HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (159/175) > >>

Gabe:

--- Idézet ---Én mondjuk ráfognám, hogy a Prédikátor változtatott meg és azért viselkedek állat módjára
--- Idézet vége ---

Engem Spider Jerusalem vitt bele a jóba. Komolyan mondom, még semmi nem volt rám ekkora hatással, mint a Transmetropolitan. Szégyen ide, szégyen oda, de számomra bizony a képregényes világban ő a nagybetűs Hős. Bár ezt nem csak én gondolom így, mert a Transmetro honlapján (www.transmetropolitan.com) vannak képek fanokról. Sőt, ők már nem egészen rajongók, hanem vallási megszállottak. Ha nem lennék keményvonalas ateista (újjabb rossz tulajdonság  ), már régen beáldoztam volna neki én is  . Kár, hogy nem kerül kiadásra, persze nem hinném, hogy anyagi siker lenne belőlle, de egy szűk réteg szerintem szó szerint ölni tudna érte (álá Sin City). Vigyázzatok velem, ne lobogtassatok a szemem előtt papir példányt  , pláne ha hulla részeg vagyok (2 korsó sörnél már az vagyok    ).

Ezt a  börze utáni össznépi HZs találkozót megejtjük majd egy kocsmában. Mondjuk Tavasszal. Márha lesz rá érdeklődés.

Sepi:

--- Idézetet írta: exactlee ---Még egyszerűbb: Hungarocomix meg a Fesztivál napjának délutánjára kell rakni. És ez még idén is megoldható.
--- Idézet vége ---
Tényleg. Az is itt van jövő héten  . Csak most sokaknak szvsz a karácsony lesz a gond pénzügyileg.

exactlee:

--- Idézetet írta: Gabe ---Egyszerű: a börze napjának délutánjára kell időzíteni
--- Idézet vége ---
Még egyszerűbb: Hungarocomix meg a Fesztivál napjának délutánjára kell rakni. És ez még idén is megoldható.

Sepi:
Ezek után most már dupla annyira várom a következő börzét.  Ha ezeknek csak a fele összejön, akkor is jó buli lesz.

--- Idézet ---Viszont kinek van pénze egy börze után még el is ázni?
--- Idézet vége ---
Fél évente van úgy is börze, addig lehet spórolni.

Punkológus:

--- Idézetet írta: Gabe ---Akkor előtte  , piálás után meg hulla részegen turkálni a képregények között  
--- Idézet vége ---
Persze, aztán fél évig az egész képregény-undergrund arról beszélne, hogy micsoda bunkó söpredék jött el az akárhányadik börzére. Én mondjuk ráfognám, hogy a Prédikátor változtatott meg és azért viselkedek állat módjára    
--- Idézet ---egy CW-s két tábor közötti eszmecserével
--- Idézet vége ---
Ez valahogy nekem nagyon egyesélyesnek tűnik

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése