Szerző Téma: Ivott már valaki fényt?  (Megtekintve 215436 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #602 Dátum: 2007. Április 12., 16:43:23 »
Én tegnap benyakaltam egy osztálytárssal majdnem 3 üveg bort, (persze vbk-ban), attól is jókat lehet aludni!:D
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Archant

• Pókember
    • http://halozsak.tlof.hu
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #601 Dátum: 2007. Április 12., 15:47:12 »
Én a Melegszendvics + Cola + Jóbarátok ra eksüszöm, a leggyorsabb modja annak hogy elaludjak
No fear, No Fail
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-12.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #600 Dátum: 2007. Április 12., 11:51:11 »
Én a bor + South Park párosításra esküszöm, de nem rossz a VBK + Michael Moore filmek duó sem

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #599 Dátum: 2007. Április 12., 10:46:20 »
Nem rossz párosítás, Hubertus és Dragon Ball.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #598 Dátum: 2007. Április 12., 10:35:58 »
Tegnap hubiztunk öcsémmel, aztán dragonball videókat néztünk a gépen. Néha jó az ilyen lazítás.
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #597 Dátum: 2007. Április 08., 20:02:29 »
No komment.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #596 Dátum: 2007. Április 08., 19:13:41 »
Mert azok már addigra off-ok voltak.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #595 Dátum: 2007. Április 08., 18:59:54 »
Uff! Miért nem kért inkább a Nagy Ősi Szellemektől?:D:D
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #594 Dátum: 2007. Április 08., 18:16:41 »
Tegnap Ozzy (a város kedvenc alkoholistája) ismét öregbítette a hírnevét, amikor kijelentette: "Az anyám egy cheroke (a'szem így írják) indián. 14 éves koromig rezervátumban nevelkedtem. Nagyon kevesen vannak ám. Háromezren. Körülbelül. Láttam igazi bölényt is. Azok is kevesen vannak. Én nem fogok sokáig élni, de az anyám 102 éves. De nem látszik rajta."

Ezután kért egy húszast.
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #593 Dátum: 2007. Április 07., 14:35:30 »
Idézet
Na azt az arcot amit a haverom vágott, látnotok kellett volna...
 Azt az arcot én is megnéztem volna.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #592 Dátum: 2007. Április 07., 14:09:09 »
Ez nagyon fasza.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #591 Dátum: 2007. Április 06., 23:00:47 »
Kéregetős sztori:

"Enyhén" agresszív haverom ül a volánnál. A másik szolidabb arc mellette az anyósülésen, én meg hátul. Állunk a piros lámpánál a déli pu-nál. 20 év körüli nem szoláriumtól barna szakadt csövi odalép a kocsinkhoz:
- bocs, 'adjá má egy szál cigit
- menjél el dolgozni, 20 éves fiatal erős ember vagy, ahelyett hogy itt kéregetsz másoktól megvehetnéd magadnak is - így a volánnál ülő úriember
-nem tudok, mert súlyos beteg vagyok...
-mi a bajod?
- kivették a fél tüdőmet...
haver vörös fejjel kezdi kikapcsolni a biztonsági  övet, közben üvölt:
- akkor meg mi a f*sznak kell a cigi te ******, @#>€!!

A csöves egyből elszaladt, a haverunkat meg alig bírtuk a kocsiban tartani. Én csak szakadtam hátul a röhögéstől. Ilyen balf@sz félrebeszélést sem halottam még. De a szorinak még nincs vége:

fél napal később, felállás ugyan az:
Ugyan annál a piros lámpánál áldogálunk, mikor jó messze a fák árnyékában megpillantjuk a regeli csövit. Haver csak durrog magában, de nem száll ki. Ekkor egy idősebb hölgy lép a kocsinkhoz:
- Jónapot fiatalember, szánjon már meg egy kis apróval
- Sajnos nincs nállunk (tényleg nem volt, reggel a tankolásra is alig tudtunk összekaparni a pénzt  ) de már amúgy is idegesít, hogy folyton tarhálni akarnak tőllem. Látja ott azt a faszit a fa alatt...
közben egyszerre mondják egymás szavába vágva:
- ...persze hogy látom, az a fiam, beteg szegény...
-...reggel már elküldtem a jó kurva annyába...

Na azt az arcot amit a haverom vágott, látnotok kellett volna... XD

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #590 Dátum: 2007. Április 05., 15:53:42 »
Idézet
Kiváncsi leszek,a mostan közületek(ifjabb generáció) majd,mennyien fogjátok megörizni a jelenlegi zenei rajongásotokat.
Hát magam részéről, anyámék elmondása alapján úgy másfél évesen kezdtem rázni a seggem az Eddára, és ez 20 éve tart!:D ( Ez életem leghosszabb kapcsolata!:D)
Ez a szám nekem bejött yosha, kösz hogy fölraktad!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #589 Dátum: 2007. Április 05., 15:50:57 »
No például.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #588 Dátum: 2007. Április 05., 15:04:40 »
Valamint készült már rockzenéből is képregény. Például a Rolling Stones - Sympathy For The Devil című számából.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #587 Dátum: 2007. Április 05., 14:51:41 »
Ahogy magamat ismerem nekem nem fog változni. A múgy az irodalmi művek adaptálása nem ritka a rockzenében. A Bathory Blood on Ice című albuma például a Conan-novellákat dolgozza fel, de a képregénykere visszanyergelve a Blues Brothers Ghost Riders in the sky című számáról meg egyértelműen el lehet dönteni, hogy a vadnyugati Szellemlovas ihlette.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Callaow

• Garfield
  • **
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #586 Dátum: 2007. Április 05., 13:06:57 »
Thanx a választ.

Kéregetés:azóta nem adok,amikor még olyan 13 éves koromban adtam,mondjuk 20ft és ahelyett,hogy megköszönte volna a győkér,még elkezdett basztatni,hogy kevés,adjak még..

Illetve,egy kivétel van amikor adok,ha azt mondja,hogy bevallom,piára kell...

Rock-képregénypárosítás: Szvsz a képregény egy menekülés a való világ elől,nagyszerű kikapcsolodás.

A rock,nem tudom én inkább a lírai rockot részesítem előnyben,zúzni,csak akkor,amikor valamir nagyon rá akarok pörögni(pl Állásinterjú)

Bár az én zenei ízlésem,nagyon-nagyon vegyes.60's-től számítva bármi jőhet,magyar,külföldi,rock,pop,hip-hop,teljesen mindegy,hangulatfüggő.

Mondjuk  ponyvaregény zenei cd-jét,bármikor képes vagyok hallgatni.
Vagy Best of Quentin Tarantino

Érdekes volt a 90' évek közepén készült pár művészfilm, amelynek témája, a 70's punkok aktatáskás üzletkötövé válása.

Kiváncsi leszek,a mostan közületek(ifjabb generáció) majd,mennyien fogjátok megörizni a jelenlegi zenei rajongásotokat.

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
    • http://www.enactment.uw.hu
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #585 Dátum: 2007. Április 05., 12:48:08 »
Zúzós.
Akkor itt egy link:

http://rockerek.hu/request.php?255

Ez sajna egy amatőr próbatermi felvétel. A szövegekbe mondjuk sok utalást nem találsz a Ragadozókra, mint mondottam, csak ihlette. Klasszikus vámpirdolgokra való utalásra vittem inkább, mert ugy közérthetőbb.
hamarosan lesz fasza studiofelvétel, addig élőben zuz a cucc.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Április 05., 12:48:39 írta yosha »
'Az érzéki szexhez ha akarsz, használsz egy tollatt, de akkor a perverz szexhez már egy egész csirke kell... '

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #584 Dátum: 2007. Április 05., 11:17:54 »
Idézet
Szerintem a magyarázat az az, hgoy Magyarországon picit intellektüellebnek kell légy az átlagnál, hgoy foglalkozz képregényekkel és ne szold le őket, hogy dedós meg ovodásoknak való. Kell egy adott értelmi szint, hogy megfogjon, hgoy átéld.
Haaaj, ez de szép! Végre igazolást nyert, hogy a nővérem hülye kettönk közül!:D (mindig cseszeget a képregényekkel).
 Ezt a Feltámadást meghallgatnám,  zúzós szám, vagy inkább lassabb?
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
    • http://www.enactment.uw.hu
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #583 Dátum: 2007. Április 05., 10:36:37 »
Idézetet írta: Punkológus
Jah és miért tapasztalom azt, hogy aki képregényes téren mozog az rockot hallgat nagy általánosságban? (De ez ugyanúgy a szerepjátékosokra is igaz) Milyen rejtélyes okok húzódhatnak meg a háttérben?

Jo kérdés... Szerintem a magyarázat az az, hgoy Magyarországon picit intellektüellebnek kell légy az átlagnál, hgoy foglalkozz képregényekkel és ne szold le őket, hogy dedós meg ovodásoknak való. Kell egy adott értelmi szint, hogy megfogjon, hgoy átéld. A rock-metal zenékkel is ez van. Akinek nincs meg ez a szint és keménykedni szeretne, nos, azoknak van a Huligensz. Én világéletemben sosem tudtam szabadulni a rock karmaiból, és az Iron Maident is a Carmageddonból ismertem meg, akkor azt sem tudtam mi az, de csíptem mint állat. Azóta rátértem erre az útra, és a Kárhozattal má kezdünk beindulni (példa a képregényes párhuzamra, hogy az egyik uj számunk a Feltámadás szövegét a Ragadozók képregény ihlette. Ezért hálás köszönetem HZs!
A képregény vonatkozásu rock-metal jelenség nem is olyan ritka, pl. a Iced Earth - The Dark Saga lemeze a kezdeti Spawn sztorit meséli el, mondjuk alternativ befejezéssel, de a hangulata tökéletesen visszaadja a képregényt.

A divatmájereket meg amugy imádom. Akkorákat lehet szorakozni velük hogy az már kincs. Persze cigit mindig adnak ha kérsz, mert ők is olyanok akarnak majd lenni mint te, meg amekkora marhaságokat beszélnek, meg ahogy lehet őket szivatni, egyből nem olyan szürke az a buli.
Junkies-koncertre is azért jártunk komáimmal, mert jol esett, hogy pogoba csak félig kellett felemelni a könyökünk. Nameg egyszer zöldpardonban legjobb komám ugyanigy egy Junkies-on elkeveredett. Keresem , minden, erre megláűtom a tömegben vagy 20 méterrel arrébb pogozni. Nos, 20 m kb, de tisztán láttam őt deréktól felfelé (majdnem deréktól), és elkapott a röhögés, hogy milyen rockkoncert az ahol az átlagmagasság nem éri el a 160-at...

Amugy gratula a Junkieséknak, mert több mint 10 éve a rajongótáborukat a szűk 14-16 éves emberekből tartják fenn. Pedig azért ők is nőnek...
'Az érzéki szexhez ha akarsz, használsz egy tollatt, de akkor a perverz szexhez már egy egész csirke kell... '

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #582 Dátum: 2007. Április 04., 21:26:04 »
Idézet
szerintem ennek az is lehet az oka, hogy akik trendi zenét hallgatnak, azoknak a többsége (tisztelet a kivételnek) igyekszik is úgy viselkedni ami ehez tartozik, és mivel a képregényolvasás nem tartozik a trendi dolgokhoz, ezért nem is olvassák (mégha gyerekkorában ezen is nőtt fel és esetleg szerette is ezt).
Hát nemtom. Én az ilyen divatmájereket egy "na most húzzá a jó büdös francba te kis gerinctelen köcsög!" felkiáltással el is szoktam hesegetni a közelemből.  
Amúgy szerintem nincs és nem is lehet ilyen mélyegg következtetést levonni. Én úgy ahogy, benne vagyok a számomra csak disco zenének nevezett stílusban(nem nagyon értek hozzá, ezért előre is elnézést azoktól aki ebben utazik...holott tudom, hogy az elektrnikus zenéknek is van kismillió fajtája), bulikon mivel a környezetem ezt nyomatja egyrészt nem nagyon tehetek mást, másrészt meg van egy-két szám amit szívesen hallgatok. MOndjuk azt is csak ritkán, itthon sosem hallgatom ezeket. De nem azért, mert ez nem trendi, hogy vagy valami más, egyszerűen ez tetszik a leginkább.
Amúgy azt bírom, amikor egy számot már nem hallgatnak szívesen, mert már régi stb..stb...*hányós smiley*
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #581 Dátum: 2007. Április 04., 20:29:39 »
A zenei ízlés magyarázatában lehet valami. Azok a régi rock-számok ég most is örökzöldek. Még mindig olyan lelkesedésel tudom hallgatni egy GnR-albumot, mint amikor először hallgattam meg.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #580 Dátum: 2007. Április 04., 19:56:29 »
Hahaha! Ezt kipróbálom! Amúgy mostanában a második szó után közölni szoktam, hogy nincs se pénzem se cigim, Viszlát! Legtöbbször ez is hatásos!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #579 Dátum: 2007. Április 04., 19:48:48 »
Idézetet írta: galamb
Haj, erről jut eszembe, úgy birom, amikor a hajléktalanok egy ilyen tíz perces, már-már politikai szóvivőket is megszégyenítő felvezetéssel kérnek pénzt, és olyan ártatlan bociszemmel néznek, hogy szerintem maguk is elhiszik azt a sok baromságot, amit összehordanak!
Ez ellen van egy egyszerű megoldás, ha látod, hogy kéregetni akar, amikor odalép hozzá megkérdezed, hogy tud-e adni egy kis aprót.
Erre általában teljesen lefagynak, mert nem igazán számítanak rá.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #578 Dátum: 2007. Április 04., 19:38:30 »
Haj, erről jut eszembe, úgy birom, amikor a hajléktalanok egy ilyen tíz perces, már-már politikai szóvivőket is megszégyenítő felvezetéssel kérnek pénzt, és olyan ártatlan bociszemmel néznek, hogy szerintem maguk is elhiszik azt a sok baromságot, amit összehordanak!
Idézet
Jah és miért tapasztalom azt, hogy aki képregényes téren mozog az rockot hallgat nagy általánosságban? (De ez ugyanúgy a szerepjátékosokra is igaz) Milyen rejtélyes okok húzódhatnak meg a háttérben?
Hm, tényleg, ez aztán a jó kérdés, szerintem is valami az lehet a háttérben, amit Sepi mond. Én is a rockot szeretem a leginkább (habár én úgy tudtam, a Holligans is nagyjából valami olyasmi!... Na jól van csípem pár számukat, ciki-nem ciki , foghíjjas smiley). Meg azért magam részéről, a képregény szeretetemben van valami nosztalgia,  akaratlanul a gyerekkori emlékek is feltörnek, és ugyanez van amikor 10-15 éves rockszámokat hallgatok, vagy egy régi banda újabb számát. Lehet másnál is ez van?
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #577 Dátum: 2007. Április 04., 19:33:42 »
Annyira sajnálom, hogy ritkán mozdulok ki otthonról, mert ilyenkor én is belőhetnék egy-egy nagyon jó kis sztorit, ha kicsit közöségibb ember lennék.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #576 Dátum: 2007. Április 04., 18:39:26 »
Tulajdonképpen erőszakos kéregetés. Kezdve az "aggyá má pénzt"-től az "Elnézést uram, ön jó szándékú ember? Igen? Ennek szívből örülök... akko aggyá má pénzt"-ig
« Utoljára szerkesztve: 2007. Április 04., 18:39:53 írta Punkológus »

Nem elérhető Callaow

• Garfield
  • **
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #575 Dátum: 2007. Április 04., 18:17:09 »
Srácok,nagyon érdekes történetek,grat.

Bár már közelebb vagyok 30hoz,mint 20hoz azért most megfogtatok.

Áruljátok el,hogy a tarhálás altt pontosan mit értetek,ezt a szlenget,még nem hallottam.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #574 Dátum: 2007. Április 04., 18:14:05 »
Ez is egy jó kis sztori volt. Azért megnéztem volna, hogy mi sült volna ki a koncertből, ha mégis megjelent volna a Hooligans.
Idézet
Ez egy jó kérdés, bár szerintem ennek nem kell túlságosan nagy jelentőséget tulajdonítani. Én inkább a mindenevők táborába tartozom, nekem nem annyira a stílus, mint inkább a minőség számít (persze ettől függetlenül mindenkinek megvan az a stílus ami domináns, így nekem is inkább az elektronikus tánczene az ami közelebb áll a szívemhez, de nyitott vagyok minden jóra és újra, ugyanúgy meghallgatok rockzenét, funkyt, rap-et, stb). De szerintem ennek az is lehet az oka, hogy akik trendi zenét hallgatnak, azoknak a többsége (tisztelet a kivételnek) igyekszik is úgy viselkedni ami ehez tartozik, és mivel a képregényolvasás nem tartozik a trendi dolgokhoz, ezért nem is olvassák (mégha gyerekkorában ezen is nőtt fel és esetleg szerette is ezt).

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #573 Dátum: 2007. Április 04., 18:01:51 »
Idézet
- Nektek szösziknek kötelező hülyének lenni?
Hehe, jogos, jogos.
Idézet
Bitte ne haraghudj, merre lesz a Nirvana koncert? MI cshak azér jöttünk, mert azt mondták lesz. Wan2, nem?
Látom ti is szeretitek ezt a poént  Mi még a zaklatást azzal szoktuk kiegészíteni, hogy az Érdekfeszülettöl elénekeljük a Kurt halott című számot
Kilenvennégyes esztendő
Kiűrült a fecskendő

Gitárzúzás, agresszió
Divattá vált a depresszió

Szaxofonnak nézte a vadászpuskát

Hopp, de erröl jut eszembe egy sztori, amiért a Hooligans rajongóktól máig nem kértünk bocsánatot és nem is fogunk. Na szóval... a pécsi Rockmaratonon is megy folyamatosan a próbálkozás, hogy a fesztivált elvigyék egy kicsit populárisabb irányba. 2004-ben például meg akarták híni a Zanzibárt és az Irigy Mirigyet. Utóbbival semmi bajom, de egyáltalán nem oda való, az elöbbi meg... inkább haggyuk. Erre a zenekarok kétharmada egyszerűen kilátásba helyezte, hogy nem fognak fellépni egy színpadon ezekkel. Úgyhogy a szervezők inkább viszakoztak. De eljött a 2005-ös 'maraton és ott virított a plakáton a Hooligans felirat. Szerintem ennek a zenekarnak semmi köze a rockzenéhez és ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül. Utolsó, azaz 6. napon lett volna koncertjük, 5 nap volt az ellenük való felkészülésre. 3 terv látszott egy időben megvalósulni. Valakik azzon szervezkedtek, hogy mindenki üljön le nekik háttal, ebböl majd értenek. No de már milyen buziság ez rikkantottunk fel, inkább foglaljuk el az első sorokat, oszt majd lesz itt baz'meg, meg kurv'anyád és takarodjatok. Ebböl biztosan már jobban fognak érteni. A harmadik radikális és népes tábor pediglen már két nappal előre elkezdett köveket gyűjteni szatyrokba (nem vicc!!!). Szóval mindenki vérmérséklete és hangulata szerínt részt válalt az anti-Hooligans megmozdulásban. Aztán persze a konertjük elött 1 órával bejelentették, hogy a Hooligans koncert elmarad, ugyanis (mindenki kapaszkodjon) a vihar miatt nem tudott felszáálni Peströl a repülőgépük. Olyan örömteli tapsvihart és ujjongást sem láttaméletemben, mint ami akkor kitört. Vadidegenek csapkodták vigyorogva egymás vállát miközben azt kiabálták: győztünk, győztünk.  történethez hozzátartozik, hogy nemsokára esni is kezdett... Ez azért érdekes, mert tisztán fel lehetett ismerni, hogy ki jött kizárólag Hooligansre. Furcsa mód ezzek csak csajok voltak. Ismertető jegyeik a következőek: csili-vili trendi ruházat, egy pár keménynek szánt kellékkel, mint szegecselt öv vagy karháló (vagy mi a franc). Természetesen tökig sárosan (ez mostnem is enyhe képzavar  ), elszontyolodva, sírásra álló szájjal, egy kóla lájgt fölé görnyedve. Egy kisebb népszokás is kialakult, miszerínt az ilyenekre ujjal kell mutogatni és hangosan kiröhögni.

Idézet
mire odaértünk, maradt 50 ft-unk. Csövizés, tarhálás, minden,még a gitárt is eladtam, aminek az árát éjjel lenyulta egy kokeró... DE 4 napig igy is bennt voltunk.
Jaj ezzek az élmények, könny szökik a szemembe, ha visszagondolok az átcsövezet éjszakákra, az áttarhált nappalokra és végigbliccelt vonatozásokra. 5 részeg bepréselődve egy vonat klotyóba? Na az teljesítmény
Idézet
És Punkologus,, köszi hgoy szép emlékeket ébresztettél bekérgesedett agyamban.
Szívesen, Punkológus olyan mint egy úttörő, ahol tud segít. (Főleg ha ez alkohol elfogyasztásával fonódik egybe. Miért nincsen már sörös szmájli?

+++

« Utoljára szerkesztve: 2007. Április 04., 18:31:18 írta Punkológus »