HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (134/175) > >>

Punkológus:
Persze az tök alap, hogy az ember vízet vedel, csak sajnos attól még másnapos marad.

Galamb:
Na én egy dologra emlékszem kémiából: Az alkohol elvonja (asszem) a sejtek vízkészletét, úgyhogy ha másnaposság esetén sok vizet kell inni . Amúgy ezt a kémia dolgot, valamelyik ckm-be, vagy fhm-be is megirták! (Szwsz egy csomó minden más is bejöhet placeboként)

Punkológus:
Én, mint mondottam a bundáskenyér melett teszem le a voksom. Ébredés után összeütök gyorsan magmnak egyett úgy, hogy belül jól tutyogjon a tojástól. Evés után egy bögre hideg tej, aztán egy jó fürdés. Ez engem általában helyrerak rendesen.

Sepi:
Régebben a kedvenc praktikám az volt, hogy ivászat után amikor hazaértem, megittam egy jó bögre hideg tejet, vagy ettem egy kis sajtot, és miután felkeltem semmi bajom nem volt. Ez a módszer egészen jól bevált nálam.

Tényleg, ide mindenki leírhatná azokat a módszereket, hogy hogyan próbálja meg elkerülni a másnaposságot (kettő van ami biztos mód: 1. ne igyál, 2. maradj részeg  ). Ebből mindenki sokat tanulhatna.

Punkológus:
Egyél bundáskenyeret, az nekem mindig használ  , de egy sör is helyre tudja tenni

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése