Szerző Téma: Ivott már valaki fényt?  (Megtekintve 215823 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
    • http://holnap
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #362 Dátum: 2007. Január 21., 03:02:55 »
Ha nem is ittam ... de ma káprázott a szemem ...

elmonodm akkor:)

Szóval 1 jóbarátommal Zsoltival ma találkoztunk miután végeztem a melóban az étteremben este 10kor és gondoltunk kiülünk a hősök tere melletti tóhoz piálgatni kicsit, jól is alakult de kb fél 12kor odajött 6 arc keménykedni és miután kifejtették hogy bennünk cigány vér csörgedezik ( 1 cl sem ...) elkezdték kérdezgetni hogy melyik foci csapatnak drukkolunk és ha rosszat mondunk +halunk + kérdezték tudunk e úszni (ott volt a tó tőlünk 2 méterre) kicsit idegesítő volt ... és miután kifejtettük Zsolti barátommal hogy mi beszélgetni és borozni jöttünk ki ma este és nem verekedni 2en 6 ember ellen, kifejtették hogy őket ez nem érdekli és a kur*a anyánkat , ezek után kaptam 1 szép rugást bakanccsal az arcomba úgyhogy úgy döntöttünk hogy inkább távozunk ...

és (nem vok rasszista de ...) nem cigányok voltak ... hanem magyarok .. azér indultak hogy cigányokat verjenek de mivel nem találtak beérték velünk

szégyenlem ilyenkor hogy 1 országban kell élnem ilyenekkel ... ilyenek miatt hoznám vissza a halál büntetést ... és esküszöm midnenre hogyha 2-3an próbálkoztak volna nem lett volna gond de 6an 2 ellen ... undorító szivem szerint kihívtam volna mind1iket 1 az 1ben az arcba rugás után és becsület szavamra 1ikse úszta volna + ép orral és ép arc szerkezettel pedig nem vagyok 1 erőszakos tipus és kerülöm a verekedést de az ilyen emberek ilyen szituba kihozzák belőlem az állatot ... és ilyesmi csak 1szer fordult elő velem eddig és akkoris az lett a vége hogy + ütöttem a srácot és fél órára elájult és + is bántam akkor de most nem bántam volna +  ...

...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #361 Dátum: 2007. Január 12., 23:03:42 »
Idézetet írta: freakdavE
Lehet, hogy lesz mit mesélnem.
Jó szórakozást! Már jó lenne egy kis jó sztorit olvasni, mostanában nagy a csönd errefelé  . Lehet, hogy holnap majd én is kutakodok az emlékeimben (már amennyi maradt  ) és megpróbálom felidéznem a tavalyi év legjobb ivászatát.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #360 Dátum: 2007. Január 12., 22:53:32 »
Én egész héten keményen nyomtam a melót, úgyhogy holnap este kikapcsolódom a városban.   Lehet, hogy lesz mit mesélnem.
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #359 Dátum: 2007. Január 09., 22:47:00 »
Idézetet írta: Punkológus
igéretesnek igérkezik
Ez méltó megkoronázása a mai napnak.  

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #358 Dátum: 2007. Január 09., 22:39:20 »
Majd holnap gondolkodok kérdéseken, most már nem fog az agyam, de az ötlet igéretesnek igérkezik

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #357 Dátum: 2007. Január 09., 17:29:45 »
A techno-keringőt aszem már elmeséltem. Na az volt a tavalyi legnagyobb bebaszás. Mondjuk az is elég szolid volt. Nem igazán vagyok nagy piás.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #356 Dátum: 2007. Január 09., 16:57:52 »
Ez csak egy példa volt. Természetesen nem kerül kiírásra, így a világért se reagáljatok rá. De ha már így felhoztad, akkor a szavazáson kívül mesélhetsz...  

Na, várom az ötleteteket, hisz mint tudjuk, szavazni márpedig kell. Nameg görbe tükröt akarok állítani az efféle évértékelős dolgok elé. Nameg persze kíváncsiak is vagyunk, nemde? Szóval elborult ötleteiteket dobjátok be a közösbe, hogy minnél jobb szavazást(okat) írhassunk ki. De ha nincs hozzá kedvetek  ...
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 09., 17:01:42 írta Gabe »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #355 Dátum: 2007. Január 09., 16:37:43 »
Itt most olyanra gondolsz, hogy irjuk le egy mondatban, hogy hol volt a legkeményebb berugás, vagy az egész történetet meséljük el?

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #354 Dátum: 2007. Január 09., 16:25:07 »
Azon gondolkodtam, hogy ki kellene írni majd valami piás-vicces szavazást. Ezzel felmérni az itt jelenlévők italozási szokásait. Vagy egyéb szavazást, ha már úgyis év eleje van, így lehetne valami "best of 2006..." jellegű szösszeneteket csinálni. Valami ilyesmi:

2006 legnagyobb beb@szása részemről a...

-...szülinapomon történt
-...gólyabálon
-...sziget fesztiválon
-...pszichátrián
-...iskolai napköziben
-...csak úgy
-...miután a csajom kidobott
-...alkesz vagyok, minden nap beb@szok
-...egyéb, leírom

Szóval valami ilyesmi, csak ezerszer jobb. Dobjátok a szavazási kérdéseket, meg opciókat, aztán a legjobbat(kat) kiírjuk. (képregényeseket mellőzzük, poén a lényeg)  
Esetleg ha más nincs, akkor a matériákra fogunk szavazni (sör, bor, vbk, tablettás, stb.) Ja, és komolyan mondom, a legjobbat, bármilyen eldurvult is legyen, amíg csak a közízlést veszélyezteti kiírom  .

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #353 Dátum: 2007. Január 08., 22:24:33 »
Hmmm...most nem akarok itt biosz órát tartani, de szart nem lehet hányni. Eleve,  a fölösleges gyomortartalmat a gyomor simaizomzata és a rekeszizmok juttatják a külvilágba. Továbbá, ugyebár az emésztés fő szakasza( a szénhidrátok lebontása megkezdődik ugyan a nyálba, illetve a fehérjék bontása a pepszin által a gyomornedvben, de az emésztés fő szakasza, vagyis a szénhidrátok, zsírok, fehérjék és nukleinsavak teljes lebontása) a vékonybélben játszódik le a felszívással együtt, a bélbolyhokon keresztül. Namármost, ha normális volt az emesztés, illetve a fogyasztott táplálék, mire az kb. eléri a "fos" szintjét, minimum a vastagbélben van. Onnan meg nem lehet hányni.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #352 Dátum: 2007. Január 08., 16:43:06 »
Ez az ananászos nagyon durva volt.

Szart hányni? Erről Cartman egyik szövege jut eszembe. A "Akaját a szádom eszed meg és a seggeden szarod ki..." című.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #351 Dátum: 2007. Január 08., 16:38:30 »
Most gondolom Schmatzy megkönnyebült ettöl a tényfeltárástól

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #350 Dátum: 2007. Január 08., 16:31:01 »
Az nem szar volt, hanem fos....  ha szar lett volna, akkor el kellett volna harapni a végét. De úgyebár az gondolom híg volt.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #349 Dátum: 2007. Január 08., 16:15:30 »
Hááát... mennyire mart mikor feljött? Mert ha cseszettül, akkor az epe volt.

Nem elérhető Schmatzy

• HálóZsák tag
  • Superman
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #348 Dátum: 2007. Január 08., 16:12:25 »
Idézetet írta: Punkológus
Nem lehet, hogy az valami epe volt slejmmel keveredve.
Mivel az eset előtt én is értetlenül állok, ezért bármilyen racionális magyarázatot elfogadok.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 08., 16:14:02 írta Schmatzy »

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #347 Dátum: 2007. Január 08., 15:58:21 »
Az biztosan nem szar volt.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #346 Dátum: 2007. Január 08., 15:46:37 »
Az nem lehet, hogy valaki előtte szart oda, csak nem húzta le, és te meg nem vetted észre mikor elkezdtél kómásan öklendezni?

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #345 Dátum: 2007. Január 08., 15:35:36 »
Eeeeeeeeeeeezzzzzz kemény!!!      Nem lehet, hogy az valami epe volt slejmmel keveredve. Szart hányni??? Jézus ereje...      (ez itten egy tanácstalan sírva mosolygó szmájli)

Nem elérhető Schmatzy

• HálóZsák tag
  • Superman
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #344 Dátum: 2007. Január 08., 15:18:53 »
Na, finomkodok én is. 5 éve esett meg, BME gólyatáborban. Első este elvittek minket valami borospincébe, ahol 1 hekto kimért bor vár minket, a program pedig építős dalok betanulása volt (esetleg egy-két szebbet leírhatok  ). Sikerült attól a pancsolt szartól úgy berúgnom, hogy a maradék három napot végigszenvedtem és végighánytam, megállás nélkül. Nem mertem bemenni a kajáldára ebédelni, mert attól féltem, hogy az asztalnál hányom el magam...
A lényeg a lényeg, egyszer (természetesen a dékán beszéde alatt, mikor máskor) érzem ám, hogy mocorog az atom, menni kéne üríteni. Odaérek a klotyóra, támasztom a falat, és kínlódok. A masszívabbak biztos ismerik azt az érzést, amikor hánynál, csak nincs mit, és ennek izomgörcsök és levegő a vége. De végül mégiscsak kijött belőlem egy minimális mennyiség. Éreztem, hogy ez bizony igencsak a gyomrom aljából jött, és ahogy belepillantok a fajanszba, híg barna trutyit látok. Ha bárki azt meséli nekem, hogy szart hányt, hát körberöhögöm, de ezt a saját szememmel láttam...

Mellesleg azóta nem iszok bort. Csak a szagától kavarog a gyomrom. Köszönöm Néked, Soltvadkerti 4tablettás!

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #343 Dátum: 2007. Január 08., 15:12:53 »
Hát ez a lila érdekes. A vér ugyebár vörös, házipálesszel el nem tudom képzelni, hogy a fenébe lehetett belőle lila. Az mályepe sárgásbarna, a hólyagepe meg barnászöld színű. Szóval ebben a lila gyomortartalomban valami előző napi cucc lehetett a színezőanyag...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #342 Dátum: 2007. Január 08., 12:03:12 »
Vannak csodák, amelyket az emberi szervezet tud produkálni. Régebben sokat ittam curasso-t (azt hiszem így írják) és vadmálnával egybeöntve. Annak olyan aranyos lila szine volt, aztán másnap vettem észre a wc-n, hogy a melléktermékem zöld szinű volt. És ez mindig akkor fordult elő, amikor a fent említett koktélt fogyasztottam nagyobb mennyiségben.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 08., 12:03:39 írta Sepi »

Nem elérhető freakdavE

• Venom
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #341 Dátum: 2007. Január 08., 11:54:47 »
Lilára? Ilyen lilára. Nem piros, vagy bordó, vagy ilyesmi, konkrét lila volt a cucc. Az emberi szervezet csodája.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #340 Dátum: 2007. Január 08., 11:47:27 »
Ez egy érdekes sztori. Lehet, hogy már vért vagy epét hányt, és azt szinezte be a pálesz.

Nem elérhető freakdavE

• Venom
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #339 Dátum: 2007. Január 08., 11:35:40 »
Én már láttam elég sok féle hányást. Engem már nem nagyon hat meg semmi. De ez a videó klafa volt.  

Ez az ananászos nagyon jó!  

Azért néha nem csak a hányadék tartalma, de a színe is érdekes tud lenni. Amikor végzősök voltunk a gimiben, néha elég sokat megengedtünk magunknak. Pl. pár üveg házipálesszel mentünk suliba. Az egyik jóbarátom meg is húzta jól az üveget első óra előt. Aztán a második óra előtt is. Aztán a harmadik előtt is és kiürült egy üveg. Mondjuk nem egyedül itta, de ő ivott a legtöbbet. A harmadik óra alatt besápadt éd elkezdett összeszűkült szemekkel dülöngélni a padban. "Na itt baromi nagy baj készülődik!" gondoltam magamban. Szerencsége még képes volt kikértetőzni. Én elkisértem, de alig, hogy kiértünk az ajtón összecsuklott. marha nagy mázlonk volt, mert arra járt egy évfolyamtársunk, akinek lyukasórálya volt, meg száztíz kilós masszív felépítése, így levomszoltuk a barátomat az emeletről a férfiklotyóba. Nem lett sokkal jobban, de kinyögte, hogy ki akar menni a friss levegőre. Csak a főbejáraton juttathattuk ki, lévén a hátsó ajtó zárva, az ablakokon rács. Hát átvonszoltuk az egész iskolán. Magunkban foházkodtunk, hogy legalább addig tudjon megállni a saját lábán amíg elmegyünk a porta előt. Ismét mázlink volt, portás sehol. Elvonszoltuk szerencsétlen bajtársunkat a suli mögé és leültettük a hátsó bejárat lépcsőjére. Közben kicsöngettek, majd becsöngettek, én még mindíg a hanvert ápolom. Szünetben még páran meglátogatták. Hozattam neki vizet. Amikor beleivott, megtörtént a csoda, és istenesen lehányta a suli fehér színű falát.
A történet lényege: lila, mondom lila színűt hányt. Suli előtt ivott egy sört,
napközben páleszt, nem evett semmit, mi a franctól hányt pont lilát? Igaz, hogy az egyik kedvenc zenekara a Deep Purple, de ez egy kicsit túlzás!

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #338 Dátum: 2007. Január 07., 22:51:31 »
De ki tudja milyen perverz baromállat látja ezeket a videókat és válik ilyenné? Az emberiség söpredéke az ilyen. Én továbbra is kivégezném mindet.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #337 Dátum: 2007. Január 07., 21:42:58 »
Nem tudom. Minek. Ha valaki ezt akarja csinálni, akkor miért ne csinálná, legalább másnak nem árt vele. Ezzel nem akarom támogatni, az ilyen utolsó vadmarhákat, de ennél bőven lehetne rosszabb is. Sőt, van roszabb is, akiket inkább kellene elküldeni innen jó messze.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #336 Dátum: 2007. Január 07., 21:34:40 »
Írtani kéne ezeket egytől egyig.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #335 Dátum: 2007. Január 07., 21:26:24 »
ezzekröl a japán xxx anyagokról én is hallotam és egyet néztem meg, kb én is 10 másodpercig jutottam. Akkor született az a véleményem, hogy talán nem is túl nagy baj, hogy el fognak sűllyedni  
Idézet
áááááááá, mi ferdíti el ennyire az embereket?
No ez egy nagyon jó kérdés. Megőrült a világ, azt puff neki. Senki sem látja nagyon értelmét a normalitásnak. Erröl el lehetne moralizálgatni napokon át...

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #334 Dátum: 2007. Január 07., 21:20:31 »
te jó isten, ez az ananászos tényleg komoly?
Bár japó xxx anyagban (khm... emailen jött persze) láttam már olyat is, hogy gyönyörű hamvas huszonéves iskoláslánykák azzal játszadoztak, hogy egymás arcába üritették a belük tartalmát... 10mp plusz a mellékelt leírás elegendő is volt, köszönöm. De leírás szintjén halottam még pár sokkal-sokkal durvábbról is, szóval valószínüleg igaz. áááááááá, mi ferdíti el ennyire az embereket?

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #333 Dátum: 2007. Január 07., 20:25:45 »
áááááááááá. Na most komolyan majdnem elhánytam magam. Ki a faszom lehet ilyen elveteműlt állat? Le kéne vágni ezeket.