HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (157/175) > >>

Punkológus:
Ja elöbb szokd meg azt, osztán jöhet a Prédikátor   (ördögi kacaj)  Transmet-tel egyébként nekem csak az az egy kis problémám volt, hogy nincs semmi összefügőbb történet benne. Mondjuk sokat nem olvastam, de addig minden csak egy részes volt.
Az egész azért zseniális, mert rendkívül jól ötvözi Ennis morbid humorját (bár kicsit lágyítja is) Chuck Palahniuk ököl- és gyomorszorító társadalomkritikájával. Úgyhogy az embernek 3-4 rész után kedve lenne forradalmat kirobantani vagy legalábbis terrorcselekményeket végrehajtani a hatalom ellen.

Galamb:
Köszi!

talgaby:

--- Idézet ---És van valahol honosítva?
--- Idézet vége ---
C4A Ők szoktatták rá Gabe-et is, és nézd, mi lett belőle.  Úgyhogy csak óvatosan közeledni a Transmetropolitan felé...

Galamb:

--- Idézet ---Na őt én is nagyon nagy arcnak tartom, tökéletesen tisztán látja, ezt a mocskos kis g.ci világunkat.
--- Idézet vége ---
 És van valahol honosítva? Mert át böngéztem a partneroldalakat de nem bukkantam rá!

Punkológus:

--- Idézet ---Engem Spider Jerusalem vitt bele a jóba. Komolyan mondom, még semmi nem volt rám ekkora hatással, mint a Transmetropolitan. Szégyen ide, szégyen oda, de számomra bizony a képregényes világban ő a nagybetűs Hős.
--- Idézet vége ---
Na őt én is nagyon nagy arcnak tartom, tökéletesen tisztán látja, ezt a mocskos kis g.ci világunkat. Kár, hogy a Vertigo kiadványba nem került bele, én is nagyon örültem volna neki, bár van helyette Prédikátor, ami azért még kegyetlenebb

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése