Szerző Téma: Hulk  (Megtekintve 273783 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Hulk
« Válasz #760 Dátum: 2008. December 28., 16:02:16 »
Én is köszönöm a MK Hulk 7.-edik számát,samson dokinak és Sepinek!    
Hangulatos történet;Hulk garantálja a jó bunyót,Rick és a majom pedig a
humort!  
Most már lassan azt kéne (fel)jegyezni,hogy Hulk milyen színben nem pompázott
még...
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 28., 16:14:39 írta Predash »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Hulk
« Válasz #759 Dátum: 2008. December 28., 11:31:45 »
Bár a linkelt szám előtt lesz még majd két felvezető kiadványa is, szóval olyan május környékén várható ebből az első.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #758 Dátum: 2008. December 28., 11:05:44 »
Igen, ez az.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Hulk
« Válasz #757 Dátum: 2008. December 28., 10:57:43 »
Idézetet írta: Sepi
De nem kell búsulni, hiszen a Marvel Kalandok Bosszú Angyalaiban is ott van, meg egy jövőre nálunk induló új sorozatban is benne lesz.  
Örömmel hallom, és ugye ez az a sorozat?  Mert akkor +1 király sorozat jövőre a Hzs-n.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #756 Dátum: 2008. December 27., 22:12:04 »
Nem mondjuk meg, mert ez egy nagy spoiler a WWH-ból.  
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető wertinor

• Donald kacsa
  • *
Hulk
« Válasz #755 Dátum: 2008. December 27., 21:51:50 »
Elolvastam a Marvel mini Inváziós részét aminek a végén a Hulk-os rész volt ,tényleg Miek robbantotta fel a hajót?
Hulk is Hulk

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #754 Dátum: 2008. December 27., 18:42:47 »
Ne vészmadárkodj itt, mint talgaby, mert kitiltalak.  

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #753 Dátum: 2008. December 27., 18:39:08 »
Ja, meddig is? 4 rész erejéig?  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #752 Dátum: 2008. December 27., 18:33:32 »
De nem kell búsulni, hiszen a Marvel Kalandok Bosszú Angyalaiban is ott van, meg egy jövőre nálunk induló új sorozatban is benne lesz.  

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #751 Dátum: 2008. December 27., 18:01:01 »
Számszerint 9 rész lesz még itt. Többet sajnos nem tudunk leadni, csak annyit, amennyi kint is megjelent.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Hulk
« Válasz #750 Dátum: 2008. December 27., 16:43:02 »
Elolvastam az új MK Hulkot. Tetszett, volt benne jó sok poén, nagyon-nagy arc ez a Hulk. A csaták is jók voltak benne, főleg amikor Rick, a Majom és Hulk is megkapta az Utazó erejét. Na, az nem semmi rész volt. Most már felírhatjuk a listára az Ezüst Hulkot is.  A vége is jó volt, remélem attól, hogy kinn megszűnt, még lesz itt pár rész ebből a remek sorozatból! Köszi a honosítást!!
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 27., 16:43:31 írta benya11 »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #749 Dátum: 2008. December 27., 12:49:55 »
Hát ja, aranyos kis történet volt, de a rossz hír az, hogy már majdnem a sorozat felénél vagyunk, mivel a 16. szám után megszünt odakint. Szóval nagy valószínűséggel jövőre lenyomjuk az összes hátramaradt részt...

Nem elérhető FZoli

• Pókember
Hulk
« Válasz #748 Dátum: 2008. December 26., 23:08:14 »
Kedves, poénos történet. A majom mindent visz. A legjobb az volt, amikor a "Ki bökte meg Hulkot?"-ra ártatlanul mutatott a háta mögé  
Köszi a honosítást!

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #747 Dátum: 2008. December 26., 21:39:12 »
Ez tényleg aranyos volt. És felettébb szórakoztató, főleg a majmocska miatt.    Nagyon köszönöm a honosítást.

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Hulk
« Válasz #746 Dátum: 2008. December 26., 21:00:41 »
Aranyos történet volt ez is, szokás szerint gyerekes, de a poénok vitték az egészet.
thx
köszi a honosítást

"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #745 Dátum: 2008. December 26., 19:54:44 »

Nem elérhető zajrus

• Predátor
    • AllComics
Hulk
« Válasz #744 Dátum: 2008. December 23., 20:56:25 »
igen van az a tök jó szokásuk hogy csak egy ip-ről egyszer regizhetsz ha elmultál 18 és akkor is ha nekik kedvük van kivághatnak vagy fel se vesznek
én se vok benn pedig van ott marvel is =)

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #743 Dátum: 2008. December 21., 17:27:57 »
Na, hát akkor ezekről ennyit.   De még akkor mindig ott az Army@Lovers, azt majd azért még megnézem magamnak.

Szerk: és tényleg, mind a kettő le van foglalva...  De akkor valaki mondja már el nekem, hogy miként lehet arra az oldalra regisztrálni, mert nekem eddig nem igazán sikerült...
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 21., 17:30:34 írta dr samson »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #742 Dátum: 2008. December 21., 17:07:41 »
Hát, az Army@Love... van, aki szereti, és elismerem, az ilyen finoman szólva is egy témára koncentráló politikai jellegű szatíra lehet, hogy bejön valakiknek, de szerintem meg humortalan, vontatott és lapos az egész. Két és fél számot bírtam belőle, a harmadik közepén fogtam, és töröltem az egészet. De a DMZ-nél is már egyre több olyan véleményt hallok, hogy jó ideje rengeteget visszaesett a színvonal... meg az mintha C4A-érdekeltség volna. A Boys viszont tuti, hogy Manné, már van is kinn belőle.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #741 Dátum: 2008. December 21., 16:52:58 »
Mi az, hogy nem csinálok? Most is legalább 10 Hulk szövegkönyv áll az ftp-n, beírásra várva…  

De komolyra fordítva a szót, bár ez kicsit messze fog vinni minket a topik témájától, de ez van, egy valamit lássunk be. A Marvel „piac” honosítások szempontjából telített. Mindenki ezt akar honosítani, és már igencsak keresgélnie kell az embernek, ha innen akar magának honosítani valót találni. És most nem feltétlenül a sztorikra gondolok, hiszen van még jó pár nem honosított és mégis kiváló történet, hanem például a scannekre. Mert az sem mindegy, hogy miből tud(na) dolgozni az ember. Nekem pl. sajnos csak nagyon rossz minőségű scanneim vannak a régi Hulkokból ez is az egyik oka annak, hogy nem is nagyon kísérletezek velük honosítás szempontjából. A múltkor megpróbáltam feljavítani egyet. De kb annyit használt neki, mint halottnak a csók. De például, anno nem sokon múlt, hogy Sepivel nem kezdtünk el Thort honosítani. Igen, azok a régi, szép Marveles idők…  

Meg amúgy is, abban igaza van talgabynak, hogy a Zsák anno a régi, szép időkben egy nagyon vegyes készlettel rendelkezett a frissítések terén és talán ezt sem árt egy kicsit visszahozni. Hiszen pl a Warhammert is nagyon sokan kedvelik, főleg a fórumozók körében. Szóval rájuk is gondolnunk kell. Vagy éppen Recsivel a sci-fi kedvelőkre. Nem csak szuperhősökből áll a világ. Sok nagyon jó történet van, amiben egyáltalán nincsenek szuperhősök.  

Az előző hozzászólásomban pedig rosszul fogalmaztam. Azt akartam írni, hogy már nem csak (!) Marvelt honosítok, hanem DC, IDW és Dynamite cuccokat is és ha minden jól megy, jövőre kaptok egy Dark Horse minit is. De ha rajtam múlna, akkor hoznák az oldalra Vertigot is, csak hát a két sorozatból, amit érdekelne és amit olvasok, egyet már máshol honosítanak, egy pedig tiltó listán van, honosítás szempontjából. De majd, ha lesz egy kis időm, akkor már tervezem, hogy pl bele kéne nézni a DMZ-be vagy az Army@Lovers-be is, hogy megérné-e foglalkozni velük. Vagy akár a Dynamite-os Terminátor minikkel vagy a Boys sorozattal, amit a Wizardban is nagyon dicsérnek. De ezek csak tervek és ez amúgy is Hulk topik, szóval vegyétek úgy, hogy nem szóltam!  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #740 Dátum: 2008. December 21., 16:23:36 »
Igen, Sámson doki áruló lett, nem csinál Marvel honosításokat.  

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #739 Dátum: 2008. December 21., 14:54:20 »
Idézet
Én személy szerint örülök a MARVEL kiadó itteni egyeduralmának!  
Jöhet minden,Hulktól kezdve az F4-en át az Avengers-ig...
Az lehet, hogy te örülsz, de sokan meg nem, akik nem kedvelik a Marvelt. Ezért már én sem Marvel honosításokat csinálok, mint fénykoromban, hanem jelenleg vagy 4 kiadó termékeiből is csinálok honosításokat, a változatosság kedvéért.  

És pihenni: a fenéket! Annyi dolgom van a következő évi honosításokkal, hogy csak na! Nem lesz itt semmiféle pihenés.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #738 Dátum: 2008. December 21., 14:26:11 »
Hát, a pihenés részben oka, igaz, tényleg ránk fog férni a Heroes Reborn-hajsza után (ennek ellenére dögivel volna kész képregény január minden hetére is). A másik okra majd januárban úgyis fény derül azok számára, akik még nem hallottak róla.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #737 Dátum: 2008. December 21., 13:56:22 »
Meg kell védenem a honosítókat!  
Én tökéletesen megértem,hogy januárban egy kicsit ,,pihenni'' akarnak!
Egyrészt karácsonykor több,mint 30 képregényt akarnak elérhetővé/
olvashatóvá tenni nekünk,olvasóknak!Ez hatalmas mennyiség!
Sőt,még az év utolsó napjára is terveznek valamit a srácok...  
Másrészt pedig vizsgaidőszak van!Szorít az idő...  
Én személy szerint örülök a MARVEL kiadó itteni egyeduralmának!  
Jöhet minden,Hulktól kezdve az F4-en át az Avengers-ig...
A Transformers-t is szeretem!
Lehet,hogy már írtam,de azért leírom mégegyszer:
nekem ti rakjátok a fa alá az ajándéko(ka)t!!!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #736 Dátum: 2008. December 21., 13:25:37 »
Én is átkutattam a közelgő hónapok megjelenéseit egészen februárig, de egy MA Hulk sincs köztük. És ahogy nézem, az MA Super-Heroesból is el fog tünni.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Hulk
« Válasz #735 Dátum: 2008. December 21., 11:13:11 »
Kár.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #734 Dátum: 2008. December 21., 11:02:30 »
Két hónapja nem jött ki új rész belőle, és a Marvel honlapján sincs már az új megjelenések között. Úgyhogy igen, négy számmal bírt többet, mint az MA Iron Man.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Hulk
« Válasz #733 Dátum: 2008. December 21., 10:53:13 »
Véget ért a 16. résznél a MA Hulk? Nemár!!    Szerintem ez az egyik legjobb MA sorozat... Vagyis most már csak volt.  

Kíváncsi leszek arra a bizonyos karácsonyi rendhagyó WWH-ra is.

Az Annihilation-t is várom.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #732 Dátum: 2008. December 21., 09:20:32 »
Talgaby szépen megfogalmazott mindent helyettem. Csak még annyit tennék hozzá, hogy száradjon le annak a szerkesztőnek a t*ke, aki ezt a sztorit csak ezen a héten nyomatta ki és nem a múlt héten vagy két hete...  
És még annyi: ha minden jól megy, akkor a sci-fi részleg is most már folyamatos lesz, a Star Trekkel és a Battlestar Galacticával.

Hulk Világa helyett pedig jövőre jön a Annihilation, meg ha nagyon sok időm lesz nyáron , akkor megpróbálol lefordítani és beírni egy adagot a Skaar-Son of Hulkból is, hogy legalább kéthavonta mehessen, mert talgaby anno nagyon győzködött, hogy indítsuk el, én meg amúgy is imádom Garney rajzait. De ez még nagyon csak terve. Ami biztos, hogy az MA Hulkot be fogom fejezni, ha már csak 16 részes lett a sorozat...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #731 Dátum: 2008. December 20., 23:33:07 »
Több szeompontból is rendhagyó, mert egy része múlt hét szerdán jelent meg.  Nagyon ritkán jelentetünk meg ilyen friss honosítást, de most kivételt teszünk - majd meglátjátok, miért. Tetszeni fog, jó anyag.
Ami meg a frissítés milyenségét illeti... nos, az utóbbi időben elég sokan említették, hogy a Zsák régi sokszínűsége (vagy koncepciómentessége, ahogy szintén hallottam ezt emlegetni) kezdett eltűnni a láthatóan erős Marvel-domanincia alatt... nem azt mondom, hogy most akkor gondolunk egy nagyot, és ez megváltozik, mert jövőre is az eddig kilátások szerint jó kétharmados Marvel-többség lesz, de talán megint itt lenne az ideje, hogy picit megint visszatérjünk a Zsák azon elvéhez, hogy itt minden műfaj kedvelője találjon valmai magának valót... ezért lesz egy hangyányi DC is (nem sok, a legfőbb központ marad a NewGen, és nem is áll szándékunkban a tudomásom szerint semmi prominens DC-t vinni), lesz megint a jelek szerint egy stabil fantasy-részleg, részemről is igyekszem a Zsákon is mindig legalább havi egy nem-Marvelt játékban tartani (az eddigiek között van misztikus, sci-fi és horror is, aztán majd meglátjuk), és - beismerem, ez szívügyem - próbáljuk stabilan életben tartani a gyerekrészleget is, mert igaz, hogy az újságosoknál a fiatalabbaknak szóló képregényekből lehet szinte csak válogatni, de vannak olyan dolgok (Marvel-gyerekrészleg, hosszú, de valóban hosszú - 20 oldalnál is több, néha akár 50 oldalas - Disney-történetek), amik idehaza egyszerűen még mostanság is esélytelenek - és persze így azon gyereklelkű felnőttek is találnak maguknak egy kis kikapcsolódást, akik egyébként nem akarnak vagy már inkább szégyellnének ilyesmit venni az újságosbódékban.  Szóval nem kell félni, ha a Planet Hulk tetszett, lehet, idővel jön majd valami, ami pótolja azt... mert ha például a nem kicsit Conanos beütés fogott meg belőle valakit, akkor az biztosan örülhet, mert szerepel majd sword & sorcery is a jövő évi repertoárban.