1 prédikátorhoz volt szerencsém, az valami party-n játszódott. Az alapján nem mondanék véleményt, de egyelőre elegendő nekem a Transmetro is, sőt...
De ha jól sejtem azt belengi elég keményen a valásoság légköre, ami tőllem nagyon távol áll... Egyébként van egy hihetetlenül kemény rész a Transmeroban is, ami a kissé megszaporodott számú egyházak ellen irányul (azért ismerős jelenség ez ma is -mármint a mennyiség-). Nos, Spider vérmérsékletéhez illően adakozik is az egyiknek, aztán beugrik egy vallási piactérre...
Uhh, miket is beszélek, hiszen a Transmetrot is belengi a vallásoság köde, ezt már elkezdtem boncolgatni a K.N-es C4A topikban, lehet hogy majd beidézem.
Na, megyek vissza az ablakba a jó öreg távcsövesem mellé
(van összefüggő sztori, a 10.-ben indul, de még sajna csak a 11.-ig van honosítva a dolog, így a befejezése várat magára. Egy egy részt amolyan oknyomozó riportnak lehet felfogni, keverve egy jó adag idegenvezetéssel. Szerintem olvasd csak el nyugodtan amit találsz, nem bánod meg. Egyébként nem szükségszerű versenyeztetni egymással a két füzetet, aztán győztest hirdetni és a másikat le se szarni. Ha két nő ajálkozik fel egyszerre, akkor evidens hogy mindkettőt hazaviszed, nem? Én legalábbis nem hajtanám el egyiket sem.)
Na közeledik pár tag a lőtávba, majd jövök...