Én már láttam elég sok féle hányást. Engem már nem nagyon hat meg semmi. De ez a videó klafa volt.
Ez az ananászos nagyon jó!
Azért néha nem csak a hányadék tartalma, de a színe is érdekes tud lenni. Amikor végzősök voltunk a gimiben, néha elég sokat megengedtünk magunknak. Pl. pár üveg házipálesszel mentünk suliba. Az egyik jóbarátom meg is húzta jól az üveget első óra előt. Aztán a második óra előtt is. Aztán a harmadik előtt is és kiürült egy üveg. Mondjuk nem egyedül itta, de ő ivott a legtöbbet. A harmadik óra alatt besápadt éd elkezdett összeszűkült szemekkel dülöngélni a padban. "Na itt baromi nagy baj készülődik!" gondoltam magamban. Szerencsége még képes volt kikértetőzni. Én elkisértem, de alig, hogy kiértünk az ajtón összecsuklott. marha nagy mázlonk volt, mert arra járt egy évfolyamtársunk, akinek lyukasórálya volt, meg száztíz kilós masszív felépítése, így levomszoltuk a barátomat az emeletről a férfiklotyóba. Nem lett sokkal jobban, de kinyögte, hogy ki akar menni a friss levegőre. Csak a főbejáraton juttathattuk ki, lévén a hátsó ajtó zárva, az ablakokon rács. Hát átvonszoltuk az egész iskolán. Magunkban foházkodtunk, hogy legalább addig tudjon megállni a saját lábán amíg elmegyünk a porta előt. Ismét mázlink volt, portás sehol. Elvonszoltuk szerencsétlen bajtársunkat a suli mögé és leültettük a hátsó bejárat lépcsőjére. Közben kicsöngettek, majd becsöngettek, én még mindíg a hanvert ápolom. Szünetben még páran meglátogatták. Hozattam neki vizet. Amikor beleivott, megtörtént a csoda, és istenesen lehányta a suli fehér színű falát.
A történet lényege: lila, mondom lila színűt hányt. Suli előtt ivott egy sört,
napközben páleszt, nem evett semmit, mi a franctól hányt pont lilát? Igaz, hogy az egyik kedvenc zenekara a Deep Purple, de ez egy kicsit túlzás!