Ha már így állunk még egy darabig, akkor hadd reklámozzak már nektek egy kicsit:
A múltkor elfelejtettem szólni, hogy az X-fanzinere felkerült a Hihetetlen Hulk v3 84. száma, benne az House of M-el, és annyit elárulhatok, hogy már a 85. szám is készül. Természetesen én fordítom őket és így addig sem Hulk nélkül lennetek, amíg itt nincs frissítés.
De, mihelyt vége a kényszerű szünetnek, visszatérünk a Hulkra is, remélhetőleg szépen, havonta haladva letudjuk idén a teljes MA Hulkot, illetve, újra folytatjuk majd a félbehagyott Paul Jenkins-es korszakot is, (vagyis a Hihetetlen Hulk v3 első felét) amiből még 7 szám van hátra, amit mindenképpen ki akarok majd rakni ide, ezek szintén kikerülnek majd a 2009-es évben, valamint, majd a 87. számot, ami a HoM levezetése, és akkor így nem lesz rés a HoM és a Planet Hulk előzetesek között. Ezen kívül még ami szinte biztos, az a She-Hulk: Planet without Hulk sztori lesz, ami a WWH-t hivatott majd felvezetni. ezt majd valamikor nyár környékén tervezem elkezdeni és ebből is következik, hogy idén nem lesz WWH!
Ezek a biztos tervek, de persze, még bármi közbe jöhet. ezen kívül, ami még tervbe van, az a Hulk: Destruction 1-4. mini, a Hulk: Gray 1-6., illetve a Doc Samson vol2 1-5. Hogy ebből mi valósul meg idén, az kérdéses, de legalább a Sámson doki minit szeretném majd megcsinálni nektek. Gondolom mindenki sejti, miért...
ezen kívül örök tervem még az oldalon lévő Peter Davides sztorik kiegészítése is, de ez idő hiányában szinte kizárt, hogy megvalósul...
Szóval kb ennyi. Gondoltam összefoglalom nektek kicsit, hogy mire lehet számítani idén (elkerülendő a "mikor jön a WWH?" kérdéseket), meg hátha ezzel még kicsit fel tudom dobni a fórumot, addig, amíg nincsenek újra frissítések.