Szerző Téma: Ivott már valaki fényt?  (Megtekintve 216250 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #182 Dátum: 2006. December 15., 14:16:53 »
Na az egyik ilyen legenda szintén az ánusszal függ össze, a másik szereplő pedig nem más mint a diannáscukor, kapásból 3 is. Állítólag ha az ember elhelyezi a végbelében, akkor gyorsan befog rugni tőle. Egyik haverom úgy gondolta, hogy ő ezt megpróbálja és még büszke is volt, hogy 100 Ft-ból már részeg lesz, mi meg csak ihatunk, ihatunk. Ekkoriban a település minden kocsmájából ki voltunk tiltva vagy csak tudtunkra adták, hogy nem látnak szívesen. Úgyhogy a civilizációtol a távol, a városon kívül egy lerombolt nyilvános budinál piáztunk mindig. A legközelebbi lakóház jó 1 km-re volt, szomszédos telepröl meg szereztünk fát és traktorgumikat, hogy valamin üljünk és legyen mit égetni. Na szóval elvoltunk rengeteg vbk társaságában, a haver meg erőlködve feltolt magának 2 diannáscukrot. Bele is izzadt kicsit, de ekkor még nagy volt a szája. Nem úgy késöbb, mikor a testhőmérséklet hatására a cukor elolvadt és a belül lévő folyékony tartalom pedig elárasztotta a végbelét, fellazítva ott minden fellazíthatót. És a puszta közepén ugyebár nincsen papír  ráadásul a helyzet ironiája is megvolt, hisz egy budi melett nem tudta a haver hova üriteni végbele tartalmát. Illetve egy idő után kénytelen volt, csak akkor meg a papírhiány okozott végzetes gondott      Miután eltelt 10 perc úgy, hogy csupassz seggel gugolt a puszta közepén a srác rimánkodva, voltunk olyan kedvesek és odadtuk régi bérleteinket a nem célszerű használatra  

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
  • Nem: Férfi
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #181 Dátum: 2006. December 15., 12:25:51 »
pepo, vedd meg a Legendavadászat c. könyvet, vagy olvasd végig az urbanlegends.hu-t. A szívószálnak az égvilágon semmilyen hatása sincs.
Ellenben gyors berúgás: vajha miért találták fel a végbélkúpot? Mert a végbélen keresztül szívódik fel a leggyorsabban bármi a véráramba. Ergo önts be magadnak egy féldecit, aztán várd a hatásokat (egy ilyen sztori részletesen le van írva Tomcat Droidzónájában, ha jól emlékszem). Erre a beöntésre gondoltál, pepo?
Vagy ha valaki a francia módszer híve, akkor intravénásan adja be. Érdekes lehet...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #180 Dátum: 2006. December 15., 07:11:38 »
Egy ilyen gyorsberugó legendát én is ismerek, és láttam már olyat is akinek tényleg hatott. Nem kellemes és nem is annyira szép látvány. A lényeg az, hogy ami kell hozzá az egy kiskanál és egy feles (lehet az tequila, vodka vagy valami jó ütős kis pálinka)... A többit csak spolierben merem leírni.
FIGYELEM, CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK !!
SPOILER: Tehát fogjuk a felest és kiöntünk belőle a kiskanálba és azt fel kell szívni az orrunkba. Az biztos, hogy van olyan hatása mint a fénynek. SPOILER END
SENKINEK SEM AJÁNLOM HOGY OTTHON KIPRÓBÁLJA !!
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 15., 07:12:17 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #179 Dátum: 2006. December 15., 00:07:53 »
Ez a hamus dolog errefelé is járja, én próbáltam, de semmi hatása nem volt.
Viszont az tudományosan be van biznyítva, ha mondjuk szívószállla iszod a piát, jobban üt.
Amúgy a talán még régebben a CKM-ben olvastam ilyen gyorsberugatós legendákat, az is meg volt magyarázva, hogy igaz-e vagy sem. Most per pillanat ilyenek jutnak az eszembe, hogy szembe cseppenteni alkoholt...vagy a durva beöntéses módszer...
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #178 Dátum: 2006. December 14., 23:35:58 »
Uhhhh... ez durva. Ez tényleg nem vicc? Kinek jut "eszébe" ilyen nagy okosság? Simán szerezhet valami komoly sérülést  ...
 Most egy drogos srác esete ugrott be, aki már a szemgolyójára tapasztotta fel a bélyeget, hogy minnél keményebbet üssön  . Kiváncsi leszek ezekre a legendákra, bár nem tudom, hogy merjem e hallani... Bár topikunk a züllésről szól, így a tagság bizonyára lelkesen fogadja az ötleteket, főleg így hétvége felé...    
(lassan össze kéne dobni azt a "Vasember ajánlja" rovatot, ezeket az ötleteket el lehetne sütni benne.)

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #177 Dátum: 2006. December 14., 23:27:07 »
Igen, de ezzek a legendák azoknak van kitalálva, akiknek a szervezete már alkalmazkodott az alkohol hatásaihoz és így sokkal nagyobb adagot kell szervezetükbe jutattni, ergo fogy a pénz rendesen...  Az ilyen legendák pedig a gyors berugásról szólnak szinte ingyen. Pl. önts pálinkát a füledbe (most szólok ezt nehogy valaki megpróbálja)

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #176 Dátum: 2006. December 14., 23:20:22 »
A gyors berugás nem legenda, hanem a véres valóság. Ez pedig becses személyem volna: elegendő a spicc++-hoz 2 korsó sör  , annak elfogyasztása meg kb. 10 perc, a hatás pedig 15 percen belül jelentkezik. Vagy van ennél gyorsabb is? (  )

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #175 Dátum: 2006. December 14., 23:16:37 »
Ezt a legendát én is hallotam, de nem volt még kedvem kipróbálni, viszont holnap jövök majd egy hasonló legendával a gyors berugásról

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #174 Dátum: 2006. December 14., 18:34:14 »
freakdavE: spoilerben leírhatnád.  

Én ismertem egy olyan kelet-német (félig magyar) srácot, aki úgy itta a sört, hogy a cigivel közben belehamuzott, és amikor megkérdeztem, hogy miért csinálja, azt mondta: "így jobban üt"    .

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #173 Dátum: 2006. December 14., 18:25:23 »
Egy ismerősöm sör-barackpálesz "koktélt" kevert. Azt inkább nem írom le minek nevezte el.
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #172 Dátum: 2006. December 13., 22:06:59 »
A boros sör se rossz 6 liter bor után.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #171 Dátum: 2006. December 13., 22:03:05 »
Idézetet írta: Punkológus
  Nem értem mire gondolsz. Egyébként egyszer cigivel is hasonló módon szívtam meg. Sikeresen kaptam valkitöl egy rumos-vaniliás dohányú, mentolos hüvelybe töltött cigit. Az is életem borzalmai közé tartozik  
Na, az érdekes lehetett.  

A sörös-pezsgő párost az ismerősőmék nagyon szerették, bár mint mondtam már jól be voltak állva amikor kitalálták ezt a "koktélt".  Aki szereti mind a kettőt, annak biztosan jó lehet. Bár ez olyan is lehet, mint a lecsót összekeveri a vanilía fagyival.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #170 Dátum: 2006. December 13., 21:49:19 »
HÖÖ?? Galamb, te pécsi vagy?
Idézet
Hát elég borzasztó volt, azt meg kell hagyni. De tudod, hogy az ember illuminált állapotban képes mindenféle piát összekeverni. x.gif
   Nem értem mire gondolsz. Egyébként egyszer cigivel is hasonló módon szívtam meg. Sikeresen kaptam valkitöl egy rumos-vaniliás dohányú, mentolos hüvelybe töltött cigit. Az is életem borzalmai közé tartozik  

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #169 Dátum: 2006. December 13., 21:39:42 »
Na akkor a Fény receptje: Öntsd be a szódás szifonba a vodkát és küld rá a szénsavat. Majd ezzel a küld fel a málnaszörpöt.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #168 Dátum: 2006. December 13., 21:38:39 »
Azóta biztos alkoholba folytja bánatát  . Az egészségesebb.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #167 Dátum: 2006. December 13., 19:00:42 »
Ejha! Akkor még jó hogy ott voltatok ( a kocsmázás életet ment  ), de azért kiváncsi lennék, hogy azóta mi van a sráccal.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető freakdavE

• Venom
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #166 Dátum: 2006. December 13., 18:07:25 »
Idézet
Nálunk van "Jobb, mint otthon". Asszem ez is elég eredeti név.
Az egyik ex-barátnőm Pécsen tanul. Egyszer elmentem vele meg a csoporttársaival a Jobb, mint otthonba. Akkor éjjel mentettünk meg egy erősen öngyilkos indíttatású srácot, aki az utcán nyiszatolta az egyik csuklóját egy eldugott kapualjban. Leállítottuk, a lányok beszéltették, mi a srácokkal meg hívtunk mentőt. Nem az volt életem legjobb bulija, az biztos. Viszont jól berúgtam utána.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #165 Dátum: 2006. December 13., 11:50:09 »
Idézetet írta: freakdavE
Amúgy van felénk egy Alibi nevü kocsma is.   Ha köröznek titeket ott tudnak segíteni rajtatok.  Jár is oda néhány arc, akik élhetnének Sin City-ben.
Idézet
Hangulat Presszó=ergo egy kocsma.
És van egy Ring nevü hely is, ami a cégér szerint ételbár. Persze Csabi Bá, a tulaj kiröhögne, ha kaját kérnétek, mert egy szimpla kocsma.   Még zsírosdeszka sincs.
Nálunk van "Jobb, mint otthon".  Asszem ez is elég eredeti név.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #164 Dátum: 2006. December 13., 05:57:12 »
Idézetet írta: Punkológus
JÉÉÉÉZUS EREJE!!! Mi az hogy sörös pezsgő? A pezsgő önmagában is elég rossz, de hogy ráadásul a sört rontják el vele, brrrrrr
Hát elég borzasztó volt, azt meg kell hagyni. De tudod, hogy az ember illuminált állapotban képes mindenféle piát összekeverni.  
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 13., 05:58:28 írta Sepi »

Nem elérhető freakdavE

• Venom
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #163 Dátum: 2006. December 12., 22:42:18 »
Amúgy van felénk egy Alibi nevü kocsma is.   Ha köröznek titeket ott tudnak segíteni rajtatok.  Jár is oda néhány arc, akik élhetnének Sin City-ben.
Idézet
Hangulat Presszó=ergo egy kocsma.
És van egy Ring nevü hely is, ami a cégér szerint ételbár. Persze Csabi Bá, a tulaj kiröhögne, ha kaját kérnétek, mert egy szimpla kocsma.   Még zsírosdeszka sincs.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #162 Dátum: 2006. December 12., 22:13:02 »
JÉÉÉÉZUS EREJE!!! Mi az hogy sörös pezsgő? A pezsgő önmagában is elég rossz, de hogy ráadásul a sört rontják el vele, brrrrrr

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #161 Dátum: 2006. December 12., 21:24:15 »
Idézetet írta: Gabe
Szerintem csak egyszerűen önts össze egy üveg pezsgőt meg egy üveg vodkát, aztán hajrá... hatás kb. ugynaz lehet  (még nem próbáltam)
Hmm... Majd kipróbálom. De volt már szerencsém (?) például Sörös Pezsgőhöz is.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #160 Dátum: 2006. December 12., 21:11:39 »
Idézet
valamint még most is van egy Hangulat nevű kocsma.
Ne csináld már. Nálunk is van. Hangulat Presszó=ergo egy kocsma. De a régi neve sokkal jobb volt. Úgysem találjátok ki, szóval elmondom: Neszepicsa Presszó
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #159 Dátum: 2006. December 12., 21:01:49 »
Szerintem csak egyszerűen önts össze egy üveg pezsgőt meg egy üveg vodkát, aztán hajrá... hatás kb. ugynaz lehet  (még nem próbáltam)

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #158 Dátum: 2006. December 12., 19:51:59 »
Na azt megnéztem volna Daredevil  .

Egyébként ezt a fényt most hogyan is kell készíteni? Szénsavas málnát keverek vodkával, vagy a vodkát engedem fel szénsavval és utánna hozzáöntöm a málnaszörpöt?

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #157 Dátum: 2006. December 12., 19:16:57 »
Szalagtűző utáni vacsorán majdnem elkövettem életem egyik legnagyobb hülyeségét. Technora akartam keringőzni egy csajjal. Kicsit sem voltam beállva.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #156 Dátum: 2006. December 12., 18:34:54 »
Felénk régebben volt egy Pince nevű diszkó (sokszor modtam is, hogy "lemegyek a pincébe"), valamint még most is van egy Hangulat nevű kocsma.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #155 Dátum: 2006. December 12., 18:31:56 »
A mi környékünköm csak makk 10-es van.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #154 Dátum: 2006. December 12., 17:24:18 »
Itt egy helyi településen olyan kocsmaszerűség van, hogy Vörös Ördök. A szomszéd faluban meg Spárta...rákérdeztem a csapostól, hogy miért is lett Spárta a neve. Aszondja" Ez egyszerű. A főnök, Misi bácsi azt olvasta, hogy a spártaiak nem csak a harcban, de az ivászatban is erősen képzettek voltak, ha éppen nem harcoltak. És mivel a mi vendégeink is legalább ilyen edzettek, miért ne érezhetnék magukat spártainak?"  
Na erre varrjatok gombot.
Lehetne az is írni, hogy" Üdvözlégy vándor. Vidd hírül a piásoknak, hogy megcselekedtük, amit megkövetelt a kocsma"

Nem elérhető freakdavE

• Venom
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #153 Dátum: 2006. December 12., 12:52:33 »
Kaposváron van Fene nevü disco. Na az milyen: Menj a fenébe!