Ha hajat vágni is ezzel a módszerrel tud, megnézném a tarkójánál. Ilyen esetben valóságban tuti, hogy csurkát hordana.
Csók: Itt abból indulnék ki, hogy az erőtere mindig aktív és fizikai akadályt képez mondjuk egy lassú érintés esetén is, vagy csak valamilyen gyors behatás esetén aktivizálódik? Nekem valami olyan rémlik, hogy 1 cm-re található a bőrétől. Tehát a hajvég kiesik az erőtér hatóköréből és a hajvéget már csak annak természetes ellenállóképessége védi?
Ha az erőtér folyamatosan jelen van, vagy gyors és lassú érintés esetén egyaránt aktivizálódik, ráadásul tapintható is, az elég nagy kellemetlenség. Szerintem az erőtér (ha elfogadjuk az egy centit) követi a test felszínét. Ha pl a szája nyitva van és mondjuk 1 centitől jobban kinyitja, akkor a szájüregben saját erőtér képződik, ami mondjuk követi a fogak, nyelv és egyéb lágy részek domborulatait. Na ebben az esetben egy komolyabb csókról szerintem szó sem lehet és hát minden komolyabb szándékot

eleve kizár, mert bizonyos testrészei felszíne is ilyen "ellenséges" lehet.
A szintén erőteres Bulldinak megvolt Amazon és látszólag nem volt anatómiai gubanc. Na most ez asszem Bulldinak abban az idióta legyengített, vagy elvarázsolt, vagy milyen állapotában volt. Vagy nem volt erőtér, vagy Amazon minden testrésze két fokkal ellenállóbb, mint Lois-é.

De másik kérdés: ha az 1 centivel mindenhol számolni kell, hogyan tud megenni egy falatot is? Sikerrel jobbára folyékony táplálékot venne sztem magához.
Mennyire átjárható ez az erőtér? Simán belelép egy kis sárba. Ő hozzá tud érni a saját bőréhez, hogy lemossa? A víz hozzá tud érni a bőréhez? Tűzzel égetett már le szennyeződést, tehát az erőtérnek valamennyi (Supira még nem veszélyes) hőt át kell engednie.
Egy darab papírt is úgy venne fel, hogy van a két ujja között két centi, a papír meg ott "lebeg"?
Ez az erőtér szerintem több kérdést vet fel, mint amennyit megold. De ez a helyzet Bulldival is, az erőtér ott is nyilván nagyon erős, legalábbis Hulk azt mondja Bulldiról, hogy mindenféle sérüléssel szemben teljesen sérthetetlen az erőtérnek köszönhetően. Mondjuk ott talán pont ezért leszögezték, hogy Bulldinak nem kell oxigén, de ami fontosabb a fenti miatt, nem kell táplálkoznia. Ott így talán kijelenthető, hogy a teste belseje, a belső részei teljesen érinthetetlenek, elzártak. De Supinak kell élelmiszer? Őt nem nagyon ismerem részleteiben, nem tudom, erre adtak-e magyarázatot.