Szerző Téma: Transformers  (Megtekintve 1334131 alkalommal)

0 Felhasználó és 13 vendég van a témában

Nem elérhető joustoe

• Garfield
  • **
  • Nem: Férfi
Re:Transformers
« Válasz #1854 Dátum: 2009. November 05., 18:59:01 »
Idézetet írta: zozi56
Hopp, a hír az lemaradt. Most már kint van.

ha valaki nyitott szemmel jár nem fontos neki a hír:D
bár nem értem miért Dicsőség Busternek a címe, amikor bustert jó ideje (marvel g1 50) nem is lehetett látni:D

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #1853 Dátum: 2009. November 05., 18:53:18 »
Hopp, a hír az lemaradt. Most már kint van.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1852 Dátum: 2009. November 05., 18:43:18 »
Hűha nagyon jó ez a Dicsőség Megatronnak 10. szám. Most is Megatron nélkül halad a történet. Ahogy látom ebben a részben most az emberek többet szerepeltek, mint a Transformerek. Elgondolkodtató történet is volt. Mert az Autobotok megtudhatták, mi a helyes, amit tenniük kell. A végén pedig egy régi ismerős Autobot is felbukkant. Hát valami nagyon jó folytatás lesz a történetben.
Ezer köszönet Elwood&Tyrant a TF-Dicsőség Megatronnak 9. részért!      
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 05., 19:51:09 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #1851 Dátum: 2009. November 05., 18:41:10 »
Van hozzá egy nagyon jó Firefox-plugin, majd készítek róla egy tutorialt a rovatomba. Amúgy valami ilyesmi ikont keress a böngésződben, a legtöbb már alapból képes kezelni az RSS feedeket.

Nem elérhető joustoe

• Garfield
  • **
« Válasz #1850 Dátum: 2009. November 05., 18:23:59 »
Idézetet írta: zozi56
Vagy feliratkozni az RSS feedünkre, és akkor rögtön látjátok, ha frissítünk.

és azt hogy kell?
mondjuk hétfő szerda péntek dolgozok és csak 6ra érek haza

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #1849 Dátum: 2009. November 05., 18:21:00 »
Vagy feliratkozni az RSS feedünkre, és akkor rögtön látjátok, ha frissítünk.

Nem elérhető joustoe

• Garfield
  • **
« Válasz #1848 Dátum: 2009. November 05., 18:19:36 »
szóval akkor érdemes 5-6 körül felnézni hétköznap az oldalra?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1847 Dátum: 2009. November 05., 18:18:25 »
Mostanában nagyon a szombatikat leszámítva ne is számítsatok korai frissítésre. Mindenki a jelek szerint eléggé el van havazva mostanában.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető joustoe

• Garfield
  • **
« Válasz #1846 Dátum: 2009. November 05., 17:44:59 »
tökéletes frissítés, na innentől kezd majd érdekes lenni az egész história, egyedül az zavar benne, hogy nem tudtam a reggeli kávém mellett olvasni:D

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1845 Dátum: 2009. November 05., 17:19:46 »
Frissültünk!
Transformers: Dicsőség Megatronnak 09.

(Amúgy nem rossz, nem rossz, ritka az olyan fórum, ahol ennyit kell visszafelé keresgélnek a frissítés bejelentésének mintájáért.)
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető joustoe

• Garfield
  • **
« Válasz #1844 Dátum: 2009. November 04., 20:39:03 »
Idézetet írta: mad47
Sokkoló híreket hoztam parancsnok, Zűrzavar van! Harcosaink morálja Holtponton, így Patthelyzet alakult ki a fronton. A Cudar körülmények közepette Égető szükségünk lenne arra a Mogorva, Acsargó harcosra, akit a többiek egy Féregnek tartanak! stb.
és a Portyázó renderőautó Kerék kerék elleni harcban leelőz egy Mentőt, aztán kitör a harc ahol a híres Harcos Ösvényvágóként halad, amikor a Kilövő állásból megkezdődik az Infernó szerű Sortűz, amely Szilánkokra szakít mindenkit még a horgászboltban levő Horog is darabokra törik, a Háló szétszakad, de mindenki megkönnyebbülésére Zsákutcába kerülnek a gonoszok és így a Homokvihar elnyomja őket

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1843 Dátum: 2009. November 02., 23:29:09 »
Ez jó volt.

Nem elérhető mad47

• Fantom
« Válasz #1842 Dátum: 2009. November 02., 23:24:37 »
Sokkoló híreket hoztam parancsnok, Zűrzavar van! Harcosaink morálja Holtponton, így Patthelyzet alakult ki a fronton. A Cudar körülmények közepette Égető szükségünk lenne arra a Mogorva, Acsargó harcosra, akit a többiek egy Féregnek tartanak! stb.

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
    • http://gportal.hu/portal/transformersthemovie/
« Válasz #1841 Dátum: 2009. November 02., 19:14:58 »
Idézetet írta: elwood
Idézetet írta: KiD
Ami Zűrzavart illeti, először nem tudtam eldönteni, hogy az a robot neve, vagy csak azt jelentik neki éppen, hogy zűrzavar van.  Amúgy ez Patthelyzetre is igaz.
Halkan jegyzem meg, hogy a kontextus alapján ez a Holtponttal is így lett volna.
Ezt nem a névválasztás kritikájának szántam.
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 02., 20:37:13 írta KiD »

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #1840 Dátum: 2009. November 02., 18:04:31 »
Ami Zűrzavart illeti, először nem tudtam eldönteni, hogy az a robot neve, vagy csak azt jelentik neki éppen, hogy zűrzavar van.  Amúgy ez Patthelyzetre is igaz.
Halkan jegyzem meg, hogy a kontextus alapján ez a Holtponttal is így lett volna.
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 02., 18:04:50 írta elwood »
"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."

Nem elérhető turkia

• Wookie (Konzervatív Vukik a Birodalomért Front)
  • Predátor
« Válasz #1839 Dátum: 2009. November 02., 08:51:15 »
KiD, én is azt hittem először.     "Zűrzavar van, parancsnok!"
Szinte már láttam, hogy a robik kirakatokat törnek be és rohannak a sok színes TV-vel.
WHRÁÁÁÁÁÁGGG-RRRRRR!!!  -ősi wookie bölcsesség

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1838 Dátum: 2009. November 01., 16:16:19 »
Én épp most hallottam, hogy bejelentették, hogy lesz Drift figura. De ne kérdezzétek, hol, mert nem emlékszem.  

http://www.sgcollect.com/index.php?option=...95&Itemid=1

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1837 Dátum: 2009. November 01., 15:34:33 »
Én épp most hallottam, hogy bejelentették, hogy lesz Drift figura. De ne kérdezzétek, hol, mert nem emlékszem.   Amúgy érdekes, nekem semmi bajom Drifttel, igaz, azt a nagy hype-ot sem értettem, ami körülötte kialakult, mikor behozták a képbe.

Nem tudom, hogy sajnáljam-e ezt az Ostor sztorit, vagy sem, ugyanis így leírva nagyon jól hangzik (valaki, aki még Megatron számára is gonosz...), de McCarthy történeteitől nem vagyok annyira elájulva, hogy abban bízzak, annyir jó lehetett volna, mint amennyire jónak hangzik. Mondjuk, még mások megcsinálhatják...

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1836 Dátum: 2009. November 01., 11:52:48 »
Pedig mekkora lenne már egy Toyota Supra alt-mode-dal!  
A japók vinnék, mint a cukrot!

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #1835 Dátum: 2009. November 01., 08:41:11 »
Nekem a Patthelyzet név annyira nem jött be. Kicsit el lehetett volna térni talán az eredetitől, lehetett volna esetleg Holtpont. De persze, aki fordít, az dönt, számat befogtam.
Talgabynak a Commander Turmoil fordítása nem tetszett Zűrzavar parancsnokként. Ezekkel a nevekkel úgy vagyok, hogy mivel egyszer használjuk csak őket, nem ölök bele energiát, és így nem vesznek el jó neveket mondjuk egy későbbi, értéksebb karaktertől. A Holtpont amúgy itt most nekem is tetszik, csak sajna már ugye egyrészt késő változtatni, másrészt valószínűleg többé nem fogunk hallani Patthelyzet/Holtpont cselekedeteiről.

Ez a harmadik csoport egy olyasfajta történetötlet elhintése Shane McCarthy részéről, mint Ostor látszólag érthetetlen felemlegetése volt az AHM 6. részében. Egy interjúban Shane azt mondta, eredetileg az volt a terve, hogy Ostorból egy szupergonoszt csinál - azt csak én teszem hozzá, hogy kicsit a marvel G2-es Jhiaxus és az IDW-s Mennydörgés mintájára - aki már olyan gonosz, hogy az már Megatronnak is sok. Nem emlékszem pontosan, de mintha bekeveredett volna a történetbe egy Álca mátrix is, már akkor, hogyha ausztrál barátunk viszi tovább a történetet. Így érdekes elgondolni, milyen szerepe lett volna a 3. erőnek, Driftnek, az Autoboknak és az ő vezéri mátrixuknak Megatron birtokában, de ezeket a történetfoszlányokat most már más szerzők fogják kiegészíteni, ha egyáltalán, és nagy valószínűséggel a saját szájuk íze szerint mesélik tovább a történetet.

Driftet amúgy divatos utálni a G1-es rajongók körében, főleg, ha valaki eleve utálja Shane McCarthy történeteit, mondván, sikerült a rajongók által gyártott karakterek közül a sajátját belecsempésznie a kánonba. A kardos ábrázolás és némileg a háttértörténet alapján is a figurát szokás főhajtásként értelmezni a japán popkultúra és a transformerek japán gyökerei előtt, de az is lehet, hogy mindez marketingszöveg volt, hogy az IDW kibulizzon egy Drift játékfigurát, amit a képregénykiadó ígért ugyan, de a Hasbro máig nem említette, hogy megvalósítaná.
"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."

Nem elérhető turkia

• Wookie (Konzervatív Vukik a Birodalomért Front)
  • Predátor
« Válasz #1834 Dátum: 2009. Október 31., 19:51:25 »
Hmmm, igen, volt idő... De olyan idő is volt, amikor nem volt vezetékes víz...  

Patthelyzet nem rossz kis karakter, csak hát ugye kár, hogy "beautobotosult." Egy eredeti, ősmagyar kifejezéssel élve: Whatthefuck?!  

Nagyon jó történet, ezer köszönet érte!!!  

További jó munkát, az Acélszíveket meg várom, mint a Megváltót. Érdekes, mennyit dob a történeten egy kis időbeli áthelyezés. Sokkoló nagyon odateszi magát azzal a szöveggel, meg gőzhajó alakkal.

"Én egy olyan technológia eredménye vagyok, amit te el sem tudsz képzelni."

WHRÁÁÁÁÁÁGGG-RRRRRR!!!  -ősi wookie bölcsesség

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1833 Dátum: 2009. Október 31., 19:42:07 »
Nekem a Patthelyzet név annyira nem jött be. Kicsit el lehetett volna térni talán az eredetitől, lehetett volna esetleg Holtpont. De persze, aki fordít, az dönt, számat befogtam.

Nem elérhető mad47

• Fantom
« Válasz #1832 Dátum: 2009. Október 31., 10:22:19 »
A Reflektorfényben: Drift szerintem is minden tekintetben 5csillagos! Új kedvenc robim van.  Na jó második.  Elhangzik, hogy Driftet is átépítették, szóval nem biztos hogy Patthelyzetként is így nézett ki. Akkor még lehet hogy a szeme is vörösen világított.  Ez a kardos stílus pedig megabrutál, tiszta Kill Bill stílusa van, nekem nagyon bejön. Arra én is kíváncsi lennék, hogy akkor pl. a jó öreg Megatron is kaphatna második esélyt?  Kup szerint mindenkinek jár.  A harmadik csoportra is kíváncsi lennék, lenne még mire magyarázatot találni, ez eddig zavaros, hogy simán megvilágosodik egy gyilkológép... Nade talán ez is kellett ahhoz hogy annyira jó legyen ez a rész. A múlt heti Acélszívek első része nekem kicsit unalmas avagy "már sokszor látott" volt, de persze nem írnám le elsőre.
Na ezer köszönet, és amíg van mit leadni az oldalon addig abba ne hagyjátok!!!

All hail HZS!!

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1831 Dátum: 2009. Október 30., 20:29:57 »
Tyrant-nak és Elwood-nak köszönöm a TF Reflektorban: Drift-et!    

Nem tudtam, hogy Drift Álca volt; ,,enyhén'' meglepődtem...  
Remek volt minden (story, grafika, szereplők, a harcok)!  
Megnéznék egy Husáng vs. Drift ,,meccset''...  

Nem elérhető iktriad

• Megtorló
« Válasz #1830 Dátum: 2009. Október 30., 19:45:45 »
Egydeül Hannibál Kup nem jön be, de legalább megtudtuk, hogy épült fel.

Ó róla még fogunk olvasni, hogy pontosan mit történt vele, miután megmentették (önmagától). Na az nem lesz semmi!!!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 30., 19:45:56 írta iktriad »

Nem elérhető Warusz

• Fantom
« Válasz #1829 Dátum: 2009. Október 30., 15:45:39 »
Ez remek rész volt. Drift tényleg hasonlit egy szamurájra, bár az Álca múltja a katakter kinézete miatt meg kérdőjelezhető lenne. Nem tűnik olyan fazonnak aki Autobotokat szeletelt ketté, bár a látszat olykor csal. Minden esetre szerintem Kup túl gyorsan ajánlotta fel a jelvény hordását neki. Igaz, hogy meg érdemel mindenki egy második esélyt, de ez akkor sem jelenti azt, hogy 1ső találkozás után meg bízzon benne legalábbis szerintem.

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1828 Dátum: 2009. Október 30., 14:56:18 »
Á, túl szimpatikus arca van ennek a Drift gyereknek ahhoz, hogy ne kapjon második esélyt. Még a szeme sem vörösen izzik.  Kíváncsi vagyok Kup adna-e mondjuk Szilánknak is második esélyt. Meg arra is, hogy elhinnék-e az olvasók, hogy Szilánk mostantól jófiú.

Amúgy nem volt rossz sztori, az eleje tetszett, meg az is, hogy végre voltak új szereplők, legalább az álcák között, nem mindig ugyanazokat guberálják elő egy bolygónyi robot közül. Egydeül Hannibál Kup nem jön be, de legalább megtudtuk, hogy épült fel.

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
« Válasz #1827 Dátum: 2009. Október 30., 12:43:45 »
Irtózatosan gyönyörű volt ez a reflektorfényben. Jó történet, szimpatikus szereplők. Zűrzavar nagyon brutális volt, de az is kemény volt, drift hogy elintézte.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1826 Dátum: 2009. Október 30., 11:34:48 »
Ebben a Reflektorfényben Drift kiderült jó néhány dolog, ami kérdésünk is lehetett. Pl. Kup jó állapotba van, pedig a Reflektorfényben Kupban sérült volt és meg volt rozsdásodva. Észlelő jobb szeme, amit a Dicsőség Megatron sorozatban láthattuk.
Ami pedig Drift-et illeti. Ő olyan volt, mint egy szamuráj főleg a kardjai miatt. És csendes egy robi. Mert nem jelentek meg semmilyen gondolatbuborékok.
Ezer köszönet Elwood&Tyrant a Reflektorfényben: Drift képregényért! További sok sikert a TF honosításhoz!
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető iktriad

• Megtorló
« Válasz #1825 Dátum: 2009. Október 30., 11:27:29 »
Idézetet írta: talgaby
Idézetet írta: turkia
Erre kell felkelnem, hogy nem lesz Alakváltók frissítés hetente a jövő évben???
Ahhoz képest, hogy volt idő, amikor két hónapot kellett várni egy-egy TF-képregény megjelenésére...

Én örfülök, hogy minden héten jön valami, egy-két nap ide vagy oda nem számít. A kedves honosítóinkra MINDIG lehet számítani. Most is remek munkát végeztek ezzel a Drift résszel. Magyarul izgalmasabbnak is tünt mint eredetibe. Ez a harmadik csoport dolog érdekes, kiváncsi vagyok hallunk-e róluk az IDW későbbi történeteiben.