Szerző Téma: Hulk  (Megtekintve 273788 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Hulk
« Válasz #790 Dátum: 2009. Március 14., 19:53:17 »
Velem megnézetné az Aprajafalva anime változatát amelyben minden szereplőt a húgommal szinkronizáltatna.
Elolvastam a a Hulk 8. számát, és szerintem igazán kellemes kis történet volt. A csapatépítős történeteket amúgy is nagyon kedvelem.   Még mindig Rick Jones és a Majom a legnagyobb arcok, köszönöm a csapatnak a remek honosítást, melyet csillagokban is kifejeztem.  

Nem elérhető benya11

• Spawn
Hulk
« Válasz #789 Dátum: 2009. Március 14., 19:37:57 »
Imádkozom, hogy ne tévedjek be a rendelőjébe.  
ki tudja mit csinálna ott hármunkkal.  

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #788 Dátum: 2009. Március 14., 19:36:16 »
Te, én, Mike... Sámson népírt.  

Nem elérhető benya11

• Spawn
Hulk
« Válasz #787 Dátum: 2009. Március 14., 19:32:27 »
Jajj ne, most már Ben-nel együtt én is vétkeztem...

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #786 Dátum: 2009. Március 14., 17:28:41 »
Én nem értem félre, de te se értsd majd félre, hogy letiltunk az oldalról és többé nem olvashatsz el semmit...  Mellesleg a helynevek eredetiben maradása inkább esik a beírás, mint a fordítás témakörben.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Hulk
« Válasz #785 Dátum: 2009. Március 14., 15:36:19 »
Elolvastam az MK Hulk #08-at. Szerintem nem volt rosszabb rész az előzőknél, hozta a már megszokott vicces, poénos formáját. Namor kicsit írritáló volt benne, de ez az Avengers v1 első számaiban is így volt. Vicces volt, hogy a Névtelen mindig veszekedett a testvérével, hogy mi legyen a neve. Bob, Roy...  Szóval tetszett, köszi a honosítást Samson doki!!
Az értékelésnél mindenből ötöt adtam neki, kivéve a fordításra a helynevek miatt. Ne értsd félre, egyáltalán nem volt zavaró, de így nekem egy 4-esnek felel meg.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #784 Dátum: 2009. Március 11., 18:25:48 »
Hát nem tudom. Kinek a pap, kinek a paplan, de szerintem ez egy k*rva jó történet volt! Én nagyon szeretem ezt a sztorit, szerintem sokkel jobb, mint az a kettő, ami majd most jön. Legközelebb szerintem a Lényes szám lesz jó, utána meg már egyik sem igazán...  

Idézet
A fordítás is korrekt, viszont én hiányoltam a helyszínek feliratának honosítását.
Hú banyek, ezt szégyellem is...  Nem tudom, hogy fordulhatott elő, pedig még javítás után is át szoktam futni egyszer-kétszer a képregényeket, de ezt nagyon nem vettem észre...

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #783 Dátum: 2009. Március 11., 16:53:44 »
freakdavE nagyjából mindent elmondott előttem. gyengécske, egyszer olvasható történet, pár közepesen jó humorral, amit a kétfejű Ismeretelen/Bob/Roy/stb. szolgáltat. De a honosításra nem lehet...ne panasz a feliratok nélkül.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #782 Dátum: 2009. Március 11., 15:32:01 »
Idézetet írta: freakdavE
A fordítás is korrekt, viszont én hiányoltam a helyszínek feliratának honosítását.
Jé, tényleg. doki, ezeket kihagyni... Ejnye-bejnye.  
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
Hulk
« Válasz #781 Dátum: 2009. Március 11., 15:09:13 »
freakdavE olvas MK HULK #8! freakdavE értékel és ad csillagokat!  

Meg kell mondjam, a történet harmatgyenge. A jó poénok mentenek valamit a dolgon, de az Oltalmazók összeállásának eredeti története jobb. A rajz viszont tetszik, az arcok nagyon kifejezőek és a panelkezelés is kifejezetten bejön.
Hogy legyen viszonyítási alapom, elolvastam a 7. részt is. Kénytelen voltam mindenre max csillagot adni. Nagyon tetszett az a képregény,úgy ahogy van.
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #780 Dátum: 2009. Március 11., 11:37:52 »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #779 Dátum: 2009. Február 20., 16:38:49 »
Hát nem tudom. azért majd mindenképpen beszélek kainennal az ügyben, de én úgy emlékszem, hogy azon kívül, hogy a Mighty csapat feltűnik benne, nagyon sok poént nem lőnek le. Meg ilyen szempontból akkor bizony ugyan ez a helyzet a WWH-val is...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Hulk
« Válasz #778 Dátum: 2009. Február 20., 10:28:53 »
A She-Hulkot egyelőre még finoman, eléggé beletenyerel az is a CW utáni dolgokba, szóval majd azért megbeszéljük ezt az érintettekkel.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #777 Dátum: 2009. Február 20., 09:59:19 »
Örömmel látom,hogy Hulk-hiányban idén sem fogunk szenvedni!    
Tavaly,a WWH köszönhetően,nagyon megkedveltem a nagy,zöld melákot!  
(A Norton-féle filmről már nem is beszélve;nekem az is nagyon ,,bejött''!)
Kiváncsian várom a Doc Samson vol. 2.-őt!De ami tuti befutó nálam,
az a She-Hulk:Planet Without Hulk!  
Doki,köszi az összefoglalót!

Nem elérhető benya11

• Spawn
Hulk
« Válasz #776 Dátum: 2009. Február 18., 15:59:49 »
Köszönjük a Hulk híreket, jó kis sorozatok lesznek itt idén is.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #775 Dátum: 2009. Február 18., 14:17:10 »
Ha már így állunk még egy darabig, akkor hadd reklámozzak már nektek egy kicsit:

A múltkor elfelejtettem szólni, hogy az X-fanzinere felkerült a Hihetetlen Hulk v3 84. száma, benne az House of M-el, és annyit elárulhatok, hogy már a 85. szám is készül.  Természetesen én fordítom őket és így addig sem Hulk nélkül lennetek, amíg itt nincs frissítés.

De, mihelyt vége a kényszerű szünetnek, visszatérünk a Hulkra is, remélhetőleg szépen, havonta haladva letudjuk idén a teljes MA Hulkot, illetve, újra folytatjuk majd a félbehagyott Paul Jenkins-es korszakot is, (vagyis a Hihetetlen Hulk v3 első felét) amiből még 7 szám van hátra, amit mindenképpen ki akarok majd rakni ide, ezek szintén kikerülnek majd a 2009-es évben, valamint, majd a 87. számot, ami a HoM levezetése, és akkor így nem lesz rés a HoM és a Planet Hulk előzetesek között.  Ezen kívül még ami szinte biztos, az a She-Hulk: Planet without Hulk sztori lesz, ami a WWH-t hivatott majd felvezetni. ezt majd valamikor nyár környékén tervezem elkezdeni és ebből is következik, hogy idén nem lesz WWH!  

Ezek a biztos tervek, de persze, még bármi közbe jöhet.  ezen kívül, ami még tervbe van, az a Hulk: Destruction 1-4. mini, a Hulk: Gray 1-6., illetve a Doc Samson vol2 1-5. Hogy ebből mi valósul meg idén, az kérdéses, de legalább a Sámson doki minit szeretném majd megcsinálni nektek. Gondolom mindenki sejti, miért...  
ezen kívül örök tervem még az oldalon lévő Peter Davides sztorik kiegészítése is, de ez idő hiányában szinte kizárt, hogy megvalósul...  

Szóval kb ennyi. Gondoltam összefoglalom nektek kicsit, hogy mire lehet számítani idén (elkerülendő a "mikor jön a WWH?" kérdéseket), meg hátha ezzel még kicsit fel tudom dobni a fórumot, addig, amíg nincsenek újra frissítések.

Nem elérhető freakdavE

• Venom
Hulk
« Válasz #774 Dátum: 2009. Február 13., 15:44:55 »
Idézet
1990 környékén még talán elhittem volna, pláne a látszólagos haáluk és visszatérésük után, hogy a gyámügy rájuk száll, de hát ez 16 évvel később jött ki, amikor már abszolút más módon írják a képregényeket.
Arról nem JMS tehet, hogy előtte senkinek sem jutott eszébe erről a témáról írnia.  Az persze lehet, hogy ő meg már elkésett vele.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #773 Dátum: 2009. Február 13., 13:36:01 »
Idézet
Szerintem pont az a történet lényege, hogy a bürokraták igenis vannak olyan hülyék, hogy ennyi viszontagság után kapnak csak észbe, hogy talán veszélyben vannak a Richards gyerekek
Igen, ez szép és jó volna, csak hol voltak ezek a lelkiismeretes hivatalnokok a gyermekvédelemtől, amikor Franklin hét évesen a Power kölykökkel együtt a Harsona címoldalán is parádézott, miközben űrlényekkel és szuperbűnözőkkel bunyózott nagy nyilvánosan? Sántít ez, hogy ilyenek után jönnek (és most vegyük úgy, hogy nem tudtak Galactus feltámasztásáról, mert Richardsék nem verték nagydobra), ráadásul mondom, 10 évvel a születése után, amikor pont nem volt a közelmúltban semmiféle komolyabb veszedelem. 1990 környékén még talán elhittem volna, pláne a látszólagos haáluk és visszatérésük után, hogy a gyámügy rájuk száll, de hát ez 16 évvel később jött ki, amikor már abszolút más módon írják a képregényeket. De egyébként is JMS F4-e olyan volt, mintha véletlenül mindenki visszarepült volna a Byrne által írt korszak kellős közepébe.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető freakdavE

• Venom
Hulk
« Válasz #772 Dátum: 2009. Február 13., 13:07:21 »
Idézet
Felesleges lehúznom, megtettem már előtte, nem akarom ismételni önmagam. Örültem, hogy a végére értem, részemről ennyi.
Visszakerestem azokat a hozzászólásokat.
Nos, én nem vagyok szakértője az F4-nek, így Ben jellemábrázolása bennem nem okozott lelki törést. Nekem önmagában tetszett a történet, a csapat múltjától függetlenül. Nekem az szúrt szemet, hogy Fáklya azbeszt kesztyűt húzott, hogy szállítani tudja Bent...  Akkor most a Lény mégis viaszból van, nem szuperellenálló sziklából, vagy mi?
A gyermekvédelmisekkel kapcsolatban viszont nem értek egyet. Szerintem pont az a történet lényege, hogy a bürokraták igenis vannak olyan hülyék, hogy ennyi viszontagság után kapnak csak észbe, hogy talán veszélyben vannak a Richards gyerekek, és ezután naná, hogy okosabbnak képzelik magukat és azt hiszik, hogy jobban vigyázhatnak rájuk, mint a világot kismilliószor megmentő családjuk.
A "Banner és Rick nem ismerték egymást a gamma-baleset előtt" témában teljesen igazad van. Persze a sokévi ismeretség után, a frissen összezavarodott HULK is emlékezhetett rosszul, nem csak JMS lehetett felületes.  

Idézet
Amúgy nem volt az olyan grandiózus, vagy legalább is, nekem nem.
Nem is csak rád gondoltam, hanem az egész stábra.   A grandiózus alatt azt értettem, hogy azért elég sok számról van szó, amik elég gyors ütemben készültek el és emellett sikerült minőségi munkát végeznetek. Úgyhogy ne tessék itt szerénykedni.

Idézet
Ja és a WWH még messze van.
Oh, tudom én azt.   Csak nem akartam megtörni az olvasói követelőzés régi hagyományát.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #771 Dátum: 2009. Február 11., 22:31:24 »
Felesleges lehúznom, megtettem már előtte, nem akarom ismételni önmagam. Örültem, hogy a végére értem, részemről ennyi.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #770 Dátum: 2009. Február 11., 20:05:22 »
No, szóval sikerült végre elolvasni. Helyes!  Köszönjük szépen a kimerítő véleményt, öröm az ilyeneket olvasni. Amúgy nem volt az olyan grandiózus, vagy legalább is, nekem nem. Így utólag visszagondolva hihetetlenül gyorsan lehetett fordítani a sztorit, meg hát amit az ember élvez, arra nem sajnálja az időt (azóta is csak egy olyan sztorit honosítottam, aminek minden egyes percét élveztem, az majd valamikor megy ki a NewGenre, ha vége a Válságnak, illetve most csinálok még egy honosítást, amit legszívesebben abba sem hagynék  ).
A béke nevében rajzaiban egyetértünk. Szerintem is királyak, bár szerintem a borítókkal sincs semmi gond. Talgaby meg majd úgy is jön és lehúzza az F4-t, meg JMS-t...  

Ja és a WWH még messze van. Előtte még kéne a She-Hulk: Planet without Hulk tpb, amit legjobb esetben is nyár elején, vagy talán májusban kezdek el kipakolni ide az oldalra...

Nem elérhető freakdavE

• Venom
Hulk
« Válasz #769 Dátum: 2009. Február 11., 19:51:33 »
Üdv!

Elolvastam a Planet HULK-ot. Szerintem ZÚZ.

Az F4 sztori igazán megindító volt, Ben nagyon emberien viselkedett és a családjogi mellékszál is remek volt. Kétszer is elolvastam egymás után, annyira tetszett. Persze Straczynski mestertől ilyesmit vártam. A rajz is végig jó volt és persze a honosítás is teljesen korrekt.

A Béke nevében szintén tetszett. A szereplők hűek voltak önmagukhoz, főleg Fury tetszett. Maga a történet jó volt. A száműzetésben élő HULK és az ellene irányuló összeesküvés is remek volt. El tudom képzelni mekkorát ütött az olvasóknak a későbbiek ismerete nélkül.   A műhold-ellenfél is elég kreatív egylövetű ellenség volt.
A rajz nagyon rendben volt, ez a különleges színezés meg különösen bejött nekem. Kár, hogy a történet borítói heveny hányingert generálnak nálam gyomortájékon. A honosítás szintén jó lett.

Maga a HULK Világa élvezetes olvasmány volt. A fordulatok annyira nem nyűgöztek le (kivéve a legvégsőt a siklóval) A karakterek tetszettek, bár kicsit egysíkúak voltak. Nem igazán kukkantottak ki a nekik rendelt szerepkörből, kivéve Mieket, aki végig a kedvencem volt a történet során. Persze azért mindenkinek megvolt a maga nagy jelenete és azok mindegyike valóban remek is volt. Még jó hosszan elemezhetném a HULK Világát, de nem teszem. Összességében remek volt.
A rajz sem hagy kivánnivalót maga után. Végig nagyon szép és élvezetes.
A honosítás majdnem kifogástalan. Egyedül a Hűség TPB beírásában láttam pár "nyomdahibát", főleg az eleje felé. De ezt leszámítva szép és jó mind a fordítás, mind a beírás.

Gratulálok ehhez a grandiózus munkához.
Akkor jöhet is a WW HULK...

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #768 Dátum: 2009. Január 30., 09:27:40 »
Hát én erre most inkább nem reagálok semmit. erre szoktam én azt mondani, hogy nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem, hogy kicsik a kerítések...

Nem elérhető Aldarion

• Kilencedik osztag, Hídégetők
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #767 Dátum: 2009. Január 29., 23:34:57 »
Idézetet írta: Sepi
Ez inkább fárasztó, mint vicces.
Hááát szerintem is ritka "érdekes" felfogás, de az is biztos, hogy nem sok foglalma lehet a Hulkról... Egy szóval sem mondtam hogy poénos. Mindössze kíváncsi vagyok a doki véleményére.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Január 29., 23:35:58 írta Aldarion »
"When the battle is through, only the strong will survive."

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #766 Dátum: 2009. Január 29., 23:14:17 »
Ez inkább fárasztó, mint vicces.

Nem elérhető Aldarion

• Kilencedik osztag, Hídégetők
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #765 Dátum: 2009. Január 29., 23:07:00 »
Doki! Gondoltam ezt látnod kéne...
"When the battle is through, only the strong will survive."

Nem elérhető zoli

• Rozsomák
Hulk
« Válasz #764 Dátum: 2008. December 30., 12:04:30 »
Üdv.Kösz A zöld, szürke,stb után itt az Ezüst Hulk.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Hulk
« Válasz #763 Dátum: 2008. December 29., 11:39:33 »
Rendben.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #762 Dátum: 2008. December 29., 11:28:43 »
Az legyen meglepetés, ne akarj mindent előre tudni.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Hulk
« Válasz #761 Dátum: 2008. December 29., 11:23:13 »
Idézetet írta: dr samson
Igen, ez az.
Király!

Idézetet írta: talgaby
Bár a linkelt szám előtt lesz még majd két felvezető kiadványa is, szóval olyan május környékén várható ebből az első.
És melyik az a két felvezető kiadvány?