HálóZsák fórumok > OFF topik
Ivott már valaki fényt?
Schmatzy:
--- Idézetet írta: Punkológus ---Ja, tényleg jól megbasztad a köldökömet
--- Idézet vége ---
- Tarzan, az nem az a lyuk!!!
- Nem baj, Tarzan erős, fúr másikat!
Indiszkrét kérdés: ezt a kocsma topikot nem kéne átrakni az Off-Topic részlegbe?
pepo05:
ááááááááááá...ezek orbitális brutális történetek...hogy lehet valkai ennyire nyomi? Köldökén keresztül...meg fiút hátulról. Fúúúúúj
Punkológus:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ez nagyon durvaaaa. FÚÚÚÚÚJJJ!!! Hát az biztos, hogy semmilyen állapotban nem dicsekednék ilyennel, ha én csinálom.
Schmatzy:
--- Idézetet írta: galamb ---Na ebből nem sokat értettem : Budapesti műszaki egyetem .... Kar? És a Whitefülös is csak nekem nem tiszta?
--- Idézet vége ---
BME-ÉŐK = Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki Kar, ahova én is járok már öt éve.
És akkor itt szeretném tisztázni: valóban "és Gazdaságtudományi" a mi egyetemünk a műszaki mellett, de ettől függetlenül a rövidítés BME és nem BMGE. Ha bárki ezt látja vagy hallja, akkor mély megvetését azonnal tudassa az illetővel!
Az eddigi legdurvább, amit láttam, az a BMGTE volt (majdnem benne van a GTK neve ), amit egy meghívott, Weber-es előadó produkált. Túl nagy buzgóságában minden létező szó kezdőbetűjét belerakta. De még mielőtt megkérdeznétek: Weber = hőszigetelő és homlokzatburkoló anyagokat gyártó cég.
A Whitefül pedig egy, a VPK-ban (Vásárhelyi Pál Kollégium, az építősök kolija ) hétfő esténként működő zenés-táncos mulatozó, mint az közismert (gyk: már megemlítettem). És azt is írtam, hogy ott is történnek érdekes dolgok, ha jók lesztek, írok azokról is. Ezzel Gabe fantáziáját jól felpiszkáltam, mert azóta követeli a Whitefülös történeteket, amiket én még csak odázok. Ide is csak azért szúrtam be, hogy még jobban felcsigázzam a kedélyeket.
Sepi:
Bakker, Gabe. Ez iszonyatosan kemény volt! Az előző után azt hittem, hogy ezt nem lehet überolni, de ez viszi a pálmát az eddigi hsz-k közül. Én is voltam ilyen buli, ahol már szinte mindenki mindenkivel, de eddig hálistennek nem fordult elő ilyen eset. Vagy legalábbis én nem tudok róla.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése