Kikisérleteztem nektek egy vadiúj módszert, önmagunk le-k.o-zására. Mindezt tök ingyen (najó, kicsit bonyibb a helyzet...), csak az a gáz, hog életetek során mindössze harminckét alkalommal tudjátok felhasználni. Esetleges elvetemülteknek lejjebb az alternatíva. Recept:
Végy egy rossz fogat, -lehetőleg a szádban legyen - mosd meg. Ezután zarándokolj be a fogászatra, ahol kisebb-nagyobb vizsgálodások után közlik, hogy bizony teheted a párna alá a fogtündérnek (ha még hiszel benne, akkor ez a topik nem neked van, hess innen )... és itt jön a csavar. Kapsz egy érzéstelenítőt, de nehogy eléruljátok hogy nem ettetek reggel, mert oda a hatás. Szóval nekem beadta az injeciót, majd utána kérdezte meg hogy mi volt a reggeli. Egyre merevedő pofával elmakogom neki, hogy semmi. Erre meg közli, hogy az sucks, valószínúleg ki fog ütni kissé az anyag. Lassan, de így is történt, alig bírtam hazatámolyogni.
A további kezelés elmesélését mellőzöm, annyira butálisan fájt, hogy jobb ha nem is gondolok rá többet .
Lényeg, hogy a fogazatod erejéig hazavághatod magad ingyen (ha van biztosításod, de ezt mindenki tudja), vagy összejössz valami jó kis fogorvos-asszisztens csajjal. Ezek garantáltan a legjobb nők a modellek után, úgyhogy dupla az élvezet . Most zombie arcal bambulom a képernyőt, kegyetlenül el van még zsibadva a pofám, úgyhogy jól gondoljátok meg.
(jólvan na, tudom hogy senki nem olyan hülye hogy feleslegesen menjen fogorvoshoz, de egy alkohol-fan ha odavetődne, akkor lespórolhatja magának arra a napra a kábulatra szánt pénzt, ha nem eszik)