HálóZsák fórumok > OFF topik
Ivott már valaki fényt?
Punkológus:
--- Idézet ---Az ő példájukból láttam, hogy mihez vezet ez a fajta társadalom szélére történő kirekesztés
--- Idézet vége ---
"Minden haldoklik, minden rohad, az egész társadalom. Csak a periféria életképes" -Vágtázó Halotkémek énekes
--- Idézet ---Az egyik legjobb haveromat például még a suliból is kirugták anno
--- Idézet vége ---
Hehe, erröl tudnék regélni, társaságunkból nem sok olyan embert tudnék mondani, aki ott fejezte be az iskolát, ahol eredetileg elkezdte.
Sepi:
--- Idézetet írta: Punkológus ---Ez a topic tényleg csak arra jó, hogy a magunkról kialakított képett leromboljuk
--- Idézet vége ---
Arra tökéletesen jó.
Egyébként ez a Punk kiközösítés ismerős nekem is. Bár én nem voltam punk (leszámítva, hogy pár együttes zenéjét szivesen elhallgatom), sőt valamilyen szinten az "ellenségnek" számító "diszkós" táborhoz tartozom, nagyon sok barátom van akik szintén punkok. Az ő példájukból láttam, hogy mihez vezet ez a fajta társadalom szélére történő kirekesztés (pedig én egy viszonylag "nagyobb" városban lakom). Az egyik legjobb haveromat például még a suliból is kirugták anno (az is igaz, hogy egy párszor jól berugva jött az órákra, mert a lyukasórán sokszor kimentünk a közeli sörfőzdébe).
Punkológus:
hát 10 percig mi is azt csináltuk, utána jött a régi bérletek feláldozása, aztán folytatódott tovább a röhögés.
Hogy mit csináltunk? Itt tudni kell, hogy én egy nagyon kicsi "városban" élek, minek a lélekszáma 4000 fő körül mozog, tehár minden eltérés a "normálistól" nagyon kitűnik errefelé, mi pedig voltunk 9-en. 6 punk, 2 rocker, 1 skin. A város cseszettül ránk szált, mi meg nem voltunk restek visszatámadtunk Meg kell mondanom, hogy állatok voltunk a javából. Egy buli nálunk akkoriban mindig beszélgetéssel kezdődött, ez átcsapott politizálásba, moralizálásba, filozofálgatásba, majd ebböl eljutottunk az éneklés szintjére, ahonnan sokszor egyenes út vezetett az utcai rongáláshoz. Hogy egy példát hozzak, volt, olyan, hogy elégé elkésve érkeztem meg egy utcai ivászatba, így kapásból az a kép fogadott, hogy 2 haverom egy harmadikat faltörő kosként használva próbálnak bejutni a ravatalozóba A város az ehez hasonlók után meg összefogott ellenünk , de most mit mondjak, ez érthető. Na így sikerült elérnünk, hogy egyre kijebb szorultunk a városból, egészen ki a budihoz (bár pár hónap után onnan is tűznünk kelett ).
+++
Ez a topic tényleg csak arra jó, hogy a magunkról kialakított képett leromboljuk
Daredevil:
Ez nagyon brutális volt.
Sepi:
Ez a sztori nagyoooon kemény Punkológus ! Én biztosan fetrengtem volna a röhögéstől.
Mondjuk arra kiváncsi lennék, mi jót csináltatok, hogy kitiltottak titeket az összes kocsmából.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése