HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (149/175) > >>

freakdavE:
Névötlet: spicces topik, 100% alkohol topik,

Troll:
Irjátok már ide, milyen nevek jöttek elő.. Kiírom szavazásra.
H a név is meglesz, átrakom az OFF-ba.

Sepi:
Szintén szakközépiskolás történet:

Harmadévesek voltunk már, közeledett az év vége. Jó idő volt már, tehát szerveztünk egy osztálybulit egyik osztálytársunk telkére. Vittünk tüzifát, rengeteg piát, kaját, stb. Raktunk nagy tüzet, hogy nyársalunk, egy kocsiból szólt a zene, aztán ment a piálás dögivel. Olyan szinten, hogy már kb délután négyre mindenki segg részeg volt. Egyik osztálytársunk például majdnem alkoholmérgezést kapott (még soha nem ivott előtte). Zajlottak ám ott a dolgok. Például azt néztem, hogy az egyik srác miután ráöntött egy kana benzint a tűzre, hogy jobban égjen, logó cigivel a szájában tartja a nyársot ami már el volt szenesedve. Aztán rádobták az egész zsák krumplit a tűzre (amit ugye hamuban akartunk megcsinálni). A másik srác részegen felült a másik osztálytárs biciklijére és a telkeket elválasztó kis út mentén lévő kerítések között faltól falig ment. Ennek az lett az eredménye, hogy a bicikli tulajdonosa szépen lezárta a biciklit a biztonsági zárral és a nadrágja zsebébe rakta a kulcsot. Igen ám, de később amikor már kezdett a buli beindulni és a srác kidőlt a piától, valaki levette róla a nadrágot és rádobta a tűre. Hajnalban mikor magához tért és elindult haza szépen nézet ki. Alsónadrágban a vállára vette a biciklit és úgy ment haza  . Később elmesélte, hogy már az utcájukban tartott amikor megállították a rendőrök és alig bírta kimagyarázni magát.

freakdavE:
 Akkor történt, amikor a kaposvári iparművészeti szakközépbe jártam: Az egyik osztálytársamnak van egy nyaralója a Deseda-tó partján, ahol gyakran rendezett akkoriban bulikat. Manapság sajnos ritkábban.
Egy alkalommal meghívta az egyik tanárunkat is. Alig pár évvel volt idősebb nálunk és nagyon jó fej. Mellesleg a műveit is nagyon csípem és a mai napig jóban vagyunk.
Szóval borozgattiunk a ház elött rakott tűz mellett, amikor a tanárunk megkérdezte tőlem, hogy nincs-e valami töményünk? Én válaszoltam, hogy persze, van. (Én magam vittem ki 2 liter vegyes házipáleszt. )
Ő azon a véleményen volt, hogy essünk neki. A többiek, nem nagyon töményeztek, inkább a sört meg a bort pusztították. Gyakorlatilag ketten ittuk meg az összes páleszt. Én utána elég sok cifra dolgot csináltam. Pl. eltüzeltem egy műanyag széket, aminek kitört alattam a lába, elestem a domboldalon és legurultam majdnem a tóig stb. Az érdekes az amit a tanár művelt.
A nyaraló két szintes. Ő a tetőtérben beszélgetzett pár diákjával. Amikor le akartak jönni, a tanárunk rájött, hogy ez a produkció neki nem fog nenni. Elég meredek lépcső vezet fel ugyanis a tetőtérbe. Mivel nem akart legurulni a lépcsőn, de már nagyon ki kellett neki mennie vizelni, úgy gondolta az ablakon távozik.
Nyár volt, úgyhogy az ablak tárva-nyitva. Ő egyszerűen odalépett és elkezdett kimászni. Én kint voltam, éppen a házigazdával dumáltunk a tűz mellett. Aztán azt látom, hogy a tanárom félig kint lóg az az emeleti ablakban és két lány próbálja sikoltozva, foggal-körömmel visszahúzni. Ő meg közben csak üvöltözik, hogy meg tudja csinálni, nem is olyan magas a ház, meg, hogy ő a tanárunk és ne ellenkezzünk vele.  
Hát majd megszakadtunk a röhögéstől. Páran a józanabbak közül azért felmentek és végül sikerült biztonságba helyezni kedvenc tanárunkat. Házipálesz: szárnyakat ad!

Sepi:
Ezen beszámolók alapján nekem is eszembe jutott egy régi vicc:

Egyszeri ember kopogtat az ajtón, egy kilencéves gyerek nyitja ki, szájában marihuánás cigi, kezében egy üveg Jack Daniels. Kérdi tőle a manus:
-Kisfiam, itthon vannak a szüleid?
-SZERINTED??!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése