HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (131/175) > >>

pepo05:

--- Idézet ---Én a következő mozgalom tagja vagyok: NO DROG, JUST PEACE, LOVE AND COMIC
--- Idézet vége ---
Nem nem. Szerintem ez legyen a mozgalom neve: NO DROG, just peace, alcohol, love and comic  
a lényeget kifelejtetted...

--- Idézet ---Egyre durvább ez a topik, még a végén kiderül hogy akik itt megszólalnak azok mind kőkemény drogosok smiley.gif ... a nyugtatós piázás már csak egy lépésre van tőlle
--- Idézet vége ---
 Ez kedves volt. Azért szerintem közel sincs olyan hozzá. Mellesleg ez szükségmegoldás volt.
Amúgy eddig kétszer csináltam...  Sikeresen becsületromboló ez a topic, de én vállalom, nem vonom ki magam a bulájozásból...amúgy sajnos egyre jobban terjednek a bogyók. Még egy olyan kemény, szigorúbb, nívósabb gimiben is, ahova én járunk.

Galamb:

--- Idézet ---Én a következő mozgalom tagja vagyok: NO DROG, JUST PEACE, LOVE AND COMIC  
--- Idézet vége ---
Én a "Taszítsunk Át Mindenkit a Nemlétbe, De Gyorsan!" vallási közösség "Buzgalommal Várjuk a Halált" szektájának tagja vagyok!  - Ez egy eszement Fantasy-ből van, Szántó Tibor tollából.

Sepi:

--- Idézetet írta: galamb ---Hát a drogokkal én is úgy vagyok, hogy akkor már inkább berugok.
--- Idézet vége ---
Amennyire hallottam, hogy mennyibe kerül, abból tényleg jobb inkább berúgni  , vagy ami a legjobb: képregényt venni belőle!  
Én a következő mozgalom tagja vagyok: NO DROG, JUST PEACE, LOVE AND COMIC  

Galamb:

--- Idézetet írta: Daredevil ---Nekm még nem volt olyan, hogy komolyan fáj a fejen egy kis pia után. Másnap kicsit gyűrött meg mogorva voltam, de fizkailag semmi bajom lett.
--- Idézet vége ---
TANÍTS MINKET NAGYEMBER,  TANÍTS!   Te vagy a kiválasztott, nem Neo! Én  még másnap délután ötkor is rosszul tudok lenni!
 Hát a drogokkal én is úgy vagyok, hogy akkor már inkább berugok.

Punkológus:
Piások azzok vagyunk, de drogosok nem. Vagy a fű annak számit?  Na jó ez csak vicc volt, én büszkén ki merem jelenteni, hogy semmi illegális dologgal nem teszem tönkre magamat, maradok a hagyományosnál.  Pár piás sztorim még van, de még várok az ellövésükkel, meg át kell gondolnom, hogy melyik az ami elmesélve is vicces, nem csak átélve.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése