Micho az üdvözletét küldi az alkoholista brigád minden tagjának. Mivel az emailt azelőtt küldtem neki, mielőtt felötlöttek a kocsma fellelhetőségét firtató kérdések, így erre sajnos már nem tudtam rákérdezni.
Mivel felhívtam kicsiny alkohol bálványozó és q*vapecér, -sőt, kitudja még mi minden - közösségünkre a figyelmét, (akinek nem inge, ne vegye magára ), és meghívtam az "asztalunkhoz" (a "kemény mag" kb. úgyis itt züllik ), így azt felelte, idézem:
"...a lényeg, hogyha a jövőben kialakul az életemben egy viszonylagos
rendszeresség, akkor számíthattok rá, hogy legalább a kocsmatopik
szinten visszajövök dumálni..."
A többi topikra nem nagyon volna ideje, (még netközelbe is csak nagyon ritkán sikerül jutnia), így majd csak errefelé keressétek, ha itt lesz az ideje.
Mostanában érthetően minden idejét leköti a vállalkozás körül felmerülő teendők ellátása, így még ez kis ideig eltarthat, kérlek titeket legyetek türelemmel.
A kocsma pontos helyét én sem tudom, de nem is mondanám el, csak ha megengedné, mert lehet, hogy ő maga inkognítóban szeretne maradni. Én például rühelném ha kiderülne a valódi énem. Nem, nem vagyok csúnya, nagyon is jól nézek ki, okos is vagyok és még szerény is, teljesen más oka van a dolognak. Oké, egy szűk kör előtt azért vállalnám a csinos kis pofikámat, főleg hogy Punkológus megigérte, hogy fizeti az én fogyasztásomat is , így nekem már csak "Póklányra" kellene figyelnem