HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (132/175) > >>

Gabe:
Egyre durvább ez a topik, még a végén kiderül hogy akik itt megszólalnak azok mind kőkemény drogosok  ... a nyugtatós piázás már csak egy lépésre van tőlle. Szerintem Troll törölni fogja ezt a topikot előbb-utóbb  . Sajna a piás sztorijaim nekem már elfogytak, nemigen szoktam piálgatni. Ami még volna, azok túl kispályás sztorik, azokkal meg nem untatok senkit.

Daredevil:
Nekm még nem volt olyan, hogy komolyan fáj a fejen egy kis pia után. Másnap kicsit gyűrött meg mogorva voltam, de fizkailag semmi bajom lett.

pepo05:
Hát tudományosan a gyógyszerre inni--hamarabb bebaszol. elvileg. Ugyanis én a nyáron, egy 4 napos, 3 éjszakás bulimaratonon, a 3. nap, mivel fogyott a pénz bevettem 2 aszpirint. Hát mit csináljunk, most nem tudtunk már összedobni csak vagy 3-4 l hubira...mindenki begyógyszerezett. Hajnal 2-re már szinte józan voltam.

Punkológus:
A gyors bebaszáshoz jó még a nyugtatózott alkohol. 2 deci pálinkába raktunk egyszer egy ampula nyugtatót (asszem Ketamin volt, szóval nem apróztuk el). Az eredmény 7 részeg ember volt. Csak ezzel viszont óvatosan kell bánni.

Sepi:

--- Idézetet írta: galamb ---A kocsmázás után érdekes lehetett a vizsga. Elmesélhetnéd a kocsma-topikba. Mondjuk lehet nem is az a lényeg, hogy az ember mennyit tud, hanem hogy azt hogyan adja elő!
--- Idézet vége ---
Annyira nem volt nagy dolog.... Na jó vicceltem.  
Szóval valahogy úgy történt a dolog, hogy valamilyen szóbeli vizsgára készültünk. Elég sokan jártunk oda, kb 40-en voltunk. Tehát elég lassan haladt előre sor, és voltak egy páran akik eléggé paráztak az egésztől. Nekem sem volt kedvem rögtön elsőnek bemenni, úgy voltam vele hadd fáradjanak el jól a vizsgabiztosok, addigra már nem fognak annyira odafigyelni arra, amit mondok. Aztán páran kitalálták, hogy a sulitól kb öt percre van egy kis kocsma, szaladjunk el oda bevágni egy felest, hogy oldjuk egy kicsit a feszültséget. Hát persze, hogy bele mentem én is. Kábé öten-hatan mentünk át, ledobtunk pár felest, aztán rágó a szájba, és futi vissza a vizsgára. Utolsóként be is mentünk, aztán vihogva megcsináltuk a vizsgát. Az egyik srácon viszont olyan jókat röhögtünk, mert az már olyan jó spicces lett az italtól, hogy alig tudott beszélni, de aztán az beszélt mindenről csak arról nem amiről kellett volna. Végül mindannyian átmentünk a vizsgán, én például még jobb eredménnyel, mint amire számítottam.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése