erősen épít a Civil War eseményeire, ami meg köztudottan ki lesz adva, remélhetőleg már jövőre. Ez azt eredményezi, hogy nekem is meg kell várnom, hogy megjelenjen magyarul és csak utána kezdek bele a WWH-ba, ami nem jövőre lesz, ahnem inkább csak 2 év múlva. De ennyire előre meg fölösleges még tervezni, mert ki tudja, mi lesz még akkor.  

Idézet
A Marvel Mozaikban,a Cho Világa című történetben,megismerhettük,egy kölyköt,akit Amadeus Cho-nak hívják!Neki is lesz majd szerepe a WWh-ban?
Lesz. Lesz szerepe. És anno az a történet amúgy a Hulk 100. számában jelent meg, csak itt nálunk kicsit előre lett hozva...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #867 Dátum: 2009. Május 08., 09:58:50 »
Köszönöm a válaszokat sepi!Így most már érthető,hogy mi a helyzet!Szóval akkor az csak jövőre kezdődik el.Nem probléma!Van türelmem bőven!Akár egy-két évet is kitartok!A döntéseteket előre is tiszteletbe tartom!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #866 Dátum: 2009. Május 08., 08:57:02 »
A WWH legkorábban jövőre kezdődhet csak el. Mivel megállapodtunk a Kingpin kiadóval, hogy addig várunk vele, amíg ki nem adják a Polgár Háborút, mivel a WWH-ban szerepel jópár spoiler a PH-ra vonatkozólag. Tehát amíg azok nem jelennek meg, nem fogjuk mi sem elkezdeni.

Idézet
Az a robbanás ami történt,remélem nem úgy történt,ahogy a Mini Marvelben láthattuk,hogy Miek művelte az egészet!
A történettel kapcsolatban nem lövünk le semmit. Ezt ki kell várnotok.  

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #865 Dátum: 2009. Május 08., 08:37:51 »
Ne haragudj dr samson,de van egypár kérdésem!A Hulk Világa történet utáni folytatását azt nem tervezitek az idén?A Hulk v3.106.számtól a WWH történet a következő,ha jól mondom!De ha azt is jól látom,több szuperhős címen is megjelent ez a történet!A Marvel Mozaikban,a Cho Világa című történetben,megismerhettük,egy kölyköt,akit Amadeus Cho-nak hívják!Neki is lesz majd szerepe a WWh-ban?Hmmm...meglátjuk!A Hulk Világáról írok még néhány jó vélemény!Ezt a sztorit meg februárban elolvastam az egészet egyben!É s meg kell hogy ezek tényleg különlegesek!Rengeteg jó dolgot tett az idegen fajókért!Felszabadították a Vörös Király hódításából!Az vidzont érdekes volt,amikor Hulk mondta Mieknek hogy vetítse mindenki gomdolatait a Vörös Királynak,hogy mennyi fájdalmat okozott az egész bolygón!A vége meg nagyon szomorú volt,mert a robbanás során néhányan meghaltak!De néhányan még túlélték a veszélyt!Az a robbanás ami történt,remélem nem úgy történt,ahogy a Mini Marvelben láthattuk,hogy Miek művelte az egészet!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #864 Dátum: 2009. Április 27., 10:50:34 »
Na nézzük: a 21-23. részek nem lesznek honosítva, mert a történt is kritikám aluli és a rajzok is rondák. A 21. számon gondolkodtam, mert az a Csúcsbiztonság része, de végül elvetettem. Jelenleg a 34. számig tudom pontosan, hogy mi lesz honosítva, és ezek a következők:
25., 27-28, 30-32. és a 34. számok. Ezek biztosan lesznek, nagy valószínüséggel még idén. A többi a jövő zenéje.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #863 Dátum: 2009. Április 27., 06:47:00 »
A 21-23-as részek nem lesznek honosítva, ahogy majd a 25 és a 87-es részek között is lesznek kisebb-nagyobb kihagyások, mivel sajnos a sorozatban voltak gyengébb részek, amelyek nem igazán nyerték el a tetszésünket, így azokat inkább tugorjuk, hogy a jobb részeket mutassuk meg nektek.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #862 Dátum: 2009. Április 26., 22:23:27 »
Ne sértődj meg dr samson,de van néhány kérdésem!A Hulk v3-as sorozatból nem tervezed a 21-23.részét honosítani?A 24.szám meg van honosítva!A Hulk v3 a 25-34. és a 36-87. részt végig tervezed az összeset honosítani?Sok sikert kívánok neked a Hulk v3-hoz és a Marvel Kalandok Hulk maradék 7 részéhez is(10-16)!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 26., 22:24:22 írta keildavid »

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #861 Dátum: 2009. Április 19., 10:58:45 »
dr samson most lejjebb látható,hogy átírtam,és most nincs spoilerezve!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #860 Dátum: 2009. Április 19., 10:16:44 »
Nem lövöd le, mert pár oldallal előbb emlegettem is, hogy csak 16 szám van belőle összesen.  De nincs miért elnézést kérned, nem haragszom én semmiért...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #859 Dátum: 2009. Április 19., 09:21:33 »
Elnézést dr samson,de én azt hittem,hogy ezzel lelövőm a poént,és nem lenne meglepetés!!!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #858 Dátum: 2009. Április 19., 09:17:05 »
A következő 2 hónapban még jön a következő két rész, az biztos. A többit majd akkor, ha lesz időm fordítani (remélhetőleg jövő hónapban már erre a sorozatra is sort tudok keríteni), de idén le akarom nyomni az egészet.   És ezt felesleges volt kispoilerozni...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #857 Dátum: 2009. Április 19., 08:24:00 »
Igen, végig meg lesz csinálva a sorozat.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #856 Dátum: 2009. Április 18., 21:38:39 »
Tényleg dr samson:a Marvel kalandok Hulk 16 részes,ha jól látom!Jelenleg mi a 9. résznél tartunk és maradt még 7 rész!Tehát ez azt jelenti,hogy a következő 7 hónapon ezeket is felrakjátok?
« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 20., 14:34:38 írta keildavid »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #855 Dátum: 2009. Április 15., 19:59:14 »
Hát igen, hiába tett meg Romita mindent, mégsem tudta elrontani ezt a remek történetet. Förtelem karakterét eddig én csak a filmből ismertem, így furcsa volt, hogy egy macsó szuperkatona helyett egy szomorú írót ismertem meg, de az tény, hogy ez sokkal mélyebb karakter, én is színte sajnáltam.
 A honosítás remek lett, köszönöm!    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #854 Dátum: 2009. Április 15., 15:55:54 »
A House of M-es Hulk befejezését én is várom már!  
(Persze jó értelemben!)

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #853 Dátum: 2009. Április 15., 09:54:38 »
Hát, miután 3 rész már fent van, a negyediket már csak nem hagyjuk ki.  És már nálam van a komplettül beírt verzió, még átnézem, egyeztetünk honfival, aztán hamarosan kikerül.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #852 Dátum: 2009. Április 15., 09:45:53 »
A House of M-es Hulk-sztori 1-3.részére emlékszem,köszönöm az infót.És nem tudtam hogy várható a befejezése az X-Fanzineon!!!Az biztos nagyon érdekes lesz!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #851 Dátum: 2009. Április 15., 09:25:44 »
Pedig megölte. Emlékeim szerint még valamikor a vol2-es széria vége felé. Majd ha molzo valaha is eljut odáig a Chronopolison, akkor megtudod, hogy pontosan, hogy is volt ez.
És örülök ha tetszett, illetve jelzem, hogy szerintem a héten vagy a jövő héten még lesz vol3-as Hulk frissítés, csak nem itt, hanem az X-fanzineon, a House of M-es részek befejezése.