HálóZsák fórumok > OFF topik
Ivott már valaki fényt?
Gabe:
Troll már mesélt egy csomó jó sztorit, pl. az ominozus Dragon Ball plakátról is (kövezzetek meg, de én szívesen vesztettem volna érte ), meg ilyenek. Az érdeklődést az olvasókra értem, had zülj... izé gyüljünk csak össze .
Azért érdekes, amikor Troll mesélte a börze utáni "vendéglátó helységbe" való látogatást, bennem is az ötlött fel, hogy vajon nem nézik az embert tök hülyének, egy halom képregénnyel a hóna alatt egy ilyen helyen? Nameg fent áll a veszélye, hogy egy kiadós rókázás után a képregény visszaesik egy pár szintet az álapott besorolásánál . Persze nem az esemény ellen beszélek, tutira tök hangulatos lehet... (bár utálok billiárdozni, meg kocsmába járkálni ) na majd egyszer ellátogatok egy ilyen összeröffenésre
(fogadok, ezen információ után, a köv. börzén a kocsmába menetelt megelőzően sok embernek akad hirtelen halaszthatatlan dolga, ami miatt hanyagolnia kell az eseményt )
Schmatzy:
--- Idézetet írta: Gabe ---Márha lesz rá érdeklődés.
--- Idézet vége ---
Két éve borult össze először a HZs és a ComiX Art a kocsmában, Börze után. Azóta valahogy mindig van rá érdeklődés. Nem véletlenül hívják ezt az általad is használt sörivós szmájlit Graf-X szmájlinak.
Sepi:
--- Idézetet írta: exactlee ---Nem feltétlenül kell hullarészegre inni magad. Egy-két Sör meg szerintem mindenkinek belefér.
--- Idézet vége ---
Ebben igazad van. Én benne vagyok.
exactlee:
A börze utáni kocsmai találkozót a Hzs-sok eddig is megoldották.
--- Idézet ---Tényleg. Az is itt van jövő héten . Csak most sokaknak szvsz a karácsony lesz a gond pénzügyileg.
--- Idézet vége ---
Nem feltétlenül kell hullarészegre inni magad. Egy-két Sör meg szerintem mindenkinek belefér.
Sepi:
--- Idézetet írta: Gabe ---Ezt a börze utáni össznépi HZs találkozót megejtjük majd egy kocsmában. Mondjuk Tavasszal. Márha lesz rá érdeklődés.
--- Idézet vége ---
Csak előtte le kell szervezni, hogy hol legyen a gyülekező. Például egy HZs transzparenst kellene valahová kitenni a börzén, hogy mindenki megtalálja az össznépet.
Szegény Kaine szerintem a végén lefújja az egész börzét, ha megtudja, hogy a képregény underground egy része erre akarja felhasználni a rendezvényt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése