Szerző Téma: Hulk  (Megtekintve 273752 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Hulk
« Válasz #820 Dátum: 2009. Március 29., 17:23:15 »
jó, legyen neked igazad: az is belemagyarázás...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #819 Dátum: 2009. Március 29., 17:14:32 »
Mostanában én is jól elmaradtam vele. Kb január óta nem olvastam azt a címet, így most ez nekem is új.
Gondolom lehet hogy az eszét most azért hozták vissza, mert jön majd a kisfia.

Idézet
Ez a szerinted nem ebből építkezett dolog most kb olyan, mint a klasszikus vicc a költővel meg a tanárnővel, vagyis bármit bele lehet magyarázni.
De ennyi erővel az is belemagyarázás, hogy valószínűleg meghalt az a személyisége.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #818 Dátum: 2009. Március 29., 16:32:33 »
Ez a szerinted nem ebből építkezett dolog most kb olyan, mint a klasszikus vicc a költővel meg a tanárnővel, vagyis bármit bele lehet magyarázni. És nem, nem tartom hülyeségnek. Én inkább azt nem értem és nehezen dolgozom fel, hogy talgaby miért szidja folyamatosan, amikor tudtommal, már jópár szám óta nem olvassa és le is törölte a gépéről, mert amúgy tudhatná, hogy az utolsó számban megint visszakapta az eszét a Hulk.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #817 Dátum: 2009. Március 29., 16:23:28 »
És te ezt nem tartod hülyeségnek? Mert szerintem ez nagyon rossz magyarázat. Persze érthető, de akkor is teljesen felesleges húzás volt. És szerintem nem ebből építkezett Loeb.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #816 Dátum: 2009. Március 29., 16:18:51 »
Vagy esetleg neked és talgabynak kéne elgondolkodnia kicsit a WWH utolsó eseményein, amikor a Hulk "szelleme" is elpusztult és mondja is Caieranak, hogy most már ő is örökre vele lesz. Szerintem ez egy nagyon szép magyarázata annak, hogy az a Hulk személyiség, aki a PH alatt kifejlődött végleg meghalt és gyakorlatilag a Hulk visszatért az alapokhoz.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #815 Dátum: 2009. Március 29., 16:01:11 »
Idézetet írta: zozi56
A mostani Hulkot pedig... már nem követem egy ideje. Megmagyarázták már, hogy Hulk miért felejtett el beszélni?
Szerinted Loeb olyan aki elmagyaráz bármit is? Egyszerűen csak ez van és kész. Ő gondolom utoljára még a hetvenes évekből olvasott el egy Hulk képregényt, azt hitte hogy még mindig ott tartanak, ezért azt vette alapul. Legalábbis más magyarázatot nem tudok, hogy miért szar ennyire nagyívben a szereplők eddigi múltjára. Vagy lehet hogy csak szólni kellene neki, hogy ez nem az Ultimate Hulk.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
Hulk
« Válasz #814 Dátum: 2009. Március 29., 15:47:40 »
Idézetet írta: dr samson
Hogy az Age of the Sentryről már ne is beszéljünk...
Beszélhetünk róla, de nekem nem tetszett, így csak az első részt olvastam. Tényleg olyan volt, mintha egy az egyben az Aranykorból olvasnék egy füzetet, és épp emiatt nem jött be. Idegen tőlem az a stílus.

A mostani Hulkot pedig... már nem követem egy ideje. Megmagyarázták már, hogy Hulk miért felejtett el beszélni?
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Hulk
« Válasz #813 Dátum: 2009. Március 29., 09:57:31 »
Az Age of the Sentry zseniális sorozat volt. Parkerről eddig is lehetett tudni, hogy képes korhűen visszanyúlni az Aranykorhoz, bizonyos szempontból jobban, mint Alex Ross, aki inkább modernizálja azt a kort, de az AotS a rajzaival együtt mintha egy az egyben csak a hatvanas évekből jött volna. És mellé még Tobin is ott volt, aki mostanában még Jeff Parkernél is jobb füzeteket tud összedobni.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #812 Dátum: 2009. Március 29., 09:10:17 »
Idézet
A mostani Hulkja viszont tényleg kritikán aluli.

Hogy az Age of the Sentryről már ne is beszéljünk...

Nem elérhető Gyidur

• R2-D2
  • *
Hulk
« Válasz #811 Dátum: 2009. Március 28., 22:53:25 »
Pont ma olvastam a C.A 25-öt, de erről a miniről nem hallottam, mindenképpen beszerzem.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
Hulk
« Válasz #810 Dátum: 2009. Március 28., 22:23:43 »
Egyébként Loeb fiának halála nem volt minden téren negatív hatással a munkáira, a Fallen son (nem tudom, mennyire ismered az utóbbi évek történéseit, ez a mini arról szól, hogy a hozzá közel álló szuperhősökre milyen hatással volt Kapi halála) zseniális lett, és itt ugye elsősorban a személyes tragédiájából merítette az "élményeket"...

A mostani Hulkja viszont tényleg kritikán aluli.

Nem elérhető Gyidur

• R2-D2
  • *
Hulk
« Válasz #809 Dátum: 2009. Március 28., 20:26:01 »
Hidd el ha tudom nem nevetek, nem vagyok paraszt..

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #808 Dátum: 2009. Március 28., 20:20:17 »
Konkrétan meghalt a fia. Azóta ír ilyeneket.
Claremont pedig hónapokon át súlyos beteg volt, mielőtt pár éve visszatért volna.
Csak hogy tudd, mire raktad oda azt a smiley-t.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 28., 20:20:52 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gyidur

• R2-D2
  • *
Hulk
« Válasz #807 Dátum: 2009. Március 28., 19:56:34 »
Bár egyiket sem olvastam, hallottam Loeb ámokfutásáról az új Hulk-ban meg az Ultimate univerzumban.Biztos elhagyta valamelyik káros szenvedélyét (Claremont-al együtt) ami segített neki az írásban  .

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #806 Dátum: 2009. Március 28., 15:15:34 »
Öööö, azért ez a 28-as számig így nem igaz. Még a 30-32. számoknál is ott volt ő, az igaz, hogy már McKeeverrel az oldalán.
Ja igen, és Jeph Loebet se szidjuk, mert Pak is elrontotta amit el lehettet a WWH alatt és a Herkules elején...
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 28., 15:17:06 írta dr samson »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #805 Dátum: 2009. Március 28., 15:15:29 »
Szivesen. Meg amit még elfelejtettem, hogy a World War Hulk utántól, az újraindítás után Jeph Loeb vette át az írói címet, akiről viszont sajnos elmondható, hogy ő az akinek nem volna szabad tollat a kezébe adni, mert amit az utóbbi időben művel, az már egy becsületsértéssel ér fel.  

Nem elérhető Gyidur

• R2-D2
  • *
Hulk
« Válasz #804 Dátum: 2009. Március 28., 15:08:28 »
Kössz az infót.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #803 Dátum: 2009. Március 28., 13:15:44 »
Jenkins a 28-as számig írta, utána megfordultak egy páran az írói székben, de a legtöbb időt Bruce Jones töltötte el íróként a sorozatnál (34-76-ig). Utána volt Peter David, majd Daniel Way, és végül a Planet Hulktól Pak.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 28., 13:16:07 írta Sepi »

Nem elérhető Gyidur

• R2-D2
  • *
Hulk
« Válasz #802 Dátum: 2009. Március 28., 13:06:43 »
Ja tudom hogy vol.3 írtam is "amik nálatok kint vannak"  .Amúgy Jenkins meddig írta utána kik jöttek (sötét folt nekem ez a széria )?Azt tudom, hogy Deodato rajzolta egy darabig.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #801 Dátum: 2009. Március 28., 10:25:43 »
A hamarosant úgy kell érteni, hogy mihelyt Sepiből kiverem a 24. szám beírását...  Mellesleg Hallkan jegyzem meg, hogy a Planet Hulk is a vol3-as számokban jelent meg, csak jóval később.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #800 Dátum: 2009. Március 27., 21:49:41 »
Hamarosan annak is lesz folytatása.

Nem elérhető Gyidur

• R2-D2
  • *
Hulk
« Válasz #799 Dátum: 2009. Március 27., 20:18:27 »
Kiváncsian várom őket, a vol.3-ból cak azokat a történeteket ismerem amik nálatok kint vannak.Ha jól emlékszem a háború kutyái (asszem ez a cím) az kifejezetten tetszett.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #798 Dátum: 2009. Március 27., 17:48:42 »
Idézet
Jenkinsi magasságokba ér.  Én az ő Hulkját szeretem nagyon.
Na azért attól is messze van még...  És akkor finoman jegyzem meg, hogy a lektorban leledző Hulkal sem sietté a lektorálás terén, meg úgy általában egy szót nem szóltál soha a Jenkinses Hulkokra itt a fórumon..  

Idézet
de nekem mint külön álló történet egy sem tetszett annyira David-től mint a P.H.
Jó persze, kinek a pap, kinek a papné. De ha már egyéni sztori kell, akkor nekem sokkal jobban tetszenk azok a Jenkinses részek, amik majd most jönnek a vol3-ból az oldalon...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #797 Dátum: 2009. Március 27., 12:32:27 »
Annyiban én is igazat adok neki, hogy Paknek maga a Planet Hulkja önmagában jobb David bármelyik történeténél, még ha eredetiség konkrétan csak nyomokban is található benne - PAD egy-egy füzetében több új ötletet tudott felvonultatni, mint Pak amúgy összesen. Davidnél maga a teljes korszak volt inkább jó.
Paknek az az egyetlen gondja amúgy, hogy máig nem értem, hogykeveredett szuperhős-képregényekhez. Nagyon ügyes fantasy-író, ez látszik. A (klasszikus, és ez alatt a vh.-k környékit értem) sci-fihez is konyít.

