HálóZsák fórumok > OFF topik
Ivott már valaki fényt?
Gabe:
Dehogynem: előtte fogadtok, hogy ki bír többet piálni , persze a halszagú leheletedet leplezned kell, nehogy rájöjjenek a turpisságra. Egyébként a módszer kifejezetten borkostóláshoz van kitalálva, mert úgye nem jó, ha az ötödik minta után dalolászva követeled a következő adagot.
pepo05:
--- Idézet ---Szilveszterkor végigpiálni az egész éjszakát, miközben a haverjaid már a padlón fetrengenek?
--- Idézet vége ---
Mértékkel kell csinálni. Én már megtanultam. Így viszont nincs sok értelme a halas metódusnak. Amúgy az se jó, ha már mindenki hulla, te meg még akkor kezdezs felpörögni...
Gabe:
Szilveszterkor végigpiálni az egész éjszakát, miközben a haverjaid már a padlón fetrengenek? Bizonyos körökben felnéznek arra, aki bírja az alkoholt. Az olcsó módszerre ott van a diannás cukor ( még most is röhögök, ha eszembe jut a sztori) vagy a vatta a fülbe. Legolcsóbban talán az intravénás adagolás jönne ki, vagy a mégolcsóbb kábulathoz a zacskó, csavarlazító & technokol koktél. Egyébként meg ha buliba megy az ember, akkor rendszerint a pia szinte ingyen van ...
pepo05:
És az mire jó ha nehezebben baszol be? Több pénz kell hozzá.
Az biztos, hogy az alkohol elvonja a vizet, egy jó piálós este után 2-3 liter folyadékot iszok meg 3-4 óra alatt.
Bundskenyér? Amúgy se szeretem, hát még kikészült gyomorral...nekem nincs praktikám. Sok kenyeret vagy ilyesmit kell enni, sok folyadékot kell inni.
--- Idézet ---Persze az tök alap, hogy az ember vízet vedel, csak sajnos attól még másnapos marad.
--- Idézet vége ---
Ez azért nem teljesen igaz. Mivel hirtelen sok folyadák jut a szervezetbe, felgyorsul a vízháztartás, ezáltal a vese működése is, ami pedig ugye, kiszűri a káros salakanyagokat.
Gabe:
Piálás előtt benyelsz pár olajoshalat (szardiniát, vagy mit -broáááf), ez a gyomrodat belülről szépen bevonja olajjal, így az akohol nehezebben (vagy sehogy) szívódik fel. Ergó sokkal többet tudsz piálni, mire berúgsz. Ha a megszokott mennyiségnél maradsz, akkor nem is fogsz túlzottan berúgni, így elkerülheted a másnaposságot. Csak egy kiados fosásban lesz részed, valószínűleg.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése