Szerző Téma: Transformers  (Megtekintve 1264177 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

Nem elérhető Warusz

• Fantom
Re:Transformers
« Válasz #1884 Dátum: 2009. November 12., 23:04:52 »
Erre én is emlékszem pár mondatuk volt asszem akkor is a be mutatkozás miatt.
Amúgy jól láttam, hogy a gyerek kezében akinek a szobájában ott volt Fülelő egy GiJoe volt? Még hozzá ha jól láttam Kígyószem. Mondjuk ennél a résznél szerintem Romboló a sráctól undorodva beszél nehézkesen.
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 12., 23:05:28 írta Warusz »

Nem elérhető mad47

• Fantom
« Válasz #1883 Dátum: 2009. November 12., 22:22:55 »
Mivel Féreg is kazettává zsugorodik, így elméletileg ő is Fülelőhöz tartozik. Romboló gondolom ilyen szűkszavú, csak akkor fűz kommentárt a dolgokhoz, ha szükséges. Amíg csak annyi van hogy kap egy parancsot, azt megjegyzés nélkül teljesíti.  Ugyanez áll Lézercsőrre és Körfűrészre is. Valamelyik számban ők is beszéltek valamikor régen egy keveset.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #1882 Dátum: 2009. November 12., 19:46:03 »
Tyrant-nak és Elwood-nak köszönöm a TF:MD negyedik részét!    
Véleményem szerint eddig ez volt a legjobb rész (ebből a sorozatból)!  
Skorponok tényleg hatalmas!  
Nagyon bírom a Szörnybotokat, még a Dinobotok is tartanak tőlük!  
Mi lesz még itt, ha Ultra Magnus is csatlakozik Mogorváékhoz...  
Nagyon várós a következő rész!

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1881 Dátum: 2009. November 12., 13:30:04 »
Igen turkia arra emlékszem, hogy a Marvel G1-es sorozatban is beszélt Romboló. De aztán a későbbiekben már egyetlen szót se mondott. Legalábbis úgy tűnt.
Ja és a TF Maximum Dinobotok 4. részben találtam egy elírást.9.oldalon Undor szövegében a "törtlesztés" szó. Az nyilván a "törlesztés". Egy "t"-vel több van benne.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető mad47

• Fantom
« Válasz #1880 Dátum: 2009. November 12., 13:04:43 »
Üüüüberfaxa rész!!! A rajzok nekem is bejönnek, csak az érdekes kicsit, hogy eddig nem volt két rész mikor Mogorva ugyanúgy nézett volna ki. Van ugye az eredeti arc: száj nuku, optika is plexi alatt. Van viszont amikor olyasmi mint O.P., tehát optikák nincsenek takarva. Ez kicsit zavaró, meg egyéb részei is gyakran változnak. De ez csak kukacoskodás, pl. Rohamon én is észrevettem hogy jobban néz ki, nem olyan vézna kis törékeny robi benyomását kelti mint előző részekben. Sokkoló és Fülelő szövetsége szerintem magától értetődő volt, eddig is megszokhattuk hogy jól dolgoznak együtt.  A végén a kép, ahol a Dínók körbe vannak fogva, egyik oldalról a hatalmas méretű Skorpi, másik oldalon meg a szintén félelmetes megjelenésű Sokkolón, az elég vészjósló...  'Csillantóért mondok pár imát, mert hiába tudjuk az AHM-ből a lényeget, addig még van mit elmagyarázniuk... Jó hogy a Szörnybotok is testhezálló szerepet kapnak, anno a Marvel Fejmesterek miniben kaptak csak szerepet, ott se sokat, meg mondjuk ki, elég nevetséges volt a karakterük... De itt azért mindjárt keményebb kötésű "csávóknak" tűnnek. Ami pedig a fordítóinkat dícséri ( az én szememben különösen!) pedig hogy látszik a munkátokon, hogy nem a kicsiknek készül, hanem elsősorban nekünk, akik anno TFen nőttek fel és már nem 10 évesek. Ezt a "megmentettük a Dynobot seggeteket" és hasonló kifejezések használatára értem. Szerintem jó hogy érződik a szövegen hogy ezek "rosszarcú" robik, nem mindenki szent mint Fővezér... Naszóval újabb jó pont!
Húú, ez jó hosszú lett, remélem nem zavar senkit.
Csak így tovább! All Hail HZS! És köszönet!

Nem elérhető turkia

• Wookie (Konzervatív Vukik a Birodalomért Front)
  • Predátor
« Válasz #1879 Dátum: 2009. November 12., 13:02:52 »
Köszönet a frissítésért!!! Nagyon jó történet, szuperek a rajzok is!

Keildavid:Romboló megszólal az eredeti füzetekben, ha jól emlékszem, az 1. és a 2. számban. Utána csendben volt. Gondolom, annyi mondandója volt. De egyébként nagyon jó ötletnek tartom, hogy beszél, meg azt is, hogy dadog. Olyan érzése lesz tőle az embernek, hogy igaz ugyan, hogy beszél, de ez nem természetes és nehezére esik.

Ami viszont feltűnt, hogy Skorponok vagy háromszor akkora, mint Iszap. Mogorva kis apróság mellette. Ez annyira nem logikus mondjuk, de nem foglalkozom vele különösebben. A méret-kérdésre egy régi szám elég jó választ ad. Megatron először alakul át az Álcák előtt pisztollyá és mondja az egyiknek (Üstökösnek?) hogy húzódjon hátra, mert a tömegkiszorító folyamat veszélyes lehet. Az nagyon jó ötlet, hitelessé teszi, hogy kicsi lesz.

Ismét köszönet, remek munka volt!!! A hab a tortán Sokkoló és Fülelő,   lila robotok kis csapata , ejjj, de jó rideg mind a kettő. Várom a következő részt!!!Arról nem beszélve, hogy nagyon ötletes a Fülelő-Romboló-Lézercsőr, stb. (kazetta robotok) kapcsolata. Tetszik, hogy olyanok, mint egy apa és a gyerekek.Fülelő helyében én mindig magamnál tartanám őket. Bajba kerül, kiengedi az 5 (Tomboló, Görgető, Romboló, Lézercsőr, Körfűrész) robotot és neki harcolni sem kell.
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 12., 13:06:42 írta turkia »
WHRÁÁÁÁÁÁGGG-RRRRRR!!!  -ősi wookie bölcsesség

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1878 Dátum: 2009. November 12., 12:42:46 »
A Maximum Dinobotok 4. részben látom kezdtek egy kicsit felgyorsulni az események. Bár ebben a részben feltűnt, hogy Romboló tud beszélni. Ez általában nem nagyon fordult elő. A végkifejletre pedig kíváncsi vagyok, hogy hogyan lesz vége a történetnek. Bár igaz eredetileg a AHM-ből megtudtuk, hogy mi történt. De arról úgy tudom még lesz szó a későbbi AHM részekben.
Ezer köszönet Elwood és Tyrant a Maximum Dinobotok 4. részért!        Előre is sok sikert kívánok nektek a befejező részhez!

Nem elérhető iktriad

• Megtorló
« Válasz #1877 Dátum: 2009. November 12., 12:36:17 »
Amennyire nem volt az igazi az AHM 9. része; ez annyira ütött; top 10-es IDw kiadvánny. Akció; cliffhanger a végére; remekül kézben tartott sztori; jó momentumok-egyszóval minden. És még valami. Nem tudom feltónt e de ezt a részt nem csak Nick Roche rajzolta hanem egy bizonyos James Raiz is.
És nekem naaaagyon tetszenek az ő rajzai. A Transformersek robotoknak tűnnek rajtuk. Rochenál nem mindig van ez igy-tessék megnézni nála Rohamot robotalakban és összehasonlitani Raiz-éval. Az mondom Raiz rajzaival a sorozat még annál is jobb lett volna; mint amilyen egyébként.
Köszönet elwoodnak és tyrantnek a honosításért-remekül visszadja az eredeti remek hangulatát a füzetnek. Nagy köszönet érte!
Nem semmi végkifeljet jön!

Nem elérhető Warusz

• Fantom
« Válasz #1876 Dátum: 2009. November 12., 11:05:30 »
Köszi a frissítést. Ez most nagyon jó szám lett.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #1875 Dátum: 2009. November 12., 10:26:55 »
Ja igen, ez kimaradt:

[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2145&catid=21\" target=\"_blank\"]Transformers - Maximum Dinobotok 04.[/a]

"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
« Válasz #1874 Dátum: 2009. November 12., 10:19:39 »
Így sikeresen elolvastam a megatron eredet 4. részét, úgy hogy közbe azthittem, hogy ez a dinobot eredet (mert a borítót nem szoktam megnyitni), és közbe végig azon gondolkoztam, ez hogy jött most az előző dinobotos történet folytatásának.
Brutális volt az első prime, de kicsit kusza és átláthatatlan volt, hogy sikerült a kis megatronnak legyőznie. De az jó, hogy kiderült a fegyverének az eredete, csak ennek kár volt egy részt szentelni.

De elolvastam a dinobotok négyet is. Jól látom, hogy az elején a srác egy snake eyes figurát fog?
Az első két oldalt azért végig kellett néznem kétszer, hogy rájöjjek, mit csinál lézercsőr és romboló.
Alakulgat itt is a történet, de nehezen akar összeállni.
Köszönet a honosításokért.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #1873 Dátum: 2009. November 12., 09:48:11 »
Meg a képregény címe is Maximum Dinobozok volt. Kijavítottam mindkettőt.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1872 Dátum: 2009. November 12., 09:14:27 »
A főoldalon a TF Maximum Dinobotok 4. része helyett a Megtron eredet 4. része jön be. Az újdonságok linkjénél bejön a Maximum Dinobotok 4. része.

Nem elérhető turkia

• Predátor
« Válasz #1871 Dátum: 2009. November 11., 15:10:20 »
Hú, én Sokkolóval vagyok így.

• Spawn
« Válasz #1870 Dátum: 2009. November 07., 11:21:06 »
Jazz a legnagyobb arc. Akármennyi transformerst olvasok, nálam mindig ő marad a legjobb.

Nem elérhető mad47

• Fantom
« Válasz #1869 Dátum: 2009. November 06., 14:54:02 »
Nicsak egy önjelölt Acélfej.

• Spawn
« Válasz #1868 Dátum: 2009. November 06., 12:24:08 »
Jó volt ez a rész, az autobotok morális válsága, optimusz hatalmas visszatérése. jó volt. Köszönet ezért a részért is.
Csatár kissé megváltozott.

Idézetet írta: mad47
Remélem Délibábnak lesz esélye bizonyítani.

Nem hiszem, hogy ő ezek után még bizonyítani akarna. És lehet hogy jobb is lenne ha kiszálna, elég ellentmodásos figura, aki megosztja csak a jónépet.
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 06., 12:32:12 írta grey gargoyle »

Nem elérhető turkia

• Predátor
« Válasz #1867 Dátum: 2009. November 06., 09:15:55 »
Arrrgh...megint elszállt egy kommentem, szóval a lényeg zanzásítva:
Köszönet az új részért!
Túl sok az ember, meg Autobot, kevés az Álca.
Ami nagyon tetszett, az Fülelő érzelmi megnyilvánulása. Kazetta alakjukban Ő hordozza Tombolóékat, logikus, hogy nagyon kötődnek egymáshoz. Igazi Álca bajtársak.
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 06., 09:16:43 írta turkia »

Nem elérhető iktriad

• Megtorló
« Válasz #1866 Dátum: 2009. November 06., 00:07:29 »
Hát igen, sose lesz ez a kedvenc TF részem... A földi rész rajzilag és történetileg-brrrr
Ami kicsit megmenti a részt az a végén Csatár monológja és Optimusz megérkezése.
Nagyonn köszi a magyar fordítást kedves honosítók!

Nem elérhető mad47

• Fantom
« Válasz #1865 Dátum: 2009. November 05., 21:21:28 »
Most hogy mondjátok tényleg. Az Autobotok a megszokott minőségben pompáznak, de Tomboló meg Fülelő tökre rajzfilmes hatást kelt... Kicsit gagyi. De attól tetszik.  keildavid: értem én mire célzol. Acélfej felelőtlenségét csak súlyosbítja az, hogy az ő pozíciója a többiek között valahol Kup szintjén mozog, öreg harcos akire felnéznek, akinek adnak a szavára és akit követnek ha kell. És ezt látják tőle, hogy előítéletek alapján félholtra ver egy bajtársat... Ez az Álcáknál elmegy, de az 'Botok között több mint romboló hatású... Remélem Délibábnak lesz esélye bizonyítani. Nem mintha kéne bizonyítania. De biztos visszakerül még rá a jel.

Nem elérhető Habba

• Garfield
  • **
    • http://
« Válasz #1864 Dátum: 2009. November 05., 20:37:31 »
Szerintem 6 oldalt nem Guido rajzolt. A harcos részek grafikája teljesen más. Nem tudom mi lehet az oka?!

Most látom, ezt nem is ő rajzolta, két másik alkotója volt ennek a számnak. Ez nem épp a legszerencsésebben jött ki szerintem!
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 05., 20:50:07 írta talgaby »

Nem elérhető Warusz

• Fantom
« Válasz #1863 Dátum: 2009. November 05., 20:22:34 »
Köszönet a frissítésért.
Bár be kell vallanom ez a szám nekem nem nyerte el tetszésemet. Nem tudom én látom-e rosszul, de mintha 2 grafikát alkalmaztak volna. Mintha az Álcáknál és embereknél másabb lenni mint az Autobotoknál. Mondjuk az Autoboknál minden tetszett grafikai téren és a többin. De az embereknél és Álcáknál nem. Először grafikailag főleg azért is, mert most akiket láthattunk elég sportos ki nézettel rendelkeznek vagy ha úgy vesszük olyanok mintha mind1ik katona lenne. Az Álcák is mintha vissza tértek volna a G1 grafikai világához. Bár az tetszett, ahogy Fülelő meg sajnálta "kis barátját".

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1862 Dátum: 2009. November 05., 20:05:09 »
Köszönöm Tyrant-nak és Elwood-nak az AHM kilencedik részét!    
Nem volt ez rossz rész, nekem tetszett!  
Acélfej nagyot hibázott...  
Csatár monológja (?) hatalmas volt!

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1861 Dátum: 2009. November 05., 19:54:20 »
Igen mad47, ahogy mondod. Azt én úgy értettem, hogy az Autobotok kétségbe vannak esve. Pl. Acélfej, amit láthattuk, hogy milyen volt. Mert ő először Délibábot hitte árulónak és hát tévedett.

Nem elérhető mad47

• Fantom
« Válasz #1860 Dátum: 2009. November 05., 19:37:09 »
Ú, bocs a betűstílus miatt.  Vessetek rám követ. Akarom mondani sztázis zárat.

Nem elérhető mad47

• Fantom
« Válasz #1859 Dátum: 2009. November 05., 19:26:34 »
Szerintem csúcs volt ez a rész, hisz Fővezér újra a pályán! Helyesbítenék keildavid: az Autobotok SOKADSZORRA megtudhatták mi a helyes, amit tenniük kell.  Amúgy honnan lett hirtelen ennyi luxuscikk a birtokukban, mint pl. KR fülke? Meg energon, gondolom az is kellett jócskán Fővezér talpra állításához. [span style=\'color:#000000;background:#000000\'] Spike-ék titkos fegyvere az ugye Soki fegyvere? [/span]
Ezen a héten is: ALL HAIL HZS! Köszönet az új részért!
[/b][font="Comic Sans MS"]
[/font]

Nem elérhető joustoe

• Garfield
  • **
« Válasz #1858 Dátum: 2009. November 05., 19:25:22 »
pihenj cseppet, szerintem ha csak hétvégén lenne frissítés(de akkor kétóránként) az tökéletesen kárpótolna minket:D

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1857 Dátum: 2009. November 05., 19:12:52 »
Mert ez van, ha az ember fordított sorrendben áll neki a frissítésnek. Buster csak elszólás, túl sokat gondolkoztam angolul (ez a név ugye egyfajta bratyizó kifejezés is, és most olyasmit fordítottam, amiben ez is benne volt), a hír meg csak ne volt aktiválva a főoldalon, ha jól emlékszem. Nem baj, a holnapi frissítésnél már nem lesznek ilyen gondok, azt nem agyilag zokniként fogom már csinálni.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Habba

• Garfield
  • **
    • http://
« Válasz #1856 Dátum: 2009. November 05., 19:08:11 »
Angolul olvasva számomra ez volt a sorozat mélypontja.

A következő két szám pedig a valaha volt legjobb TF részek közé tartozik! Szerintem!

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
    • http://gportal.hu/portal/transformersthemovie/
« Válasz #1855 Dátum: 2009. November 05., 19:01:58 »
Ez mekkora sz*r volt.