Nem elérhető Gyidur

• R2-D2
  • *
Hulk
« Válasz #796 Dátum: 2009. Március 27., 10:07:10 »
Persze ha azt nézzük, hogy ki mit tett le az asztalra Hulk témában David utolérhetetlen, de nekem mint külön álló történet egy sem tetszett annyira David-től mint a P.H.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
Hulk
« Válasz #795 Dátum: 2009. Március 27., 10:06:01 »
Idézet
De azt azért ne mondjuk, hogy Greg Pak jobb lenne nála. Ahhoz még gyúrnia kell Paknek egy kicsit.

És ha utána ég tovább gyúr, Jenkinsi magasságokba ér.  Én az ő Hulkját szeretem nagyon.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #794 Dátum: 2009. Március 27., 07:52:06 »
Szia, köszi szépen a hosszú értékelést. Néhány észrevétel:

Idézet
Nagyon szerettem hulk-ot régen is, főleg a peter david történeteket (amelyeknek egy részét szintén itt olvashattam).
Peter David nekem is nagy kedvencem, a Chronopolison olvashatsz is tőle még több Hulk és nem Hulk történetet is.  De azt azért ne mondjuk, hogy Greg Pak jobb lenne nála. Ahhoz még gyúrnia kell Paknek egy kicsit.  

Idézet
Látom lefoglaltátok a WW hulkot ha az fele ilyen jó lesz akkor már kiemelt helye van a várólistámon.Nem olvasom el angolul mert öröm olvasni a munkáitokat.
Hát az igaz, hogy csak kb fele olyan jó lesz, mint a Planet Hulk, de hát ezt majd mindenki döntse el maga. Ha majd kikerül...  

(amúgy én anno csak 2 évig bírtam ki képregények nélkül, amikor úgy döntöttem, hogy 16 évesen öreg vagyok én már az ilyesmihez  )

Nem elérhető Gyidur

• R2-D2
  • *
Hulk
« Válasz #793 Dátum: 2009. Március 26., 23:09:58 »
Üdv mindenkinek!
Új vagyok még itt, bár 3-4 éve aktív voltam (lényegtelen).Nem offolok annyit.Kb. 2 hónapja tértem vissza a képregények vilá
gába, és de jól tettem...Az egyik első sztori amit elolvastam az a Planet Hulk volt.Hát azt kell mondjam azonnal vissza taszított a képregény függőségbe (emelvényre feláll, gyidur vagyok 25 éves képregény függő, 4 évig tiszta voltam..).A lényeg NAGYON JÓ ez a sztori.Nagyon szerettem hulk-ot régen is, főleg a peter david történeteket (amelyeknek egy részét szintén itt olvashattam).De itt Greg pak szerintem leallázza P.D-t Hulk ügyileg.Fellövik az űrbe kicsit kavarog a gyomra az első 2 részben, aztán lenyomja az egész baloldali(vagy jobb semmi politika) frakciót (akik a azért elég erősen fel voltak fegyverkezve), úgy hogy bele sem izzad.Igazi World Breaker, Hulk smash 10 a hatodikon.Egy szó mint száz nálam ez a történet 110-es 100-ból.Köszönöm mindenkinek aki közreműködött.Látom lefoglaltátok a WW hulkot ha az fele ilyen jó lesz akkor már kiemelt helye van a várólistámon.Nem olvasom el angolul mert öröm olvasni a munkáitokat.Kösz mégegyszer!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #792 Dátum: 2009. Március 15., 19:02:54 »
Idézet
Samson doki humora lehengerlő...
Köszönöm, de miért is?  
Örülök, hogy tetszett. A következő számnál leszek igazán kíváncsi a reakciókra, mert én azt a számot nagyon, de nagyon rühellem...

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #791 Dátum: 2009. Március 15., 18:58:12 »
Én is elolvastam a MKHulk 8.-adik számát!Köszönöm Sepinek és Samson dokinak!    
Szerény véleményem szerint a Hulk a legpoénosabb comics a ,,Marvel Kalandok'' címén futó storyk között!
(F4,Avengers,Hulk)Ez nagyban köszönhető Ricknek és a majomnak...  
Én bírom Namor herceget;nincs vele semmi baj!Kicsit makacs és önfejű;de jól áll neki!Nehéz a bizalmába férkőzni;de ha kell,akkor halálig harcol a barataiért!
Samson doki humora lehengerlő...