HálóZsák fórumok > OFF topik
Ivott már valaki fényt?
Punkológus:
Na az egyik ilyen legenda szintén az ánusszal függ össze, a másik szereplő pedig nem más mint a diannáscukor, kapásból 3 is. Állítólag ha az ember elhelyezi a végbelében, akkor gyorsan befog rugni tőle. Egyik haverom úgy gondolta, hogy ő ezt megpróbálja és még büszke is volt, hogy 100 Ft-ból már részeg lesz, mi meg csak ihatunk, ihatunk. Ekkoriban a település minden kocsmájából ki voltunk tiltva vagy csak tudtunkra adták, hogy nem látnak szívesen. Úgyhogy a civilizációtol a távol, a városon kívül egy lerombolt nyilvános budinál piáztunk mindig. A legközelebbi lakóház jó 1 km-re volt, szomszédos telepröl meg szereztünk fát és traktorgumikat, hogy valamin üljünk és legyen mit égetni. Na szóval elvoltunk rengeteg vbk társaságában, a haver meg erőlködve feltolt magának 2 diannáscukrot. Bele is izzadt kicsit, de ekkor még nagy volt a szája. Nem úgy késöbb, mikor a testhőmérséklet hatására a cukor elolvadt és a belül lévő folyékony tartalom pedig elárasztotta a végbelét, fellazítva ott minden fellazíthatót. És a puszta közepén ugyebár nincsen papír ráadásul a helyzet ironiája is megvolt, hisz egy budi melett nem tudta a haver hova üriteni végbele tartalmát. Illetve egy idő után kénytelen volt, csak akkor meg a papírhiány okozott végzetes gondott Miután eltelt 10 perc úgy, hogy csupassz seggel gugolt a puszta közepén a srác rimánkodva, voltunk olyan kedvesek és odadtuk régi bérleteinket a nem célszerű használatra
Schmatzy:
pepo, vedd meg a Legendavadászat c. könyvet, vagy olvasd végig az urbanlegends.hu-t. A szívószálnak az égvilágon semmilyen hatása sincs.
Ellenben gyors berúgás: vajha miért találták fel a végbélkúpot? Mert a végbélen keresztül szívódik fel a leggyorsabban bármi a véráramba. Ergo önts be magadnak egy féldecit, aztán várd a hatásokat (egy ilyen sztori részletesen le van írva Tomcat Droidzónájában, ha jól emlékszem). Erre a beöntésre gondoltál, pepo?
Vagy ha valaki a francia módszer híve, akkor intravénásan adja be. Érdekes lehet...
Sepi:
Egy ilyen gyorsberugó legendát én is ismerek, és láttam már olyat is akinek tényleg hatott. Nem kellemes és nem is annyira szép látvány. A lényeg az, hogy ami kell hozzá az egy kiskanál és egy feles (lehet az tequila, vodka vagy valami jó ütős kis pálinka)... A többit csak spolierben merem leírni.
FIGYELEM, CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK !!
SPOILER: Tehát fogjuk a felest és kiöntünk belőle a kiskanálba és azt fel kell szívni az orrunkba. Az biztos, hogy van olyan hatása mint a fénynek. SPOILER END
SENKINEK SEM AJÁNLOM HOGY OTTHON KIPRÓBÁLJA !!
pepo05:
Ez a hamus dolog errefelé is járja, én próbáltam, de semmi hatása nem volt.
Viszont az tudományosan be van biznyítva, ha mondjuk szívószállla iszod a piát, jobban üt.
Amúgy a talán még régebben a CKM-ben olvastam ilyen gyorsberugatós legendákat, az is meg volt magyarázva, hogy igaz-e vagy sem. Most per pillanat ilyenek jutnak az eszembe, hogy szembe cseppenteni alkoholt...vagy a durva beöntéses módszer...
Gabe:
Uhhhh... ez durva. Ez tényleg nem vicc? Kinek jut "eszébe" ilyen nagy okosság? Simán szerezhet valami komoly sérülést ...
Most egy drogos srác esete ugrott be, aki már a szemgolyójára tapasztotta fel a bélyeget, hogy minnél keményebbet üssön . Kiváncsi leszek ezekre a legendákra, bár nem tudom, hogy merjem e hallani... Bár topikunk a züllésről szól, így a tagság bizonyára lelkesen fogadja az ötleteket, főleg így hétvége felé...
(lassan össze kéne dobni azt a "Vasember ajánlja" rovatot, ezeket az ötleteket el lehetne sütni benne.)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése