HálóZsák fórumok > OFF topik
Ivott már valaki fényt?
pepo05:
Sajnos nem állsz messze a valóságtól. Na nem nálam, de kiderült, hogy ez egyik srác skizofréniás...
Ez a hátramenős nagyon tetszett, jót röhögtem. Nekem csak olyan volt, hogy egy party szürakozóhelyet kellett volna megkerülni...egy olyan 20 méter. Nem emlékszem miért, de egyszercsak levágódtunk a többi érszeg állattal, hogy na most Rambok leszünk. Aztán hason csúsztunk. Persze a pólóm tiszta zöld lett, bele is basztam a Tiszába, aztán félpucéron partiztam. Ki is hajított a kidobó, hogy menjek vegyek fel egy felsőt. Monodm oké...persze magamban"Igen bazdmeg? Asszed kemény vagy, Na majd erre varjál gombot!" Felmentem a házba, cipő le, farmer le, rövidnadrák fel, papucs fel, póló fel aztán uzsgyi! De senki se volt rövidgatyóba csak én. Persze ez nem üti özelről sem a hátramenetelt, de nekem tetszett.
nyugtatós: Fú ez kemény. Nekem eszembe sem jutott volna ilyet csinálni. Honnan jött az ötlet?
Punkológus:
ÖÖÖ... Gabe... mi... hogy is mondjam... mi ennek a gyógyszernek a neve?
--- Idézet ---"Taszítsunk Át Mindenkit a Nemlétbe, De Gyorsan!"
--- Idézet vége ---
Erröl két dolog jutott eszembe: 1. "Lelövöm mindet. Isten majd elválogatja" 2. "Védd a fákat, egyél hódot"
--- Idézet ---NO DROG, just peace, alcohol, love and comic
--- Idézet vége ---
Most már csak a jelszavak közötti összefüggéseket kéne megtalálni. Ha Bölcs István benézne, akkor levonhatná a következtetést: A képregény olvasók alkoholisták
--- Idézet ---Ilyen hátramenős élményetek nektek volt?
--- Idézet vége ---
Én csak előremenős változatott látam eddig, de ez se rossz
Petyaman:
Wehehe, mennyi alkesz . Én ritkán iszok, de akkor sokat, csak sajnos picsa másnapos szoktam lenni, a kávé meg olaj a tűzre, nem szoktam kávézni, mert nem bírja a gyomrom. Észrevettem, hogy a forró húsleves (házi, nem zacskós) ilyenkor csodákra képes. Az a baj hogy amikor kéne, sosincs belőle.
raveon:
hehe. Érdekes egy topic ez. Eszembe jutott Piliscsaba, azóta nem igazán votkázom. Osztálykirándulás volt, elég kemény lerészegedtünk, volt ott egy ház alapja, mindenféle kerítés nélkül, (úgy nézett ki az egész, hogy az út egyik felén normálisan házak voltak, a másik részén meg beépítetlen terület), hát mi felmásztunk rá stage-livolni, mindenki énekelte a kedvenc zenekara dalait, aztán visszamentünk a többikhez a sörözőbe ahol eredetileg le kellett volna inni magunkat. Na mindegy, lényeg hogy éreztem nem feltétlenül van rendben minden. Elindultam kifelé, aztán arra nem emlékszem már hogy fordultam meg mindenesetre tovább folytattam a kapu irányába utam...háttal...és volt egy gondom: egyszerüen nem bírtam megállni, ugyanakkor elesni sem bírtam. Így mentem kábé négy métert, foggalmam sem volt, mi van aztán félig nekimentem egy törpefenyőféleségnek, utána meg közvetlenül a kerítés, aminek nagyon megörültem, főleg hogy tudtam itt a vége. Azt látni kellett volna, hogy kapaszkodtam háttal a kerítésbe. Egy haverom, aki szintén keményen bódult állapotban volt szemtanuja volt az egésznek és mondhatni nagyon röhögött. Ehhez a kis kiruccanáshoz még hozzátartozik, hogy amikor belenyúltam a zsebembe nem találtam a visszafelejegyet, csak józan állapotban találtam meg, természetesen abban a zsebemben amiben részegen is kerestem. Ilyen hátramenős élményetek nektek volt?
Gabe:
--- Idézet ---gimiben is, ahova én járunk.
--- Idézet vége ---
Upsz, na lám, a mellékhatás is megvan: tudathasadás...
Csak viccelek, a drogos megjegyzésemet meg álszentségeskedésnek szántam. Hogy én is romboljam egy kicsit a rólam kialakult képet: egyszer anyámnak az orvos írt fel valami kegyetlenül erős nyugtatót. A mellékhatása nálla a rémálmok voltak. Ki is kellett dobnia. Persze nem voltam rest kb. fél tucat szemet megmenteni magam számára. Be is szedtem, amitől kegyetlenül "baszok a világra feelingbe" kerültem. De olyan szinten, hogy ha rámgyújtják a lakást, arra is azt mondtam volna hogy "ki a f*szt érdekel"...
miután így lelazultam, neki is álltam megírni egy szerelmes levelet. Hát, az addigi esélyeimet zéróra redukáltam, úgy repültem mint a sicc. Röviden és tömören szólva a szürreális fogalmazásból a burkolatlan őszínteség sejlett ki. Túl őszinte volt. Szerelmes levél helyett inkább csak a... kefélésről szólt. Ráadásul az a sok szarság még akkor is hatott, amikor este találkoztam a csajjal... igaz már nem olyan erőssen. Amikor kidobott, fel se vettem, (a nyugtató miatt) persze pár órával később már nem volt ilyen jó hangulatom.
Mégegyszer tuti nem próbálnám ki, de hát túl fiatal és seggfej voltam. Ha ráiszok, akkor valami nagyon nagy baromságot csináltam volna.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése