HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (137/175) > >>

pepo05:
Hát, ilyen szempontból én jól elbasztam a szalagavatómat. Csak arra emlékszem, hogy iszok meg iszok meg iszok...nem tudtam mit csináltam, hol voltunk, hogy kerültünk haza...semmit. Pedig én minidg szoktam emlékezni és nem vagyok másnapos(kivéva, ha a bortól rugok be). Most sem voltam másnapos, de semmire sem emlékszem.  

Ja és a beöntésen én is a végbles módszert értettem.

A szivószálas kamu? Akkor rosszul emlékeztem bocs. nekem se hatott.

Daredevil:
Show-táncot zúztunk. De még félrészegen is mi voltunk a legjobbak.

Sepi:

--- Idézetet írta: Daredevil ---mi meg teli torkből üvöltöztük a paródiát félrészegen a sportcsarnok sarkában, ahol arra vártunk, hogy sorra kerüljünk.
--- Idézet vége ---
Az jó lehetett, és félrészegen mit táncoltatok? Break-et, vagy electric-boogiet?

Az én szallagavatómon kigyulladt a csarnok miközben táncoltunk. A füsttől szinte nem is láttunk, meg minket sem láttak. A videofelvételen még most is jókat röhögök.

Daredevil:
Mi megy a szalagtűzön marhultunk egy nagyot. Az előttünk lévő osztály orosz néptáncot nyomott az +ellopták az orosoz a tankot..." eredtiér, mi meg teli torkből üvöltöztük a paródiát félrészegen a sportcsarnok sarkában, ahol arra vártunk, hogy sorra kerüljünk.

Galamb:
Azt hiszem ezt a diannáscukor sztorit, le is mentem! Iszonyat kemény!   A végén még ezt a topikot ki lehetne adni valami karikatúra-képregény keretében!   A börzén vennék, mint a cukrot!   Szóval a szívószálas legenda kacsa? Asszem, ideje lesz személyesen megtapasztalni az igazságot....
 Ja és egyszer egy osztálykirándulás alkalmával 2 punk zenét kedvelő sráccal voltam egy szobában: Három napon keresztül Picsát meg egyebet hallagattam, a végén már én is kezemben pálinkás-barackkal ordibáltam a Micimackó-átköltést, meg a klasszikus "Ne szívjál füvet"-t! Hát igen, sok mindent tanul az ember egy kis kirándulás alkalmával.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése